Jump to content

Blu-Boss

Medlemmer
 • Content Count

  348
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som har testa Flight Simulator på Series X og har OLED tv? Tror ikke 30fps spill på min LG OLED vil bli særlig bra.(tidligere erfaring) Nå er ikke Flight Simulator akkurat FPS skyte spill men alikevel...... En annen ting,må spillet kjøpes digitalt?
 2. Dere andre som har PS5 hvordan gjør dere det med lading? Selv synes jeg den må lades ofte noe som er irriterende. Har dere en ekstra kontroller så dere alltid har en som er oppladet eller har dere kanskje ekstra lang kabel så dere kan spille og lade samtidig? Vurderer å kjøpe en ekstra kontroller......
 3. Nå blir det gjensyn med TLOU2 på ps5 med den nye 60fps patchen som kom i dag.....hurra
 4. Nå blir det gjensyn med TLOU2 på ps5 med den nye 60fps patchen som kom i dag.....hurra
 5. Ble PS5 disk utgaven på meg. Skulle kjøpt på Elkjøp da de er klart billigst men hva hjelper det når ingen butikker i mitt fylke har tatt det inn......ble POWER tur på meg i dag. Vurderte også Series X utgave men av en eller annen grunn så bruker/liker jeg PS5 bedre en nye Xbox,tidligere har det vært motsatt.
 6. Spilte senest i går og aldri noe problem å finne masse fulle eller nesten fulle servere men så spiller jeg bare Conquest Large. Mulig det er mindre spillere i andre modes.
 7. Ja hele greia var et stoooort gjesp for min del,ingenting her som jeg ser frem til.
 8. 30fps...det er alt for dårlig og grunn alene til at jeg ikke gidder vurdere denne tittelen engang.
 9. Da har jeg lasta ned alle 3 gratis PSN+ spillene for februar...ca 70gb. Hadde trodd at Control-Ultimate Edition til PS5 skulle være større enn 26gb da men.....
 10. Trodde spillet allerede kjørte i 60fps.....testa nylig spillet på PS5 og alt var toppers.Blir spennende å prøve igjen i morgen
 11. Jeg tenker at kjøper KAN ha fått en venns PSN+ konto og logget inn med den på sin nye PS5 og deretter "kjøpt" Collection+ som vedkommende kan bruke på sin PS4......gratis. Kjøper ville være snill og la en venn få tilgang til C+ spilla gratis på PS4..... Ser ikke noe problem med at C+ har blitt aktivert flere ganger på nevnte PS5 når det er tatt factory reset før du sendte maskina til kjøper. Men synes hele greia er litt dårlig av Sony,feks at hele C+ også burde være gratis på PS4. De som bevisst gjør dette og vet at det ikke er lovlig bør få kraftig reaksjon men sitter nok også mange barn/unge som faktisk ikke skjønner at dette vil få konsekvenser.
 12. Demo av nye resident evil til ps5 tilgjengelig nå (heter Maiden) Spilte litt men må vente til kvelden da det var vanskelig å se noe i lys stue på dagtid her.
 13. Eneste jeg vil kommentere er at Altibox har betydelig dårligere bilde kvalitet på vanlig tv kanaler via deres dekoder. Har sammenlignet tidligere med både CD og GET og på min store tv er forskjellen stor.Dette har ingen ting med tv innstillinger,dekoder type (altibox har/hadde flere) osv å gjøre men det er et eller annet med fiber og/eller dekoder teknologien som er dårligere. Snakker om bildeskarphet generelt,skarphet på farger osv.....mere 3D følelse via feks CD og GET da jeg hadde det.På altibox er bilde veldig "flatt".....veldig vanskelig å forklare. Men det er sikkert mange som ikke ser forskjell heller,akkurat som mange ikke hører forskjell på cd lyd og dårlig bitrate mp3. Internett tjenesten derimot er jeg veldig godt fornøyd med.....prisen er også grei men er en del av et boretslag.
 14. 100% enig her. Har selv LG B9 og 30fps spill er en lidelse og jeg har ingen tro på at det kommer noe oppdateringer til feks LG tver som retter dette.Eneste håp er at det kommer en 60fps oppdatering til feks TLOU2 for PS5 for da skal jeg spille dette spillet en gang til. Men jeg sjekker fps info nå før jeg kjøper nye spill.Akkurat nå spiller jeg Resident Evil3 på PS5 og den flyter veldig bra.
 15. Stemmer det at nye iPad`s som selges nå ikke har "Home button" ? Trenger ny da min 5 år gamle Ipad begynner å fuske men jeg bruker Home button "mye" så lurer på hvordan jeg vil reagere på en uten..... 😕 Kanskje bare jeg som overreagerer?
×
×
 • Create New...