Gå til innhold

Gargantua

Medlemmer
  • Innlegg

    241
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Gargantua

  1. Jeg har bare spilt AC Origins og AC Odessey. Egyptisk fyr i Egypt og gresk fyr/dame i Hellas. Passende. En svart fyr i Japan er jo helt åpenbart påtatt og fjollete, kun der for å vise hvor ufattelig inkluderende/woke/dydig man er. Rart at dette skal være så vanskelig å se. PS. De eneste "brekende" jeg ser her, er runkeringen av dere woke-sauer som upvoter hverandre.
  2. Det kommer 12. november. Men jeg har fått med meg kontroversene rundt lanserings-traileren osv. Shogun har jeg ikke satt meg inn i i det hele tatt.
  3. Jeg har ikke sett Shogun, kan ikke uttale meg om det.
  4. Igjen, det er nok en liste under arbeid, den på Wikipedia. Men ja, jeg kunne kommet med sistnevnte kilde tidligere. Ser den.
  5. Her er litt flere: https://gaymingmag.com/2024/01/lgbtq-video-games-coming-out-in-2024/
  6. Det er ikke min skyld at du ikke kan lese kilder. Det er minst 4 spill i 2024 der (Sucker for Love, Suicide Squad, Beloved Rapture, They Speak From the Abyss), men du gadd bare å lese bolken som hadde 2024 som overskrift. Dessuten er det en hel bolk om Upcoming Games, men det hopper du bukk over. Kom tilbake til listen når 2024 er historie, så vil den være ekstremt mye lenger.
  7. Listen er ikke ferdigstilt, den er et verk under arbeid. Jeg gir ikke opp diskusjonen, jeg bare konstaterer at dere woke-folk er ute av stand til å ta til dere ny kunnskap.
  8. Det nytter ikke å komme med data og kilder til dere woke-folk, dere har allerede bestemt dere. Nytteløs diskusjon, egentlig.
  9. Hvis ca 93% av befolkningen regner seg selv som 100% heterofile, mens ca 7% (tallet varierer noe, da mange ikke ønsker å svare etc.) regner seg som LGBT+, hvorfor er antallet LGBT+-karakterer i dataspill så kunstig høyt? Kilder: https://news.gallup.com/poll/389792/lgbt-identification-ticks-up.aspx https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_games_with_LGBT_characters:_2020s
  10. Hun sier ikke terrorize, men terrify. Tåpelig og uredelig tittel på videoen av vedkommende som la ut klippet, men det var det første jeg fant. Men jeg tviler ikke et sekund på at hun virkelig mener "terrify".
  11. The Last of Us og Horizon Zero Dawn og oppfølgerene er gode spill med kvinnelige protagonister. Hvorfor måtte Ellie og Aloy selvfølgelig være lesbiske? Er ikke det litt påfallende?
  12. Kim Belair (CEO i Sweet Baby inc.) råder tilhørerne sine (DEI-ansatte) til å skremme (terrify) markedsføringsteamet hvis de ikke får det som de vil. Koselig dame.
  13. Hvorfor hopper du bukk over ordet "diversifying"? Skjønner du ikke at det er ustudert - for ikke å si utspekulert - å skvise inn en kvinnelig protagonist i et spill om soldater under andre verdenskrig (Battlefield 5) eller en afrikansk hovedperson i en historie lagt til Japan på femtenhundretallet (Assassin's Creed Shadows)?
  14. Å presse inn "mangfold" der det ikke passer, er galt. Det er bare basert på dydsposering, og et krampeaktig forsøk på å fremstå som tolerant og inkluderende, når det i virkeligheten er tonedøvt og malplassert.
  15. Det er der jeg streket under med rødt. Beklager hvis det er forvirrende for deg.
  16. Det tok meg ett sekund å finne ideologien til Sweet Baby Inc. Kilde: https://sweetbabyinc.com/
  17. Mange SMSer til spesialnummer koster penger, slik som nevnte SMS-stemme til Eurovision. Gå på https://minside.strex.no/ for oversikt. Det trenger ikke å ha noe med operatør-valget å gjøre. Nice Mobil er ICE.
  18. Ja, og prognosene er lavere enn forventet fordi spillet blir slaktet av publikum. Det er som om ting.... henger sammen. Aksjemarkedet er neimen ikke lett å forstå. https://www.geeksandgamers.com/ubisofts-stock-drops-as-games-journalists-defend-assassins-creed-shadows/
  19. Vibb her også. Trenger ikke appen, som er det eneste de tjener penger på.
×
×
  • Opprett ny...