Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 10/28/19 in all areas

 1. 5 likes
  Det er for øvrig veldig illustrerende at når BioCosmos skulle finne et "faglig alibi", så endte de opp med en professor i Informatikk, og ikke faktisk noen som hadde et fagfelt relatert til biologi...
 2. 4 likes
  Hvordan er utslipps-besparelsene kalkulert? Er kalkulasjonen "Dersom det står gassturbin på Johan Sverdrup, så produserer den 620 000 tonn CO2, men dersom Johan Sverdrup for strøm fra land, så produserer den 0 tonn CO2" så er det direkte løgn. Elektrifiseringen av plattformer vil binde opp mye av energien som ellers kunne vært solgt ut av landet for å redusere kullfyring. Hvor stor denne effekten er, klarer ikke jeg å regne ut, men dette bør være nøye utredet, slik at CO2-utslippene faktisk reduseres globalt av dette. Jeg håper at dette ikke bare er grønnmaling av norske plattformer.
 3. 4 likes
  Man kan sikkert finne noen vitenskapsfolk som støtter noen obskure ideer om man leter. Poenget her er vel at det blant vitenskapsfolk som har dette temaet som fagfelt (Biologer og Zoologer) er bred konsensus om at evolusjon ikke "bare er en teori" men et faktum basert på observasjoner og repeterbare eksperementer. Dersom man skal få en alternativ modell til evolusjonsteorien anerkjent, må man komme opp med en modell som ikke bare er testbar, men som er bedre enn evolusjonsteorien på ALLE områder. Det holder ikke med noen få eksempler med halvdårlige forklaringer PS: Jeg venter fortsatt på en forklaring på hvorfor stemmebåndsnerven i giraffer er intelligent designet
 4. 4 likes
  Korrekt. Jeg bor i Oslo selv, og føler meg trygg nok her til å gå ute alene på kveldstid, som kvinne og etnisk norsk. Jeg har naboer av både norsk og utenlandsk opprinnelse, og det er svært rolig, sammensveiset,trygt og familievennlig nabolag og bydel:) Tidligere har jeg bodd i bydel Frogner, Vestre Aker, Alna og St. Hanshaugen og har følt meg like trygg alle steder. Jeg irriterer meg litt over folk som ikke bor i Oslo/ikke har bodd i Oslo og som tror de vet bedre om Oslo:) Folk i Oslo er som regel mindre innvandringskritiske, da vi vi ser at det går bra. Så bør det jo nevnes at endel innvandringskritiske har lav eller ingen utdannelse, og dermed ikke har like godt grunnlag som oss andre til å forstå hvordan samfunnet fungerer, og være kritisk til skjevfremstilling fra media og fake news. Forøvrig legger vi til rette for økt innvandring fordi vi ikke evner til å ta jobber fordi vi er kresne og privilegerte, og fordi vi driver mennesker på klimaflukt opp hit. Det store bildet evner selvfølgelig ikke en del å se. Synes det er litt paradoksalt også at de som klager mest på innvandring er oftest de samme mennesker som gjør de negative tingene som det de hevder at andre gjør.
 5. 3 likes
  Er egentlig ganske utrolig at et selskap som Adobe ikke klarer å sikre dette på en skikkelig måte.. Får håpe de tar lærdom og bruker enda mer tid på sikkerhet.
 6. 2 likes
  Alt EA tar i blir til bæsj, så ja. Jeg driter i om de gråter eller ei - jeg har bare kommet frem til at ved å ikke bruke penger på deres produkter gjør jeg færre bomkjøp. Og jeg unngår å støtte et drittselskap i samme slengen. Som du hele tiden må poengtere i hver artikkel om EA her inne på Gamer.no Du virker som du er skikkelig bitter slik som du skriver. Har du tråkket barføtt på en fysisk kopi at et EA-spill som barn? Eller brukte du opp alle sparepengene på loot boxes og har gjeld opp til ørene?
