Gå til innhold

GolfRolf

Medlemmer
  • Innlegg

    134
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

2 035 profilvisninger

GolfRolf sine prestasjoner

19

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dere med streamingrabatt på XY Må dere aktivt velge å bruke rabatt hver måned, eller kan dere koble rabatt på streaming til kortet i januar og få rabatt helt til dere eventuelt måtte velge å bruke rabatt på en annen tjeneste?
  2. Logger du deg inn på booking.com og sammenligner pris 1 via appen 2 direkte i nettleser 3 via viatrumf (får trumfpoeng) vil du merke at prisen øker fra 1 til 2 til 3. Noen ganger er 2 og 3 like. Ofte er forskjellen mellom 2 og 3 større enn kickbacken. Betaler du av egen lomme kan 1 være like bra som de 2 eller 3. Hvis 3 er like god som 1 og 2 er det en no-brainer. Men er du på reise og har det travelt er 1 ofte enklest også. Og så betaler du eventuelt med trumf-visa og får ekstra bonus.
  3. Har utrolig mange overnattinger via booking.com. Kun ett par det har vært litt kluss med. Stort sett er det utleier som har rotet, og booking.com kan være treig å respondere. Nå er jeg på Genius nivå 3 og antar de vil være raskere. Det kan virke som om de har litt issues for tiden https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/2Bkp24/faar-ikke-penger-av-booking-com-userioest
  4. Komplett mobil (R.I.P.) ekspanderte området de inkluderte roaming. Så ble de kjøpt opp. Talkmore utvidet. Og trekker tilbake. Noen som er villige til å ta utfordringen? I Danmark har de lengre erfaring med roaming utenfor EU/EØS/UK https://www.3.dk/abonnementer/fordele/3likehome/
  5. Talkmore tar vekk fri roaming i Europa (utenom EU/EØS) fra og med i dag (16.01.2023). https://talkmore.no/roamingendringer?fbclid=IwAR0LgJCcpstuWLhGUd7V42CXvDY4HfVueoab20CmGzfcyWznFzTggNe8jJ4
  6. Enig. Omtrent alle har app nå. Norgesgruppen er større enn Coop, større enn Rema. Da burde klare å stable på beina en app.
  7. Først Trumfkort, så et kredittkort. Og det bare for å handle på butikken? Kanskje om det var en lettere måte. Kanskje lage en tape med strekkoden til Trumf på kredittkortet. Eller må Trumfkort trekkes gjennom magnetkortleseren?
  8. Enda et kort? Da skal gevinsten være stor!
  9. Et fysisk kort fra Trumf? Det må være 10-20 år siden jeg hadde noe slikt. Eller kan man scanne en kode på mobilen? Som i Coop-appen.
  10. Takk for et veldig godt innlegg tommyb. Det er kjipt at man må tweake en søkeside for å unngå nonsens resultater fra aktører som for eksempel ComputerSalg. Forstår at Prisjakt og de andre tilbyderene må tjene penger. Er enig når du beskriver om at de i større grad vil gjøre søk mindre aktuelle. I stedet for å gi deg det du spør om vil gi deg det de får betalt av andre for å dytte på brukerene. Å tweake med gammelPrisjakt, gammel-gammelPrisjakt og i tillegg mange manuelle innstillinger som krever masse tid, energi og kunskap om tilbydere er de færreste forunt å gjøre. Spørsmålet blir gjerne: Hvordan skal Prisjakt tjene penger uten at søkeresultatene ikke blir å lete etter gullklumper i en haug av dritt? Amazon har jeg gitt opp for lenge siden. Når jeg år om annen kikker innom er det like dårlig som sist. eBay er bedre. Men da blir det gjerne britisk eBay pga fraktpriser. Google kjenner jeg dårlig til annet enn søk på flybilletter. Og der er de veldig relevante og gode.
