Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/04/18 in all areas

 1. 13 points
  Det er en tragisk hendelse, men se fra en annen vinkel, forventer man å møte en med Down syndrom alene ute kl. 04.00 om natta? Og at det er en leke pistol er vel også uvesentlig all den tid den ser ut som en ekte pistol? Etterpåklokskapen av denne hendelsen burde være en lov som krever at lekevåpen må være rosa, neongrønne, osv. Og foreldre med barn/ungdom i huset, burde kvitte seg med allerede anskaffede lekevåpen som ser ekte ut, som preventivt tiltak. Jeg kan godt kritisere hvordan politiet fungerer og i sammenhengen, og det er vel at det er altfor preget av S.W.A.T. kulturen, der man tilnærmer seg situasjoner på en "militant" måte uten å tenke særlig dypt, virker det som. Man bare fosser på på autopilot fremfor å ta et skritt tilbake.
 2. 8 points
  Om det ikke var du må du selvfølgelig ikke få straff. Om det var du håper jeg de sikter deg og tar førerkortet så lenge som de kan.
 3. 7 points
  Haha, Robertaas. Du at sier Sarah Jeong er en rasist. Det er en kampanje fra hvit-makt folk på 4chan startet for å lage faux outrage. De driter i det, men de vil bare ha henne sparket (evt. at hun ikke blir sparket, men at folk støtter henne og de skaper mer polarisering i samfunnet av det.) Du hater altså MSM, men det er lov å være kildekritisk. Du har gått rett i baret til en white supremacy-kampanje haha (riktignok sammen med annen ikke helt mainstream media da). Dersom du savner noe insight om Charlotteville (noe det virker som du gjør) så er denne dokuen her kul nok. Når du sier at de slemme ikke-rasistene med våpen jaget en vettskremt mann kan det f.eks virker som om du har sympati for ham. Du skjønner, dersom man møter nazister uten våpen så skjer dette. Da ender man på sykehuset. Hvorfor? Jo, fordi deres drøm er å skade og å drepe svarte folk.
 4. 7 points
  1. Det gjøres feil hos barnevernet - selvfølgelig, men skurken her er media. Skrikende barn som tas bort fra sine foreldre skaper opplag! Dette forderver hverdagen til barnevernet. 2. Et annet problem er fosterforeldre som styres av pekuniære "årsaker". 3. Et tredje problem er at barneværnet har taushetsplikt, mens foreldre ikke har det. 4. Media liker liker ikke folk som ikke kan svare på spørsmål. Derimot, så elsker media folk som hyler og skriker selv om de fremmer en virkelighet det kan stilles store spørsmål om. se pkt 3.
 5. 6 points
  Problemet er at terminalen sier BRUK MAGNETSTRIPE om chippen feiler.
 6. 6 points
  Hvem snakker om Stoltenberg? Ærlig talt, whataboutismen din blir bare verre og verre - du burde gå til legen før den tar over livet ditt.
 7. 5 points
  Hvordan synes du at svarte og LGBT-folk som var i Charlottesville burde oppført seg den weekenden da nazistene inntok byen. Burde de vært hjemme og holdt seg innendørs? Burde de tatt med blomster til turistene i byen? Stått å sett på opptoget, men helt musestille? Helt konkret, hva burde de gjort. Jeg er spent siden du er så voldsomt kritisk til deres oppførsel under nazi-rallyet i byen, men ikke har sagt et kløyva ord om nazistene nemlig. Ang "hvite menn". Det finnes ingen reell trussel mot hvite menn i samfunnet i dag, de er ikke en forfulgt gruppe (selv om du kanskje tror det), det finnes ikke taktiske grupper som løper rundt i skogen og trener på å drepe hvite menn, hvite menn doxxes ikke på 4chan for å bli oppsøkt hjemme. Det er ikke farlig for hvite menn å gå alene hjem om natten etc etc etc. Sammenligningen din med "nazister hater jøder, svarte osv, MEN noen i antifa hater hvite menn så det betyr at de er helt like" er selvsagt så søkt og ute at du vet selv at det er tull, du prøver bare å avlede debatten. PS: Jeg lurer stadig på når nazisme som ideologi ble bekjempet med argumenter.
