Gå til innhold

Jesuserkonge

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jesuserkonge sine prestasjoner

20

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jesus fant meg uten hjelp av noe kirke. Jesus kom fremdeles* ikke til jorden for å skape en religion- Han kom for å vise oss veien hjem. Evolusjonsforskning er ikke noe annet enn kjøpt og betalt. Til og med «forskerene» vet ikke hva de prater om engang. Denne gir et koselig innblikk på «evolusjonsteoriens» idioti. Det er ikke kristne som dømmer. Det er Gud som dømmer. Men en kristen skal selvfølgelig peke ut en SYND. Det er en grunn for at det står i Bibelen at synd leder til død.
  2. «Først og fremst må dere vite at det i de siste dager skal komme folk som farer med spott og følger sine egne lyster. Hånlig sier de: «Hva med løftet om hans gjenkomst? Våre fedre er døde, men alt er som det har vært fra skapelsen av.» De som sier slikt, glemmer at det fra eldgammel tid var himler og en jord som steg fram av vann og består ved vann, i kraft av Guds ord. Og ved vann gikk den første verden under da den ble oversvømt av vann. Men de himler og den jord som nå er, har dette Guds ord spart til ilden; de holdes oppe inntil dommens dag da de ugudelige skal gå fortapt. Men én ting, mine kjære, må dere ikke glemme: For Herren er én dag som tusen år og tusen år som én dag. Det er ikke slik at Herren er sen med å oppfylle sitt løfte, som noen mener. Nei, han er tålmodig med dere, for han vil ikke at noen skal gå fortapt, men at alle skal nå fram til omvendelse. Herrens dag skal komme som en tyv. Da skal himmelen forgå med et drønn, elementene skal komme i brann og oppløses, og jorden og alle gjerninger som er gjort på jorden, skal komme fram i lyset.» ‭‭2. Peter‬ ‭3‬:‭3‬-‭10‬ ‭N78BM‬‬ Du har nettopp bevist selv at du er en del av det som er nevnt i Bibelen. Vitenskap er ikke annet enn kjøpt og betalt av private aktører - som helst ikke vil deg noe som helst godt. Men du tror vel på evolusjonsteorien? Bra indoktrinering der hvertfall. AI er demoner/falne engler. Ingenting annet.
  3. Du tar nok styggelig feil. Ingen tekster går i mot hverandre nei. Og Jesus er Bibelens kjerne og stjerne. Hele Det Nye Testamentet forteller om Jesu liv, lære, død og oppstandelse og Det Gamle Testamentet forteller om forventningene om Messias som skal komme.
  4. Dersom du skal undersøke om en historie er sann, er det bra å ha få vitner, eller er det bra å ha mange vitner? Jo, en ønsker flere vitner for å bekrefte en historie. La oss sette Bibelen i kontekst til andre kjente, samtidige personer. - Vi har 10 kilder til livet om Julius Cæsar. - Til Homer sin bok Illiaden har vi 643 manuskripter. - Men til Nye Testamentet har vi hele 24.633 manuskripter! Historien om Jesus er uendelig mye mer bevitnet enn noen andre personer fra antikken. Hvorfor tvile på Bibelen da?
  5. Det høres jo ganske banalt ut. Men Bibelen lyver ikke. Bibelen forteller oss at: «Du skal vite at i de siste dager skal det komme vanskelige tider. For da vil menneskene være egoistiske, glade i penger, fare med skryt, være overmodige, snakke stygt om andre, være ulydige mot foreldre, utakknemlige, uten respekt for det hellige, ukjærlige og uforsonlige, fare med sladder, mangle selvbeherskelse, være rå, likegyldige for det gode, svikefulle, oppfarende, innbilske. De elsker lystene høyere enn Gud.» ‭‭2. Timoteus‬ ‭3‬:‭1‬-‭4‬ ‭N78BM‬‬ Ville sagt dette var ganske korrekt med dagens samfunn gitt.
  6. Er jo en grunn for at det heter «globalisering» da. Både Mette-Marit og Håkon har gått på skole hos Klaus Schwab. Men dette er jo bare en ny «konspirasjonsteori». https://www.younggloballeaders.org/community?utf8=✓&q=Norway Forum of Young Global Leaders, or Young Global Leaders (YGL), was created by Klaus Schwab, founder of the World Economic Forum. The YGL, a non-profit organization managed from Geneva, Switzerland, is under the supervision of the Swiss government. It is run by the World Economic Forum.
