Gå til innhold

MikkelRæv

Medlemmer
  • Innlegg

    213
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om MikkelRæv

  • Bursdag 19. aug. 1982

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

MikkelRæv sine prestasjoner

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har ikke hatt noe problem siden jeg skiftet strømforsyning
  2. Hei. Ringte komplett. Fikk først beskjed om å kjøpe ny strømledning. Så gikk til innkjøp av det. Da virket pcn i litt over en uke også fikk jeg ikke den på igjen. Så nå har jeg gått til innkjøp av en ny strømforsyning. MSI 750w som var på tilbud. Med åpent kjøp så kan jeg begynne med det. jeg krysser fingrene for at det fikser problemet
  3. Ja men jeg har også WOL. Wake up lan. Som jeg kan starte pc fra iPad eller tlf. Og det virket ikke heller. Da er ikke problemet startknappen.
  4. Hvis det har røket så burde ikke pc virke? Pcn vikrker fint idag og igår. Fikk spille idag og igår. Fredag og lørdag var mere kranglete å få på.
  5. Ikke noe vifte som starter. Nå har den startet vanlig igår. tror jeg så etter da den ikke startet og at det lyste i et deksel på hovedkortet. Et deksel med skrift.
  6. Har ikke sett noe tegn til overoppheting. Men har ikke fulgt så mye med. Har ikke skrudd seg av i spill eller liknende. har ikke prøvd å starte etter den er slått av. har satt opp wake up lan(WOL) for lenge siden og det har fungert mange år. Men den startet ikke gjennom det heller. fikk ikke på pc idag tidlig, men når jeg kom hjem så startet den opp.
  7. Hei. har fått ny innmat i stasjonære pcn for ca et år siden. Amd 5600, hovedkort, ram, nvidia 3070ti. Når jeg trykker på start/på knappen så starter ikke pcn kanskje 30-50% av gangene. Så hvis jeg venter noen timer kan den starte. byttet ikke psu/strømforsyning da jeg byttet for et år siden. Mener det er 800 eller 1000w. Kanskje 7 år. Kan det være den som begynner å slite?
  8. Trenger hjelp til å finne ut hva jeg kan gjøre for å fikse eller minske de symptomene her. Er kanskje ikke så lett å se, men er bølgete stripe og hakkete?
  9. Enig i det. Men siden EA mister lisensen til FIFA, så er det verdt å få med seg siste FIFA spill på en stund.
×
×
  • Opprett ny...