Gå til innhold

Landskap1

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

489 profilvisninger

Landskap1 sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Problemet er ikke å sette hverken gammel eller nytt modem i bridge mode - det er fort gjort på begge. Problemet er at det ikke fungerer som det skal på "Smart WiFi Ruter C1", mens det virker som det skal på gammel ruter. Jeg håpte noen andre her inne hadde "Smart WiFi Ruter C1" og kunne verifisere problemet.
  2. Dessverre, nei. Borettslaget er ikke oppgradert til fiber, så dette er et coax til ethernet modem/router.
  3. Noen andre her som har fått skiftet til Telia Smart WIFI router, og har den i Bridge mode? I forbindelse med ny avtale med borettslaget fikk vi beskjed om å "oppgradere" router fra Telia til denne Smart WIFI modellen. I den "gamle" modellen router, så videresender den, som den også skal, all trafikk til min egen firewall, og trafikken kommer, som den skal, inn til firewall slik at jeg ser source adressene fra internett. Den viderefører mao source informasjonen. Det er jo helt essensielt for at regler skal fungere. However, på den nye Smart WIFI routeren, så kommer all trafikk fra IP adressen til routeren. Altså Telia public ip. Dermed blir det umulig å lage regler i firewall, med mindre man vil åpne for *all* trafikk. Er det andre her som har Smart WIFI router fra Telia, og har den i Bridge mode, så hadde jeg satt stor pris på om dere opplever lignende fenomen
  4. @Terje2kJeg laster selvsagt ned filen lokalt, og laster opp når det trengs.
  5. Vi har en, etter min mening, veldig god avtale i borettslaget (i tillegg til at jobben betaler), så det vil bli ca 650kr totalt for tv og 1250 hastigheten evt.
  6. Redigerer store video og bildefiler i jobben, og de blir lagret i private cloud som har god kapasitet til slikt
  7. Jeg har ikke bestilt ennå Jeg har en OPNsense brannmur med 2x 2.5Gbit nettverkskort i. Bak den har jeg en 2.5Gbit switch. I teorien skulle dette gå helt fint, men lurte bare på om andre har erfaringer.
  8. Det har den "oppgraderte" versjonen. Den har 2,5 på port 4. Settes routeren til bridged mode, som jeg skal ha, så er det bridge kun på den porten.
  9. Hei. Lurte på om noen her har erfaring med Telia 1250 abb, og 2,5Gbit nettverk hjemme. Oppnår dere oppimot 1250 i hastighet, eller? Andre erfaringer? L
×
×
  • Opprett ny...