Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/06/19 in all areas

 1. 25 points
  Konklusjonen er vell kanskje heller at en ikke bør angripe politiet med motorsag og machete.
 2. 23 points
  Altså, 60-åringen slo en politimann i hodet med manchete, sprayet etsende væske på dem og løp mot en politimann med motorsag. Han var psykisk ustabil og nektet å svare politiet, og helsepersonell fikk ikke gjort jobben sin siden han var truende. 60-åringen ble skutt med elektrosjokkvåpen, uten at det hadde noen effekt. Høres da ut som han utgjorde en fare for seg selv og andre. Hva om politiet bare hadde dratt og han hadde skadet helsepersonellet? Da hadde politiet definitivt fått kritikk.
 3. 14 points
  Atomkraft kommer nok til bake for fult, når folket forstår verdien av det og hva atomkraft kan som ikke vin eller sol kan. Atom kan gi stabil billig kraft over en lang tid som er forutsigbar. man kan knapt finne ut om det regner i morgen eller ikke når det kommer til sol og vin.
 4. 10 points
  Kom noe gøy med dagens post.
 5. 10 points
  Utrolig idiotisk i disse klimatider at Tyskland og Sverige nedlegger atomkraft.
 6. 10 points
  Ja uff, du klarer jo bare usle 101km/t i snittfart med stopp og 122 uten. Noe som vil si at du på en 600km tur trenger ca 1 time pause. Huff og huff...
 7. 10 points
 8. 9 points
  Når Three Mile Island ulykken nevnes som en av begrunnelsene for å stenge Barseback, er det verd å merke seg at den "privatpersonen" som fikk den største radioaktive strålingsdosen var en som fisket i elven like nedenfor reaktoren da ulykken skjedde. Han fikk en strålingsdose som tilsvarer et røntgenbilde hos tannlegen. Så farlig er en ulykke i en moderne reaktor. I kinesiske kullgruver omkommer noen tusen personer årlig, mens brenning av kull forårsaker tidlig død for hundretusener, og helseskader for millioner, men det er ikke så farlig!!! Vi lever i en irrasjonal verden.
 9. 9 points
  Må innrømme at jeg har en følelse av at "Skatteflyktning" og "missi" har et litt annet syn på samfunnet generelt, og politiet spesielt, enn meg...
 10. 8 points
 11. 7 points
  Frivllig arbeid er ikke det samme som arbeid hvor en får betalt Som frivillig jobber du når du kan, for det meste helt gratis Stort sett alle uføre har arbeidsevne, men ikke noen som vil ansette folk som ikke klarer å jobbe faste tider
 12. 7 points
  Det handler om å optimalisere ladingen. Det lades raskest mellom visse prosenter av kapasiteten. Det utnytter en selvsagt. Lade helt fullt tar veldig mye lengre tid enn de ekstra prosentene en får. Men det blir jo litt feil å anta at du skal kunne skjønne dette.
 13. 7 points
  https://www.nrk.no/ho/vaepnet-aksjon-pa-hadeland-fikk-dodelig-utfall-1.14650260 Konklusjon ... om du er bekymret for din nabo ... ikke ring politiet.
 14. 7 points
  Et innlegg som er så treffende at det fortjener en reprise. Gjelder samme artikkelforfatter.
