Jump to content

MrMarbles

Medlemmer
 • Content Count

  1430
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MrMarbles

 1. Greitnok med filmer, men TV-serier er nærmest utelukkende 16:9. Så spørs jo hva man ser på.
 2. Og jeg ville aldri i verden gått for ultrawide. Skjermbildet er alt for bredt og opplever at jeg må flytte blikket for å få med alt. Samtidig, så fylles ikke skjermbilde ut vertikalt. Men, smaken er som baken. Er uansett bare å prøve og se om man liker det.
 3. Samsungen er nok en hel del bedre pga mye lavere inputlag i deres Game mode. Gå for Samsung 🙂 (eller LG sine OLED B9/C9)
 4. Den var ment til TS. Den jeg linket til, er nyeste utgave med BT (eksisterte ikke i 2014). Adapteret kan kjøpes separat: https://www.dustinhome.no/product/5011166401/rmce-bt2-mmcx-bluetooth-adapter?ssel=false&utm_campaign=prisjakt&utm_source=prisjakt.no&utm_medium=pricecompare&utm_content=5637146268 Adapteret kan som jeg nevner også bruker til https://www.dustinhome.no/product/5011121061/se215-sound-isolating-earphones som kommer med minijack som standard. Poenget mitt er at man kan få gode IEM's med gode valgmuligheter om man vil. Man er ikke låst til BT. Og Shure har IEM's som er rimelige og som er svindyre (SE846): https://cdon.no/elektronikk/shure-se846-hodesett-in-ear-svart-bla-stereofonisk-1-62-m-ledning-tradlos-p50430801?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_term=Shure+SE846%2C+Hodesett%2C+In-ear%2C+Svart%2C+Blå%2C+Stereofonisk%2C+1%2C62+m%2C+Ledning+&+Trådløs&utm_content=50430801&utm_campaign=prisjakt_no_Hodetelefoner+&+Headset_home-electronics&tduid=88f2a02200de7925527dbe3f5bf531e1&affId=2097229 De er også av de som sitter aller best, da de går opp bak og over øret før de dyttes inn i øret etter at pluggen klemmes sammen. Ypperlig passiv NC og sitter som støpt. Dersom du ser på TV og diverse lydprogrammer, livekonserter osv. så er det ofte en variant av Shure som brukes på musikerne/artistene. Så lydbildet er litt mer studiomonitor enn hifi.
 5. Du kan jo kjøpe deg Shure IEM's. Selv har jeg SE535 som jeg kjøpte i 2014 til rundt 2400kr. Originale kabelen var minijack. Men kjøpte så en lightning utgave av kabelen noen år senere. Til jul kjøpte jeg BT-adapteret. Problem solved? https://www.stereofil.no/hodetelefoner/propper/shure-se535-wireless Det er den trådløse utgaven. Men man kan kjempeenkelt bare flytte selve IEMen over på andre kabler så lett som bare det. Bare vri og ta av. De har samme systemet på nesten hele lineupen sin. 2xx-serien, 3xx-serien, 5xx-serien og 8xx-serien.
 6. Jeg forstår ikke hva du svarer på her. Du ordlegger deg helt fjernt mann. I grunnen trenger man ikke å optimalisere noe som helst for SSD. Med en SSD så vil alt gå raskere. Vet du hvordan en SSD fungerer? Eller er det meningen at jeg skal forstå at du forventer tilsvarende ytelse som på native PS5 spill som på BC?
 7. De snakket om at PS5 skulle gjøre det bedre enn PS4/Pro. Men det var veldig vagt. Virker som de har lagt inn en powerlimit og at det er den som styrer clocks. Så vanskelig å si.
 8. Snakket da selvfølgelig om det problemet du skisserte, ikke bakoverkompatabilitet generelt. Det kommer helt an på hvordan de legger opp bakoverkompabiliteten sin. Forøvrig mente jeg at Zen2 vil gjøre hele konsollen raskere i snappiness. Tenker da på GUI, browsing på PSN osv.
 9. Det er nok hele arktitekturen. Jaguar kjernene er en stor begrensning på PS4/XboxOne. De er gamle og trege. Så det vil være min guestimate. Zen2 vil være utrolig mye raskere.
 10. Skal du løpe ute? Eller på mølle?
 11. Så de bruker én CU av GPUen for Tempest 3D Audio Tech ("A tempest must be just that"). Spennende.
 12. Nevnte i videoen at man kunne koble til en ekstern harddisk som du angivelig hadde fra før med PS4-spill, og spille disse rett på PS5. Så litt vagt, men virker som det er mulig iafl. Dvs. at man ikke nødvendigvis må kjøpe spillene på nytt. Burde jo også vært knyttet opp mot PSN-kontoen din (om du ikke har de på disk, men da er vel saken ganske grei uansett).