 7. 2 likes
  Ja, det var det jeg trodde. Nå er det vel ingen som har påstått at landene er så like, at det bare er liberale vs. konservative våpenlover som skiller dem. Man har kun lett frem relevant statistikk for et land som allerede har en slik våpenlov dere foreslår. Som dere til stadighet nevner har vi jo allerede en masse våpen i landet, men forsvinnende lite ulykker, dermed sier det seg jo selv, at det er forskjeller. Og hva er forskjellene? Kulturen rundt våpenhold, og oppbevaringen. Samt ideén om kriminell som en midlertidig status. Norge har svært gode tall når det kommer til rehabilitering av innsatte. Jeg setter liten tro til tesen din, om at vi bare er 'fredelige' folk. En slik forklaringsmodell tilsier jo at ulike folk bare har iboende egenskaper helt uavhengig av eksterne forhold, er du kjent med påstanden 'ingenting skjer i et vakuum'? Slik det fremgår av inleggene dine virker det som du ønsker å endre på alt dette. Skal man bruke denne rasjonelle tanken du skryter av å inneha, så er de færreste kriminelle hele livet, det er i stor grad et resultat av flere uheldige omstendigheter, og liten grad av mestring av disse. Jeg mener ikke man skal forstå voldsutøvere i den grad at det går ut over offeret, men om man ser litt større på det, er gjerne voldsutøveren hjelpetrengede også. Her er vi kanskje grunnleggende uenige, du ser ut til å trives med forklaringen at kriminelle er 'sånn' nordmenn er 'sånn' osv. Jeg går utifra at alle er et resultat av miljø og oppvekst, og ikke automatisk innehar personlighetstrekk eller tankesett utifra hvilken arbitrær tittel de tildeles av samfunnet. Det gleder meg at du synes. At du leser om noe hver dag i avisen synes jeg blir tynt grunnlag å skulle risikere generell sikkerhet ytterligere på. Om du vil ha medhold i ditt syn bør du i det minste vise til at trusselbildet er så alarmerende som du påstår. Jeg synes ikke tallene tilsier dette. Jeg er ikke villig til å ofre den generelle tryggheten til fordel for en temmelig fiktiv trussel. Og det er sakens kjerne egentlig, ulike ståsted og synspunkt til tross, selve utgangspunktet om at vi lever i et utrygt land, og bør avskaffe politiets voldsmonopol til fordel for en milits-løsning, kjøper jeg ikke. Vil det ikke også bli veldig uklart etterhvert, hvem den kriminelle ér, om man skal skyte 'gjerningspersonen', før vedkommende rekker å angripe med kniv? Må man bare basere seg på tidligere strafferegister å gå utifra at hen hadde noe kriminelt for seg, eller bør man vente slik at man får ett kutt, og dermed kan vise til avdødes/skadeskuttes intensjoner? I prinsippet kan jeg være enig, men når det viser seg å være temmelig preventivt, så er jeg villig til å kaste det prinsippet på sjøen.
 8. 2 likes
 9. 2 likes
  Rehabilitering. Det det norske rettsvesen gjør funker. Vi har en av de laveste gjentakelsesratene i verden og verden kommer til oss for å lære
 10. 2 likes
  Vi kan gi pentagon en klapp på skulderen. Trump har ikke tid til sikkerhetspolitikk, og har vært ekskludert fra mye militær etteretning både fordi de ikke har noen som kan tegne situasjonene godt nok til at han forstår dem, holde interessen hans oppe lenge nok til at han blir informert, og fordi han er en vandrende sikkerhetsrisiko. Her ser du hva kompetente ledere gjorde da Osama ble drept under operasjon Neptun: https://en.wikipedia.org/wiki/Situation_Room_(photograph) Og her er Trump mens de tar ut lederen for IS, totalt uvitende om at det i det hele tatt er en viktig operasjon på gang: (Ikke et faktisk bilde på tidspunktet for Trump. Bare et illustrasjonsfoto.) Han ble så tatt på sengen at han arrangerte et falskt foto han påstår er fra operasjonen fra sin propagandaminister. Men amatører som de er, så klarte de ikke å fjerne metadata, før de