Gå til innhold

qAkiba

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

Alt skrevet av qAkiba

  1. Han har virkelig greid sette seg selv i denne situasjonen at staten ikke har noe annet valg enn å "torturere" han, som han kaller det. Karma.
  2. Veldig trist... Får alltid litt vondt når jeg ser store mengder trær bli hogget fra skogområdene rundt meg og de fine turstiene bli erstattet av mer utbygging. Får håpe det kan bli en slags balanse før det er for sent.
  3. Vi er allerede så avhengige av teknologi at det er ingen vei tilbake. En chip hadde nok ikke endret så mye, selv når det gjelder overvåkning og misbruk
  4. Hvis historiene fra bibelen stemmer høres han ut som en narsissistisk massemorder og mishandler som får deg til å takke han for kjærligheten hans mens han ødelegger livet ditt som en test... Men jeg tror ikke en gud eksisterer i utgangspunktet.
  5. https://www.dagbladet.no/meninger/uansett-israel-har-skylda/80402288 Sannsynlig at Hamas bombet sykehuset men Israel har likevel skylda, sier Dagbladets ledelse...
  6. Kommentatoren Vaush på youtube med 450k følgere nekter å gå tilbake fra Israel-beskyldningen og velger isteden å påstå at alt bevis fra Israel om at Islamic Jihad gjorde dette er falskt og sier også at IDF "elsker å drepe sivile, det er det de står opp om morgen for å gjøre"... Virker som en rasjonell type...
  7. Mange er hyperkritisk til alt Israel foretar seg på en måte som ses med få andre land. Uansett hva som skjer så hagler alltid kritikken inn, det er et mirakel om ikke de fleste i Israel for lengst har sluttet bry seg om støyen utenfra eller ikke bare regner det som fiendtlig nonsense. Jeg har en venn der nedefra som hadde den oppfatningen at Norge er et av de "antisemittiske landene" og vel, media ga han litt rett der.
  8. Biden did not urge restraint in Gaza in call with Netanyahu | CNN Politics
  9. For lite? Man kan knapt vise sympati for de som døde i Hamas' terrorangrep uten å bli møtt av folk som er sinte for at du ikke fokuserer på lidelsene til Palestinerne isteden. Samtidig som du har arabere som ler og godter seg over dødsfallene på hver eneste artikkel. Tror ikke det er mangel på Palestina-support i vesten akkurat.
  10. Glad for at uansett hvor mye folk kan sutre og klage over at andre er forskjellige har man fri vilje til å leve som man vil og som gjør seg lykkelig.
  11. Merket ikke noe spesielt som kunne linkes spesifikt med det jeg ihvertfall. Det meste så ut til å fungere normalt selv med den advarselen.
  12. Hadde akkurat det samme jeg også, men ser det ikke nå lenger. Regner med at det gikk bort av seg selv etter en oppdatering siden jeg ikke gjorde noe spesielt for å fikse det.
  13. Da håper jeg dette er noe bagatellgreier som ikke har gått utover andre og at ikke denne personen bare skjuler oppførselen sin bedre i dag. Det er veldig lett å komme med tomme løfter om at ting ikke skal skje igjen og vanskeligere for folk flest å endre seg. Trist at denne personen har vært gjennom en del allerede though.
  14. Moxnes gjorde det meste av skaden selv når han ikke var ærlig om hva som faktisk skjedde. Her har han jo bare vist at han ikke er til å stole på og gjør alt feil i stress-situasjoner når han skulle lagt seg helt flat fra starten av.
  15. Jeg tror ikke Musk vokste opp i det hele tatt... Oppførselen hans minner meg konstant om en eplekjekk guttunge.
  16. Ideelt skulle det vært sånn, enig. Men nå har isteden blitt sånn at transpersoner er en av de mest angrepet gruppene på internett og blir brukt som random skjellsord på visse sider... Trist når de fleste bare vil være i fred... Sigh. Og hjelper det å slå tilbake med mer ekstrem pride? Tvilsomt. Kulturkrigen kommer bare til å bli mer og mer radikal.
  17. Veldig dårlig spill når det bare ser ut som Putin ikke har kontroll i det hele tatt og at han må gå tilbake etter han kalte Wagner landsforrædere.
  18. Tillitten mellom Wagner og Russland kommer vel nå til å være nær null. Hvordan tenker de greie samarbeide i det hele tatt framover?
  19. Selv hvis det ender med noe positivt er det viktig å ikke glemme at han er et avskylig monster selv, ingen redningsmann.
  20. Mer scam enn spill. Blizzard har falt langt fra det de en gang var, oof.
×
×
  • Opprett ny...