Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/19/18 in all areas

 1. 26 points
  "Årsaken er at Apple tar 30 prosent av alle abonnementinntekter, og Google har derfor valgt å skru opp prisen for å kompensere for Apples del av kaka. Dette er de ikke alene om, og Spotify driver med akkurat samme, sleipe taktikk." Nå er det vel ikke Google og Spotify som egentlig er sleipe, det er det i mine øyne Apple som er. Hvis Apple tar hele 30% av inntektene, kun for å tilby kjøp av abb gjennom egen tjeneste, hvorfor skal da Google og Spotify tape på det. Apple driver kynisk økonomisk utnyttelse av både firmaer og forbrukere, og slipper unna med det. De tjener seg søkkrike på 3. parts abb. tjenester og sky-lagring... Kanskje på tide å våkne litt (iallefall nok til å se at det ikke er Spotify og Google som er sleipe i disse tilfellene)
 2. 13 points
 3. 11 points
  At denne tråden har skapt 13 sider med diskusjon på en dag sier vel litt om hvor mye det faktisk har å si at det inkluderes homofile og lesbiske i media. Det skal ikke trenge å være en diskusjon en-gang, det burde være helt okei, men her sitter folk og kjemper for harde livet mot det.
 4. 8 points
  Trist at man i det hele tatt er nødt å skrive en slik artikkel i 2018. Men jeg er glad for at Gamer gjør det, med tanke på at slike holdninger faktisk fortsatt eksisterer.
 5. 8 points
  Spår at dette blir nok et eksempel på at gamere ikke vet hva de egentlig vil ha. Man får ikke tilbake den gamle følelsen av å raide og prate skjit på venten med de gamle kompisene bare fordi spillet er det samme. Livet har jo gått videre, og spill har utviklet seg veldig siden den gang. Blir nok en novelty som er gøy i et par uker før man savner nyvinningene.
 6. 7 points
  Det vel Apple som er sleipe når de 30%, ikke tilbyderne..
 7. 7 points
  Jeg ser at dere har endret tittelen på artikkelen. Fra en tittel som faktisk tiltrakk meg til å lese den, da den inneholdt info om artikkelen (noe med 144 Hz og 4K), til å være generell clickbait-tull. Dere må ta en alvorlig titt på hvem som er leserne til Tek. Jeg er sikker på at jeg ikke snakker for meg selv, når jeg sier at det ikke er ønskelig med intetsigende vrøvl i titler.
 8. 7 points
  Jeg er sjokkert over hvor mange det er som streber etter realisme i krigsspillene sine, men samtidig spiller Battlefield-serien over spill som Arma-serien og ymse andre alternativer. Hvis realisme virkelig er SÅ viktig for en at man ødelegger illusjonen ved å kunne spille som en kvinne, så har aldri Battlefield-serien vært serien for vedkommende. Det sier Dice selv.
 9. 5 points
  Du virker som en fyr som ikke går av trikken der du skal av fordi du har kjøpt dagskort, og dermed kan sitte på så lenge du vil.
 10. 5 points
  Er det nå man skal betale regningen, og så sende en faktura til DHL med et gebyr på 400?
 11. 5 points
  Skjønner hva du mener. Det kunne stemt hvis folk reagerte på at de kysset. Men her reagerer folk på at det er lesbiske som kysser. Det kommer helt og tydelig fram fra alle innleggene og reaksjonene. Det er det at de er lesbisk som folk reagerer på, ikke at det er noe "seksuelt". Ellers hadde ordlyden vært helt annerledes. Det er 100% at folk ikke er komfortabel med homofile og lesbiske. Hadde det vært en kyssescene med to mannfolk så hadde det vært enda mer oppstyr enn nå. Hadde det derimot vært en mann og kvinne hadde nok folk som synes det var litt vel grafisk tenkt "jaja. Unødvendig" og skippet forbi.
