Gå til innhold

Imaginacíon

Medlemmer
  • Innlegg

    246
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Imaginacíon

  1. Og med presisjonsvåpen har de en solid fordel selv om russerne skulle klare å få dreis på sin dronebruk.
  2. Ukraina skyter ned få russiske fly. Skyldes dette at russerne ikke tør å sende dem i kampsituasjoner?
  3. Ikke hvis sanksjonstrykket skal holdes oppe. Russland har en stor regning å betale og slik det ser ut nå er det ingen vilje til å betale.
  4. Ukraina har egenproduserte droner med rekkevidde på 1000 km. https://www.reuters.com/world/europe/ukraine-says-it-successfully-deploys-1000-km-drone-2023-06-20/
  5. Havarikommisjonen i Russland vil ikke etterforske flystyrten i forrige uke. Nei, hvorfor bruke penger på det? Svaret er jo allerede i bunn og grunn gitt. https://www.dagbladet.no/studio/nyhetsstudio/5?post=144306
  6. Sammenligningen er ikke god. BRICS er en løs sammenslutning av land med et økonomisk formål. Warzawapakten var en militærallianse fullstendig dominert av Sovjetunionen.
  7. Tar jeg feil men er også de okkuperte ukrainske provinsene som høytidelig ble "innlemmet" i Russland heller ikke med?
  8. Kan ikke si jeg føler meg trist, mannen var en jævel. Samtidig er det snodig hvordan alle som lukter av opposisjon til Putin lever farlig.
  9. Når Ukraina overtar disse områdene igjen må de som har flyttet inn fra Russland etter 2014 utvises.
  10. Ser Russland tar seg råd til å (mislykket) utforske månen i disse dager. Jeg håper de kjører på med slikt, det tar ressurser vekk fra krigføringen og kanskje de kommer på at det fins bedre måter å bruke opp energien de har.
  11. Dette har en dobbel effekt. Det ødelegger russiske militære ressurser og tvinger russerne til å bruke ressurser på mottiltak.
  12. Stabssjef Stian Jenssen i NATO innrømmer nå at det var uklokt å uttale seg slik han gjorde om Ukrainas fremtid. Da kan vi trygt gå ut fra at det ikke er offisiell NATO-politikk. https://www.dagbladet.no/studio/nyhetsstudio/5?post=143111
  13. Barbie er hverken woke eller antiwoke. Såpass er klart. Filmen anerkjenner at det er elementer av woke som er blitt mainstream, men det gjør den ikke woke. I stedet parodierer den woke ved å strekke strikken veldig langt. Samtidig er det en feministisk film som omhandler feministiske temaer.
  14. Den bør tas med en klype salt. For en drøy måned siden ble det gjort en meningsmåling av Reuters som viste solid støtte for hjelp til Ukraina. https://www.reuters.com/world/most-americans-support-us-arming-ukraine-reutersipsos-2023-06-28/
  15. Kanskje rett og slett beste taktikk for Ukraina er å satse på forsvar. Russerne sliter seg ut på å angripe. Faren er at russerne bestemmer seg for at de kan nøye seg med områdene de har tatt, stillingen setter seg og russerne har de facto tatt over et stykke av Ukraina.
  16. Exa Dark Sideræl blir sikkert bare kalt Exa blant venner.
  17. Barbie er en feministisk film, men til tross for at jeg mener feminismen har gått for langt, mener jeg den også er en genial film. Genial fordi den er så underholdende at den får deg til å glemme det du mente om feminismen en staķket stund. Klart kvinner skal ha de samme rettigheter og muligheter som menn. Det har aldri vært noe tema i mitt hode. Der feminismen har feilet er at den legger skylden på patriarkatet for at det ikke blir slik at kvinner stormer frem på alle fronter. Det blir et stadig jag på syndebukker og feminismen ender opp med å angripe alle menn for denne tilstanden. Filmen får deg til å glemme dette. På godt og vondt. Godt fordi du sitter igjen med en god følelse etter filmen. Den tar forskjellen mellom kvinner og menn på alvor. Vondt fordi den glatter over aldri så lite mannshat.
  18. Netanyahu er en kynisk maktperson. Han ødelegger demokratiet i Israel for å slippe billig unna selv.
  19. Israel er sakte men sikkert på vei over stupet. De ultrareligiøse blir stadig flere og får stadig større innflytelse samtidig som det blir flere og flere settlere som naturligvis vil ha erkekonservativ politikk
  20. Det må være rundt 10 eller noe slikt. Mannen må ha en fetish for atomvåpen. Får for Guds skyld ikke håpe at han tar over etter at Putin en gang gir seg/tar kvelden.
  21. På den annen side skal vel en del av eksporten til europeiske land slik at det sprer seg en del. Men det er klart det er enorme mengder.
×
×
  • Opprett ny...