Gå til innhold

RuntimeError

Medlemmer
 • Innlegg

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

RuntimeError sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

 1. Det var ekspansjonskarene som var ødelagte. Disse må visstnok trykkjusteres hvert 2. år. Rørlegger byttet disse karene samt sikkerhetsventilen. 9000kr fattigere, og litt klokere 👍🏻
 2. Hei! Vi flyttet inn i nytt hus for ca 2 år siden. Vi har en varmtvannsbereder i boden vedsiden av badet, og på badet er det en kloss på veggen hvor det tidvis renner vann ut. Denne klossen er rett på andre siden av veggen ved varmtvannsberederen. Det er oftest etter det er dusjet med varmt vann at det kan komme vann ut fra denne. Er det bare varmtvannsberederen som slipper ut trykk, eller betyr dette lekkasje noe sted? Har vært slik så lenge jeg kan huske.
 3. Ikke en dum ide! Par dråper under den løse fliken bør vel gjøre susen, mener å huske det er ganske sterke saker
 4. Kanskje tydeligere her? Revnet i listen.
 5. Hei! Klarte å kjøre isskrapen bort i listen/pakningen til ruten. Er dette noe som må fikses, eller gjør ikke dette noe? Da med tanke på isolasjon etc.
 6. Vi har 3 små barn under 4 år (altså 3! barneseter i baksetet). Vi skal nå kjøpe en ny bil da det er litt trangt i den vi har. Vi har et budsjett på mellom 500-600 tusen. Hva bør man se etter i denne prisklassen? Helst noe med garanti en stund og trenger ikke være elektrisk.
 7. Vil en e-takst gjelde over bankens egne autogenererte estimater?
 8. Hei! Vi har planer om å bygge garasje og lurer på om noen har erfaring med opplåning på hus? Vi har i dag boliglån på 3,5 og et pant i huset fra banken på 3,75. Vil det si at vi kan låne opp til verdien av pant uten noe mer virrvarr (så langt vi er innenfor 5x regel osv)? Eller må det tas en ny verdivurdering av boligen?
 9. Hei! Har en bil som har fått påvist motorhavari. Jeg har heldigvis tegnet superkasko med maskinskade. Noen som har erfaring med bruk av motorskadeforsikring? Hvordan dokumenteres servicehistorikk, må serviceheftet sendes inn til forsikringsselskapet? Har ikke hørt noe om dette enda, selvom saken er opprettet. Hva er gangen i en slik sak?
 10. Har en del av tomten som skrenser ganske bratt nedover. Bare busk og ugress, usikker på hva jeg skal gjøre her. Noen som har hatt tilsvarende prosjekter som kan brukes til inspirasjon? Eventuelle ideer?
 11. Takker for alle tilbakemeldinger. Utfra alle svar blir det vel kanskje bedre å plassere utedel der det brune trebordet står nå.
 12. Har ingen andre steder å montere. Lagt ved ekstra vibrasjonsdempere i stål, så får håpe det gjør det noe bedre.
 13. Hei! Får besøk av montør om et par uker som skal installere varmepumpe. I følge «kravene» til standard installasjon fra leverandøren så kan utedel monteres maks 2,5m over bakken. Det gjør den, men greia er jo at rør skal strekkes fra innedel til utedel - og det er over 4m fra bakken som vist på bildet. Er det slik at jeg må stille med stillas her, har montører det med selv eller klarer de dette kun med stige/gardintrapp?
 14. Har fått jobbtilbud som leder for en avdeling i et mellomstort konsulentselskap. Har kun tidligere erfaring fra in-house stillinger. Vil det være uklokt å gå inn i en slik stilling uten tidligere konsulenterfaring?
×
×
 • Opprett ny...