 12. 5 points
  For å spille djevelens advokat litt... Det at man støtter homofiles rettigheter betyr ikke at man ønsker å se homofile i seksuell aktivitet i spill eller andre steder. Det er mange som synes at klining er såpass intimt at det bør man bedrive kun i privat sfære. Det var ganske tydelig at den aggressive parten i traileren (vet ikke hva hun heter) var bevisst dette, og gjorde for det delvis for sjokkeffekt. Selv blant heterofile er det ganske uvanlig at man ser noen på dansegulvet som råkliner i full offentlighet, bortsett fra når mye alkohol er involvert. Det andre jeg vil påpeke, er at folk som er fan av en spillserie kan bli litt irritert når serien går fra å være uten seksuelt innhold til å plutselig ha seksuelt innhold i oppfølgeren. Det er lett å si "Bare finn andre spill, da vel." Men er man ellers fan av spillserien, og har spilt alle tidligere spill, er det ikke så lett. Da er det bedre slik Mass Effect og Witcher-seriene har gjort det - der er det ikke tvil om at det er seksuelt innhold allerede fra det første spillet i serien. Jeg er ikke en person som blir lett støtt, men jeg skjønner at folk kan bli irritert med tanke på disse to punktene.
 13. 5 points
  "I Norge har ikke klimautslippene sunket i det hele tatt sammenlignet med nivået i 1990. I stedet har de steget 3 prosent." Ja, tar vi egentlig klimatrusselen på alvor? Utdeling av leteblokker fortsetter som før, og leteaktiviteten sponses av staten med ca 25 mrd./år. Stilles det spørsmål om den manglende innsatsen i praktisk politikk på klimaområdet, viser en til vannkraften og mener vi ligger i front innen fornybar energi. Ja, besteforeldrene våre gjorde det rette for 100 år siden, men hvor lenge skal vi som lever i dag leve på deres innsats?
 14. 5 points
 15. 5 points
  Skjærpings!!! Når vi endelig får tilbud om nesten ubregrenset data så er det noen idioter som må ødelegge det for resten av oss.
 16. 5 points
  Enig! Er ganske tragisk faktisk. Minner egentlig ganske mye om sånne ekstremreligiøse og superkonservative som helst vil tilbake til 50-tallet.
 17. 5 points
  Alle de alternativene er det vel kun et fascistisk rasshøl som kunne komme opp med - "Presidenten" i USA hadde vært stolt av dette siden han bruker uskyldige barn som gissel for å tvinge Demokratene ned på kne foran han. Finnes flere diktatorer som ikke engang synker så dypt at bruker over 1000 barn som forhandlingskort.
 18. 5 points
  Er det OK at disse lederne "lærer på jobben" - altså de starter som stort sett helt ukvalifiserte beslutningtakere, brenner av milliarder her og der, og går videre til neste prosjekt, neste katastrofe osv. frem til de har "lært nok". Kommer de til å lære nok før pensjonsalder, og hvor mange milliarder skal vi bruke på voksenopplæringen deres?
 19. 5 points
  Det hadde jo vært en fordel hvis Tek la frem hva WHO definerer som spillavhengighet og hva det såkalte «vitenskapelige» grunnlaget er. Jeg har for eksempel ganske mange venner og bekjente som går på jobb, kommer hjem og spiller 6-10 timer på hverdagen, og mye mer i helgene. De fungerer også helt fint, noen av dem over gjennomsnittet bra, i andre sosiale sammenhenger. Men de foretrekker å spille og prate med vennene sine over nett. Klassifiseres det som en psykisk lidelse? Eller er det først når man ikke klarer å beholde en jobb, fungere i sosiale sammenhenger utenfor datamaskinen og har tydelige helseutfordringer fordi man spiller 12-15+ timer hver eneste dag? Kan se for meg at det er mange foreldre som leser denne artikkelen og som kommer til å bli hysterisk hvis barna deres spiller Angry Birds på mobilen i mer enn 2 timer. Så igjen, Tek, det er en fordel å være litt mer presis her.
 20. 5 points
  Veldig bra at dette kommer frem i lyset. Det er også behov for å gå tettere i sømmene rundt ansettelsen av denne trioen slik som med Thomas Bagley. Det er svært betenkelig at personer med fingrene langt inne i krisen til Sykehuspartner fortsatt virker innenfor IT. Helst burde de ut av bransjen og som et minimum ut fra det som har med offentlige skattekroner å gjøre, det er ikke nok troverdighet og tillit igjen. Detaljer om Thomas Bagleys ansettelse i Helsenett (som han senere måtte forlate): https://www.mimesbronn.no/request/ansettelsen_av_thomas_bagley_i_n Vi trener en tilsvarende undersøkelse mtp ansettelsen av disse tre.
