Gå til innhold

Ogalaton

Medlemmer
  • Innlegg

    1 058
  • Ble med

Alt skrevet av Ogalaton

  1. Gode memes er det motsatte, nemlig et resultat av noen som virkelig har satt seg inn i ting og klarer å belyse sannheten bak fasaden. Denne er fin:
  2. Har du et konkret problem med det jeg har kommet med som lar seg overføre til overgangsalder? Hvordan har jeg gjort det? Hvilket helte-narrativ? Eventyr og "fiction" er det samme... og jeg har kommet med det motsatte, nemlig virkeligheten. At du føler for å gi inntrykk av at det er morsomt, latterlig og fascinerende å lese mine poster fordi det liksom skal være så skrullete, er bare avslørende. Det viser til manipulativ taktikk for å slippe å forholde seg til sak. Veldig feminint og kvinnelig av deg... er litt søtt også da må jeg innrømme.
  3. Menn har høyt testosteron-nivå og har følgelig økt kamplyst. Om en mann oppfatter "disrespekt" fra en annen mann, kan det føre til kamp. Se heller på den enorme tilbakeholdenheten og tålmodigheten menn vanligvis utviser når den samme "disrespekten" (og mulig mye større "disrespekt") kommer fra en kvinne. Andre voldshendelser handler ofte om en "rasjonelt" planlagt handling for å tilegne seg økonomisk vinning. Men ellers, joda menn med høyere emosjonelt nivå enn ellers normalt for menn kan også gjøre dem mer stridslystne siden deres testosteron-nivå fortsatt er høyt, siden de jo fortsatt er menn.
  4. Det vitner ikke som om du har noen sterk sak når du henfaller til å "ta mannen istedenfor ballen" slik du gjør her... et klassisk knep på diskusjonsforum det der, nemlig å velte sjakkbrettet istedenfor å spille redelig. Men svar meg... har vi i det hele tatt diskutert før? Hvor og når? Jeg kan nemlig ikke huske deg.
  5. ? At menn topper selvmord-statistikken er jo nettopp fordi de er mer rasjonelt anlagt. De ser ingen annen mulighet, kommer frem til at selvmord er eneste utvei og planlegger så dette nøye. Selv om beslutningen ikke er rasjonell (som i fornuftig) er det en rasjonelt planlagt handling. Det er vanligvis ikke slik at selvmord bare er et impuls-resultat av en dårlig dag... at man bare sier <"Nei, nå får det være nok!"> for så å gå å henge seg i garasjen. Å ruse seg er jo for mange en type nysgjerrighet, hvor man ønsker å utforske hvordan det føles. Ingen som har endt opp som rusmisbruker ønsket å ende der... de tenkte at de skulle kunne holde det under kontroll, før man, da for sent, oppdager at man er knyttet til stoffet slik at det er blitt store abstinenser, og at det da er for sent å snu. At noen er rasjonelle er ikke ensbetydende med at de tar gode, sunne, moralske eller riktige valg som da alle andre er enig i at er fornuftige. Et eksempel: Organisert kriminalitet er meget rasjonelt. Mye penger renner inn, de setter seg og sin familie over alt annet og jager et luksusliv. De tenker at penger betyr alt i denne verden så de handler deretter, uten å la seg stoppe av moralsk tankegang. Dette er både rasjonelt og irrasjonelt på én gang. Jeg mener jo at å forkaste all moral slett ikke er rasjonelt, men samtidig er det jo det... de fikk jo ikke bare en impuls, men har planlagt alt og har en verdensforståelse som de rasjonaliserer alle handlinger med. Dette svarte også på ideal-spørsmålet ditt. Jenter gjør det bedre på skolen fordi all betydelig utdannelse har blitt skreddersydd til deres fordel. Gutter har historisk vært flinkest på skolen, og det er ikke før denne helt siste nåtid at jentene dominerer guttene. Med andre ord er det helt åpenbart at det hele er en følge av hvordan utdannelsen utføres, og at utdannelse nå for tiden klart favoriserer jenter. Enda et offer på feminismens alter.