 8. 5 points
  En typisk desperat post fra en som endelig fikk som fortjent og ble tatt i alt for høy hastighet. Man gjør så godt man kan for å lure seg unna og det er først nå man forstår konsekvensene av å kjøre for fort. Etter noen måneder uten førerkort og over 10.000 i bot så skal jeg love deg at du tenker deg om to ganger før du tråkker litt ekstra på pedalen nestegang. Dermed er formålet nådd. Jeg mistet selv førerkortet i fjor på motorsykkel. Jeg ble derimot gjennomsnittsmålt av UP og ble målt til 121.7 km/t i 80 sonen. Straffen ble vemodig tatt i mot på strak arm og jeg la meg flat. Fem måneder uten førerkort og 12.000 kroner i bot fikk jeg. Det var i tillegg når jeg var på ferie 60 mil hjemmefra. Ta det som en mann, og lær til neste gang. Jeg er ingen helgen i dag heller, men jeg skal love deg at jeg tenker meg om to og tre ganger før jeg drar på litt ekstra. Med 96km/t i 60 sonen så kommer du garantert til i miste førerkortet, og du kommer garantert til å få en bot i tillegg. Om ikke det var deg som kjørte bilen så er det jo enkelt. Angi den som kjørte bilen. Hvis ikke du vet hvem som kjørte bilen så er det opp til politiet og ta saken videre og finne ut dette. Men det er ganske merkelig at du ikke viste hvem som kjørte bilen din, eller at du ikke har hatt mulighet til å finne ut dette. Det positive oppe i det hele, er at når du får tilbake førerkortet så begynner du på på scratch med tanke på prikker. En mager trøst dog.
 9. 5 points
  Du burde kanskje lese om saken da istedet for å henge på et forum. At det ikke er noen regler mot å reise til Iran eller andre land. At det ikke er noen som er imot at han har en kjæreste fra Iran. Men at det hviler særskilte ansvar på statsråder, det er klare regler en skal forholde seg til, og at han "glemte" det. Eller syntes kanskje det var dumme regler...? At det i tillegg er andre regimer som er like ille eller verre har da ganske lite med denne saken å gjøre. Reglene gjelder for dem også. Likeså statsråders ansvar. Jo mer fremtredende rolle man har i styre av et land, jo mindre privatperson blir en faktisk.
 10. 5 points
  Nå syns jeg vi skal vente til alle fakta er på borde før vi skal synse. Er så jævlig lett for oss sofasynsere å sitte her og si hva som burde blitt gjort, uten å ha noen som helst forutsetning for å vite hva det vil si å ta en slik avgjørelse på brøkdelen av et sekund. Men på genererell basis: Retter du et våpen eller en våpenlignende gjenstand mot Politiet, så blir du skutt. Det er bare rett og rimelig. Det finnes ingen grunn overhodet til at Politiet skal vente å la den mistenkte gjerningsmannen få sjansen til å skyte dem før de selv kan skyte for å stanse ham. Og når situasjonen først er så akutt, så er varselskudd eller "ikke-dødelige" skudd(er ingenting som heter ikke-dødelig skudd) allerede utelukket. For det første er det vanskeligere å treffe disse treffpunktene og bommer man så utsetter man øvrige i området for fare. For det andre vil ikke et skudd i beina eller armen garantere at du stanser gjerningsmannen. En med skytevåpen vil da kunne skyte tilbake. Derav skudd mot overkroppen. Målet med dette er ikke å ta livet av vedkommende, men sette denne ute av stand til å være farlig. Når det da er flere politifolk til stede, kan ikke de stå og debattere hvem av dem som skal reagere på trusselen. Alle må reagere, for man kan ikke la være og bare anta at kollegaen tar seg av det. Ergo vil gjerningsmannen da også bli skutt mer enn en gang. For øvrig er det ingen garanti for at kun ett skudd vil stanse noen. Har selv sett videoer fra USA der bevæpnede gjerningsmenn blir skutt opp til flere ganger og likevel fortsetter å angripe Politiet. Ild opphører når trusselen er nøytralisert. Alle situasjoner er forskjellige. Noen ganger funker det med varselskudd, andre ganger har man ikke tid. Og noen ganger vil et såkalt "ikke-dødelig" skudd også føre til at vedkommende dør, da blodtapet er enormt om hovedpulsåra i låret blir truffet.
 11. 5 points
  Snikislamiseringen er på vei for full musikk inn i selveste Frp, hvordan skal dette ende?