 13. Danske Bank, Nordea og Sbanken, Komplett Bank støtter ApplePay og det er en drøm å bruke. Fungerer nesten overalt nå. Kan man tappe, så kan man bruke ApplePay.
 14. Kanskje du har dårlig syn? For meg er det null problem. Men som jeg sa tidligere, folk er forskjellig og prioriterer forskjellige ting. Helst skulle jeg hatt en skjerm på rundt 38" med PPI på over 200 og GPU til å drive det på 120fps. Men det blir nok lenge til dette blir en mulighet, om noen gang. Det er også mange som ikke bryr seg om forskjellen på 30 vs. 60 vs. 120 fps (les: det koster alt for mye, eller de har ikke lyst til å spille på en PC) . Bare se på hvor mange konsollspillere det er der ute. Prøv å ikke være så bastant og aksepter at folk er forskjellig.
 15. Du evner jo ikke å se ting fra en konsollgamer sitt perspektiv. At man snart kan spille spill i 4K 60fps er en stor bragd. Tenk på hva du må ut med for en PC som klarer å tilby tilsvarende ytelse? Dette er akkurat hva konsollgamerne har vært ute etter. Personlig synes jeg 1440p er for lav oppløsning i 2020 og gamer heller i 4K 50-60fps. Men så gamer jeg heller ikke online-spill og twitch-shooters. Det er stort sett singleplayer spill. Ja, jeg setter pris på 120Hz og høyere, men ikke framfor 4K. Folk er forskjellig og vil ha forskjellige ting. Det at du sier at mange Gamecube spill kunne spilles på 60fps og at de kunne moddes til å støtte det, er jo ikke det samme som at alle konsollspill kjører på 60fps. Det gjør de nemlig så absolutt ikke. Bare ta en titt på Digital Foundry sine videoer fra de siste årene på ulike spill-titler, så ser du at det er utrolig få spill som klarer mer enn 30fps på PS4/Pro, Switch og Xbox One-serien.
 16. Hva prater du om her? Man må lagre Series X spillene på den interne nvme SSDen eller på et eksternt SSD-kort med tilsvarende ytelse (egen formfaktor utviklet for Series X). Med denne lagringa, så kan man ha 3-4 save states på forskjellige spill som man kan resume på rundt 5-7 sekunder. Altså man kommer da tilbake akkurat hvor man var. Det er pga. SSDen at dette er mulig. Bruker man ekstern harddisk eller ekstern SSD via USB-portene, så kan man kun bruke det til lagring av data og til å kjøre Xbox One/360-spill, da det blir for tregt for Series X spill.
 17. Takker. Ja, er den som frister mest da såklart. Kanskje bare slå til og teste og bruke angrefrist dersom de ikke duger.
 18. Har 68,2 mm IPD. Hva for VR-briller bør jeg gå for?
 19. Helt enig 🙂 Men det gjenstår å se hva som faktisk kommer i år/neste år og hva som burde komme.
 20. 75D sluttet de å selge for rundt ett år siden også. Mao. må man opp 160.000 i pris for å komme over på Long Range. Med tanke på at Model 3 støtter 250kW lading og S/X støtter en teoretisk 200kW ladehastighet (usikkert om dette er tilfelle i Europa), så skjønner jeg at folk heller venter på en ny oppdatering. Jeg ville ikke kjøpt S/X nå før den blir oppdatert til å inkludere CCS pluggen som standard. Hadde nok også ventet på interiør oppgradering med horistonal skjerm og kjappere ladehastigheter også.
 21. Herlig. Gleder meg. Da blir det oppgradering om ett år
 22. Er fullstendig uenig i samspillet. Det var noe som så absolutt var bra. Selve karakterene og nettopp samspillet, gjorde at jeg har runda Last of Us 3 ganger (1 gang på PS3 og 2 ganger på PS4 Pro). Det er ekstremt sjeldent at jeg runder samme spill flere ganger pga. småbarn. Så her fikk de til noe helt unikt, for min del. Det gjorde absolutt ingenting at noen av gameplay mekanikkene kunne vært bedre. En av mine favoritt single player spill med stort fokus på story gjennom tidene.
 23. Ikke uenig i noe av det du sier. Og skulle likt å vite hvordan selskapet som er HBO Nordic fikk denne avtalen, da virkelig ikke burde hatt den. Synes tjenesten de leverer er så dårlig at jeg ikke abonnerer på HBO Nordic selv. Samtidig tviler jeg på at det er de som sitter og lager de gode seriene innad i selskapet som har ansvaret for strømming i Norden. Altså velger jeg selv å ignorere det at HBO Nordic er så dårlig.
×
×
 • Create New...