  7. Politikerne jobber jo ikke for befolkningen. Men for seg selv og sin egen interesse.. folk ser jo ikke ut til å forstå det. Personvern er det vel ingenting som heter lenger hvis alt og alle skulle chippes.
  8. Definer «konspirasjonsteorier?» Det som jeg har skrevet om, har jeg tatt ut fra Bibelen. Og Bibelen er absolutt ikke en konspirasjons teori. Dyrets merke skal komme. Og jeg er sikker på at det er i form av en chip. Dette kan jo diskuteres selvfølgelig. Smart byer skal bygges over hele verden- og privataktører over hele verden investerer flere milliarder i disse prosjektene. Så det er bare en «tilfeldighet» at alt dette skjer samtidig? Det er muligheter for å tenke utenfor boksen..
  9. Ja- det var jeg. For det er et skritt nærmere til total kontroll. Folk ser ikke engang hvor overvåket vi er (og hvis de ser det- så aksepterer de det- fordi «de» gjør ikke noe kriminelt). Man lever i et demokrati når man har full oversikt over hva myndighetene gjør (har vi det? - nei?) Da lever vi heller ikke i et demokrati. Men myndighetene har full kontroll på deg- og en digitalisering av penger (kontanter fjernes) vil si at alt blir kontrollert digitalt- dermed har man ingen økonomisk frihet lenger. Hva kalles det? Totalitært diktatur. Vi er nærmere Kina enn hva folk tror. Alt skal kontrolleres - og vi mennesker er bare en «overflødig» del. I hvertfall i følge de som er for globalisering. Du kan jo spøke med det så mye du vil- men dette gjelder jo deg også. Og den dagen det står å banker på din dør- hva gjør du da? Bukker og takker for chipen og smiler? Du er jo herved blitt en slave. Digitaliseringen gjør oss forblindet, dum og ufattelig lat. Dessverre.
  10. Chip + smart city der alt styres av digitalisering? Du ser ingen rød tråd? Ingenting er umulig.
  11. https://www.weforum.org/agenda/2021/11/15minute-city-falls-short/ Bodø skal bli smart city https://feed.no/no/smartsky https://www.intelligenttransport.com/transport-articles/95468/the-city-in-the-city-the-norwegian-smart-city-being-developed-from-the-ground-up/ Halden: https://www.halden.kommune.no/tjenester/sentraladministrasjon/smart-city/hva-er-smart-city/ Finnes vel flere regner jeg med
  12. Og selvfølgelig er jo alt bygget for å «bevare klimaet». Heheeh
  13. Ser jo ikke sånn ut da. The Line i Saudi Arabia ble påbegynt i Oktober 2022- de har 10000 gravemaskiner som står på rad å rekke daglig for å pløye ned jorden. Dette skal være ferdig til 2030. Noe som igjen klaffer bra siden vi her i Norden skal nå våre «klimamål» innen den tid. Akon City i Senegal skal påbegynnes i 2023 og skal være ferdig i 2026. Telosa er annonsert i 2021 i USA og skal romme 5 millioner innebyggere… Så det er jo klappet og klart for de fleste nye smartbyer.
  14. Det vil isåfall bli globalt. For det skal gå utover alle mennesker på jorden. Så si dette kommer til å skje, så er jo det heller ingen plass å emigrere til heller. Det blir typ et «samfunn» utenfor samfunnet. Ganske dystopisk egentlig. Vet ikke om folk har fått det med seg- men nede i Saudi Arabia holder de på med «The Line». En smartby. Som skal romme 9 millioner (veldig rike) mennesker. Denne byen skal bli 160 mil lang og 500m høy. Og laget av glass - det sies at hele verdens glass produksjon må til for å lage denne byen.. slike «smartbyer» bygges rundt omkring i verden akkurat nå.
  15. Men si at du må ta det- hvis ikke blir du ekskludert fra samfunnet- dvs ingen handel, ingen kjøp, ingen mulighet for å kjøre bil, for jobb, for NOE. Du blir mer eller mindre «kastet ut». Hadde du sagt nei da?
×
×
  • Opprett ny...