 12. 5 points
  Normale mennesker har ikke sympati med nazister som marsjerer i gatene som tilfeldigvis møter på motstand. Jeg synes ikke folk som yter motstand mot nazisme er "fæle folk" og derfor synes jeg ikke Trumps utsagn er korrekt eller nøytralt. Forresten, du siterer nesten ordrett den hvite nasjonalisten og alt-right-karen i intervjuet på dokumentaren jeg kom med. Når man nå siterer alt-right folk og hater MSM kan man jo lure på hvor man får nyhetene sine fra...
 13. 5 points
  Siste: En gruppe fageksperter oppnevnt av FN's menneskerettighetsråd fordømmer i en felles uttalelse den amerikanske presidentens verbale angrep på pressen. Human rights experts denounce Trump’s attacks against media https://news.un.org/en/story/2018/08/1016222 "Mr. Trump has labelled the media as being the “enemy of the American people,” “very dishonest” and “fake news,” the statement said. Moreover, he has accused the press of distorting democracy and spreading conspiracy theories and blind hatred. “These attacks run counter to the country’s obligations to respect press freedom and international human rights law,” the experts said, expressing concern that the attacks risk increasing targeted violence against journalists. The experts stressed that over the course of his presidency, Mr. Trump and his administration have sought to undermine reporting that had uncovered fraud, abuse, potential illegal conduct and disinformation. “Each time the President calls the media ‘the enemy of the people’ or fails to allow questions from reporters from disfavoured outlets,” the experts continued, “he suggests nefarious motivations or animus.” However, they pointed out that not even one time was he able to show any specific reporting that was driven by untoward motivations. “It is critical that the US administration promote the role of a vibrant press and counter rampant disinformation,” they underscored. We stand with the independent media in the United States – UN expert on freedom of expression To this end, they urged President Trump to not only “stop using his platform to denigrate the media” but to condemn the attacks, including press threats at his own rallies."
 14. 4 points
  Kunder som insisterer på å bruke magnetstripen når chippen svikter på første forsøket. Jeg vet at terminalen vår aldri noensinne kommer til å akseptere magnetstripen på kort med chip og forteller dem at det ikke fungerer og at de bare må pusse litt på chippen og prøve igjen, gjerne med chippen riktig vei denne gangen og uten å mose kortet inn som om det er et monster som skal halshugges inne i terminalen. Det avfeier de med et blankt "Nei, nei. Se nå..." og sveiper kortet. Og da står det på terminalen, som det alltid har gjort og alltid vil gjøre: BRUK CHIP Og så sveiper de faen meg fortsatt magnetstripen minst en gang til før de gir opp. Hver. Eneste. Gang. For ikke å snakke om kundene som bare gir meg bankkortet sitt når de skal betale. Jo takk, hyggelig det, men jeg trenger nok PIN-koden din også hvis jeg skal ha noen nytte av det.
 15. 4 points
  Hvis jeg var purk og noen rettet et skytevåpen mot meg ville heller ikke jeg ventet til jeg registrerte at kuler traff meg før jeg forsvarte meg. Uten at jeg var der eller har inngående kjennskap til episoden så virker det idiotisk å kritisere de som var der og ble tvunget til å reagere på en tilsynelatende livstruende situasjon. Svært uheldig utfall, men lite å gjøre med. Jeg har ingen tro på at den døde oppførte seg "uskyldig". Jeg kan tenke meg at oppførselen og kroppsspråket var svært truendende. Kuler er ikke mindre dødelige fordi en utviklingshemmet eller et barn avfyrer dem. Jeg så nettopp en video hvor en kvinne bøe stukket i halsen med kniv og døde fordi politiet ikke avfyrte skudd når de hadde mulighet. Folk klager og hyler akkurat like mye da. Folk som fredelig går på gaten blir ikke meiet ned av purken.
 16. 4 points
  Og hvilket departement er det du er minister for?
