Jump to content

ChopperReid

Medlemmer
 • Content Count

  2429
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1126 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9729 profile views
 1. Niles har ikke mentaliteten på plass, ok som back men når han selv mener han skal spille sentralt på midtbanen er det bare å selge, ikke god nok til det.
 2. Pornhub "tror" jeg leverer slikt. Leste det..en plass
 3. Veldig strengt, rent uhell det der. Da ødela Kavanaugh sjansen til Swansea som virkelig så ut til å nærme seg noe.
 4. Sjokk at sendingen er fucked når det er finale.
 5. Villarreal spiller akkurat som de gjorde mot Arsenal. Det funker tydeligvis
 6. Herlig at Lille vant! Men lille vant også i 2011😏 med Gervinho og Hazard på topp. 2012 vant Montpellier med Giroud. Etter det har det vært PSG alle år bortsett fra Monaco 1 gang inni der. PSG er drittkjedelige, deilig at dem mislyktes.
 7. Pepe har vært god i år! Er en type som tydeligvis trengte tid for å slå til, ala Pirés som brukte lang tid før det kicka off. Sammen med Xhaka en av få som har vært bra denne sesongen.
 8. Enig. Synes kampplanen konsekvent er altfor feig og forsiktig, det går i sirup fremover.
 9. Samme problemet som hele sesongen, vi scorer ikke mål. Det går sakte, omstendelig, vi er ALDRI i overtall fremover. Alle innlegg er mot maks 1 av våre i nærheten av noe boks. Vi er aaaaaaaaalt for defensive, hele tiden. Det er problemet, hele tiden. Pepe hadde flere klasseinnlegg idag, men det er ingen i nærheten. Det er ikke noe trykk. Denne trege spillestilen funker så og si aldri.
 10. Meldes at Arsenal også trekker seg nå! TAKK FAEN.
 11. At Agnelli trekker seg er store greier! Agnelli-familien har eid juventus i 50 år sikkert. Morsomt at woodie trekker seg, men han er kun styreformann. Eier ingenting. Just a puppet
 12. Selvfølgelig er Glazer bak det. Det er jo folk totalt uten interesse for fotball som kun henter utbytte, akkurat som Kroenke.
 13. Nei Henry og Kroenke er også vice chairmen i likhet med glazer og agnelli. Lederen er Perez.
 14. Selvfølgelig tregest med de amerikanske eierne som kun ser penger i horisonten.. Blir aldri å tilgi stan Kroenke uansett hvordan dette ender. Amerikanske idioter, utrolig at noen briter har solgt klubbene sine til dem. I arsenal var det hill wood familien som eide i en årrekke, arsenalfans. Håper dem angrer bittert på at dem solgte til Stan.
×
×
 • Create New...