Jump to content

foto_12

Medlemmer
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Skal kjøpe pc skjerm til sønnen min. Han ønsker seg 27" og at den skal ha G-sync. Grafikkort han har er et sånt 1070. Er det noen som kan hjelpe meg?
 2. Jeg oppgraderte fra win7 til win10.(ssd-hd) Innstalasjonen var automatisk ned fra nette. Ved oppstart får jeg feil melding: En nødvendig enhet er ikke koblet til, eller den er ikke tilgjengelig. Feilkode: 0xc000000f. Har dere noen tips som kan hjelpe meg? Har jeg mistet alt på ssd-disken ??
 3. Finnes det noe som kan forstyrre radio signalene som går mellom fjernkontroll og dronen ? Slik at hvis noen vil snikfilm kommer nært huset/vindu mister kontakten med dronen.
 4. Canon Pixma MG7550 vs Epson Expression Photo XP-760 Skal kjøpe meg ny skriver, men har problemer med å velge. Kan noen gi meg tips/råd?
 5. Har noen et kjapt tips om innstillinger på kamera ?
 6. Hvilken "forhandler" anbefaler dere ?? http://www.norid.no/domeneregistrering/registrarliste.php
 7. Har tatt 3 bilde med forskelig eksponering (HDR). Ønsker å sette sammen de 3 bildene på mobilen (merge to hdr i Photoshop/Photomatix ). Har noen forslag til apps (android) som kan det?
 8. Washington Post: http://www.washingtonpost.com/news/volokh-conspiracy/wp/2014/04/15/disorderly-conduct-for-high-school-student-to-secretly-record-his-tormentors-in-the-classroom/ Appeal hearing in the Allegheny County Court of Common Pleas is set for April 29. Les kommentarer under artikkelen :-)
 9. ? http://itpro.no/artikkel/17540/malwarebytes-anti-malware-har-sluppet-ny-versjon/
 10. Anbefaler Vuescan (http://www.hamrick.com/) til CoolScan IV ED på win7.
 11. Magnetisk ladestasjon DK32 er ikke lett å få tak i, så på inn puls kjøp bestilte jeg den her: no.mobilefun.com. Den ble sendt samme dag som bestillingen ble lagt inn. Fikk epost om at det er DHL som har frakten til Norge. En liten bjelle ringte meg i hode da, for jeg husker å ha lest at DHL har høyt frakt gebyr. Noen som har erfaring med DHL / mobilefun.com.
 12. Jeg har svart Sony Z1 Compact, angrer litt på det nå ang. fingeravtrykk. Hvit har finere aluminiums ramme. http://www.sonymobile.com/no/products/phones/xperia-z1-compact/#white Heldig finnes det råd for de med svart telefon: http://www.amobil.no/artikler/fiks-sony-skjermenes-storste-problem-selv/156321
 13. Hvorfor fabrikkresette telefonen?
×
×
 • Create New...