 15. 7 points
  Er jo du som er tullingen her! Du har jo stjålet tven! Er jo du som er svindleren her
 16. 6 points
  "Den væpnede aksjonen kom i stand etter at politiet fikk anmodning fra helsepersonell om å bistå dem med en såkalt velferdssjekk på en adresse på Jaren i 10.30-tiden mandag ettermiddag." https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/4qVkeR/mann-skutt-og-drept-under-politiaksjon?utm_source=vgfront&utm_content=row-4 "Alle" mener det selvsagt godt, men når man setter inn swat-team mot irrasjonelle mennesker som lider under vrangforestillinger, paranoia, etc. kan man lure på om fremgangsmåten er den beste? "Politiaksjonen på Jaren: – Vi kunne ikke forutse at dette skulle skje" https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/politiaksjonen-på-jaren-–-vi-kunne-ikke-forutse-at-dette-skulle-skje/ar-AAFpBrJ?ocid=spartandhp Jo det kan man, slike hendelser er en gjenganger også i Sverige, UK, osv. der majoriteten av de som blir skutt/drept av politi i eget hjem/eiendom, er mennesker med psykisk lidelse. Vedkommende var "snål" og hadde spikret planker for vinduene, det ga kanskje mening for ham og skader ingen. Det er noe med selve konseptet i slike saker som gjør at det har en tendens til å eskalere til dødsskyting. Burde de ikke heller trekke seg tilbake og la fyr'n stulle med sitt, så lenge han ikke er en trussel mot allmenheten?
 17. 6 points
  Men når helsevesenet henvender seg til politiet, så bør de vel anta at det ikke er en helt rasjonelt individ de skal møte?
 18. 6 points
  Nei, det gjør han faktisk ikke. Du kan ikke drive å styre diskusjonene slik du vil til enhver tid. Han må få komme til ordet på samme måte som du. Du ber om å få svar på om det er å ses på som trakassering / ærekrenkelse (injurie) og ja, det kan absolutt ses på den måten. Avskum er et ord jeg kun bruker dersom jeg absolutt har et hat mot noe, og som regel benytter jeg helt andre ord fordi det er såpass alvorlig å si slike ting.
 19. 6 points
  Det er nok ingen her inne som støtter "Heil Hitler generasjonen", eller nyfascisme. Du burde ta deg en pause, gå ut og lufte deg litt. Topplokket ditt har kokt over.
 20. 6 points
 21. 5 points
  Du fikk tydeligvis ikke med deg at politiet brukte både pepperspray og elektrosjokk-pistol, uten at det minsket mannens angrepsevne. Mange her gjør den feilen at de kobler hvordan saken starter, med utfallet! "Uhu, han bråkte jo bare litt" Politiet driter i at dette startet med husbråk når de møtes med ekstrem aggresjon, machete og motorsag! Da er ikke dette lenger husbråk, men en farlig mann som skal innbringes for å beskytte publikum mot en tydelig forstyrret person! Helst levende, men hvis det faktisk blir umulig uten å miste livet eller lemmer, så må de uskadeliggjøre ham samtidig som de beskytter seg selv. Slike metoder kan medføre døden for lovbryteren. Det øyeblikk han viste fram våpen, og prøvde å bruke dem på politiet, var det ingen vei utenom arrestasjon, syk eller ikke. Motsetter man seg det iherdig nok, ser man hva som kan skje. Og han var iherdig!
 22. 5 points
  Fly er jo helt klart raskest på denne ruta. Men kjører du til vanlig med en masse spotterbiler til å sjekke hvor det er kontroller? Og hvis du har så ekstremt dårlig tid at du må ligge på det dobbelte av fartsgrensa med spottere til å hjelpe deg så begynner det å bli ekstremt lite praktisk og en enorm ulempe.
 23. 5 points
 24. 5 points
  Selvforsvar faktisk... Han nekter å føye seg etter politiets anmodning og blir aggressiv og truende. Kan ikke kritisere politiet for måten de reagerte på
 25. 5 points
  Alle som vet noe om hvor mange som drepes av politi i USA skjønner hvor dårlig dette argumentet er.
 26. 5 points
  En politimann fikk et slag med manchete i hjelmen etter hva jeg skjønte av artiklene. Og han ble skutt da han kom mot en av politimennene med motorsag. Vil tro at både politi og helsepersonell på stedet var bekymret for at han skulle skade seg selv, og etter mange timer uten særlig livstegn (han kommuniserte ikke med noen) anså de sikkert situasjonen som problematisk nok til å gå inn. Et scenarie som ikke hadde vært bra for politi og helsevesen er at han kunne begått selvmord eller selvskading mens de sto på utsiden og tvinnet tommeltotter. Og et såpass forstyrret individ som, ifølge denne tråden her, ikke stoler på politi og andre myndigheter burde strengt tatt ikke ferdes fritt i samfunnet. Han kunne jo skadet noen andre...
