Jump to content

V8Climber

Medlemmer
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)

Recent Profile Visitors

1840 profile views
 1. Nei, jeg er fortsatt ikke overbevist om at alle med "akseptert" får i denne omgang. Vi er jo sikret en, men det kan jo fort gå 1-2-3 uker til neste leveranse. Jeg sier meg uansett fornøyd med det og slutter å følge med, lykke til alle sammen!
 2. De har vel plutselig begynt å bry seg om at reelle kunder skal få kjøpt og går sikkert derfor gjennom manuelt. Mon tro om de ble litt misunnelig på all positiv omtale Elkjøp fikk
 3. Er såvidt jeg vet lenge siden de solgte sist gang, kan jo tenkes de har spart opp eller fått stor samlet forsending. Ikke gi meg håp nå!
 4. Var vel over 10min vindu for handel på CoolShop, mulig jeg er i overkant pessimistisk men tror fortsatt det er urealistisk at alle får med en gang.
 5. Flere som sitter frustrert på Platekompaniet nå? https://www.platekompaniet.no/spill/playstation-5/?filter.sort=PriceDesc e: Borte igjen. Var bundle til 7,5k. Av en eller annen grunn kun de jeg får med meg...
 6. Han er vel den som har vært mest aktiv i tråden her, jeg tror på det. e: Hm, ignorer gammelt bilde, var bare synsing jeg vurderte å poste om lekking av lagerstatus. Men er vel heller at de blir holdt av til bygge-PCer
 7. Deltagelse krever medlemsskap i kundeklubben. Deltagelse gjøres ved å fylle ut skjema. Er du allerede medlem? Registrer deg på nytt i skjemaet under, for å være sikker på at du deltar i konkurransen! Kan dere legge inn litt innsats før dere spør?
 8. Hvilket skjermkort har du forresten? Du kunne jo sjekket ut youtube-videoer av din prosessor kombinert med div. skjermkort. Nytt skjermkort kan jo gi en god boost (selv om det blir bottlenecked av CPU) mens du sparer opp til nytt HK+Ram+CPU.
 9. En kjøler til gammel hardware vil jo kunne overføres til ny hardware.
 10. Et alternativ kunne kanskje vært å skaffe bedre kjøling til CPU (om du kun har standardkjøleren) og overklokke den. Vil egentlig tro det står aller mest på skjermkortet.
×
×
 • Create New...