Jump to content

Seawanderer

Medlemmer
 • Content Count

  170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

Recent Profile Visitors

2456 profile views
 1. Har vært et turbulent år, så inntekten har vært skral det her året, så nå når jeg får lønn, så har jeg frikort på det, men er det noe jeg skal gjøre for at jeg skal slippe å skatte på det beløpet, som er under 10000kr? Har fordelt 10000kr på 2 arb.givere jeg gjør prosjekter for, men det er en tredje arb.giver som nå venter på detaljer fra meg, så er alt i orden nå, eller må manuelt legge inn den arb.giveren i frikortet før de kjører utbetalingen, hva? Setter pris på råd. Er litt blank her...
 2. Skjønner. Hvordan er den kontra den her: https://classic.prisjakt.no/product.php?e=5448507 - svakere cpu, eller?
 3. Fikk den til 4700kr... Ikke voldsomt med avslag, men men... Så du mener det er en god nok bærbar til den prisen, hva?
 4. Er student, så jeg trenger en skole bærbar som fungerer raskt og greit. Vet at det er vel heller begrenset hva jeg får til 3000-4500kr, men jeg håper det finnes noe bra der ute, enten brukt eller nytt. Gjerne med god batteritid. Noen tips? EDIT: Oppjusterte priskravet litt.
 5. Bra jeg ikke rakk å gjøre noe før jeg så innlegget ditt! Akkurat det jeg lette etter! Mange takk for oppklaringen. Den hentes i morgen, ja! Herlig! Tråd løst.
 6. Hmm... ja, var det jeg også tenkte, men vil da også pulver til oppvaskmaskin fungere like bra, eller..?
 7. I følge denne guiden; https://www.keychatter.com/2014/08/01/how-to-clean-keycaps/ , så skal man bruke "denture tabs" til å rense tastaturet, men hva vil denture tabs si mtp. det man får kjøpt i butikken? Er det bare vanlig, hvilkensomhelst tablett til oppvaskmaskinen, hva?
 8. Har en gammel facebook/messenger chatlogg med en uønsket person som jeg vil fjerne permanent. Finnes det en måte å gjøre det på? Jeg vil altså ilke at vedkommende skal kunne bla i/se chatloggen vår mer. Kan man fjerne det via pc'en eller appen, kanskje?
 9. Forstår. Vi får prøve oss litt frem her. Unifi controller? Dvs. appen/programvaren?
 10. Helt sinnsykt fantastisk! Takk så meget for det! Da går vi nok for AC LR, ja. Er det bedre at AC LR er hos meg også er AC Lite hos naboen, eller? Takk så meget for gode råd og tips!
 11. Hø? Så det er bare så enkelt som at vi skaffer oss en til Ac Lite som naboen kobler til strømnettet sitt og boom, så vil han ha bedre dekning da hans Ac Lite kobles opp mot mitt? ?
 12. Sett opp mesh/uplink? Hva trenger jeg til det? Og hvis jeg kjøper en til Ac Lite, hva skal han koble kabelen som går fra Ac Lite..? Trenger han ikke en router til det, eller..? Beklager for alle spørsmål.
 13. Jeg og naboen min deler på nettet da han ikke er hjemme så altfor ofte. Men, selv om han har en greie som han kobler til laptopen sin som gjør at han får inn signal fra min Ubiquiti Unifi AP AC Lite, så er dekningen ganske dårlig når han går til enden av huset. Det er ca. 10m fra AP AC Lite til naboens rom/hus, også er det ca. 20m dersom han går til enden av huset sitt, dvs. stua. Han har bare 1.etg. AP AC Lite står hos meg så nærme vinduet (som peker mot naboens hus) som mulig, og i 2.etg. HVORDAN kan vi forbedre dekningen uten at det koster oss skjorta? Vi tenker at ca. 1000kr, pluss-minus, kan vi iallfall bruke på å forsterke linja. Har dere noen anbefalinger på hva vi kan gjøre?
 14. Lol, jeg fikk bare opp den første delen av siden. :o Den loadet tydeligvis ikke alt. Men ja, ser det nå. Og det i svære bokstaver også. Hehe. Takk for tipset!
×
×
 • Create New...