dret seg ut og ble tatt i åpenbar smålig løgn for n-te gang. Fotoet ble tatt over tre timer etter at aksjonen var ferdig. --- I tillegg så gjorde Trump sin plutselige uttrekking fra Syria operasjonen vanskeligere; Den ble gjennomført på Tross av Trump sine håpløse innfall, og ikke med administrasjonens hjelp. https://www.nytimes.com/2019/10/27/us/politics/baghdadi-isis-leader-trump.html Til sist så gikk Trump til Russland med en gang han ble klar over at aksjonen hadde funnet sted -- før kongressen fikk vite om det. https://www.washingtonpost.com/politics/pelosi-says-trump-notified-russians-of-baghdadis-apparent-death-before-telling-congressional-leaders/2019/10/27/d73bf418-f8ce-11e9-8190-6be4deb56e01_story.html
 11. 2 likes
  Fedme dreper 4500 nordmenn i året. Jeg tipper sjokolader er ansvarlig for minst et par prosent av dette. Min familie blir mer utrygg om flere idioter får seg våpen. Tall fra USA viser at 10% økning i eierskap av våpen i en stat øker oddsen for drap i hjem som eier våpen i staten med 13% -- og øker drap utenfor hjemmene som eier våpen med 2%. https://www.sciencedaily.com/releases/2019/07/190722085828.htm USA ville sett ganske likt ut som Norge, om de ikke gikk med våpen til selvforsvar. Og lavere kriminalitet betyr bare at det vil bli enda flere meningsløse drap, og enda færre selvforsvar, fra våpeneiere. Ulovlige våpen i Norge gjemmes nok for det meste bort, og ruster. Politiet kommer såpass sjeldent over ulovlige våpen i sitt daglige virke at det er tvilsomt at mange går rundt med noen. De tar for det meste ulovlige kniver, ikke skytevåpen. --- Og nei, anekdotene og reklamene fra den amerikanske våpenlobbyen hjelper ikke saken din. Løgn og propaganda slår ikke kriminalstatistikk samlet over de siste hundre år.
 12. 2 likes
  http://mentalfloss.com/article/13103/russians-didnt-just-use-pencils-space Hverken amerikanere eller russere var spesielt glad i grafitt i rommet, har en fare for å lage kortslutninger rundt omkring hvis det flyr rundt.
 13. 2 likes
  Jeg må bare få nevne P20, P20 Lite, P20 Pro, Mate 20 Lite, Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20x samt alle Honor modellene. Det kan umulig være nødvendig med så mange telefoner som er nokså like hverandre. Så her er ikke Motorola alene.
 14. 2 likes
  Det samme er å møte bevæpnede folk på gata. At du ikke ser det er for meg helt ufattelig. Ingen - INGEN - tror det. Derimot har biler en primær oppgave. Sekundært er at folk dør av det, og vi aksepterer tapet grunnet fordelene det gir oss. Akkurat slik du taler for med skytevåpen. Forskjellen så langt er selvfølgelig at du ikke har vist oss fordelene utover noen youtube videoer spesifikt valgt ut for å være slik. Eh? Er ikke bilkjøring nyttig? Hvordan tror du butikken på hjørnet får varer? Jeg begynner å mistenke at du er en byboer uten bil i et dårlig nabolag.
 15. 1 like
  Fuck cancer... Lykke til og god bedring.
 16. 1 like
  Ved å lese mange av kommentarene i dette feltet får jeg bare bekreftet at mange syklister ikke skulle vært på et sykkelsete i det hele tatt. Kun lys på hjelm er livsfarlig. Jeg har selv vært i situasjon som bilist der jeg har blitt innhentet av en syklist som kom bakfra med kun lys på hjelmen. Det var selvfølgelig mørkt. I det jeg skulle svinge av til høyre oppdager jeg en skygge i sidespeilet på innsiden i kjørebanen. En syklist uten lys på sykkelen. Det viste seg å være en kollega som jeg med nød og neppe fikk øye på. I ettertid snakket vi sammen, der han mente at han var godt dekket med hodelykt. Men slik er det ikke. I en personbil sitter føreren relativt lavt. Det betyr at lyset på hjelmen er utenfor synsvidde for både innerspeil og ytterspeil på en normal bil. Tenk på det neste gang man skal ut og sykle kun med lys på hjelmen.
