Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/29/18 in all areas

 1. 23 points
  Da er det bare å si takk til deg og dine medsammensvorne, som har sørget for at jeg og sikkert 99,9% av de øvrige fri data-abonnementene som ligger på 30-50 GB i mnd. nå må betale vesentlig mer.
 2. 22 points
  Jaha? Det er min feil at chili brøt loven, det var da en interessant måte å tolke det på :hmm: Du lagde en gigantisk sak i å være trass og vanskelig, det vet jeg MANGE her inne er enig om også.
 3. 10 points
  Utfra hva damen sier så trodde mannskapet på Helge Ingstad at de kjørte rett inn i et stasjonert opplyst objekt, dvs Stureterminalen....og det gav ingen grunn til bekymring eller ønske om å endre kurs...???
 4. 9 points
  Om de hadde behov for å drive slik navigasjonstrening, så kunne de likevel gjort det på en trygg måte. De 5 i vaktlaget kunne trent uten hjelpemidler, mens 6.mann hadde oppsyn og fulgte med på PÅSKRUDDE elektroniske hjelpemidler ... litt som at en voksen følger med på barna i barnehagen.
 5. 8 points
  Det er bare å gratulere alle drittsekkene som aktivt jobbet for å ødelegge Fri Data-abonnementet. Dere klarte det. Håper dere er jævla fornøyde. Og håper NKOM er fornøyd med resultatet, og med at kundene får et dårligere tilbud. Godt jobbet, idioter! Takk så faens mye. Nå er det mange konkurrenter som gnir seg i hendene. Kunden taper, konkurrentene vinner. Flotte greier.
 6. 8 points
  Selvfølgelig er den nye den beste Mac Minien noensinne, hadde vært rart dersom de oppdaterte etter 4 år og så var den dårligere...
 7. 8 points
  Oida? Gikk det ikke bra med å outsource tjenester til billigste tilbyder i utlandet likevel? Hvem kunne forventet noe slikt?
 8. 7 points
  Dette er fjasete å si, for da hadde Sola TS brutt en internasjonal sjøveisregel.
 9. 7 points
  Jeg krevde bare ett svar på om det var vanlig praksis for dem å stenge kunder ute av noe de betalte for, noe chili nektet å svare på, virker ikke akkurat som om du har satt deg inn i saken når du kommer med slike kommentarer Det er en grunn til at vi har lover og regler, nkom opprettholder disse lovene og reglene for dett markedet, jeg har ikke noe med nkom å gjøre
 10. 7 points
  Jaha? Det er min feil at chili brøt loven, det var da en interessant måte å tolke det på :hmm:
 11. 6 points
  Når det hevdes at HI hadde aktivert mottak av AIS, høres dette ok ut. Men AIS er et ganske dårlig navigasjonshjelpemiddel dersom det ikke brukes via elektronisk kartmaskin. Jeg har deltatt på navigasjonsøvelser i sjøforsvaret der kartmaskinen var avslått, slik at "vi unge jyplingene" fikk prøve oss på "ekte" navigering, med kun radar og papirkart. AIS var påslått, men ga ingen grafisk hjelp og var uinterressant i den settingen. Husker at jeg var engstelig, og at skipssjefen uttrykte noe om hvor hjelpeløs ungdommen er når vi ikke lenger har alle de moderne duppedittene å hjelpe oss med. Jeg tenker at HI kan bety spikeren i kista for slike navigasjonsøvelser i sjøforsvaret. Det var åpenbart slik de gjorde, de også. Avslått kartmaskin.
 12. 6 points
  Vi vet jo enda ikke hvilke ordre de fulgte. Det er sant. Hvis de ble beordret til å kjøre i 17 knop inn i første faste installasjon eller tankskip de møtte så er besetninga på Helge Ingstad uskyldig....
 13. 6 points
 14. 6 points
  De som er "fornøyd" med NKOMs sabotasje kan jo sende dem en vennlig e-post og takke så Meget for den flotte jobben med å ødelegge for oss.