 27. 5 points
  Bevis den påstanden der. Tja, så det er greit å drepe dumme folk?
 28. 5 points
  Man har ingen plikt til å svare Politiet, enn så lenge gjenstår noen rester av ytringsfrihet i Norge. Helsepersonell har intet med å "hjelpe" folk som ikke VIL ha hjelp.
 29. 5 points
  De gjorde jobben sin altså.. Breaking news.
 30. 5 points
  Dette er selvsagt ren løgn fra Politiet ... de hadde både bevepnet seg og kallt inn beredskapstroppen ... noe de ikke gjør medmindre de nettopp forutser at de vil kunne trenge å skyte noen.
 31. 5 points
  eller hvis du vil bli kvitt dem, gjør det. For man kan gjette utfallet. Et skremt individ som kjemper for livet (i sin verden) mot pansret kjøretøy og beredskapstropp, "what could possibly go wrong" liksom?
 32. 5 points
 33. 5 points
 34. 5 points
  Å dytte menneskekjøttsekker inn i et to tonn dødskammer med motor og så fyre dette dødskammeret avgårde på en vei hvor andre dødskammere suser forbi i 100km/t en halvmeter unna er på en måte helt akseptert. Siden vi driver med overdramatisering i dag mener jeg..
 35. 4 points
  Er bare trist å se kommentarer om at det å plaffe ned en åpenbart mentalt forstyrret person er greit. Dette burde politiet klart å gjøre uten å avlive personen. Å trekke inn beredskapstropp er jo bare å bekrefte at det var om å gjøre å "eliminere" personen.
 36. 4 points
  Nei. Svindelen går ut på at du ikke rekker å svare, men er nysgjerrig og ringer opp igjen. Hvis du bare aldri ringer opp igjen utenlandsnumre er du helt trygg. Risikoen ved å svare er at du kan bli utsatt for social engineering. Noen mennesker takler sosialt press dårlig og disse folka er eksperter på å overtale folk til å gjøre ting. Hvis du er en sånn type som føler det er litt ubehagelig å si nei til telefonselgere, eller føler det er for uhøflig å bare legge på er du midt i disse svindlernes målgruppe.
 37. 4 points
  Og det har du, siden du allerede har diagnosert han? Han var åpenbart inne i helsesystemet, jeg setter min lit til helsepersonellet som var der og de som har vært i kontakt med han tidligere. Jeg forholder meg til det som har kommet frem i mediene angående denne saken, og velger å avstå fra slike spekuleringer.
 38. 4 points
  Jeg er spent på hvordan de klarte østkyst til vestkyst på 28 timer ved å ha en spotterbil foran som fulgte fartsgrensen...
 39. 4 points
  Du skjønner ikke psykisk sykdom du, gjør du vel?
 40. 4 points
  Flymotorer for fossilt drivstoff har mange bevegelige deler og krever mye vedlikehold, jeg antar at elektriske fly vil være enklere å vedlikeholde.
 41. 4 points
  Det var en grunn til at naboer ringte politiet. Det var ikke noe de gjorde hver dag, så det var denne dagen det klikket for ham! Folk som angriper med machete og motorsag er som regel psykisk syke. Man kan ikke bare "la de stulle med sitt", fordi de er syk. Hadde politiet dratt fra stedet for å ikke eskalere eller fremprovosere en situasjon som ikke var der i utgangspunktet, kunne det vært en mor med barnevogn som etterpå fikk en mann med machete og motorsag etter seg!
