Jump to content

Jesperiano

Medlemmer
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Noen andre som bestilte hos telenor, før siden totalt kollapset?
 2. Er vel så enkelt forklart at med 2.1 har du muligheten til å kjøre 120hz + 4k, mens 2.0 stopper på 120hz og 1440p, eller 4k og 60hz! Helt sikkert mange her som kan mer enn meg om det her.
 3. Sant! Blir hvert fall ikke problematisk å kvitte seg med dem!
 4. Lite lyst å utnytte desperate personer! Mest rettferdig å levere/kansellere! Fuck scalpers
 5. Helt enig! Derfor helgarderte jeg meg med å bestille både fra NetonNet og Elkjøp, selv om jeg bestilte 2 timer etter at de slapp på Komplett. Det som er flott med Norge, bare å sende tilbake/kansellere de som sender ut sist! Relativt enkelt å forstå, hvis dette ikke er den første konsollen du kjøper.
 6. Kontraster mellom forhåndssalget av Playstation(som var borte på 15min) og Xbox(som fortsatt kan forhåndsbestilles hos elkjøp). Er Norge så Playstation-dominert?
 7. Kan du komme med noen eksempel på monitor til rundt 5000 a? Foretrekker 32 eller 27 tommer
 8. Det er akkurat det! Har nylig hatt 2 Asus TUF 32" curved monitorer, men begge ble sendt inn igjen pga døde piksler.. Bør man skaffe VA eller Ips panel?
 9. Dette trenger jeg også svar på! Er midt i en monitor krise selv... Hvilken monitor anbefaler folk til PS5? Vil det bli støtte for 1440p? Tenker maks å bruke 7 000.
 10. Hvor tror du det er lettest? De store byene, eller mindre plasser?
 11. Jeg håper selvfølgelig du har rett, men vil helst få en garanti snarest! Sitter spent å venter på elkjøp skal slippe sine..
 12. Snakket med dem tidligere i dag! Virker ikke som man får mulighet til å endre! De som bestilte i april, vil få den med diskdrev. Bestilte selv 22.04, men er ikke 100% på å få den ved lansering..
 13. Noen som har hørt noe fra Elkjøp? De vil vel få mest her i landet? Var en av de heldige ved ps4 lansering. Mottok konsollen 10 dager før lansering! Håper på det samme nå..
×
×
 • Create New...