 17. 1 like
  Jf. siste ukers nyheter om at levetiden på AirPods er rundt tre år så synes jeg ikke disse er verdt det. For 3K får du støydempede øreklokker, jeg foretrekker heller å legge de store summene i de og holde meg til rimeligere ørepropper.
 18. 1 like
  Jupp, du får noe oppdaterte drivere fra Amd : https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/x570 Den siste driveren er fra slutten av september til hovedkort. 1.9.27.1033 File Size 50 MB Release Date 9/27/2019
 19. 1 like
  Som jo er hele poenget her. Det er null forskjeller mellom det å la systemet kjøre seg selv ut av en garasje, som ut mellom to biler på en parkeringsplass. Offentlig eller privat-eid. Samtidig sier manualen at man kun skal bruke funksjonen på privat eie, mens de samtidig bruker videoer som åpenbart ikke er ved private områder. Både Twitter og hjemmesiden uttaler seg som om man kan bruke denne funksjonen overalt. Hva blir resultatet? Jo folk bruker funksjonen overalt, og Tesla korrigerer ikke mediene når dem uttaler seg om funksjonen. Det som står i liten skrift er kun for å dekke sin egen ræv, mens de selger bilene som om den har fulle autonome funksjoner - som åpenbart ikke fungerer.
 20. 1 like
  Hvordan tolker du dette utsagnet direkte fra Twitter og Tesla? Virker det ikke som om du ikke trenger bry deg om "line of sight" ved dette sitatet? Sannheten er jo at det er kun PR juks. Selg bilen med slike uttalelser, og når folk først krasjer og gjør skade så peker man på en katalog av liten skrift for å unngå lovlige problemer. Tar nok ikke lange tiden før vi får se flere søksmål mot dem angående dette. For dette kan umulig være noe annet enn misvisende reklame.
 21. 1 like
  Utsagnet om at olje har stått i veien for flytende vindturbiner blir ganske så feil da det er Equinor/Statoil som har drevet det frem med bruk av kunnskap og kompetanse fra oljeindustrien. Det er mye mer komplisert og kostbart å utvikle flytendevindturbiner enn bunnfaste eller landbaserte. Det hadde ikke skjedd i det hele tatt uten subsidier for å få teknologien modnet slik at man kan oppnå storskala drift hvor enhetskostnadene blir lave nok til at det blir lønnsomt. Foreløpig så er ikke flytendevind lønnsomt så derfor må det videre utvikling til før man kan gå igang i stor skala. Hywind pilot er et slikt skritt: https://www.equinor.com/no/what-we-do/hywind-where-the-wind-takes-us.html
 22. 1 like
  Digitale kamera vant markedet fordi de var bedre og billigere enn kamera med film. Hvilke teknologier er bedre og billigere enn olje og gass?
 23. 1 like
  De glemte å ta hensyn til at lys bøyes og noen ganger reflekteres i atmosfæren. Bare i et vakuum er det umulig å se så langt på en krummet overflate.
 24. 1 like
  Er du i stand til å forklare oss hva denne videoen viser, og på hvilken måte dette beviser at jorda er flat? Eller har du gått komplett over i en modus hvor du spammer forumet med videoer du selv ikke forstår og ikke er i stand til å diskutere innholdet i, men som du godtar helt uten refleksjon bare fordi det er enklest?
 25. 1 like
  np: Sunlounger - Lumumba [01:35/05:39 (320 Kbps, 44 kHz)]
 26. 1 like
  Kjør på, rett på A og MT-07/09 (hatt begge og gode sykler). Dropp MT-03 den blir alt for fort kjedelig. De fleste som anbefaler mindre motorer er amerikanere som nesten ikke får noen opplæring at all. Man kjører A sykkel på skolen, så hvorfor kjøre A2 sykkel privat? Og alfa omega tips!!! Ta teorien nå i vinter, ikke utsett til våren. Ta også kontakt med kjøre skole nå, de blir fort fulle.