 42. 4 points
  Du lever i en fantasiverden om du tror andre produsenter ikke overser enkle ting. Forskjellen er at mange av disse rettes, men da først når bilen kommer inn på service. Ofte får ikke brukeren vite at det er eller har vært en feil heller. Ofte er teite feil noe som bare blir værende også. I min bil er det en bøgg i AC timeren som gjør at jeg ikke får satt to tidspunkter på samme dag, selv om jeg har to slotter for oppsett. Kun en kan være aktiv, og jeg kan ikke sette en med tider for morgen og en for tider for kveld, og så skifte, det må være på forskjellige dager. Det er urteit, for jeg må da endre tiden dag for dag, hver eneste dag. To ganger hver dag faktisk, om jeg skal ha varm bil på morgen og kveld. Og, i motsetning til Tesla så kan jeg ikke Tweete høvdingen hvor teit dette er for å få en kjapp fiks over nettet.
 43. 4 points
  Tja, nå var det vel Politiet som angrep ... mannen var tross alt i sitt eget hjem og hadde "forskanset seg" der ... dvs ville ikke åpne for Politiet.
 44. 4 points
  Vår BMW i3 ble levert uten fungerende AC. Nesten alle i3 fra første halvdel av 2014 var rammet av samme feil. Vi mottok bilen i midten av juni 2014, og kunne først komme til forhandler i slutten av august for å få det fikset via oppdatert software. Hadde vært fint om BMW hadde testet denne funksjonen av bilen før de valgte å sette den i produksjon, gitt! EDIT: Her er tråden: https://elbilforum.no/index.php?topic=14135.msg228063#msg228063
 45. 4 points
  Ikke sant, dette handler om selektiv blokkering og hører ikke hjemme noe sted.
 46. 4 points
  Avskum er et uttrykk som bare bør brukes om rosabloggere og såk. "influensere".
 47. 4 points
  Nå har jeg bikka under 80kg igjen. Det er to år siden jeg var der, og det føles deilig og motiverer meg veldig. Så totalt så har jeg gått ned 24kg siden min all-time high i mars 2018 i forbindelse med en legeundersøkelse. Vi snakker altså 103kg og en oppgang på 22kg i løpet av 10mndr (samlivsbrudd - ga faen) og nå ned igjen 24kg For referanse så er jeg 180cm, så 103kg var ganske mye på meg. Begynner å se "enden" på cutten nå, men jeg er ikke helt ferdig enda, har fremdeles igjen bilringen, anslår en fett% på ca 20%, men det er moro og endelig få opp to-tre stricte chin-ups igjen og se i speilet at man begynner å se bedre ut ... till alle som var interessert altså, ville bare blogge litt
 48. 4 points
  Jeg har både bensinbil og elbil, og var i sommer på bilferie med bensinbilen. Da slo det meg at det er lenge til jeg kommer til å ta med en elbil på bilferie. En ting det ikke snakkes så mye om, er fleksibiliteten en bensinbil gir. Man kan alltids mellomlade på langtur, og det er greitt å strekke på beina, men med bensinbil stopper jeg hvor og når jeg vil - uten å tenke på å måtte fylle/lade. Det finnes alltid en bensinstasjon, og det krever ikke planlegging i det hele tatt. For eksempel: I stedet for å måtte lade bilen på Dombås, og spise dårlig vegmat der, kan jeg stoppe 20 minutt før, og spise nydelig pizza på Avdemsbue. Dette hadde jeg ikke gjort med elbil, da det bare er 20 minutter mellom Avdemsbue og Dombås. Elbil får man til, men man må tilrettelegge i større grad for det når man er på tur. Det er jeg ikke klar for, ennå. Når man er på bilferie er turen en stor del av ferien. Å måtte stoppe på spesifikke ladestasjoner ødelegger store deler av poenget for min del.
 49. 4 points
  Da var pcen bestilt, og jeg er gira. Ikke hatt AMD siden Athlon 64 3600+ for mange år siden. I tillegg har jeg aldri heller hatt et AMD skjermkort, så det blir jo spennende. Får håpe proshop er relativt ivrige på bygginga så jeg slipper vente
 50. 4 points
×
×
 • Create New...