Jump to content

Seawanderer

Medlemmer
 • Content Count

  170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

Recent Profile Visitors

2565 profile views
 1. Har vært et turbulent år, så inntekten har vært skral det her året, så nå når jeg får lønn, så har jeg frikort på det, men er det noe jeg skal gjøre for at jeg skal slippe å skatte på det beløpet, som er under 10000kr? Har fordelt 10000kr på 2 arb.givere jeg gjør prosjekter for, men det er en tredje arb.giver som nå venter på detaljer fra meg, så er alt i orden nå, eller må manuelt legge inn den arb.giveren i frikortet før de kjører utbetalingen, hva? Setter pris på råd. Er litt blank her...
 2. Skjønner. Hvordan er den kontra den her: https://classic.prisjakt.no/product.php?e=5448507 - svakere cpu, eller?
 3. Fikk den til 4700kr... Ikke voldsomt med avslag, men men... Så du mener det er en god nok bærbar til den prisen, hva?
 4. Er student, så jeg trenger en skole bærbar som fungerer raskt og greit. Vet at det er vel heller begrenset hva jeg får til 3000-4500kr, men jeg håper det finnes noe bra der ute, enten brukt eller nytt. Gjerne med god batteritid. Noen tips? EDIT: Oppjusterte priskravet litt.
 5. Bra jeg ikke rakk å gjøre noe før jeg så innlegget ditt! Akkurat det jeg lette etter! Mange takk for oppklaringen. Den hentes i morgen, ja! Herlig! Tråd løst.
 6. Hmm... ja, var det jeg også tenkte, men vil da også pulver til oppvaskmaskin fungere like bra, eller..?
 7. I følge denne guiden; https://www.keychatter.com/2014/08/01/how-to-clean-keycaps/ , så skal man bruke "denture tabs" til å rense tastaturet, men hva vil denture tabs si mtp. det man får kjøpt i butikken? Er det bare vanlig, hvilkensomhelst tablett til oppvaskmaskinen, hva?
×
×
 • Create New...