Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    33
  • comments
    84
  • views
    57801

19 år siden starten på verdens undergang

Sign in to follow this  
Guest

292 views

Ja. Da er jeg blitt 19 år gammel. Pussig. Jeg føler meg ikke noe eldre, ei heller ser jeg eldre ut. Det har seg alikevel slik at jeg har blitt et år eldre enn jeg var i går.Hva har jeg nå lov til? -Kjøre bil (Det har jeg kunnet siden jeg tok lappen)-Kjøpe øl ute og i butikk (Hadde jeg ville hatt det ville jeg gjort det mange ganger allerede)-Kjøpe Røyk (Det har jeg allerede gjort i 4 år omtrent)Er det noe jeg faktisk har lov til nå som jeg IKKE kunne gjøre i går? nei. Hva er poenget med å bli 19 år da? - Jeg er året nærmere kjøpesprit, men så sjeldent som jeg drikker er ikke det noe å rope hurra for.- Familien samles for å hylle mitt gode navn og rykte.- Jeg får masse gaver :D:dribble: Hvis noen har noen bedre grunn til å bli 19 vil jeg gjerne høre det.Dette er alt jeg gadd å skrive på nåværende tidspunkt.

Sign in to follow this  


5 Comments


Recommended Comments

19 er bare piss :thumbdown: har 1,5 måned igjen til jeg blir det. Er faen ikke en eneste positiv grunn med det bortsett fra at man høres litt eldre ut når man sier "jeg er 19" :p

 

Tror jeg skal hoppe ned fra 2 etasje i huset mitt og falle i koma... våkne når jeg er 20 og dra rett på polet og kjøpe sprit, så stikke ut på 20 års stedene :yes:

Share this comment


Link to comment

Gratulerererer med dagen som var. Gla jeg snart er 20, kan skrive under på at det å bli 19 er like kult som det å bli 17...

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...