Jump to content

Seawanderer

Medlemmer
 • Content Count

  130
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

2099 profile views
 1. DER JA! Går bare for den her jeg. Innenfor budsjett og vil nok styrke internettet nok til at den strekker seg til garasjen iallfall. Hvor mye bedre ble det kontra det du hadde før? Takk for forslaget!
 2. Det får jeg, men makan til rotete side. Står ikke detaljert HVA det er som gjør at prisen er såpass. Bil-delen er nå grei nok, men verre med hus + innbo-delen av avtalen... Finner ingenting om det. Bare totalprisen pr. mnd og årlig, uten at det står nøyaktig hva detaljert det er.
 3. Skal sjekke det ut. Men, hva tror dere kan være årsaken til at månedsprisen er så høy for de..?
 4. Ja, var det jeg også tenkte at det høres litt VEL dyrt ut... De har en Toyota Avensis, 2005-modell. Er bare det. De har bare 1 bil og felles forsikring, forøvrig. Kanskje jeg må ta å ringe til Gjensidige i dag å høre med de, ja... Ja, de får igjen rundt 4000kr fra Gjensidige. Hva tenker dere at de kan gjøre for å få prisen ned? Er det noe de bør nedjustere for å få prisen ned?
 5. Siden foreldrene har bedt meg om å ta hånd om regningene, så har jeg tatt en titt på de, og der stusser jeg på at dems forsikringspris pr. mnd er på 3130kr hos Gjensidige... Det gjelder hus + innbo + bil. Er ikke det litt vel mye, eller er det helt vanlig pris..? Hva er det som gjør mnd.prisen så dyr da? Har vedlagt info om huset + tall. Hjelp og råd tas imot med takk!
 6. Ohh.. ja det vil være svært uheldig om den gjorde det. Har du anbefaling/eksempel på en slik "mesh"-løsning da? Jeg må jo nevne at alt jeg skal gjøre, er å holde kurs i garasjen. Trenger ikke strømme 4K og sånt. Skal ikke spille. Kun holde webinar og sånt. Derfor jeg prøver å finne en simpel og grei utvei som forbedrer wifi-dekningen nok til at det holder seg jevnt stabilt i garasjen. Ikke noe mer eller mindre enn det. Uaktuelt å begynne å grave, borre hull osv., fordi det er det jeg må gjøre hvis jeg skal få det til, ser jeg.
 7. Kan jeg ikke bare bruke en sånn her, enkelt og greit? https://www.komplett.no/product/921443/datautstyr/nettverk/homeplugpowerline/tp-link-tl-wpa7510-kit-11ac-powerline
 8. Prøvde å flytte det så nærme garasjen som mulig, men jeg må nok kjøpe noe å plassere i garasjen heller... men hva da..? Må vel bruke over 1000kr på det her, ser jeg, hva?
 9. Interessant. Har du et eksempel på homeplug som du nevner, kanskje? Virker noe som er aktuelt for min del...
 10. Ingen kommentar til det siste innlegget mitt..?
 11. Er bare 1 etg. jeg har. Tror jeg bare går for 1 repeter først. Tror du ikke at det holder, hva? Spesielt om jeg kobler den i boden, som er helt til høyre for huset, som du ser på tegningen i første post. Kan nok montere den litt høyere enn der den ligger nå iallfall, dvs. på gulvet... Og...er ikke det her et bedre alternativ, eller? https://www.netonnet.no/art/data-og-nettbrett/nettverk/extender/netgear-ex6110-ac1200-dual-band-wifi-range-extender/1002332.13651/?utm_source=prisjakt.no&utm_medium=cpc&utm_campaign=prospecting_conversion_prisjakt-prisjamforelse_no&dclid=CJ6wvPqCp-gCFZiGsgoduw8AAw
 12. Hvem ville du gått for? Bare de antennene, kanskje, eller? Holder det at jeg bare bestiller 1 av de (som har 2stk i pakken), eller? Og mange av det Netgear repetere trenger jeg? 1 holder vel plenty, hva? Har et lite bod helt på høyresiden av huset hvor jeg kan sette den i... Det bør vel holder, hva?
 13. Repetere? Har du eksempel på en slik repeter? Det høres ut som veien å gå, antar jeg. Og hvordan bytter jeg antenne..? Kan man få kjøpt antenne separat liksom? Ja, vurderer også det; kjøpe Ubiquiti til å ha både i huset og i garasjen, men det virker unødvendig dyrt hvis man kan få til rimeligere løsning....
 14. Har ingen pc. Bare en laptop og en Asus ac66u-router og det er vel det, egentlig. Er ganske nytt hus fra 2017. Har kun stikkontakt i garasjen. Ingen ethernet-mulighet. Er vel stort sett det jeg har, dessverre. Hva tenker du kan være løsningen min? Snakket med nettselskapet, og de mente selvfølgelig at man bør få gravd en kabel fra leiligheten til garasjen... Virket litt drastisk det da... Trenger bare å forbedre dekningen i garasjen. Skal ikke BO der. Skal bare jobbe der, så jeg er avhengig av god og stabil wifi-forbindelse.
 15. Oh ok forstår. Ja, er nok noe sånt jeg må få til. Hva tenker du er en god løsning i mitt tilfelle, mon tro?
×
×
 • Create New...