Gå til innhold

DimSum

Medlemmer
  • Innlegg

    417
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 902 profilvisninger

DimSum sine prestasjoner

189

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nei, ikke når det gjelder kroppen inni kroppen til kvinnen. Så der får du ikke tatt meg gitt.
  2. Takler man ikke virkeligheten av det man gjør så er det deres problem. Det er da mye verre å frata sitt eget barn livet.
  3. Det er ikke kvinnens kropp som blir abortert. Det er fosterets kropp.
  4. Jeg er ikke for dødsstraff. Det er også mye dyrere og en mye mer tidskrevende prosess enn livstid. Men ingen har rett til å drepe. Bortsett fra selvforsvar og for å beskytte andre som familie og barn osv. Det er greit å drepe en som skal ta ditt eller andres liv ja. Da har den personen valgt døden selv, da ligger ikke valget på den som blir tvunget til å forsvare.
  5. Gjenta det da, hvorfor har du problemer med abort? Det må jo være fordi man innerst inne kjenner og vet at det er noe feil som er i ferd med å skje.
  6. Mange snur på sitt syn om abort når de ser ultralyd av sitt eget barn hoppe og sprette inni magen, da skjønner man plutselig at det faktisk er mer, MYE mer enn en celleklump.
  7. Annet skulle det stå, ikke ammet. Hva f🤣
  8. Unnskylder mannen? På hvilket vis? Hvem som har klart å innprente på meg mitt syn på dette? Er ikke det ganske mannssjåvinistisk av deg å antyde at jeg som kvinne ikke klarer å trekke egne beslutninger om mitt eget syn på samfunnstemaer? Må det være noen som har innprentet meg med noe?? Det vil jeg ha meg frabedt takk.
  9. Hvorfor er det ikke greit å ta abort? Hva slags problemer har du med det?
  10. Så jeg er en kvinne med mannsjåvinisme? Hvis jeg ligger med en fyr, så er det min krop, jeg har ansvaret for å ikke bli gravid, hva i alle dager skal han gjøre?? Han kan bruke kondom eller annet men gjør han ikke det så er det jo mitt ansvar?? Hva har du problemer med å skjønne? Skal han trøkke en angrepille inni kjeften min eller hva? NEI, det er jeg som kvinne som har ansvar for egen kropp!
  11. Ingen mennesker har rett til å drepe et annet menneske. Det er mitt standpunkt. Uansett. Men man har rett til å forsvare seg med nødvendige midler for å redde sitt eget liv. Kommer det en etter meg og skal drepe meg så selvfølgelig dreper jeg for å forsvare meg.
  12. Hva handler det om? Bare spytt ut, slutt å dra det over flere innlegg.
  13. Og du fisker etter tomler enda eller? Har du noe å tilføye selve debatten eller skal du bare skrive om hvor flink du selv er i debatter? Og at du løfter standarden🤣
  14. Så... du synes ikke det er greit å fjerne embryo/foster?? Spiller du ordspill nå eller hva er du driver med egentlig? Hele debatten handler jo om at folk her støtter å fjerne embryo/foster mens jeg ikke støtter det? Hva er du er ute etter nå egentlig..?
  15. Det er kvinnen sitt ansvar å sørge for at hun ikke blir gravid. Velger hun og ikke bruke prevensjon som er sikker så må hun ta konsekvensene. Man vet at kondomer kan sprekke. Angrepille finnes om uhellet skulle være ute. Svekker p pille eller å stav og lignende så er det synd, men det er en risiko man godtar når man er seksuelt aktiv. Mannen har ikke kontroll på kvinnens kropp, han kan bruke prevensjon men gjør han ikke det så er det opptil kvinnen å sørge for at hun ikke blir uønsket gravid. Er det ikke det dere hyler om her da?? At det er kvinnens kropp og kvinnes valg??? Det faller bort når det gjelder å beskytte seg mot graviditet?? 😳😳
×
×
  • Opprett ny...