Gå til innhold

Xiphac

Medlemmer
  • Innlegg

    1 419
  • Ble med

Om Xiphac

  • Bursdag 10. august

Profile Information

  • Kjønn
    Ikke oppgitt

Xiphac sine prestasjoner

441

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kan ikke si jeg misliker noen dialekter mer enn andre, men sunnmørsdialekt er vel min favoritt.
  2. God Jul alle sammen, håper dere får en flott høytid. 🎅
  3. For Rockstar sin del så er dette ren business og særdeles lukurativt. Spillet blir kjøpt dobbelt opp av de som ikke klarer å vente på pc lansering. Sony og Microsoft selger mer konsoller osv. Kanskje har de en avtale seg imellom, ikke vet jeg.
  4. Hei, Sitter med en 5800X3D og et 7900XTX som fungerer vel så bra, men mangler det lille ekstra da spesielt med Raytracing med i bildet. Skjermkort yter 100% i spill (4K), så cpu er ingen brems der. Spørsmålet er om den vil holde like godt følge med et 4090? Skjermen jeg bruker er en 42" oled.
  5. Forventningspresset som hviler på Rockstar når det gjelder GTA6, må være noe hinsides. Men jeg tror neppe det vil skuffe.
  6. Denne har hatt et par eiere. 😅 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=304867497
  7. Her er en fin liste å se på https://www.tv2.no/broom/full-oversikt-bilene-som-ikke-kan-bruke-den-nye-bensintypen/15616836/
  8. Her går det i Wolfsheim. En gruppe som for lengst er oppløst, men musikken lever fortsatt i beste velgående.
  9. Etter å ha sett denne overvåknings videoen, så ser det hele ganske så suspekt ut. Disse solbrillene kommer Moxnes garantert aldri til å glemme.
  10. Jeg har en 2005 Audi A6 Avant 2.4 quattro med en 6 trinns manuell kasse. Minuset med denne er at den er rimelig tørst for å si det mildt. 😄
×
×
  • Opprett ny...