Jump to content

ChopperReid

Medlemmer
 • Content Count

  2708
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1269 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10935 profile views
 1. Kjedelig som faen å se på tv uansett. Sikkert noe helt annet om man fysisk er der.
 2. For noe psykopatisk vrøvl, at noen kan få noe annet ut av det her enn en elendig science fiction novelle er skremmende. Enda mer skremmende at folk idag tror på fantasier skrevet av gærne sektledere for tusenvis av år siden er imponerende, og det gjelder alle religioner. Sku tru folk var konstant på fleinsopp-rus. Når man ser millioner av muslimer klikke totalt av en tegning av den ekle pedofilen de kaller en gud, ja da blir jeg flau over menneskeheten. Vitenskap er det eneste som er mulig å bevise på alle måter, hvordan kan man tro på noe annet? At Jesus og moses har eksistert er sikkert mulig, men de var vanlige folk, sikkert svindlere og eventyr-diktere. Hvorfor skulle folk for 2000 år siden kunne splitte en sjø og andre overnaturlige ting men ikke nå? Ren fantasi på lik linje med Ringenes herre. Kanskje en gærn mann starter en sekt i dag der Frodo er Gud? Klarer sikkert å hjernevaske noen dumme følgere slik de tullingene som skrev bibelen og Koranen gjorde i sin tid.
 3. Når begynner det norsk tid? Viaplay sier fra 13.55 til 19.00. Men selve løpet er jo bare ca 2 timer. Edit. 15.00 fant jeg ut tilslutt
 4. All religion er skapt av noen for å kontrollere noen andre, slik som moderne sekter. Om moderne sekter overlever 1000 år frem i tid blir de nok sett på som en religion. Det er en fiktiv fantasi ala Game of Thrones og ringenes herre. Jeg tror mer på Gandalf the grey enn en eller annen sektleder fra 2000 år tilbake.
 5. Jo det er Flight det der. Forøvrig en veldig bra film.
 6. Hva er greia med at ox aldri får minutter uansett hva lenger?😂 greit at han aldri har vært det helt store, men spiller jo absolutt aldri. Kommer ikke inn engang når dere rullerer hele laget.
 7. Ja det er en bra film, sann historie. Utspiller seg stort sett bare på denne togstasjonen.
 8. The many saints of newark
 9. Takk, selvfølgelig helt usaklig skrevet og ment som humor selv om jeg var ekstremt sur når jeg skreiv. Dere var rågode idag, og dere kommer til å bli enda bedre om Bin laden spytter inn mer penger.
 10. Flau innsats og patetisk spill mot ett elendig terror-lag. Tenk å ikke møte opp mot ett bedritent al qaida som ikke har en dritt å spille for, eller kanskje de er truet med å bli steinet på torvet i Riyadh om de ikke springer? Stryk til alle involverte.
 11. Nesten like billig som den mot oss.
×
×
 • Create New...