Gå til innhold

iblazeqt

Medlemmer
 • Innlegg

  1 688
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

3 263 profilvisninger

iblazeqt sine prestasjoner

1,6k

Nettsamfunnsomdømme

 1. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/GM4rj6/russiske-fengselsmyndigheter-aleksej-navalnyj-er-doed Aleksej Navalnyj (47) døde i straffeleir nummer tre i Jamal-Nenets-regionen, skriver nyhetsbyrået RIA. Han følte seg uvel etter en spasertur og mistet bevisstheten, heter det. Han fikk akutt behandling, men livet sto ikke til å redde.
 2. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/q1jgj0/advarer-europa-hjelpen-fra-usa-gaar-mot-slutten
 3. https://www.vg.no/nyheter/i/8Jn8K1/ukraina-forslag-gaar-videre-i-senatet-i-usa
 4. https://www.vg.no/nyheter/i/jlRxOw/tucker-carlson-sier-han-skal-intervjue-vladimir-putin
 5. Stemmer dette noe mer da? Bilforhandler nevnte for meg for en tid tilbake at man ikke lengre kunne inngå en leaaing-avtale for å unnslippe gjeldsbyrden, da leasingavtalen fremkommer av gjeldsregisteret, og vil således bli medregnet.
 6. Skal du først ta sertifiseringer, så gå for skytjenester. Fortrinnsvis Azure - de fleste norske firma er gift med Microsoft. Søker du på kun rene frontend-stillinger, eller fullstack også? Om ikke, gjør det. Søk også på stillinger der de søker folk med erfaring. Min bror ble nettopp ansatt hos et firma som opprinnelig søkte seniorer(4års erfaring minimum ble oppgitt i annonsen). Og han hadde 1års erfaring. Jobbsøking er et numbers game. Bruk tiden din på å søke på alt du kommer over innenfor IT.
 7. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/y6a4gE/stoltenberg-i-usa-foeler-meg-trygg-paa-trump
 8. Dette er villet politikk. Langt mindre investeringer -> ledigheten presses oppover -> lønningene holdes nede. Inflasjonen reduseres. Noen må ta støyten, og det er primært det private næringslivet. Flere konsulentselskap har sikkert skalert opp høyt under covid, og har gamblet på høy aktivitet i årene framover. Så kom alle rentehevingene som perler på en snor. Jeg tror ikke GPT ble lansert, og plutselig etter et par måneder ble seniorer langt mer produktive, og etterspørselen etter nye initiativ forsvant helt. Jeg ville trodd at flere prosjekter vil se dagens lys når produktiviteten går opp, ettersom prisen per prosjekt vil gå ned. Dermed kjøper jeg ikke AI-forklaringen hva gjelder en plutselig brems i etterspørsel. Vi bruker en del konsulenter da vi ikke har nok årsverk inhouse per d.d. - budsjettet vårt for 2024 har blitt betydelig barbert, og vi må krige for hver en krone. Jeg tviler på at vi er alene om det.
 9. Det høres jo nesten ut som noen her mener du har vært uærlig mtp autorisasjonen? Du nevner en situasjon her som minner om en misforståelse, men som arbeidsgiver virker å tolke som uærlighet fra din side. Spesielt mtp den 180 grader vendingen fra de to lederne. Når de informerte deg om at du burde se deg om etter ny jobb. Da regner jeg med du begynte å stille spørsmål ved dette. Hva nevnte de som årsak?
 10. Hehe ja, men så er mannen like forelska igjen om du gir det 1-48timer(ish).
 11. Nei - det var det at det var denne ‘følelsen’ som du beskrev. Jeg tolket det og gjennkjente følelsen som i et nyetablert og nyforelsket forhold. Når man har passert et visst antall år og kanskje har brakt et par barn til verden, så skjer livet og hverdagsstresset. Om man da forventer å gjenkjenne denne samme følelsen dag inn og dag ut , og bruker den som en pekepinn på om relasjonen er bra, så vil det forholdet trolig avsluttes fort. Punktene jeg nevnte er egenskaper og verdier jeg ville verdsatt høyt dersom jeg var på utkikk etter en livspartner. Jeg er dog enige i at man må få prioritert hverandre og forholdet selv i småbarnsperioden. Det er viktig! i TS sitt tilfellet virker det som dama har sjekket helt ut, og at alt håp er ute. Det nyttet ikke å true med å avslutte forholdet. Da er det dessverre få steg igjen. Parterapi når den ene parten gir F? Har jeg lite tro på. Jeg har to små barn selv TS, tanken på å ikke få se de hver dag smerter meg. Og jeg håper jeg slipper den situasjonen. Men å holde sammen når barna etterhvert ser forholdet deres skranter er kanskje ikke noe mer positivt… Jeg skal være forsiktig med å synse og mene noe, men jeg blir sjokkert om hun ikke har vært/er utro.
 12. Dette er problemet til mange damer. De er vokst opp med filmer som viser romantiske forhold og livet som en dans på roser. Så fort denne følelsen forsvinner, noe den nesten alltid gjør. Så forsvinner ‘relasjonen(les: forelskelsen)’. Da er forholdet over, og samme følelse må jaktes på ny. Gresset er alltid grønnere osv. mitt tips og som har fungert bra hittil er å finne en partner med uskilte foreldre, gode verdier mtp familierelasjoner, og ikke gi opp så fort man møter litt motgang. Finn en bestevenn som dere kan prate med om alt, og det viktigste av alt;en du har det morsomt med, med samme type humor. Livet skjer, og spesielt småbarnslivet er tidvis særdeles hektisk og tungt, hvor målet bare er å komme seg helskinnet gjennom dagen.
 13. For å si det sånn. Hadde det ikke vært pga ungene, så hadde jeg dumpa den dama der fortere enn du kan telle til 10. Aldri i verden at jeg hadde godtatt slik oppførsel. Det virker som hun har sjekka ut av deres forhold for lenge siden. Slik du fremlegger det. Ta en virkelig alvorsprat med henne pga ungene. Det er flere røde flagg her enn på Karl Johan 17.mai
×
×
 • Opprett ny...