 17. 4 points
  Robertaas- Jeg tenker på hele saken og statistikkene som du ignorer, på begge sidene. Trump har klart å gi KKK og Nazi rasistene håp slik som ikke har hendt siden George Wallace. Det betyr at han fortjener noe skyld for både rasisistenes og anti-rasistene oppførselen. Det gjelder både Charlottesville og det som har skjedd etter Charlottesville. Hvilken gruppe er verre eller hvor ille MSM kan være er lite relevante til hvordan Trumps oppførsel har gjorde KKK/nazistene/white supremacists mer aktive og mainstream. Jeg bodde i en segregert by i North Carolina i 60 tallet. Naboene var KKK medlemmer. Jeg forstår hvordan Trumps oppførsel gir dem håp og forsterker deres ignoranse og hat. Jeg er sikkert dette er bare begynnelsen så lenge Trump er en Apologist Vi får mere white supremacist rallyer og mer motreaksjon til denne rasisme og hatet. Trump har gitt dem en ny måte å rekruttere mere medlemmer. Vi er undertrykket av staten og media og eliten og innvandringen!!! Han har nesten klart å gjøre KKK/nazistene mainstream, eller i det minste rekruttere mange sympatisører som deg som «feel their frustration».
 18. 4 points
  Jeg har også vært innom noen slike saker i en tidligere jobb og i de sakene som faktisk var alvorlige var det en ting som alltid gjentok seg. Det var at foreldrene juger om de faktiske forholdene til alle rundt seg. Jeg gir all mulig honnør til barnevernet. Selv hadde jeg aldri klart å jobbe med så tøffe saker.
 19. 4 points
  For vegtrafikkformål er "bil" definert i bilforskriften (5. juli 2012 nr. 817) § 4 via henvisning til EU-direktiv 2007/46/EF artikkel 3 nr. 11 som "et selvstendig motordrevet kjøretøy som har minst fire hjul, som er ferdigoppbygd, etappevis ferdigoppbygd eller delvis oppbygd og har en høyeste konstruksjonshastighet på over 25 km/t". Jeg kan ikke se at Finansklagenemnda (eller forgjengerne) har sagt noe om dette før. Hvis man skal skille mellom "bil" og "andre motorkjøretøy" vil det være mer nærliggende å si at næringskjøretøy som traktor og anleggsmaskiner er utelukket som "andre" enn å si at en bobil er det. Klag til nemnda.
 20. 4 points
  Nesten som man skulle tro politiet i Sverige måtte håndtere no-go soner og innvandrere som kaster granater i gata. Så om det stemmer at det går mot "amerikanske" tilstander er det nok fordi samfunnet har forandret seg i Sverige, diversity is strength eller hva.
 21. 4 points
  Forøvrig, er det noe som tyder på at dette ville gått annerledes i Norge? Riktignok er ikke politiet her permanent bevæpnet, men om de fikk melding om en bevæpnet person ville vel også de bevæpnet seg?
 22. 4 points
  Du glemmer at alt-right lever i alt-right verden, hvor alt-right fakta gjelder,og alt som er ytret fra ytterste høyre er sant.
 23. 4 points
  Jeg var ikke der, så det vet jeg ikke. Var du der? Jeg har såpass med tiltro til polisen, at jeg vil vedde en 50lapp på at frasen 'legg fra deg våpenet' ble sagt før de åpent ild.
 24. 4 points
  Barnevernet setter Barnevernet før familien.
 25. 4 points
 26. 4 points
  For hver unge som blir tatt fra foreldrene, hvor mange tusner av ingripender/andre tiltak er det som IKKE ender med omsorgsovertakelse? Og hvor mange av omsorgsovertakelsene er det som EGENTLIG er feil av BV?
 27. 4 points
  Reportasjen er ikke om generelle prinsipper som barnevernet følger, men konkrett rettsak og konsekvensene for forbryteren. Den handler om en maniakk og sadist som jobbet i barnevernet i 20 år, knuset familier og hver kveld så på videoer med overgrep av spedbarn of funksjonshjemmede barna (som kanskje ble tatt på ett eller annet institusjon). Som konsekvens får han ingenting, og til og med får lov til å beholde barna sine (som han forresten har fått ulovlig fra en surrogat mor i et fattig land). Det er det som er mest sjokkerende for meg i denne reportasjen (og ikke lidelser av familier som han har ødelagt). At systemet bekytter ham for å bekytte seg selv.
