Gå til innhold

Blu-Boss

Medlemmer
 • Innlegg

  351
 • Ble med

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Blu-Boss sine prestasjoner

20

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg ville aldri valgt Series S over X selv om jeg er en casual gamer. Hovedgrunnen er at jeg testa et spill som på min Series X kjører i 60FPS mens hos en kamerat som har Series S kun fikk spilt i 30FPS og det blir for meg alt for dårlig. (hadde ingenting med spill/tv,xbox innstillinger å gjøre men selve spillet som ikke kjørte bedre på S) Heldigvis ikke mange spill der det er denne store forskjellen men ville selv ikke risikert å ha en konsoll der FPS på enkelte spill er dårligere en den hadde behøvd å være. Spesielt på OLED tver så er 30fps sirup og ikke spillbart IMO Ikke så vanskelig å få tak i Series X hvis man følger litt med....kamerat kjøpte i forrige uke da han fikk varsel via prisjakt.
 2. Takk for linker, skal se alle 3 før jeg starter innstallering
 3. Hallo, Prøvd å google på nett men finner ingen (for meg) god guide på å montere SSD+Heatsink i min PS5. Google gir mange svar men ikke den kombinasjonen jeg har kjøpt,noen som har personlig erfaring og kan hjelpe med tips eller eventuelt en god link? Vil nødig gjøre noe feil og det er sikkert noen tips på nett som er bedre enn andre så hjelp mottas med stor takk.
 4. Noen som har testa Flight Simulator på Series X og har OLED tv? Tror ikke 30fps spill på min LG OLED vil bli særlig bra.(tidligere erfaring) Nå er ikke Flight Simulator akkurat FPS skyte spill men alikevel...... En annen ting,må spillet kjøpes digitalt?
 5. Dere andre som har PS5 hvordan gjør dere det med lading? Selv synes jeg den må lades ofte noe som er irriterende. Har dere en ekstra kontroller så dere alltid har en som er oppladet eller har dere kanskje ekstra lang kabel så dere kan spille og lade samtidig? Vurderer å kjøpe en ekstra kontroller......
 6. Nå blir det gjensyn med TLOU2 på ps5 med den nye 60fps patchen som kom i dag.....hurra
 7. Nå blir det gjensyn med TLOU2 på ps5 med den nye 60fps patchen som kom i dag.....hurra
 8. Ble PS5 disk utgaven på meg. Skulle kjøpt på Elkjøp da de er klart billigst men hva hjelper det når ingen butikker i mitt fylke har tatt det inn......ble POWER tur på meg i dag. Vurderte også Series X utgave men av en eller annen grunn så bruker/liker jeg PS5 bedre en nye Xbox,tidligere har det vært motsatt.
 9. Spilte senest i går og aldri noe problem å finne masse fulle eller nesten fulle servere men så spiller jeg bare Conquest Large. Mulig det er mindre spillere i andre modes.
×
×
 • Opprett ny...