 27. 1 like
  Det er nok lang mer detalj der enn som så. Du må lese mer en abstractet for å finne ut hva patentholderen egentlig hevder er patentert. Abstractet gir deg bare en høynivå beskrivelse, det er i resten av innholdet du finner nøyaktig hva patentholderen hevder er sitt verk.
 28. 1 like
  Ja, det levner vel liten tvil her om at du vet hva du vil. Fyren har nok ganske dårlig selvtillit, ingen jobb, sjalu på deg, bodd hos mor lenge som sikkert har ønsket det beste. Har han noen far som har gitt'n noe positiv støtte og oppdragelse? Det er jo sånn livet er, man tror og håper det beste, så kan man bli skuffet når realiteten viser noe annet. Man vil tro det beste, særlig om noen en er glad i. Da gjelder det å ha lært seg litt livserfaring, å bruke litt ressurser på å være bittelitt skeptisk og våge å tørre å kreve andres respekt. Et forhold er jo ikke noe en gjør bare for moro skyld. Man skal dele et helt liv sammen, bli gammel sammen. Da må en forvente og faktisk kreve respekt, tillit og gjensidig investering i forholdet. Du skriver dere har vært i avstandsforhold i 4 -fire- år. Det er lenge, du har nok holdt igjen mye følelser og forventninger i dette forholdet. Så derfor skjønner jeg tvilen din nå. Men det koker egentlig ned til noe enkelt: Enten bestemmer du deg for å bli, eller å dra. Livet er aldri sikkert og trygt, så du bør egentlig vurdere dette fra dag til dag og nærme deg en løsning ettersom du får bekreftet eller avkreftet dine tanker. Har du prøvd å kreve aktivitet og deltagelse fra'n? Hvordan har han eventuelt respondert på det? Jeg hadde ikke tolerert nedsnakk og negativitet fra en eventuell damepartner, på den måten du beskriver. I hvert fall ikke hvis det ikke er konstruktiv kritikk. Det du beskriver er manipulasjon, ikke konstruktiv kritikk. Da hadde jeg stilt spørsmål; Vi er sammen, hvorfor støtter du meg ikke? Så hadde jeg agért på svaret jeg fikk enten med å sterkt vurdere å forlate forholdet eller bli fly forbanna og fortelle akkurat hva jeg mente om holdningen. At jeg gjør det beste jeg kan for forholdet og det er helsikes urettferdig å prøve å hindre meg fra å gjøre nettopp dét, og samtidig hindre meg i å nå mine livsmål. Og at det sårer meg. Så ville jeg krevd et svar til dét også. Det er lov å vise ekte følelser til noen som står så nær en som en livspartner. Og jeg forventer det samme tilbake hvis jeg gjør noe som sårer. Jeg kan til en viss grad forstå hvis du velger å prøve litt til, siden du har investert så mye tid i å vente. Men jeg ville skrudd inn i hodet at hvis jeg ikke så gradvis bedring, enn hvor liten, så ville jeg forlatt forholdet. Et forhold skal være en fest av glede, respekt, tillit, godhet, gjensidig og individuell utvikling, deling av ansvar. Hvis dette mangler, så er det jo ikke bærekraftig.
 29. 1 like
  Det jeg vet var at IS-lederen ble felt mens Trump er president. Å begynne å kverulere hvorvidt Trump selv trykket på avtrekkeren eller spilte golf i Florida - fordi man ikke vil innse faktum, er lavmål. Altså, jeg tenker, når man ikke engang vil gi Trump og hans menn klapp på skulderen for dette - fordi man misliker Trump så sterkt, da skriker det snowflake av denne personen.
 30. 1 like
  Jeg har akkurat sett begge to på nytt og må si Terminator 2 tar alt fra eneren og løfter det til et langt høyere nivå. En av de største actionfilmene noensinne. Treeren så jeg en gang da den kom ut. Det blir nok med den gangen.
