Gå til innhold

Daisy 🌸

Medlemmer
 • Innlegg

  99
 • Ble med

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Daisy 🌸 sine prestasjoner

157

Nettsamfunnsomdømme

 1. Bingo! Med Auggie Wren’s Christmas Story, som gjør den til en julefilm.
 2. Det er ikke Dogma, og ikke Chris Rock. Men, det er riktig tiår, som man i grunn kan se ganske greit ut av bildene. Jeg var usikker på hvor vanskelig dette kunne bli, så kan godt komme med etpar bilder til;
 3. Ny oppgave. Dette er da ‘julefilmen’ som jeg ikke har sett enda, denne julen;
 4. Vent på meg! Jeg har det klart, strever litt med bildene…
 5. Ja, jeg så det - men det er jo likevel det samme landskapet Tenkte bare på det nightowl skrev om at det er blitt brukt i mange filmer. «Monument Valley has been featured in many forms of media since the 1930s. Director John Ford used the location for a number of his Westerns; critic Keith Phipps wrote that ‘its five square miles [13 square kilometers] have defined what decades of moviegoers think of when they imagine the American West.’» https://en.wikipedia.org/wiki/Monument_Valley Fra selve filmen Thelma og Louise, husker jeg nok best igjen La Sal Mountains, og skyene, i introen… «Thelma & Louise shot about 50% of the film within a 50-60 mile radius of Moab, Utah during the Summer of 1990. It was important to Callie Khouri and director, Ridley Scott, that the scenery play an instrumental role in telling the story. The film features iconic Utah landscapes like; Cisco, Thompson Springs, Dead Horse Point State Park, Canyonlands National Park, Arches National Park, and around the La Sal Mountains.» https://film.utah.gov/thelma-louise-30/
 6. Jo, den er for eksempel på coveret til Thelma og Louise
 7. Jeg har dessverre ikke tid til å følge opp enda, så den som vil får slå til! Hahah
 8. Var det meg du siktet til, toro6? Det var uansett veldig omtenksomt gjort Jeg pleier å følge med i denne tråden, men den går tidvis litt fort for seg, jeg har hatt noen uker med mye å gjøre, og nå er det jo jul. Men håper å klare å snike meg inn, senere, i romjulen. Har to ‘julefilmer’ klar!
 9. Det er Will Ferrell og Rachel McAdams Edit; Jepp, @toro6, Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Godt du skrev tittelen før meg, for jeg har ingen film å komme med.
 10. Nei, dette er IKKE et ‘bare deg’-problem! Som Serpentbane skriver, så er det jo tusenvis av andre ting å snakke om. Så hvorfor ikke heller da snakke om andre ting? Jeg la en gang merke til to som virkelig fant tonen, og reflekterte litt over hva i all verden de to hadde til felles. Det slo meg at de begge var småbarnsforeldre. De var begge to av det stille og beskjedne slaget, som sjelden sa noe. Men som småbarnsforeldre sammen med likesinnede, var det visst ikke måte på hvor mye de hadde å komme med. Og småbarnsforeldre er enda en sånn gruppe som har en tendens til å dele altfor mye og altfor ekle ting. For enkelte er det nok slik at de endelig har noe å snakke om, og den gleden vil ikke jeg ta fra de. Likevel, de kan jo helst snakke med hverandre, hvis det blir for detaljert. Selv melder jeg meg helt ut når noen snakker om politikk. Det er ikke det at jeg ikke interesserer meg for politikk, det er mer det at jeg blir skuffet når noen åpner munnen, og viser hva slags sørgelige verdier de er utstyrt med. Så det er noe jeg rømmer fra. Langt mer safe å snakke om musikk og litteratur, selv de gangene jeg synes at noen har dårlig smak. Poenget mitt er at det nok i stor grad er slik at mennesker deler av de tingene de mestrer og føler de vet noe om. Treffer de da noen likesinnede, så tar det hele gjerne litt av. Er samboeren din slik også, eller er det bare familien hans eller hennes? Dersom samboeren er enig med deg, så kunne dere kanskje sammen planlagt noen temaer å slå over på. Når noen da begynner å snakke om ting som kan lede mot ekle ting, så forter dere dere å avbryte og snakke om de andre temaene, gjerne noe positivt om den personen dere avbryter. På jobb er det kanskje ikke så lett, men dersom dere har en del ikke-ekle ting å snakke om, kan du kanskje foreslå at dere holder dere til de temaene i lunsjen? Klarer du finne noe som alle liker å snakke om, og få med deg noen på hyggelige temaer, så er nok det det mest effektive.
×
×
 • Opprett ny...