Gå til innhold

MrL

Medlemmer
  • Innlegg

    9 786
  • Ble med

Hjelpsomme svar

  1. MrL's innlegg in Advarsel Nicebeauty.com ble markert som svaret   
    Jo, det står på nettsiden. Men det burde nok fremkommet bedre under selve kjøpet.
     
     
    Toll
    *Alle priser er eks mva og toll Vennligst merk at det kan være forlenget leveringstid hvis pakken din blir valgt ut og undersøkt i tollen."
    https://nicebeauty.com/no/terms
  2. MrL's innlegg in [Løst] Hvorfor fikk jeg parkeringsbot? ble markert som svaret   
    Utifra hva jeg leser her kan du ikke stanse/stå parkert i det området mellom linjene på dette bildet:


    Men det var isåfall en veldig teit og misvisende plassering av parkeringsforbudt skiltet du stå bak.
  3. MrL's innlegg in Bunnslammet - erstatte en Samsung R530 med en Toshiba Satellite C50D? ble markert som svaret   
    GHZ tallet har ingenting å si, det forteller ingenting om hva PCen klarerer å prestere:
     
    Jeg skal oppsummere dette greit for deg:
     
    1. Prosessoren i PCen jeg linket til med Intel scorer 5700 poeng, Toshiba'en du linket til scorer 1500 poeng i samme testprogram. Dvs at Acer'n er opptil 3-4 ganger så kjapp(ikke 100% riktig men). Det er det du får for en ekstra 1000 lapp, en enorm forskjell.
    Samungen din scorer 3740 poeng, så kjøp av Toshiba vil gi deg en dårligere PC.
     
    2. Så gjør du som alle andre, henger seg opp i ram-mengden som er ganske ubetydelig. 4 GB holder lenge til vanlig bruk, over 8 GB har du ALDRI behov for, så bare glem det med en gang. Og du kan også putte i 4 ekstra i Acer'n så du får 8, å putte inn mer er som å putte formel 1 hjul på en Toyota: Det gir ingen effekt!
     
    3. Intel HD Graphics 4400 fungerer fint, men dette punktet er egentlig 100 % ubetydlig for deg med tanke på at det valget her har mer eller mindre ingen effekt på vanlig bruk.
     
    4. Toshiba er generelt bedre som merke, men hallo, forventer du "kvalitet" på en prisklasse på 2500-3500 kr har du mildt sagt bommet grovt. Men feil varierer fra hver eneste forskjellig modell og er ikke kun relatert til merke. Du har 5 års reklamasjon som dekker det meste, å være kresen på merke er noe man bare bør gjøre kjøp av PC i høyere prisklasse.
  4. MrL's innlegg in [Løst] JottaCloud og (C) filer ble markert som svaret   
    Nei
     
    "Jottas ansatte har ikke lov til å lese brukernes filer. Vi må innhente skriftlig samtykke fra brukeren for å åpne filene.
    Det betyr at vi heller ikke overvåker innholdet i filene som lastes opp. "
     
    Men:
     
    "Det finnes delingsmuligheter på Jotta. Det vil si at man kan dele en fil med en offentlig URL. Disse filene er å anse som offentlige, og dersom noen benytter Jotta til å spre f.eks. piratkopierte filmer eller annet ulovlig materiale, så vil dette være et brudd på våre brukerbetingelser.
    Vi overvåker ikke hva som deles, men om vi blir gjort oppmerksom på at det deles filer som bryter med våre brukerbetingelser så vil vi bekrefte at innholdet bryter med betingelsene, ta ned innholdet og sperre brukerkontoen."
     
    Med andre ord, så lenge du ikke deler filer i offentligheten, eller du kommer i søkelyset til PST/Kripos og de tar ut ordre for å sikre data, er du relativt trygg fra piratjegere og den slags. Merk dog at det er imot brukerbetingelse å oppbevare ulovlig data, men siden de ikke kan overvåke filene kan de i prinsippet aldri oppdage det med mindre du deler det.

  5. MrL's innlegg in [LØST]Skal kjøpe nye høyttalere, til rundt 50,000/100,000 samt forsterker. ble markert som svaret   
    Med tanke på prisklassen der, er mitt første råd å lage tråd på avforum.no. Der har du stortsett folk med langt mer kompetanse enn du finner på forumet her.
×
×
  • Opprett ny...