 15. 6 points
  Som påpekt i tråden så er det alltid noen få som skal ødelegge for alle andre og resultatet er enkelt og greit at vi ikke fortjener et så bra og billig abonnement.
 16. 6 points
  Fin løsning som også praktiseres i andre land, men Chili har fortsatt den laveste mengden jeg har sett internasjonalt før man må sende SMS...
 17. 6 points
  Hull i skjermen finnes allerede hos mange, fordi de har knust telefonen sin.
 18. 5 points
  i grunn trist å se så mye eder å galle du tidvis kommer med. Det virker som du har mye emosjonell kapital investert i denne saken. Spesielt, er det, når du har nevnt gang på gang at du ikke har særskilt stort databehov. Har du vært uredelig på forumet? 5 GB daglig og noen SMSer kan da umulig ødelegge så mye for deg... NKOM gjør jobben sin. Chili tok følgene av dette når de ble tatt med buksa nede. Sånn er det bare. Lev med. Skulle CHILI utfordre dette rettslig så er det noe de har full anledning til dette og forbruker vil få en endelig avklaring. Fint med en avklaring. Så får vi se om det blir prøvd rettslig. 1TB/ubegrenset (hva det nå ble), men med grenser på 5GB for så en sms per 3GB virker noe begrenset. Spesielt hvis abonnementet fortsatt heter Chili Fri Data. Hvor enkelt vil det være med en eller annen autoskript o.l. å få minimalt med "problemer" med grensene. Tja, tror ikke det er så vanskelig. Jeg synes datagrensene er noe lave. Spørsmålet blir om de setter den der pga. 1) svært få bruker 5 eller mer GB om dagen og "problemet" er en større nothingburger, 2) for mange bruker 5 GB eller mer og de ønsker å begrense bruken. Dette er problematisk j.f. "fri data". Er det 2 som er utgangspunktet så sier det en del om selskapets forretningsskikk. Med forbehold om at abonnementet, til tross for sine begrensninger, så er det til prisen noe av det bedre om ikke det beste som er tilgjengelig. Det er interessant og tiden vil vise hva som skjer.
 19. 5 points
  Elbilgalskapen vil åpenbart ingen ende ta. Utenom kriger er det vel i Norge aldri sløst bort mer penger på enn på elbilsubsidier. Vi snakker titalls milliarder av kroner hvert eneste år! Bilene har skyhøye produksjonsutslipp, kort levetid, lav brukervennlighet og er fulle av konfliktmineraler som i stor grad er utvunnet av barn. Galskap!
 20. 5 points
  Det er jo Chili som har solgt noe de ikke har levert (1TB/mnd), og brutt loven. Det eneste NKOM krevde så vidt jeg forsto, var at de skulle tillate deling til personlige enheter, at Chili velger å sette opp prisen av den grunn, samt legge inn brukssperrer viser jo bare videre at de ikke vil levere den mengden data de har solgt...
 21. 5 points
  Eeeh, var da veldig? De brøt et pålegg som aldri har vært prøvd før. De har føyd seg etter pålegget. Dessuten blir et selskap dømt for et lovbrudd kan ansvarlige bli idømt fengselsstraff og selskapet idømt bot/erstatning (som f.eks. ved Dieselgate), men man beordrer dem vanligvis ikke stengt...
 22. 5 points
  Det er bare å gratulere alle drittsekkene som aktivt jobbet for å ødelegge Fri Data-abonnementet. Dere klarte det. Håper dere er jævla fornøyde. Og håper NKOM er fornøyd med resultatet, og med at kundene får et dårligere tilbud. Godt jobbet, idioter! Takk så faens mye. Nå er det mange konkurrenter som gnir seg i hendene. Kunden taper, konkurrentene vinner. Flotte greier. Sukk. Dette er NKOMS jobb, på samme måte som andre statlige etater og institutt. De måtte gjøre noe for å sørge for at det er en presedens i markedet slik at forbrukernes rettigheter ivaretas. Om du er sur på NKOM, så bør du heller vøre sur på statlige reguleringer.
