Gå til innhold

overhodet

Medlemmer
 • Innlegg

  413
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

overhodet sine prestasjoner

1,2k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Ikke gammelt nok. Prøv igjen om 20 år. Kan selges for gullverdien på ebay. Kilopris.
 2. 13 åringen begikk nye ran i går. Null konsekvens fra barnevernet. https://www.nrk.no/stor-oslo/13-aring-siktet-for-flere-av-ranene-i-oslo-1.16914793
 3. Gavekort ran? Kjøp via vipps? https://www.nrk.no/mr/per-orvik-og-stein-harsjoen-blei-svindla--trudde-dei-kjopte-gavekort-til-leiaren-i-pensjonistlaget-1.16835245
 4. Det er ikke nok til å sette i gang armageddon. https://podcasts.apple.com/no/podcast/slik-vil-et-russisk-atomvåpenangrep-foregå-og-dette/id1704335361?i=1000657292312 Fabian Hoffmann er stipendiat ved Oslo Nuclear Project (ONP) ved Univsersitetet i Oslo. Han forsker på atomvåpen, missilteknologi, atomvåpenstrategi og forsvarspolitikk. I denne episoden forsøker vi å gi dere svaret på alt dere måtte lure på om russiske atomvåpen, Russlands evne og ikke minst vilje til å bruke de. Og hva blir konsekvensene for Norge hvis Russland eskalerer krigen og bruker atomvåpen i Ukraina?
 5. Bruk dette som guide. Gjennomsnittlig antall soltimer i juli.
 6. Alt annet enn sørlige portugal og spania er svært usikkert værmessig. Hele vestkysten av Europa har vestlandsvær. Du kan ha flaks eller uflaks. Alt kommer an på hvor jetstrømmen legger seg neste sommer. Slik som nå sitter den fast og kjører lavtrykk innover Europa.
 7. Skal du ha garanti for sol. Er det kun Portugal og Spania som gjelder. Kroatia, Nice etc kan fort regne bort. Bare se nå med høytrykk her og drittvær nedover i Europa.
 8. Hvis medlem av NAF søk hjelp der https://www.naf.no/medlemskap/medlemsfordeler/juridisk-og-bilteknisk-radgivning
 9. Dette var den norske juryen Før finalen var det hemmelig hvem som var Norges jury. I natt ble det offentliggjort. Det var disse fem nordmennene som bestemte seg for at Sveits, Frankrike og Israel var de tre beste landene: Artisten Daniel Owen (24), som deltok i MGP i 2021. Musikkprodusent Lars Horn Lavik (31), som produserte én av låtene i norske MGP i år. Artisten Annprincess (32), som deltok i MGP i år. Klassisk pianist Gunilla Sússmann (46). Musikalartist Lisa Stokke (49), som var med i MGP i 2012. https://www.vg.no/rampelys/i/dROvLo/disse-stemte-norge-paa-i-eurovision Norges jury ga Israel 8 poeng fordi det faktisk var en god låt.
 10. Kun jury reddet UK fra siste plass. Folket ga UK 0 poeng. Gåte blir for sært og rart. Spesielt i konkurranse med enda mer sære og rare nummer som Irland.
 11. Jeg er nok den eneste her i Norge som aldri har likt Gåte. /s Gåte er utdatert.
 12. Normalt de er trossalt norske.
×
×
 • Opprett ny...