Gå til innhold

Feh

Medlemmer
  • Innlegg

    7 454
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bloggkommentarer skrevet av Feh

  1. Jeg har også opplevd en airbag i mitt korte student liv. Jeg må si meg helt enig i det du sier :p Det var riktignok på en nyere modell audi a4, menmen. Opplevelsen var vel noe av det samme.

     

    Airbag er IKKE noe designer objekt :p Dette må være designernes siste utvei, hvis alt annet har blitt designet før. De kunne som du sier godt ha kostet på den ellers ganske nitriste melsekken litt farge, f.eks noen psykedeliske blomstertegninger fra hippie tida? Det hadde nok vært kos å våkne opp til etter en kræsj... (hvis man blir slått i svime). Samt en god dose wunderbaum hehe.

  2. haha... er så inderlig sant det du sier. Når de prater, så er det først kanskje en ting de har lest i se og hør den ene snakker om, og når den ene har "presentert" saken, så går det 5 min med bare sånn "nei og nei, har du hørt noe så...!", "ja det var bedre før, da min mann levde", "ja selvfølgelig", "ja, disse ungdommene altså", "nei og nei", "host hark kremt"... etc :p

  3. Helt enig med deg... På skolen min hadde førstisene litt mer respekt for oss i tredje, men så hadde ikke vi noen tsjernobyl unger på skolen heller (jeg er 86).

     

    Men likevel virker det som om førstisene har jevnt over lavere IQ enn vi eldre. Å stå i en døråpning/i en trapp er det minst logiske/pratiske stedet å stå i hele skolen, men alikevel skal de på død å liv stå der og snakke om alle de idiotiske fjortiss-fyllehistoriene som "alle" ler så godt av...

  4. Hehe... Om google vet at det første jeg gjør om morran er å åpne itavisen, dinside.no, hw.no og forumet for så å tråle dette forumet resten av dagen, så føler ikke jeg det som noe problem. Heller ikke at google da kan finne ut at jeg så på porno istad, eller at jeg gikk inn på en side med linker til ulovlig piratkopiert materiale.

  5. jeg skjønner ikke at folk i dagligvare bransjen ikke har satt 18 års aldersgrense for i det hele tatt å komme inn i butikken.

     

    "Barn" under 18 år legger igjen minimalt med penger ettersom de kun kjøper til ting til 3,50, lager bråk, forstyrrer kunder, plager kassererne med idiotiske spørsmål "hvor mye koster denne", når prisen står fint på hyllekanten. Jeg klarte helt fint å lese tall da jeg var 5 år? Ungdommen nå til dags altså...

     

    Jobber selv i kassa på kiwi, der har vi ikke så mye avanserte greier som kaffemaskin og mikrobølgeovn, men det er nok av idioter som lager køer pga idiotiske ting uansett.

     

    Kiwi der jeg går på skole er AKKURAT slik du beskriver. 10 ungdommer går inn. 9 kommer ut. 2 har kjøpt noe. 7 har stjelt noe. Han som ikke kom ut blei ferska av en ansatt og må forklare seg til securitas...

     

    Og vi som prøver å være effektive og gå inn, ta det vi skal ha og så ut igjen blir hindret av stygge fjortisser som står å "henger" mellom hyllene, eller står i en klynga rundt kassa for at de ansatte/securitas ikke skal kunne se at de som står bakerst stjeler. (Det er så ille der at det er en fra securitas/falck nesten hele skoletiden :roll:)

  6. Er 1 ting som irriterer meg over alle andre ting kvinner gjør, og det er når de er sure og ikke vil snakke med deg, fordi den tingen som har gjort dem sure er så ufattelig idiotisk og bagatellmessig at de ikke vil snakke om det. De vet det selv at det er helt latterlig idiotisk å være sure for det, men de vil på død og liv ikke innrømme det og oppfører seg helt idiotiske. Da blir jeg sur.

  7. kommersielt press har nok mye å si her. Det begynnte vel med at noen begynnte å dra med seg "skikken" fra utlandet, og folk begynnte å "hey, dette var kult". Så slang markedet seg på og pøste ut masse halloween greier... halloween tilbud her og halloween tilbud der...

     

    Tipper 90% av de i norge som "feirer" halloween ikke gjør det for hva halloween egentlig er/betyr, men bare for å ha noe å finne på :p

  8. Ikke klag over bussen du... jeg må gå 15 min hver vei bare for å komme til holdeplassen... så er det 30 min på bussen, bytte og nye 30 min til skolen :) Og sånn har det vært i 3 og et halvt år :) trodde alt skulle bli bedre etter videregående men nei da, 30 min ekstra busstid og ett bytte :p

  9. Jeg er litt enig med LarsP. Slutten også var litt for absurd. Hva var egentlig poenget i teksten? At Hans ikke fikk scoret mål? Eller at de fikk uavgjort selv om Hans datt?

     

    Dessuten skriver du at oppgaven gikk ut på å lage en tekst med skildring og historie, med tema regn. Teksten hadde et sånn "lage på 20 min før jeg legger meg" preg over seg, og du har jo kun med regnet innledningsvis og et par ganger i hoveddelen.

     

    Noen idéer: Flett mer regn inn i historien, skildre enda mer, ta gjerne et opphold i handlingen der du kun skildrer situasjonen akkurat som om den er satt på pause. Og la selve regnet bestemme utfallet i teksten ;) F.eks at de vinner pga ett eller annet som har med regnet å gjøre.

×
×
  • Opprett ny...