  6. For om kvinnene i akkurat denne tråden ikke har vist frem slikt, så kan det jo lissom ikke være sånn ellers heller... Menn er mer rasjonelle, og kvinner er mer emosjonelle. Dette er en generell sannhet som "alle" i hele historien bakover (med unntak av de siste kanskje 60 år) har vært klar over. Å tro at alle generasjoner av mennesker før oss ikke skjønte bæret av hvordan de 2 kjønnene vi har var forskjellige, og at vi først nå har "knekket koden" og funnet ut at vi ikke er forskjellige, er en visdoms og forståelses-forakt som virkelig er vond å være vitne til. Jada, menn kan lyve. Og menn vil også spare jenta for vonde følelser og kan gjøre også dette ved å lyve... poenget var at kvinnene ikke lyver om dette med å være for snill, men serverer en pyntet sannhet som den objektive mannen da ikke skjønner bæret av. Menn er helt objektive i dette. De har en meget høy standard for seg selv, med påfølgende forventninger om mål som de helt objektivt mener de burde være i stand til å nå. Om de så er bedre enn de fleste, og kanskje til og med bedre enn alle konkurrenter, men ikke når dette målet de har satt seg, så har de rent objektivt gjort det "ræva". Det var aldri nok å vinne med "hårs-bredde margin", de skulle nemlig knuse de andre konkurrentene ved å vinne overlegent. En annen mulighet er at mennene lyver for å "tøffe seg" for andre, og da er løgnen ikke subjektiv, men objektiv strategi... hvor ofte gjør kvinner denne "tøffe seg" greia om vi er identiske? For noe fjas! Jeg har selv flere ganger vært vitne til at menn har fått denne frasen servert av kvinner som grunn til brudd. Nå får vi se om du er ærlig nok til å innrømme at slikt absolutt skjer... Rapperen Tupac fikk nemlig den "du er for snill" servert også, som han snakker om i dette intervjuet:
  7. Dette svaret fra deg viser at du virkelig er på ville veier når det kommer til kvinner. Kvinner sier veldig mye, og ofte sier de noe som gir subjektiv mening for dem, mens det ikke gir mening i det hele tatt for en som tar ordene deres for å være objektive. At du "avventer hva kvinner vil si" belyser at du ikke er klar over dette, og at du tror kvinner er like låst til objektivitet som menn, noe som slett ikke stemmer. Kvinner kan fint finne på å si noe helt annet enn hva de mener om de f.eks vil skåne følelsene til menn de ikke vil ha. Da kan de fint si sånn "Vi fungerer ikke sammen fordi du er altfor snill.", hvor da mannen (med sin låste objektivitet, og som feilaktig også tror kvinner er låst til samme objektivitet) klør seg i hue over disse ordene fra henne. Da tenker mannen sånn <"For snill? Var jeg for snill!? Hva i huleste..... skulle jeg banket henne da!!??"> Denne forvirringen fra mannen her er et direkte resultat av at han tror feil om kvinner. Det kvinnene mener med slike ord er ikke den objektive betydningen av ordene. Det er jo ikke mulig å være for snill. Det de mener med slike ord er hva deres følelser legger i dem, ikke ordenes objektive betydning. Det de ofte mener med disse ordene er at mannen har vært en passiv dørmatte som aldri satt foten ned for noen ting og ikke eide prinsipper. Likevel fikk du høre fra en kvinne, nemlig @Neffi. Jeg gav svaret hennes en "liker", pga at hun med sitt kvinneperspektiv traff ganske bra på hvordan kvinner vanligvis fungerer når det kommer til karakter-minimumskravet kvinner vanligvis har for menn, som er nøyaktig hva jeg også har prøvd å si deg her i tråden.
×
×
  • Opprett ny...