Jump to content

iblazeqt

Medlemmer
 • Content Count

  1096
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

773 :)

Recent Profile Visitors

1462 profile views
 1. Mandag og tirsdag er ok. Markløft tar jo litt på hele kroppen, men ikke i noen stor grad på bryst og skuldre. Du kan jo, om ønskelig - legge legger til lår-dag, og skuldre til bryst/triceps dag. Og kjøre en 2-split 2-3x i uka. Er mange veier til rom. Jeg personlig liker en standard 4-split eller en 2-split variant (2x i uka). Det stemmer - arbeid over tid og stimulering. recomp kan funke, men avhenger litt av din treningshistorikk innenfor styrketrening. For å bygge muskler/muskelmasse må man ligge i et kalorioverskudd, og det vil trolig føre til noe økning i fettmasse. Du kan dog prøve å legge deg på et vedlikeholdsnivå/lite underskudd for å se om du klarer å øke muskelmasse samtidig som du mister fett. Alternativt kan du bare droppe stresset med spisinga, og gjøre som du gjør i dag. Med trening så vil det nok bli resultater ut av det uansett.
 2. Du bør tenke over hvilke muskelgrupper du trener etter hverandre. Ikke optimalt å trene tungt bryst/tri(eller bi) på mandag, og kjøre på med skuldre tirsdag. En vanlig split er gjerne noe ala: man: rygg/bi tirsdag: bryst/tri onsdag: lår/mage torsdag: skuldre/legger Du bør trene hver muskelgruppe like mye. Hva er målet ditt? Øke muskelmasse, gå ned i vekt (fett), eller bare trene for helsa sin del? Noe som er helt avgjørende for å øke muskelmasse er progressiv overload. Du må øke vekta på øvelsene/‘stanga’, antall reps, eller redusere hvileperioden mellom settene hver uke.
 3. Mulig dumt spørsmål; hvilke(n) forskjell ville ukrainske seiere i sommer utgjort?
 4. 1. «Alle» får lån via lånekassen til å finansiere fag på sonans. Ikke bare eliten. 2. Jeg har sett nok av såkalte ‘rævslikkere’ som kom seg opp og fram på ordinær skole også. Videre virker det lettere å pugge 1.kapittel på 30-50sider per prøve, kontra å må pugge/kunne hele pensum på en eksamen. 3. At Sonans strategisk legger opp undervisningen er heller ingen nytt. Det samme gjør omtrent alle elever på NTNU også, i eksamensperioden. Man spammer eksamenssett og ser hva som går igjen, og pugger/lærer seg pensum strategisk. 4. Det er heller ingen risiko ved å konte/ta opp fag på universitetet. Beste karakter består - som privatist må du dog betale en avgift per gang du avlegger eksamen. 5.Privatister hos Sonans utfører eksamen på nøyaktig samme måte, sted, lokale og hos samme sensor som andre privatister som ikke kjøper undervisning via Sonans. Det er det siste jeg kommer til å tilføye i denne tråden. Sorry for OT.
 5. Jeg fikk kun 1x 6’er av fagene jeg tok på Sonans. Det er alt jeg sier om den saken.
 6. Hvordan kan sonans selge 6’ere når det er helt andre sensorer som sensurerer? Kan det tenkes at motivasjon spiller en rolle? Jeg tok et par fag via Sonans for en del år siden. De vet hvordan eksamener er utformet, og legger undervisning opp deretter. Du får tilbud om prøveeksamener, slik at du kan øve med tilbakemelding fra lærer, før den virkelige eksamenen. Dette var dog sonans i trheim. Alt i alt ; det var litt som forventet, og helt greit. Ville dog ikke anbefalt privatistskole i alle fag. Enkelte fag kan du enkelt lese til selv, og spare mye penger.
 7. Hva er folks oppfatning. kan det tvinge Russland til en avtale om at Russ får Krim, og krigen over? Ville UKN godtatt det, og Russ? Eller er det atomkrig next?
 8. Dette er det jeg synes er skummelt. Jeg tror Putin kan finne på å bruke atomvåpen i Ukraina.
 9. Det er selvfølgelig lov å svare. Problemet her er at ingen av oss besitter reelle fakta, ellers hadde vi ikke trengt å hatt denne diskusjonen. Vi kan kun legge tidligere hendelser til grunn, samt sannsynliggjøre hvilken teori vi tror på når vi ser på hvilke fordeler/ulemper dette potensielt kan medføre for den respektive parten. SMA har delt et par, du har delt et par. Deretter kan man diskutere i hvilken grad av sannsynlighet hver teori innehar. Enhver må jo selv avgjøre hvilken teori man selv tror er det mest realistiske, basert på nevnt info. Jeg tolker SMA sine teorier som plausible, men jeg har ikke akseptert noen av de som en gitt sannhet. Jeg synes det er fint at noen legger frem alternativer(kritiske?) - så kan vi diskutere teoriene, uten at man behøver å bli stemplet som en putinist (husker SMA har blitt det tidligere, husker ikke hvem av, for sine kritiske teorier). Jeg leser heller ikke SMA sine teorier for noe hen fremgir som fakta. Jeg leser de som et ytteligere tilskudd av teorier, uten at hen selv gir uttrykk for å mene at disse teoriene er mest sannsynlig. Mulig jeg mistolker da.. Jeg følger ikke mye med lengere, og dere som er aktive vier mye av deres tid, og besitter masse kunnskap. Jeg er her også for å lære. Derfor setter jeg pris på gode diskusjoner hvor hver «side» blir belyst, og diskutert.
 10. Og det er jo helt fair. Men jeg syns ikke man bør sensurere/angripe andre alternative forklaringer. Skymarshalls forklaring gir mening. Det er ikke dermed sagt at jeg aksepterer forklaringen som en sannhet. Det er bare et ytteligere alternativ.
 11. Hvorfor gir ikke det mening? De vet jo vesten må gjøre noe dersom det forekommer en reell fare for europa/verdenssamfunnet? Hva skal de med energien om det uansett havner under russisk kontroll(?)
 12. Norge skal bidra til opplæring av ukrainske soldater i Storbritannia Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) bekrefter at Norge skal hjelpe til med opplæring av ukrainske soldater i Storbritannia. – De ukrainske styrkene har sterkt behov for ytterligere trening og opplæring. Norge er positive til det britiske initiativet om å trene opp ukrainske soldater i Storbritannia. Vi vil delta med instruktører til denne grunnleggende soldatutdanningen, i likhet med flere andre land, sier forsvarsministeren. Flere land er samlet i København denne uka for en giverkonferanse, som har som mål å supplere samarbeidet i «Ukraine Defense Contact Group». Ukraine Defense Contact Group er en gruppe bestående av land som bidrar til Ukrainas forsvar etter den russiske invasjonen av landet 24. februar. (NTB)
 13. Tanken var at noen atomhoder ble sprengt da basen ble truffet (antar jeg)?
×
×
 • Create New...