 28. 4 points
  Eneste selskapet som er nær konkurs er Tesla. Er du i det hele tatt klar over markedsverdien til VAG? Tesla kommer aldri til å få nok penger til å kjøpe alt selv om VAG solgte. De har faktisk ikke penger til noe som helst. VAG derimot? De kunne lett kjøpt opp Tesla. Og VAG, BMW AG, Daimler AG ligger ikke bak Tesla en plass. Tesla hadde 3,4 milliarder USD i omsetning. VAG brukte 12 milliarder USD på forskning. Hvis du ikke forstår hvor jeg skal med dette så kan jeg forklare. VAG tjener penger på det de lager nå. Elbiler? Tjener ikke penger på. Derimot vil elbiler bli stormarked. Men hvorfor skal VAG produsere masse nå? De trenger ikke. De kan sitte på laben og lage testeksemplarer og forbedre komponenter, teknologi osv. Fordi om de brenner et par milliarder USD i året på det så er det problemfritt. Tesla kan ikke. De må selge det de lager, fordi de er allerede er i minus. Så Tesla må vise alt, VAG trenger ikke vise noe. Hvordan ligger de an? Du har ingen anelse, det er noe som heter selskapshemmeligheter. Om du faktisk har grunn for dine påstander så har og retten grunn til å fengsle deg for industrispionasje.
 29. 4 points
  På generellt grunnlag kan de jo sikkert uttale seg, men det er vel oftest ikke så relevant i helt konkrete saker. Den andre parten kan fortsatt lyve så mye de vil, uavhengig av om Bv uttaler seg på generellt grunnlag eller ikke. Jeg tenkte mer på at de ikke kan uttale seg i de konkrete sakene BBC tok opp.
 30. 4 points
  Jeg ville prioritert å jobbe frivillig med henne, og satt til side de andre planene du har. Så er spørsmålet om denne dama bruker denne utstrålingen til å verve hauger av folk til bli frivillige
 31. 4 points
  Alle eksisterende dyrearter, homo sapiens inkludert, er de "fremste grener på evolusjonens tre". Å fremheve vår egen art er naturlig for oss, men akk så antroposentrisk og trangsynt.
 32. 4 points
  Kunne du tenkt deg jobben? Kan du i det hele tatt forestille deg hvordan det må være å jobbe i barnevernet? Daglig stå ovenfor saker hvor barn muligens blir misbrukt/mishandlet/neglisjert og vite at du må ta den riktige avgjørelsen uten å ha en fasit? Vite at det er muligheter for at du tar feil og at de i så fall får store negative konsekvenser? Folk som jobber i barnevernet gjør en ufattelig vanskelig jobb - det er en jobb hvor man jevnlig stilles ovenfor 50/50-beslutninger og hvor det får enorme konsekvenser om man velger feil. Naturligvis må barnevernet jobbe for å stadig forbedre seg - men av alle jobber her i samfunnet så er dette en av de jeg minst kunne ønske meg. Og jeg har dertil større respekt for de som velger å påta seg en jobb hvor de nesten er dømt til å tape, men likevel ønsker å gjøre det de kan for å hjelpe.
 33. 4 points
  Enig med ChiaroScuro. Debatten er veldig preget av at det er kun en side som kan uttale seg. BV kan ikke under noen omstendigheter gå ut og forsvare seg angående enkelt saker. Klart at BV av og til kan gjøre ting feil eller ta feil beslutninger, de er vanlige mennesker, tross alt. Men etter min mening så burde de oftere ta barn ut av vanskelige situasjoner enn de gjør i dag. Terskelen kan av og til være for høy, og barn som trenger hjelp ikke får det i tide.
 34. 4 points
  Her kan en grunn være at folk som velger Kotlin er i gjennomsnittet mer opptatt av kodekvalitet enn den gjennomsnittlige Java-utvikler, i og med at de har gjort et bevisst valg i å bytte språk bort fra default-språket. Det finnes mange java-utviklere som er opptatt av kodekvalitet, men siden Java er default-språket for Android, ender alle som ikke er opptatt av kodekvalitet også opp med Java. Samtidig er Kotlin et nytt språk, som betyr at programmer skrevet i Kotlin er relativt nye og ikke sliter med gammel bagasje. Dette er interessant. Studien tar ikke for seg årsakene til økningen i kodekvaliteten, men slår bare fast at den finnes. De sier ikke om det er språket i seg selv, eller andre faktorer som forårsaker funnene. Andre årsaker kan være at mer kompakt kode – altså mindre kodemengde – i seg selv minsker antall feil. En annen årsak kan igjen være at enkelte skriver om Java-appene sine i Kotlin. Når man skriver den samme programvaren på nytt, blir jo kodekvaliteten stort sett bedre uansett hvilket språk man velger. Sjekk forøvrig ut kommentarfeltet hos The Register, som omtaler den samme studien. Her har de en interessant debatt om det du nevner her. https://forums.theregister.co.uk/forum/1/2018/08/02/kotlin_code_quality/ Mvh artikkelforfatter.