 31. 1 like
  Så de inntektene staten får inn i form av merverdiavgift går rett i lomma på politikerne? De ekstra inntektene som norske butikker får går rett i lomma på politikerne? Dumt for folk? Ja, du har vell rett. For i følge deg så er ikke folk ansatt i service og varehandel. De som er ansatt i disse yrkene er.... Søppel? Roboter? Androider? Dyr? Hva for noe? Er du klar over at service og varehandel sysselsetter flest FOLK etter helse og omsorg. Bare legg ned hele varehandelen i Norge slik at dere kan få kjøpt mobildeksel til 10kr. Alle nettbutikker som er oppført på prisguiden og prisjakt kan bare flytte til Sverige og Danmark.
 32. 1 like
  Du må gjerne teste en bil på både Dynojet og Mustang, du får ikke identisk resultat.
 33. 1 like
  «Kan» og «kommer til» To ord som har versert i klimaskremselen de siste 40 årene.
 34. 1 like
  5 https://no.wikipedia.org/wiki/Norge Hvor mange gange har vi hatt denne nå?
 35. 1 like
  3028: Futurama-episoden Decision 3012 fra 2012 er en parodi på det amerikanske presidentvalget i det nevnte året 2012 og foregår altså i 3012. Grunnen til at det er listet her er at episoden har med en tidsreisende president som har kommet dit fra året 3028. Han har kommet for å forhindre at hodet til Richard Nixon, som har vært president siden 3001 skal bli gjenvalgt(haha, fullstendig vanvittig plott). Du skjønner, i dette universet skal Nixon ha blitt dypfryst eller noe sånt da han døde i 1994 og så bli gjenvåknet i år 3000 eller noe sånt, men bare hodet har overlevd og ikke resten av kroppen. https://theinfosphere.org/Decision_3012
 36. 1 like
  Aldri vente litt. Alltid gå inn. Som det sies, det er ikke timingen som avgjør, men tiden man er i aksjemarkedet. Sparehorisont: Har egentlig ikke noe å si, Ola Nordmann kan ikke time markedet uansett. Hvis privatøkonomien din ikke tåler litt svingninger så er det bare å droppe fond og aksjer. Folk er uansett altfor opphengt i nedsiden, folk har historisk hatt penger i fond og aksjer fordi de tjener enormt med penger på det. Fond og aksjer er ikke rulett, men investeringer som bidrar til å skape mer verdi og produkter i verden. Bare putt det i indeksfond, så slipper du å gjøre regnestykket mer komplekst. Hvilket indeksfond du går inn i betyr ingenting. Det er bare autister som argumenterer over 0.10% eller 0.20% i fondskostnader. Sånn, ja, putt pengene i et 0.10%-fond, greit. Pant en flaske, greit. Det betyr ingenting.
 37. 1 like
  Det er gjort feil på forrige side. 70 698
 38. 1 like
  Er det i hele tatt noe som ikke er langt bedre på en Tesla enn på andre biler?