 23. 5 points
  Hvorfor ikke bare la pakkene ligge i noen dager, og hente alt samtidig?
 24. 5 points
  Firma 1: Vi HAR LAGET EN APP Firma 2: Sjekk ut APPEN Firma 3: Last ned APPEn Firma 4: Alt blir bedre med APPEN Firma 5: KLIKK HER FOR Å ÅPNE I APPEn Firma 6: Vi ansatte noen til å lage en meningsløs app Firma 7: Vi har betalt for våre mobilvennlige nettsider men vi må ha en APP
 25. 5 points
  Voksne mennesker som fortsatt ikke har lært seg rulletrappkotyme. Står i ro på venstre side eller enda verre midt på hele trinnet.....
 26. 5 points
  ... sålenge det er så få batterier som blir endelig vraket. Og kloden tømmes bare for litium dersom det skytes opp i verdensrommet.
 27. 5 points
  ..vel,siden Forsvaret er selvassurandør så sendes vel deler -om ikke hele regningen til skattebetalerne. Det faller det på sin urimelighet at ikke pressen skal kunne skrive om saken.
 28. 4 points
  Velkommen tilbake. Du glemte å nevne at elbiler bare er for folk med carport og at Tesla er snart konkurs.
 29. 4 points
 30. 4 points
  Tøv. Du kan ikke forkaste bevis fordi det ikke stemmer overens med din oppfatning. Dette kalles for cherry picking.
 31. 4 points
  Neida, for all del, jeg er helt enig. Ett toppmoderne marinefartøy som skal kunne oppdage og overvåke alt som befinner seg over, under og på havoverflaten skal ikke kunne kollidere med et tregt enormt tankskip. Likevel tipper jeg forsvarstoppene vil forsøke å flytte både skyld og fokus over på de andre involverte (Sola TS, Fedje VTS og nå tydeligvis verftet/konstruktøren som har levert fregattene).
 32. 4 points
  Skjønner det. Men at Sola TS ikke skulle vike er "out of the question". Hele ansvaret ligger på broa på HI.
 33. 4 points
  Det ville vært en fordel om du ikke satt der å bare fant på ting. Jo, kjærlighet eksisterer i en "ateistisk livssynsmodell". At du kan forklare hvordan følelsen av kjærlighet oppstår, betyr ikke at den forsvinner. Hørt om Richard Feynman? Han ville vært mektig uenig med deg:
 34. 4 points
  De hadde kanskje skrudd av radar også da? Sånn i tillegg til AIS? For på radar ville det vært nokså åpenbart at den lysende greia foran dem ikke kunne være terminalen ... siden det var en kilometer med vann mellom land og lys. Men de seilte vel kanskje uten radar også? I mørket? Nær land? I trafikkert skipsleie Med andre ord "navigering etter øyemålsmetoden"? Har aldri gått galt før det :-p
 35. 4 points
  25 GB til 399 kr mnd er fortsatt 100-lappen billigere enn det konkurrentene tilbyr så ChiliMobil prøver fortsatt å levere mer for pengene enn konkurrentene. Jeg syntes ikke det nye FriData-alternativet med 5 GB om dagen og så ekstra sms for å åpne for videre bruk med 3 GB om gangen var avskrekkende men synd prisen øker med 100 kr måneden. Om du bruker oppi 5 GB hver dag så blir det 150 GB i måneden før du når taket, men jeg ser selv at når jeg hadde FriData så var det enkelte dager jeg brukte 20 GB++ når jeg var utenbys eller på hytten o.l. og ellers lå jeg på maks noen hunder megabyte siden jeg i hverdagen er i nærheten av Wifi store deler av dagen. Så sms-løsningen blir noe tungvindt med min bruk om dataen stenges i det jeg deler nett med jobblaptopen og sitter i et elektronisk møte fordi jeg den dagen har brukt litt mer data enn vanlig eller midt i en stream av en serie eller film på Apple TV'en på hytten nå som det er lov å dele via hotspot. Spørsmålet blir om de vil fortsette å stenge ute de som bruker 300+ GB ved å øke datamengden via sms, jeg tipper noen kommer til å lage et script som fikser autosms slik at stopp i dataflyten blir minimal Helt enig, de kunne fint ha valgt minst 15-20 GB før de sender sms syntes jeg og så heller 5 GB for hver gang man øker datamengden.
