Jump to content

Faramir1

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du har nok rett i det, en del er nok tilfreds med livet de har hatt og begynner å føle seg "klare" for å dø når de blir gamle, spesielt de som sliter med mer og mer smerter og plager, mistet sin kjære etc. Jeg har pratet en del med et eldre par som er i 90-årene om dette. Når man kommer til den alderen og plagene blir verre for hvert år og man merker man kan gjøre mindre og mindre, såvidt gå ut skjønner man at man ikke har så lenge igjen. For mannen virker det som det viktigste er at han dør før kona, da hun kan klare seg bedre alene enn han (væremåte, han er veldig isolert og lite sosial mens kona er det omvendte). Kona er veldig redd for å dø. Hun har hele livet vært veldig kristen, men hun innrømmer at først nå hvor det å dø blir mer virkelig begynner hun å tvile på om det virkelig finnes noen gud og etterliv.
 2. Same shit, new wrapping Hvis det krever at du rekrutterer andre: pyramide.
 3. Merko kommer med en fin forklaring for hvordan du skjuler mapper ovenfor. For å sikre deg litt ekstra kan du gjøre dette + overføre mappen til en minnepenn. Et annet alternativ kan være å kryptere mappen med et passord for å få tilgang.
 4. Mye av grunnen er vel at jeg føler at jeg ikke har utrettet nok i livet, jeg trenger mer enn 100 år for å få gjort alt jeg ønsker å gjøre i livet. Døden i seg selv er ikke skremmende sånnsett, men det skremmer meg å bare bli "borte" en dag. Jeg liker å leve selv om livet går opp og ned, jeg vil leve for alltid og ønsker virkelig ikke å dø.
 5. MiraiEx er en Norsk kryptobørs som er registrert i Finanstilsynet som tjenestetilbyder for virtuelle valutaer. De har for tiden en kampanje hvor man får 0.001 BTC (ca. 75 kr i NOK) for å registrere seg gjennom en vervelink. Den som verver får også 0.001 BTC. EDIT: Hvis "vervekode" feltet er tomt må du legge inn min kode som er: 2467ad94 Vervelink: https://miraiex.com/affiliate/?referral=2467ad94
 6. Døden vil bli likt som når man sover på natten, bare uten drømmer. Personlig er jeg ganske redd for å dø og har mye håp (dog ikke allverdens tro) på at vi en dag kan få muligheten til å leve evig grunnet teknologiske fremskritt i fremtiden.
 7. Jeg har mulighet til å verve opptil 9 personer til Norstat panelet. Dette er et lukket panel kun for inviterte medlemmer hvor man svare på undersøkelser mot poeng som kan veksles inn i gavekort (betaler vanligvis 60-100 kr i timen). Mer info om Norstat: https://www.norstatpanel.com/nb/about Panelet er lukker, så jeg må invitere potensielt interreserte. Send en PM eller legg igjen epost/tlf for invitasjon.
 8. Hva er dine hobbier, hvor mye tid har du til rådighet etc. Litt mer info hadde gjort det mye enklere å komme med noen tilpassede forslag til deg i og med at det finnes tusenvis av muligheter til å tjene penger på nettet. For å komme med et par generelle forslag: Spørreundersøkelser (noe alle kan gjøre, men betaler ikke så bra) Start en blogg/nettside (krever mye arbeid og lang tid før du tjener penger) Jobb som frilanser på nett (dersom du har greie språkkunnskaper kan du b.la ta oppdrag som skribent eller oversettelser på frilansportaler som Upwork eller Freelancer.
 9. Faramir1

  Avslutte bsu?

  Gjorde samme feilen selv for et par år siden, og angrer hardt. Du vil aldri komme over en like trygg og profitabel spareløsning som BSU og når du har avsluttet kontoen er det ingen vei tilbake. Har du forhørt deg med Nav om evt. nødbolig? Har du ingen familiemedlemmer som kan hjelpe deg?
 10. Du har allerede fått svar på dette på andre forum, ser ikke helt poenget i å måtte spørre samme spørsmålet flere steder. Svaret er jo ganske åpenbart.
 11. Følger denne. Det er en klar trend som skjer rundt i verden for tiden, og det er ganske åpenbart at markedet for legal cannabis kommer til å øke kraftig i de neste par tiår som kommer. Har ingen personlige anbefalinger, men anbefaler deg å lese litt opp på markedet og aksjene innen cannabisindustrien på reddit: https://www.reddit.com/r/weedstocks/
 12. Noen her som har erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta gjennom aksjeselskap? Tenker spesifikt på regler om beskatning. Skatter en fremdeles 24% av hver gevinst som blir realisert, eller gjelder fritaksregelen her på linje med kjøp og salg av aksjer i aksjeselskap? Kom forøvrig over en artikkel om dagen på Venaas hvor CoinBase og Binance ble anbefalt. Binance krever ikke KYC- bare hvis man kjøper med bankkort hvis jeg har skjønt det riktig?
 13. Det stemmer at du må spille det for 35000,- før du kan ta uttak. Derfor lønner det seg oftest ikke med slike velkomsttilbud med mindre det er på oddsen, hvor du kan utnytte tilbudene ved å spille på to børser samtid (spille mot deg selv). Også kjent som Matched Betting Men uansett i dette tilfellet hvor du må omsette 35 ganger ville nok gebyrene vært større enn fortjenesten. Neste gang, les nøye Terms and Conditions før du registrerer deg for et velkomstilbud. Et omsetningskrav på er gjennomførbart, men 35 vil være nærmest umulig.
×
×
 • Create New...