Jump to content

Bytex

Medlemmer
 • Content Count

  33053
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Bytex last won the day on February 15 2017

Bytex had the most liked content!

Community Reputation

8618 :)

1 Follower

About Bytex

 • Birthday 11/23/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

48568 profile views
 1. Nei man kan da pokker ikke ta den ut av docken hver gang den er på 100% strøm, da blir jo mange ganger om dagen 😛 Og spesiellt for oss som aldri spiller håndholdt. De har nok planlagt for det.
 2. Når jeg tok den ut for et par mnd siden hadde den grodd fast litt, faktisk.
 3. Samme, min konsoll har knapt forlatt docken på 2 år. De få gangene jeg har spilt på miniskjermen har jeg droppa det fordi jeg kunne like godt spille på TV'n. Den står alltid parkert der som hvilken som helst anna konsoll. Gleder meg til å spille Skyward Sword HD.
 4. Også greit å få inn en del unge førere som Lando Norris og gjengen, så det ikke bare er gubber i 30-40 åra igjen i sirkuset.
 5. Ja, forskjellen nå er at den hermetisk lukkede F1-verdenen har åpnet seg helt opp for publikum.
 6. Den TV serien har vel bidratt endel til det? Syns det er mere drama der enn i Hollywood Housewives til tider..
 7. Man kan jo undre på om Hamilton klager på bilen fordi han ikke har hatt topp plassering de siste løpene eller om det er noe fysisk feil med Mercedes sine biler nå..
 8. Har hatt Android hele tida. Men det kan hende den blir forvirret av at jeg har registrert tracker både på jobbtelefonen og hjemmetelefonen. Så jeg logger skritt i appen også når jeg går med iphone inne på jobb.
 9. Ja har prøvd å finne support men man blir bare sendt på rundgang til diverse FAQs som ikke funker. Også har jeg googla og sett diverse andre tråder på alle mulige fitbits for mange år siden, samme problem, diverse løsninger som ikke hjalp på min. Som å slette kort, legge inn igjen, avregistrere og registere igjen etc. Det blir bare borte så det står "no card in wallet" etter en stund. Har den nyeste Versa 3 nå.
 10. Det er bare pes med fitbit, for den "mister" kortet på klokka hele tida så jeg må legge det inn på nytt i appen nesten hver gang jeg skal bruke det. Så jeg tæpper fortsatt med bankkort overalt.
 11. Ja det har vel løsna igjen med leveringen og markedet? Ser begge CPU'ene jeg hadde lagt i kurven for å sjekke er på lager hos komplett.
 12. Det er rein og skjær idioti at ingen N64 spill er på Switch eshop etter 3 år. Wii sin eshop var jo full av n64 spill.
 13. Jeg hadde ingenting mot selve spillet, men styringa var litt knotete. Det brukte Wiimote på kule måter, men å implementere det i slåssinga når man like godt kunne masha A-knappen var litt håpløst design. Spillet er jo nydelig å se på, det er som alt har et soft malerifilter over seg. Karakterene er kule og områdene er morsomme, selv om de er separate og ikke en sømløs verden. De kunne sikkert droppa å slåss mot samme boss 14 ganger også, men men.
 14. Skal du spille Xenoblade 2 bør du IKKE ha fordommer mot anime damer med enormt brystparti. For det er der fra begynnelse til slutt, inkludert "sexy" kameravinkler som fremhever rompe og...det i midten. Man må også "rolle" på ekstra-karakterer i party som hovedsaklig prøver å være "best waifu" og er mere og mere sexy. Jeg gremmes over tanken av å bli tatt "på fersken" mens jeg spilte dette mange ganger.
×
×
 • Create New...