Jump to content

Zts

Medlemmer
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

931 profile views
 1. Siden det er usansynlig at det er ett problem med brannskille så har vi undersøkt andre muligheter. Lukten ser ut til å komme inn via kjøkkenviften i etasjen over. Ventilen for kjøkkenviften i første og andre etasje er rett over hverandre og da antar vi at lukten kommer inn fra etasjen under. Det blir nok å følge opp han i etasjen under for å komme fram til en løsning. Takk for alle svar så langt.
 2. Det står i artikkelen akkurat hvorfor skipet sank.
 3. Vi har hatt mange runder på dette med infoskjermer på våre fabrikker og vi ender alltid opp med Infoskjermen.no. De har ett enklere og mer funksjonsrikt grensesnitt enn de andre og de svarer kjapt på support. En del av våre skjermer viser fram nettsider, bilder eller pdf. På de har jeg laget en webapp som bytter mellom forskjellige URL'er på satte tider. Kjører Raspberry Pi som er satt opp til å åpne Chrome i kioskmodus ved oppstart. Fjernstyring av disse gjøres via SSH.
 4. Stillingstittel: IT Engineer (privat sektor, fast ansatt) Erfaring: 6 år Sertifiseringer: Ingen Arbeidsoppgaver: Hovedansvar for lokal IT-support og brukere i O365, innkjøp og oppsett av utstyr, webutvikling og alt jeg kan hjelpe til med. IT potet kan du si. Utdanning: Ingen Årsinntekt: 500K, betalt mobil. Ellers ingen overtid eller goder.
 5. Hei, Tok et søk og kom inn på den amerikanske delen av siden deres. https://www.gigabyte.com/FileUpload/US/Microsite/369/images/app-center.html Der dukker det plutselig opp en knapp øverst på høyre side
×
×
 • Create New...