Jump to content

iblazeqt

Medlemmer
 • Content Count

  253
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

128 :)

Recent Profile Visitors

772 profile views
 1. Bortsett fra enorme summer til statskassa, bli kvitt bakmenn, bli kvitt gatewayen (du trenger ikke å møte en dealer som også har andre rusmidler), unngå at mennesker dør av syntetisk cannabis og bidrar heller til økt informasjon og hjelp, istedet for stigma og cella? konsumet er der uavhengig.
 2. Send en mail å hør? Aner ikke om det er et bevisst valg fra NTNU, eller om det er tilfeldig.
 3. Er kun nå med C19 at alt har foregått digitalt, og at det derfor finnes digitale opptak av alle forelesninger. Dette er ikke normen i en normal-situasjon. Forøvrig så lærer jeg minst av undervisningene, og mest av arbeidskrav/prosjekter. Her er det nok individuelle forskjeller. I diskmat i år har læreren basically lagt ut en youtube-kanal som gjennomgår pensumet vårt, å anbefalte samtlige å følge det. Jeg synes den kanalen er langt bedre enn foreleser (foreleser er en asiat med tilhørende engelsk uttale, som gjør det av og til litt vanskelig å følge med). I programmeringsfagene jeg har hatt har foreleser bare vist random kode og forklart litt. Jeg har derfor sluttet å følge de undervisningene - da jeg får mer ut av å sitte å programmere for meg selv, og søke opp konsepter og teknikker jeg må forstå via Youtube.
 4. Teoretisk sett, ja. Dog så praktiseres det i mindre grad. Av det jeg hører fra bekjente som har gått på BI så blir du plassert i et årsstudium innenfor det du egentlig vil studere, om snittet ditt er for lavt. BI kalkulerer da med at en del som er tatt opp på bachelor vil frafalle ila første året, og du får dermed innpass på 2.året i studiet, gitt at du består årsstudiumet. Ville derfor ikke bekymret meg nevneverdig for snittet.
 5. Øhhh det er ikke snitt på BI? Må vel bare ha penger til å betale semesteravgift??
 6. Da fikk jeg løst det Endra dette til dette: Den windo1.setScene var der bare fordi jeg drev å testa noe annet, og prøvde litt forskjellige utfall. Så hadde jeg gitt bang i å rydde opp.. Virker mye mer intuitivt å forsøke å ny scene gitt at tilkoblingen til DB'en og userinfo blir skrevet riktig, også vise den. Flytta også fxml-fila til src/main/resources - tror ikke det var utslagsgivende dog, men ikke 100% sikker
 7. Takk for veldig god tilbakemelding! Ja - pakking av prosjektet var ikke en del av pensum det heller, og noe jeg har styret en del med, for å få til. Trodde det skulle bare være å eksportere i Eclipse, men den gang ei (JavaFX...). Ja - jeg skal prøve å debugge og forske litt på hvorfor den ikke klarer å komme til scene 2. Begge mine fxml-filer ligger på samme sted i prosjektet. Men mulig jeg mangler noe trivielt som har gått meg hus forbi. Takk for at du tok deg tid! : )))
 8. Hei, og takk for svar Jeg har et repo som jeg mener nå skal være up2date. Merk at jeg er enda student, og dette prosjektet er bare en videre utvidelse av prosjektet. Database var ikke pensum, og jeg har derfor lagt til dette for å "leke meg", og får følgelig ikke noe ytterligere hjelp av studasser. Det er nok også en del spagetti-kode, men det fungerer som tiltenkt i alle fall. Logginga mi og feilhåndtering er trolig rævva, og også derfor jeg er litt rådvill. Må prøve å lage noe slags god logging, så jeg ser bedre hva som skjer ila helga. Edit: Kjører jeg dog jar-fila fra terminalen får jeg dette: Av en eller annen grunn har jeg fått for meg at det likevel er DB'en som gjør at jeg ikke kommer forbi login-vinduet. Prosjektet buildes jo successfully, men med et par warnings (ikke errors). EDIT: fjerna personlig github.
 9. Har også endret manifest-fila, endra class-path i Eclipse, og har sql.jar-fila i samme package som prosjektet når jeg pakker prosjektet...
 10. Hei, Har et prosjekt jeg har laget i JavaFX med GUI. Har derfor en login screen som sjekker mot users_table i en mySQL DB jeg har hostet på Herouku. Når jeg pakker fila (via maven) til en kjørbar Jar-fil, så skjer det absolutt ingenting når jeg prøver å logge inn. Kjører jeg programmet i Eclipse, så fungerer alt strålende. Noen som har en ide om hva det kan skyldes? Jeg har lagt ved mySQL dependencies i pom-fila, uten at det hjalp noe. Har prøvd å google litt, uten at det hjalp nevneverdig.
 11. Dette var nytt for meg. Dette er et nasjonalt vedtak? Gjelder det samme om man har parkeringsplass i parkeringskjeller?
 12. Bør undersøke lademuligheter da, om han ikke får ladet på jobb/hjemme, så blir det dyrt å må belage seg på komersielle aktører.
×
×
 • Create New...