Jump to content

V8Climber

Medlemmer
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)

Recent Profile Visitors

2364 profile views
 1. Update: Var visst ikke helt koko. Har blitt tilbudt 750k i fastlønn, eller 660k fastledd + variabelt tillegg (~130k ved 80% fakturering).
 2. https://12ft.io/proxy?q=https%3A%2F%2Fshifter.no%2Fnyheter%2Falle-jakter-desperat-pa-kodere-dette-tjener-de%2F241296
 3. Takker for reality-check! Ser at jeg allerede tjener godt (bikket 700 med noe spesielt høy bonus). Gjør vel ingen skade å sikte "høyt" ved å be om ~750, og så heller lande litt lavere?
 4. Hører fra alle kanter at arbeidsmarkedet er hett om dagen, så jeg vurderer å lete etter ny jobb. Spørsmålet er da, hva kan man realistisk be om i lønn som utvikler med 3 års erfaring (mest React/TS, noe Java)? Tenker da konsulent i Oslo-området. Er det helt koko å be om 750-800k? Statistikken begynner jo å bli litt gammel, og inflasjonen er veldig høy.
 5. https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2022-02-24-elden-ring-performance-first-impressions Må si det er litt skuffende at Elden Ring ikke klarer å holde 60fps i frame-rate mode på PS5/Xbox. Og hvorfor i all verden har PS5 fortsatt ikke VRR...
 6. På tide med en oppdatering her (samme sted) Stillingstittel: Seniorutvikler (inhouse) Sted: Oslo Erfaring: 2.5 år Alder: 25 år Sertifisering: Ingen. Utdanning: Bachelor informatikk Arbeidsoppgaver: Frontend i React og noe AngularJS, tar unna enkle Java-saker. Teknisk ansvarlig for frontend i flere av våre største løsninger. Goder: Telefon, bredbånd, hjemme-PC, kompetanseutvikling i arbeidstid, veldig god fleksitid Årsinntekt: 610k + ~50k årlig bonus (ser ut som at den kan falle bort) Snart lønnsforhandlinger og lurer på om jeg kan klare å bikke 700k, da grunnet økt ansvar, frafall av bonus, og generell lønnsutvikling blant IT-folk.
 7. Nei, jeg er fortsatt ikke overbevist om at alle med "akseptert" får i denne omgang. Vi er jo sikret en, men det kan jo fort gå 1-2-3 uker til neste leveranse. Jeg sier meg uansett fornøyd med det og slutter å følge med, lykke til alle sammen!
 8. De har vel plutselig begynt å bry seg om at reelle kunder skal få kjøpt og går sikkert derfor gjennom manuelt. Mon tro om de ble litt misunnelig på all positiv omtale Elkjøp fikk
 9. Er såvidt jeg vet lenge siden de solgte sist gang, kan jo tenkes de har spart opp eller fått stor samlet forsending. Ikke gi meg håp nå!
 10. Var vel over 10min vindu for handel på CoolShop, mulig jeg er i overkant pessimistisk men tror fortsatt det er urealistisk at alle får med en gang.
 11. Flere som sitter frustrert på Platekompaniet nå? https://www.platekompaniet.no/spill/playstation-5/?filter.sort=PriceDesc e: Borte igjen. Var bundle til 7,5k. Av en eller annen grunn kun de jeg får med meg...
 12. Han er vel den som har vært mest aktiv i tråden her, jeg tror på det. e: Hm, ignorer gammelt bilde, var bare synsing jeg vurderte å poste om lekking av lagerstatus. Men er vel heller at de blir holdt av til bygge-PCer
×
×
 • Create New...