Jump to content

Teufelswerk

Medlemmer
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4268 profile views
 1. Har 100/10 HFC gjennom Telia. Over natten så har min upload blitt skrudd opp til 20, så nå har jeg 100/20. Noen andre som har oppdaget dette og er på et lignende abonnement ?
 2. Som jeg tidligere har nevnt i tråden så kjører jeg det. Modemet i bridge med Google Wifi som router. Har funket som fjell for meg i året jeg har brukt det
 3. Har Telia og er meget fornøyd. Har hatt Telenor i mange år og byttet i fjor. Har god pris på abo til meg og konen
 4. Har samme modem, men kjører det i bridge opp mot Google wifi
 5. De oppgraderer vel eksisterende sentraler, signalforsterkere i hver blokk og kontakter inne i hver leilighet? Det som skal til for å kunne støtte mer symmetriske hastigheter i fremtiden?
 6. Som jeg forstår det så leverer 1250/50 gjennom docsis 3.1 over HFC for Telia foreløpig. Skal hu ha høyere upload så må du være et sted de har fiber helt inn i leiligheten din. Noen borettslag har begynt å få mer symmetriske linjer nå på HFC. Men ikke så mange ennå. Kan hende jeg tar feil for alt jeg vet.
 7. Mitt borettslag kjører Docsis 3.1 med Telia. Jeg har bodd her i ett år og nettet har vært nede kun en gang, veldig fornøyd. Har 100/10 mbps inkludert i husleia. Forøvrig er prisene og hastighetene som følger: 250/15 mbps - 119kr 500/20 mbps - 159kr 750/25 mbps - 189kr inkludert HBO nordic 1250/50 mbps - 259kr inkludert HBO nordic irriterende med lav upload, men tror avtalen med Telia går ut i 2022, så kan prøve å reforhandle høyere opplastinger muligens?
 8. Kjører det selv. Meget fornøyd
 9. Så du mener fordi noen tjener masse penger, så skal det bare mangle at de skal dele med alle? Er det hva du mener?
 10. Gjelder nye og nåværende kunder
 11. Jeg har Telia, er veldig fornøyd. Jeg kjører dog Nest Wifi som router, med modemet fra Telia i bridge-mode. Kjører en ekstra node på gaming rommet. Har alltid stabilt nett. Gamer en god del og har falt ut av et spill en gang det siste halvåret Har du mye som potensielt kan forstyrre wifien hjemme hos deg?
 12. Virker ikke sånn nei. Må være på eget nett for å bruke det i Telia Play
×
×
 • Create New...