  11. Prentom -da er Ikano uslåelige. De har 2% på alt av dagligvare, og man kan få rabatt fra Æ, Coop og Trumf i tillegg 👌 Kan man koble Ikano kredittkort opp mot Trumf, eller må du først skanne en Trumf-kode før betaling med kredittkortet?
  12. En exempt-kommando i systemet ville løst mye: Som innloget bruke kunne jeg få lagre hvilke butikker jeg ikke ville ha med i indekseringene. De som vil unngå at ComputerSalg satt ned betydelig og tilsvarende gammalt vræl og utgåtte produkter kan velge dem bort. Og velge kort kategorier. Om gamle Fifa-spill settes kraftig ned er det noe de færreste er interessert i. Disse 2 tiltakene er fullt mulig å implementere på no time. Men Prisjakt velger å la være. For å bli indeksert med direktelenker må sannsynligvis butikkene (i hvert fall de små) betale. Kanskje Prisjakt motiveres av at ComputerSalg og tilsvarende skrotnissebutikker gir inntekter som Prisjakt synes er verd misfornøyde brukere. Et sted skal jo Prisjakt også tjene pengene sine. En eventuell ny tilbyder må også tjene penger. Vil tippe at Prisjakt er livredd for at Google skal rive vekk grunnlaget ved å lage en søkemotor som er både bedre og mer presis. Så lenge Prisjakt ikke endrer policy håper jeg på Google.
  13. https://www.prisjakt.no/product.php?p=401714 Dersom lenken ikke lenger virker er det snakk om "Rexona Aloe Vera Roll-On 50ml" I følge www.prisjakt.no er prisen nå 29 kr. Noe som er ukontroversielt. Men førprisen er oppgitt til 178 kroner! Et kupp i forhold til prisen i slutten av november 2022. Da toppet de med 875 kr. Alt i følge Prisjakt. Og da troner denne helt ordinære deodoranten øverst på listen over produkter Prisjakten sier har størst prosentvis rabatt. Intet mindre enn 81% rabatt. Tok kontakt med Prisjakt. Her er utdrag av svaret : ' -Vi mottar en prisfeed fra alle butikker vi har listet på Prisjakt som vi leser informasjon ifra. Dersom ComputerSalg selger faktisk denne for https://www.computersalg.no/i/6308570/rexona-motion-sense-woman-deodorant-roll-on-aloe-vera-50ml?utm_source=prisjaktNo&utm_medium=prisjaktNoLINK&utm_campaign=prisjaktNo fpr 175,45 kr. er det ikke noe som vi kan påvirke her.Vi mottar en prisfeed fra alle butikker vi har listet på Prisjakt som vi leser informasjon ifra. Da er det bare å konkludere med at Prisjakt er vel vitende om hvordan de blir lurt (alternativet, at de samarbeider med ComputerSalg og deres likesinnede, ser jeg bort fra) men akter ikke å gjøre noe med manipulasjonene. Hvis det er noen datakyndige som har kompetanse, evne og vilje har det oppstått et vakum. Dersom noen lager en prissammenligner som rydder vekk støy og luker vekk aktører som ComputerSalg og tilsvarende aktører vil de vinne markedet. Slik det er nå synker Prisjakt så sakte at de ikke merker det selv. For ordens skyld: Deodoranten det er snakk om er en helt ordinær deo. Ikke merkevare, ikke noe value added med noe fancy smancy. Den selges i daglivarehandel og andre steder. Her er en lenke til Rusta https://www.rusta.com/no/no/deodorant-roll-on-rexona-p85551133.aspx Dersom lenken ikke lenger er aktiv har jeg tatt copy-paste på litt av infoen fra lenken til Rusta Deodorant, roll-on Rexona 50 ml Motion Sense Fresh Aloe Vera 50 ml Minimerer hvite merker Flere dufter 19.90 (Enhetspris 398,-/liter) 19.90 kr for en vare som Prisjakt synes er greit å indeksere til over 170 kr. Lurer på hva de hadde svart om jeg hadde sendt inn beskjed da de indekserte samme produkt til 875 kr for 3 uker siden..
×
×
  • Opprett ny...