 39. 1 like
  Hvis vi konkurrerer på pris helt til den siste dagen det ikke lenger er lønnsomt for Norge, går vi rett på en økonomisk smell. Det er ingen garanti for at vi får god forsvarsel på hvilket år norske olje ikke lenger er lønnsom. Siden investeringer gjøres på grunnlag av spådommer basert på data fra fortiden, ikke den faktiske fremtiden, vil det gjøres flere store investeringer som ikke vil bli lønnsomtme og vi vil tape mye av det vi tjente på å utvinne olje i årene før. Den eneste måten vi unngår å garantere en økonomisk smell, er å avvikle alle nye investeringer i god tid *før* olje og gass blir ulønnsomt i Norge. Siden vi har god grunn til å tro at all ny landtransport vil bli helelektrisk etter 15 år, sol/vind+batterier vil bli billigere enn gasskraftverk, og elektrifisering av fly- og havtransport vil være igang, er det ganske sikkert at fossiløkonomien vil begynne et frifall om 15-30 år. Petroleumskjemikalier og plast tjener man ikke store penger på. Kanskje MDG sin 15-årsplan er en smule aggressiv, men en plan som ikke leder til full stopp i nye investeringer om 30 år er fullstendig blottet for ansvarlighet. Midt-østen må gjerne fortsette sin totale avhengighet av olje-bransjen hvis de vil det. Hvor mye penger tror du vil gå til islamifisering når økonomien til disse landene kollapser totalt? På den annen side ser du tegn til at noen av disse landene innser at de må modernisere hvis de skal overleve etter fossilalderen er forbi.. Saudi Arabia har begynt å markedsføre seg krafig som turistdestinasjon. Det vil skape et press for liberalisering, da folk helst ikke har lyst til å handle fra eller reise til bedritne land. Å få slutt på fossilalderen vil være det beste som kan skje her, da disse landene per i dag har null insentiver til å forandre seg, siden verden er så avhengig av dem uansett. En Norsk avvikling av olje og gassvirksomhet vil øke presset på å redusere verdens avhengighet av disse landene Ingen land har lyst til å bli mer avhengig av russland og midt-østen. Norge kan si "du kan ikke lenger kjøpe deg god samvittighet og uavhengighet ved å handle for oss, du må redusere forbruket av olje eller bli Saudia Arabias undersått". Det vil skape et enormt politisk press på å kutte i forbruk, og siden det vil ta minst 15 år før Norge kommer dit, vil teknologien ha kommet til et punkt hvor man faktisk har verktøyene for å kutte mesteparten av forbruket.
 40. 1 like
  At oslo er i ferd med å bli en jævla krigssone pga at folk tar med seg ukultur fra hjemlandene sine.
 41. 1 like
  Ikke bare tryggere, men mer effektivt og. Det skal ikke mer en en tulling som gjør noe dumt på motorveien for å skape lang kø. Hvis det er tett trafikk som kjører 80 km/t så vil en person som bremser hardt føre til stopp bakover. Samtidig må det gjøres riktig. Altså jeg mener ikke at det skal være 0 ulykker, men det må jo testes og sertifiseres av norske myndigheter (du kan ikke stole på noen selskaper, se Boeing eksempelvis). Derimot til tross for at jeg gleder meg ser jeg jo også at vi har en ganske langt vei å gå. Jeg mener som sagt så har vi ikke begynt å undersøke hvilke krav vi skal stille til disse bilene, hvem som er ansvarlig i tilfelle ulykke etc. Vi er minst 2 år vekke på lovgivningssiden, og hvem vet hvor mye på teknologisiden? Og til tross for hvor gode biler Tesla er, så kommer de ikke til å bli selvkjørende. De kan nok få en del gode oppdateringer for førerassistent, men folk som tror bilen blir selvkjørende blir lurt.
 42. 1 like
 43. 1 like
 44. 1 like
  Går sterkt ut i fra at også dette nyere Apple produktet har fått den der T2 "No Serviceable Parts Inside" brikken for 'høynet sikkerhet?' Ikke for det, både Google og M$ er jo i samme løpet. Mens Intel og AMD har vært der en stund. ARM blir visst derimot parkert – deres alternativ tillater tydeligvis ikke konsumentleverandørene tilstrekkelig med lock-in. Hva skal jeg gjøre med alle pengene jeg ikke lenger skal bruke på data?
 45. 1 like
  Er det bare meg som synes dette blir en slags selvmotsigelse? Tenkte selv når jeg så prisen at dette var ganske dyrt til å være den vanlige iPaden. Liker det ikke særlig når Tek skriver overskrifter for å trekke lesere, framfor å reflektere innholdet i artiklene.
 46. 1 like
 47. 1 like
 48. 1 like
  Uke 28: Markens lille røde Søte, friske og røde markjordbær EXIF: 70 mm, f/2.8, ISO 200, 1/90 s Statistikk: Antall eksponeringer, uke 28: 18 Antall eksponeringer siden 01.01.2019: 1597
 49. 1 like
  Vil vel si meg enig i at den største andelen av "fans" som snakker om Star Citizen snakker om det i positive trekk. Så føler ikke det er den som påstår nettopp det som har noe å bevise her egentlig.
×
×
 • Create New...