Gå til innhold

Heyheyhey

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

340 profilvisninger

Heyheyhey sine prestasjoner

35

Nettsamfunnsomdømme

  1. Anti-Trump tråden. Drit i fakta tråden. Svelg massemedienes løgner tråden.
  2. Fordi de rike med makt og i posisjoner hater og hater og atter hater.
  3. Her driver de å replyer og aldri kommer frem til noe som helst annet enn uendelige uenigheter.
  4. Det er ikke amerikanere som ønsker det, det er globalister, og de finnes i mange forskjellige land. Dagens verdensorden er gammeldags. Politikk må stadig forandre seg med tiden. Vi entrer AI-tid. Det er USA og Europa mot Russland og Kina. Så skjedde det da baskeluskene (fra Kina) herjet, og nesten alle måtte holde seg hjemme, og for at ikke økonomien skulle kollapse, samfunnet komme til stand-still, og folk hadde regninger men dårlig råd så hjalp Trump USA og amerikanerene gjennom denne ufattelige krisen. Du har lite peiling du. Bare masse løse påstander fra deg. Det er omvendt. Trump er nasjonalist, og Biden er styrt av globalister. Du kommer ikke med noen kilder. Let, let lenge. De fleste jobber som ble brakt tilbake når Biden overtok er de jobbene som var ledige etter Covid-tiden. Det ble altså ikke skapt enormt mange nye jobber. Folk fikk rett og slett jobbene sine tilbake.
  5. Nasjonalitet = den politiske høyre siden. Globalisme = den politiske venstre siden.
  6. "Trump anker etter å ha blitt dømt til å betale 870 millioner kroner." "Han er dømt for å ha kommet med nedsettende kommentarer mot henne i 2019." https://www.nrk.no/nyheter/trump-anker-etter-a-ha-blitt-domt-til-a-betale-870-millioner-kroner--1.16735599 Hun ser meget fornøyd ut. Ingen triste miner der. Alt for å hindre at han blir president igjen. The Deep State runs deeeep.
  7. Hvordan havna jeg her? Skulle inn på en tråd.

  8. De laget obelisker som veide 3 ganger mer enn det.
  9. Har nettopp lest om hvordan landet Liberia ble til. Dette lærte jeg ikke om da jeg gikk på skole.
  10. Jeg er veldig interessert i hvordan The Great Pyramid of Giza ble bygget. Per dags dato så er det ingen som har gode svar.
  11. Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) NSM-skandalen: Vil granske Mehls håndtering https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/on0daK/justisminister-emilie-enger-mehl-sp-i-stortinget-om-nsm-saken
  12. I flere tusen år bygget mennesket store verk med sten, som pyramider, statuer, templer osv, av svære steinblokker og monoliter. Hvorfor sluttet man plutselig med det? Hvorfor gikk ikke byggverk i arv, slik at etterkommere kan fortelle om hvordan det ble bygget? Hva skrev de skissene på? Ingen lager slike enorme byggverk uten å planlegge først. Har det noen gang blitt funnet svære eldgamle byggverk av tre? Eller råtner det helt opp med tusener og hundrevis av år?
×
×
  • Opprett ny...