Gå til innhold

overhodet

Medlemmer
  • Innlegg

    395
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

overhodet sine prestasjoner

1,1k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Så klart ikke små bedrifter her i Norge er villig til å finansiere dine gratis business class reiser. Ingenting er gratis.
  2. Putin angrep Ukraina i 2022 fordi han ble paranoid under koronapandemien. Som starter tidlig i januar 2020. Biden ble innsatt januar 2021. https://understandingwar.org/backgrounder/weakness-lethal-why-putin-invaded-ukraine-and-how-war-must-end Trump ble ansett av Putin som svak. Trump dro jo til Putin i Helsinki 2018 for en hemmelig privat samtale. Med tanke på hvor lett Trump er å manipulere og at Putin er en spesialist i manipulasjon, kan man bare tenke seg hva Putin plantet i Trumps hjerne også ved senere hemmelig privat møte i Osaka i 2019. https://abcnews.go.com/Politics/summit-secret-happened-helsinki-putin-trump/story?id=78273344
  3. Det tragiske er at netonnet som er kjøpt av Komplett leverer raskere fra Sverige enn Komplett fra Sandefjord. Pluss billigere og raskere retur.
  4. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/WRwK1G/finsk-politi-hevder-at-de-har-klart-aa-spore-monero
  5. Zalo og vann en gang i uka. Bruker tørkepapir for å tørke av glass. Aldri klart å slite ut glassene før ramma går etter 2-3 år. Dette er specsavers briller.
  6. Min Rog Ally Extreme gikk tilbake på angrerett til Komplett. For mye styr å få spill til å kjøre ordentlig. Blir nok heller en steam deck.
  7. Ja P3 skaper usikkerhet og forsterker tull. https://p3.no/hva-er-pick-me/
  8. Tik tok er kreft for kidsa. Hun sex dama er defra og denne er direkte farlig. https://p3.no/pimp-lotion-og-mikkel-lowe-torrfaster-dropper-mat-og-drikke/
  9. Her er link: Jeg synes P3 har blitt en gal propaganda kanal. Ungdom blir helt forvirret og sexpresset. Politiet advarte nylig om å svare på personlig ting som sex på internet. Her gjør NRK dette på statens regning. https://p3.no/gutter-fodt-etter-1996-er-bedre-i-senga/
  10. Tunge elbusser universelt utformet med lav bakkeklaring fungerer ikke på vinteren her i Norge. Gamle dieselbusser med god bakkeklaring fungerer utmerket.
  11. Muslimske kvinner og jenter blir på det groveste trakasert og kontrollert av sin egen familie. Helt utrolig. Alle som blir dømt for det burde sendes tilbake til hjemlandet etter soning.
  12. Den er ikke jordet. Så da er ikke strøm i jording feilkilden. Som Inspector sier vekselstrømmen i varmefolie skaper et magnetiskfelt som via induksjon lager strøm og dermed lyd i subwoofer. Hvis ledningen din ligger i en kveil på gulvet kan det være uheldig.
  13. Det er jordet ja. Har du bilde av subwoofer strøm støpselet?
×
×
  • Opprett ny...