 36. 4 points
  Til de som lurer, ja media kan faktisk velge hvordan de vil presentere nøyaktig samme saken.
 37. 4 points
  30 innlegg med spam er fjernet fra tråden. (Dette innlegget skal ikke kommenteres i tråden, reaksjoner på moderering kan sendes til meg via PM’
 38. 4 points
  hvorfor starter så mange overskrifter med "den beste hittil" er det ikke det som er meningen? å forberede seg på nye forberedet utgaver?
 39. 4 points
 40. 4 points
  Eg har eit mellomnavn på dåpsattesten som eg ikkje brukar, og heller ikkje treng å bruke: https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/nou-2001-1/id376445/ Eg har altså eit anna navn på førarkortet enn det som står i dåpsattesten, dette utan å ha søkt om namneendring gjennom skatteetaten. Har eg omgått systemet og kan være eit levande menneske utan å være bunden av korporasjonsavtalen?
 41. 4 points
  Er det virkelig sant at elbilene tømmer kloden for Litium? Så vidt jeg forstår, er det nok i massevis, bare man gidder å bruke litt ressurser. TU selv skrev tilogmed en sak tidligere, om at det var mer prisen enn mengden det sto på. Jeg synes det er dumt å bruke slike tabloid-overskrifter, ihvertfall når det ikke stemmer engang..
 42. 4 points
  Om et år eller to, er jeg sikker på at vi er forbi den tullete mellomløsningen med busslommer og hull i skjermer. Frem til da tar jeg heller en telefon med større ramme.
 43. 4 points
  Interessant, må bare få på aluminiumhatten før jeg starter videoen...
 44. 4 points
  Hva har vi hvis vi ikke har en fri presse..hørte jeg noen si ordet diktatur..? Kansje forsvarsministeren også burde sagt at det var bare rein flaks som gjorde at dette ikke ble en enorm skipskatastrofe med store tap av menneskeliv og enorme konsekvenser for miljøet med en av verdens største oljetanker-katastrofer som hadde ødelagt det marine miljøet på store deler av Vestlandet for lang tid.
 45. 3 points
  Enda en mediarunde om boka til en eller annen blogger eller reality-deltaker. Det er trist at det nesten bare er slik "litteratur" som får oppmerksomheten i avisene.
 46. 3 points
 47. 3 points
 48. 3 points
  Si det til de kristne i Uganda som brenner homofile på bål.
 49. 3 points
  Tesla har vært dominerende i det segmentet uten reelle konkurrenter, men nå kommer de som perler på en snor og tesla vil selvfølgelig minste markedsandeler, hvor mye er det Tesla som kan regulere ved å fortsatt være helt fremst på utviklingen og servicen må opp på et annet nivå, samt at de må begynne og tillate 3parts verksteder til å kunne reparere bilene deres. Europeiske bilforhandlere har fordelen med et velutviklet salgs/service-tilbud som mange "Ola/Kari Norman" foretrekker istedenfor og "netthandle bil".
 50. 3 points
  Er dette det store problemet til folk? -At man ikke får skjermflate på hele telefonen? Klarer overhode ikke å se problemet. Jeg blåser i om en halv cm over på telefonen ikke har skjerm, pga høyttaler, kamera mm. Gi meg heller en halv cm øverst uten skjerm i stedet for alle lepper, busslommer og andre løsninger. Dropp frontkamera, høyttaler og andre sensorer øverst, så får folk full skjerm..
×
×
 • Create New...