Jump to content

DimSum

Medlemmer
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)
 1. Ja det var alle veldig gyldige svar Merko, og det er ikke din feil at katten din er en oppmerksomhetshore. Så den er også grei synes jeg... Det jeg lurer veldig på er de som sjekker inn på sykehus/legevakt så alle kan se at de trenger medisinsk hjelp av noe slag, men de poster aldri grunnen til hvorfor de er der! Så folk blir fryktelig nysgjerrig og så er det alltid den ene som ikke klarer å dy seg og som spør hvorfor, og det er jo det personen har ønsket hele tida, slik at han eller hun får sjansen til å forklare hvorfor de er på sykehuset. Og da er det alltid noe tull som ikke er alvorlig i det hele tatt...men personen har oppnådd det den ville ved å få oppmerksomhet og tretten "god bedring vennen <3 goklem" kommentarer. Faktum er at hvis du er på sykehus eller legevakt og klarer å ta opp telefonen for så å sjekke inn der og i tillegg til å følge med på hvem som kommenterer eller reagerer på innsjekkinga di og kommentere tilbake, ja da er det faen ikke synd på deg! Da er det ingen nød eller hast...
 2. Det kleineste er å ha noen som venn på face, for så å møte dem i butikken eller på gata og ikke engang si hei eller tørre å ha øyekontakt... men begge vet at de har hverandre på face..
 3. Hahaha veldig sant! Jeg undrer meg om de fleste scroller nedover facebooken sin mange ganger om dagen, for så å sitte å føle seg utilstrekkelig, lettere deprimert og litt småsjalu/misunnelig på slutten av dagen etter en hel dag og kveld med å ha sett på alle "vennene" sine og de perfekte livene de poster på face.. Og så må man kanskje hevde seg for å føle seg bra igjen ved å poste sitt eget falske perfekte liv på face.. og sånn går no dagan..
 4. Hvorfor trenger man bekreftelser fra andre hele tida? Og så mange millioner hvis ikke milliarder av mennesker som har disse sosiale mediene, det er utrolig at vi er så avhengig av hva andre mener og synes om oss.
 5. Jeg kan bare ikke fatte og begripe hvorfor man skal ha alle disse "sosiale" mediene som er tidstyver i livene våre som faktisk gjør at vi logger ut av det virkelige livet og inn i et urealistisk univers der det er hard evigvarende konkurranse om hvem som har det mest perfekte livet... Jeg var på middag her om dagen med en gjeng med venninner (jeg er jente) og de stoppet opp midt i middagen for å ta snapper av trutmunner og mascara vippene sine med selfies som de tydeligvis hadde øvd på hjemme i speilet, for å vise andre hva de holdt på med .. og det fikk meg til å tenke på hvorfor de gjorde det. Jeg kunne ikke finne noen annen forklaring enn oppmerksomhet og ønske om bekreftelse fra andre. "Se på meg, se på det morsomme perfekte sosiale livet jeg lever" ... Og på konserter og andre opplevelser så er det mange som ikke er i øyeblikket men ser alt gjennom telefonkamera for å vise andre hva de gjør eller for å spare minnet på opptak, men da går man faktisk glipp av den ekte rene opplevelsen og øyeblikket. Hva skjedde egentlig? Hvorfor lever folk på disse usosiale mediene? Det var en venninne av meg her om dagen som sa "du er så asosial" fordi jeg ikke hadde snap som alle de andre hun kjente hadde.... men for meg så er det helt motsatt, det er de som bruker livene sine på disse sosiale mediene som kaster vekk ekte sosiale opplevelser og øyeblikk.. Jakten på det røde varseltegnet på facebook er like avhengighetskapende som narkotika har jeg hørt, og dette visste grunnleggerne av facebook, snap, instagram veldig godt.
 6. Går det an å deaktivere veggen så jeg ikke kan se hva andre skriver? Ønsker bare å ha facebook for å motta og sende meldinger til andre.
 7. Det kommer ikke opp noen norske nettbutikker når jeg googler den som jeg kan se, noen som vet? Og noen erfaringer med denne parfymen? Bare så den tilfeldigvis på en reklame og har lest mange bra omtaler om den! Den er ikke til meg da jeg er jente men ønsker å kjøpe den til samboeren min.
 8. Hva anbefaler dere av størrelse på skjermen, 46 eller 42? Og kan man bytte reimer, er det vanlig klokkereimer på den eller må man kjøpe spesial reimer? Jeg er jente og bestilte den minste i rosegull fargen siden jeg antok at den største svarte klokken hadde blitt for maskulin og stor for meg
 9. Jeg ringte kundeservice istad og ho dama sa at det ikke gikk, men så sa jeg at jeg hadde lest litt og at jeg ser at det er noen som sier at det går. Men ho mente altså at det ikke gikk. Men så bra at det går an da! Må man laste ned youtube appen da sikkert?
 10. kan man se på youtube på Samsung galaxy 42 mm? Og kan man evt koble til øreplugger?
 11. Jeg og noen venninner skal på We Love The 2000's om noen uker og der har jeg hørt at det ikke er mulig å henge fra seg jakker? Det er nok ganske kaldt når vi skal dit og jeg har ikke lyst til å måtte drasse på en svær vinterjakke der inne når vi skal feste og drikke og danse, vi har bare ståplasser så har ikke mulighet til å legge fra oss jakkene noe sted heller. Noen som har vært der eller som har noen tips til hva man kan gjøre?
 12. Vi skal pusse opp kjøkken, jeg (jenta) ønsker meg brunsvarte matte kjøkkenfronter, men samboer sier at da vil alt synes. Jeg er så lei av at alt skal være hvitt her i huset og ønsker å dempe det hele ned, ønsker meg som sagt et mørkt kjøkken men er det håpløst i forhold til merker osv? Vi har to små barn under 3 år
×
×
 • Create New...