 35. 4 points
 36. 3 points
  Herregud, hvorfor er det ingen som tar opp det åpenbare? Politiet, både i Sverige og Norge er ikke trent godt nok til å håndtere folk med psykiske problemer, mentale sykdommer eller til og med noe så dagligdags som Downs syndrom! Og det skremmer meg!
 37. 3 points
  Ble forsøkt vervet for can 1 år siden. etter og ha skummet lett igjennom "avtalen" søkte jeg litt på google. Lenger en det kom jeg ikke. Lukter det svidd, brenner det sikkert.
 38. 3 points
 39. 3 points
  Ja trekk. Prøv å skille ham på avstand i mørket fra noen andre. Antagelig ikke så skrekkelig lett som npr en sitter i kontorstolen med en klar skjerm rett foran seg.
 40. 3 points
  Kanskje ikke så rart når adm.dir. bare slenger ut noen tall, som for 2020 (se nedenfor). Når ble 750k nesten én million? Haha. Tim Higgins - The Wall Street Journal: Hi. Thanks for the call. Question for you. Do you still plan to make a total of 1 million vehicles in the calendar year of 2020? Elon Musk - Tesla, Inc.: I think so, yeah. If it's not a million, it's going to be pretty close. I'd say if it's not a million it'd probably be 750,000 or something like that in 2020. So, we're aiming for a million, 2020, but somewhere between half million and a million seems pretty likely.
 41. 3 points
  Det er relativt vanskelig å treffe noen i bena på lengre hold, og om personen sikter på deg med et våpen vil det være lite hensiktsmessig å prøve å skyte mot bena. I tillegg er jo sjansen for at rikosjetterende prosjektiler skader andre mye større om en prøver å treffe bena.
 42. 3 points
  Så fordi en er single så skal en bo mer kummerlig? Sjefsargument! Nå er det nå en gang sånn at økonomiske analyser som perler på en snor viser at det er dyrere å være singel enn å være par. Selv når parene skaffer seg barn.
 43. 3 points
  Ekte Bensin ja.. Den bensinen du kjøper på bensinstasjonen er ikke ekte/ren bensin.. Er blandet inn ethanol i den, så du kjøper et urent blandingsprodukt hvis det kriterie er å kun ha "ekte" bensin
 44. 3 points
 45. 3 points
  Eneste bekreftede spionering er at NSA spionerte på Huawei. Det finne ikke et eneste bevis for noe spionvare på noen Huawei produkter noensinne. Det eneste de sier er at de er "bekymret" for at de skal spionere. Som er proteksjonisme i forkledning. USA vil beskytte egne selskaper som Apple og Qualcomm og benytter som tydelig vist i senere tid alle virkemidler for å prøve å stoppe Kina fra å bli dominerende i verden. USA vil styre alene. Dessverre for USA så kan de umulig klare dette og det eneste de gjør er å tape masse i et forsøk på å holde igjen andre heller enn å utvikle seg selv.
 46. 3 points
  YESSS! DA FIKK JEG STUIDEPLASS❤️❤️❤️
 47. 3 points
  Jeg er ikke enig i konklusjonen: Her kan en grunn være at folk som velger Kotlin er i gjennomsnittet mer opptatt av kodekvalitet enn den gjennomsnittlige Java-utvikler, i og med at de har gjort et bevisst valg i å bytte språk bort fra default-språket. Det finnes mange java-utviklere som er opptatt av kodekvalitet, men siden Java er default-språket for Android, ender alle som ikke er opptatt av kodekvalitet også opp med Java. Samtidig er Kotlin et nytt språk, som betyr at programmer skrevet i Kotlin er relativt nye og ikke sliter med gammel bagasje.
 48. 3 points
  INGEN kan mene at varebilens kjøring kvalifiserer til førerkortbeslag...selv ikke du! Her har du i kjent stil gått i trollemodus!
 49. 3 points
  Der gikk du over til Troll-sporet...
 50. 3 points
  Unnskyld! Her er førerkortet mitt. Når kan jeg kjøre opp på nytt?
×
×
 • Create New...