Jump to content

V8Climber

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. Q80R er et supert forslag, og spesielt til den prisen som er nå! Rtings tester bla. refleksjoner hvor denne kommer veldig godt ut: https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q80-q80r-qled. Og kombinert med veldig god lysstyrke finner du knapt bedre alternativ.
 2. Jeg gikk informatikk på NTNU og kan ikke huske at noen av kompisene med Mac hadde problemer med programmer, men ville sjekket om studie/fag har informasjon om krav til PC. Tviler på at det er noe problem altså. Når det kommer til hjelp så var det morsomt nok motsatt for meg på studiet, alle mine studasser hadde Mac og lite peiling på Windows. Men staben var flink til å dele løsninger, så man fikk alltid hjelp. Jeg tror både Windows og Mac er safe sånn sett, Linux er ikke like sikkert man får guide og hjelp for. Dette ble kanskje en rotete tekst, men om du har en Air ville jeg bare brukt den altså. Personlig hadde jeg blitt skuffet om man ikke kunne brukt Mac (det er jo en favoritt i industrien av en grunn).
 3. Jeg har hatt en XPS 13 i over 3 år nå og er veldig fornøyd med den, de har også bare blitt bedre og bedre for hver refresh. Thinkpad og Matebook er to andre jeg har hørt mye bra om. Ellers er jo den nye Macbook Air'en et solid og ikke for overpriset valg fra Apple. Det som går igjen her er rett og slett gå for litt premium varianter, det er en Pc som skal brukes mye daglig og bør tåle en del, ha og holde god batteritid, og ikke minst ha pekeplate og tastatur du liker.
 4. Stillingstittel: Utvikler Sted: Oslo Erfaring: 0 år Alder: 23 år Sertifisering: Ingen. Utdanning: Bachelor informatikk Arbeidsoppgaver: Webutvikling, front-end Goder: De vanlige Årsinntekt: 520k fast + ~50k årlig bonus
 5. Jeg har for øyeblikket Huawei Honor 8 (kjøpt for 2,9k mai 2017) som dør på 50% etter kanskje 4 timer bruk.. Vil si det er innafor med en oppgradering, så jeg bestilte en S10, men usikker på om det er verdt det over si en Oneplus 6t? Har heldigvis litt tid på å ombestemme meg.
 6. Jeg kjenner ikke til lønnsnivået i Bergen, og er student selv så har vel egentlig ikke så mye peiling. Men kan fortelle at ifølge rekrutterer her i Trondheim, så er lønnsnivået for nyutdannet bachelor her alt fra 400-470. Kjenner dog flere som har fått tilbud på 500 fra stort konsulenthus i Oslo og en som fikk 520 hos en annen bedrift. Personlig så tenker jeg du kan argumentere for høyere lønn på grunnlag av at du har jobbet der deltid et år. Trekk også fram NITOs lønnsstatistikk, som ser ut til å være på 463k for nyutdannet i Hordaland. Man skal vel være fornøyd med det man får som nyutdannet da erfaringen er viktigst, men tror som sagt du har litt å gå på her.
 7. Har hatt dem i en uke nå og må si meg ganske fornøyd. Ut fra det jeg har lest om Lenovoen vs Vive ol. er jeg ikke i tvil om at dette er det smarteste kjøpet (for meg iallefall) før neste generasjon kommer ut. Jeg har ikke prøvd noen andre VR-briller og må vente på forlengelseskabler før jeg får sett hvordan room scale funker. Oppløsningen er veldig god og selv om den såkalte "Screen door"-effekten er der, er den mye mindre synlig enn jeg fryktet. Derimot er sweet-spot'en litt liten og kantene er blurry. Jeg har som sagt ikke brukt dem så mye ennå, og da mest til Subnautica med Xbox-kontroller, så får heller komme tilbake med mer tanker senere evt er det mange impressions/reviews på reddit . Om man har lyst å prøve seg på VR og har kraftig nok PC (ville ikke hatt noe dårligere enn 1070) så vil jeg si at det bare er å kjøre på med dette (pass på at IPD'en din ikke er mye utenfor 62-65).
 8. Takker! Da blir det å prøve seg med Lenovoen
 9. Begynner å få veldig lyst til å begi meg ut i VR-verdenen. Spørsmålet er egentlig bare hvor lenge jeg burde vente? Først tenkte jeg å vente til det kom ordentlige spill, og det har det jo absolutt gjort. Nå lurer jeg derimot på om jeg burde vente på neste generasjon briller, FOV og SDE holder meg på gjerdet for tiden. Og så burde jeg nok oppgradere grafikkortet? (hmm, blir dyr affære dette ja) Specs nå: Ryzen 1700 @ 3,9GHz Gtx 1070 Hva er ETA på Pimax 5k+ til Norge? Og er Lenovo Explorer verdt det for å teste ut VR?
 10. Stillingstittel: Sommerjobb som Webutvikler Erfaring: 0 Sted: Oslo Arbeidsoppgaver: Vi får se. Utdanning: Bachelor i informatikk, ferdig med andre år nå. Inntekt: 30k i mnd (200kr i timen).
×
×
 • Create New...