Jump to content

ChopperReid

Medlemmer
 • Content Count

  2290
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1005 :)

1 Follower

About ChopperReid

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9019 profile views
 1. Alltid proud to be a gooner selv om eieren er en løk. De er ikke klubben. Good riddance til de som ikke ser dette.
 2. Typisk amerikanere Kroenke er jo helt hinsides rik, så det er dårlig sånn som de driver på. Må da kunne dekke opp litt.
 3. Ser da ut som at ballen er innenfor 16 meteren kroppen langt utenfor. Bortsett fra det andre gule til kovacic, hva var så dårlig med dømmingen? Dere er heldige som i det hele tatt ikke fikk rødt kort i første omgang.
 4. Laca er jo mye mer enn en målscorer. Han er vår firmino, jobber og sliter som en hest. Har minst like bra statistikk som firmino denne sesongen, og han hyller alle🤔
 5. Ikke ett andre gult egentlig, men samma faen når det er dem😂
 6. Luiz fikk rødt for det samme mot city som bakerste mann, inkonsekvensen fortsetter. Anyways, vært god etter de scorte.
 7. Aubameyang har scoret flest mål i PL av alle siden han kom i januar 18, for ett lag som tidvis ikke har hengt sammen. Snakkes lite om at en av verdens beste spisser produserer såpass for ett lag som er midt i en oppbyggingafase med utrolig ustabile prestasjoner. Bør være på årets lag. Ekstremt effektiv.
 8. Bittert å tenke på at dersom det skipet som kom til Bjørgvin i 1349 hadde kommet frem før midnatt, hadde hele svartedauen vært unngått.
 9. Herlig å se hvor organisert og solid arteta har fått denne gjengen kontra emery. Synd han ikke var fra starten av sesongen.
 10. Soleklar straffe. Var sjekker ikke engang, det er så inkonsekvent.
 11. Du hyllet Mourinho her om dagen da de ikke hadde ballen før de siste 10 minuttene. Hykler. Solid defensivt idag.
 12. Nå vet jeg hvordan tottenham følte det da de vant mot oss i helga uten å være borti ballen. Liverpool skapte lite ordentlige sjanser.
×
×
 • Create New...