 21. 4 points
  Sleng på 3 meter høyttalerkabler til 459 990,- også. https://oslohificenter.no/kabler/hoyttalerkabler/nordost-odin-2-hoyttalerkabel
 22. 4 points
  Ja, hvem trenger å HØRE på lydprodukter når man får trådløse UE Megaboom til halv pris på komplett.no
 23. 4 points
  Jeg nekter å tro at folk hadde brukt en eneste kalori på å problematisere at vi f.eks. hadde sett Joel og Tess kysse i starten av det første spillet. Det er ganske imponerende å se hvilke krumspring noen (sikter ikke til deg) tar for å argumentere for at dette kysset er problematisk av grunner som ikke handler om at de synes det er ekkelt å se to av sammen kjønn kysse. Dersom man ikke liker å se kyssing i det hele tatt, er det helt greit selvfølgelig, men da vil man ha problemer med det aller meste av historiebasert populærkultur som ikke er myntet på små barn... Forøvrig synes jeg det er noe overdrevent å presentere dette som råklining, og selve kysset varer altså i cirka 10 sekunder av en over 11 minutter lang trailer. Og denne omtalen av dette kysset som seksuelt innhold, og sammenligne det med f.eks. Witcher- og Mass Effect-seriene hvor man har regelrette samleie-scener, er noe søkt etter min mening. Det må ikke være sånn at man enten viser "all or nothing"... Men uansett er TLOU en spill-serie beregnet på voksne, og da må det være helt greit å vise et kyss som faktisk har en funksjon i historien (selv om motstanderne selvfølgelig ikke mener det stemmer). Denne argumentasjonen om at alt er "identitets-politikk" er jo perfekt for motstanderne som ikke vil at det skal forekomme homofile i "vanlige" filmer/spill/etc - man kan jo da simpelthen aldri vise homofile i en normal setting, uten at det blir gjort et stort poeng av det. Ergo vil det aldri bli mulig å vise det som egentlig er en helt vanlig del av samfunnet vi lever i i dag.
 24. 4 points
  307M i omsetning, 35M i tap. Deres største konkurrent Hi-Fi Klubben hadde 297M i omsetning og knappe 6M i overskudd. Virker ikke som en bransje der man kan tjene penger, med så lavt overskudd lurer man på om det er verdt det. Dette er volumbransjer. Lav margin krever høyt volum, så det er ikke den enkleste forretningsideen. Det krever personale med høy kunnskap om lyd og som samtidig er ekstremt serviceminded. Om man bare skal sloss på pris, taper man mot de store kjedene for de er prisfokusert og så store at de har bedre priser, og har råd til å tape i noen segmenter for å tjene i andre.Om man bare kjører lyd, og kanskje bilde er man mer utsatt, og tilbehør er ekstremt viktig, for her ligger det litt marginer. Det som driver en slik business er lave kostnader og ansatte som elsker lyd og bilde, samt at de yter det lille ekstra. I dag er prisforskjellene så små, at mange gjerne betaler litt ekstra for god service og kunnskapsrike ansatte.
 25. 4 points
  Lykke til med å bruke en standard som ikke finnes. Siste versjon av Displayport er 1.4 og det har ikke kommet noen nyere versjon enda. Se svaret til Nizzen. Så var det dette med prissetting som er tatt ut av løse lufta. Alltid like fantasifullt.
 26. 4 points
  Eh? Er det fordi du har bestemt at det er umogeleg å nå utsleppsmåla utan kjernekraft? Hovudproblemet til Tyskland er at det er politisk umogeleg å leggje ned brunkolkraftverka. Heile byar og alt for mange arbeidsplassar er avhengige av dei i område med høg arbeidsløyse frå før. Den store auken i fornybar kraftproduksjon har fyrst og framst ført til ein enorm vekst i kraftoverskotet. Tyskland eksporterer fornybar energi tilsvarande halvparten av den norske kraftproduksjonen kvart år. Det andre problemet er deira eigen bilindustri, som vel å jukse med tal framfor å redusere utsleppa.
 27. 4 points
  Dette var et venstrevidd bestillingsverk. Forfatter har her lest seg opp på amerikanske subreddits. Det er for mye av dette for tiden. Halve traileren til Last of us 2 var et langt lesbisk kyss. Star Wars har havarert fullstending. Det finnes bedre måter å skape mangfoldige universer på enn med tvang og identitetspolitikk. The Expanse er et fantastisk eksempel.
 28. 4 points
  Og du nevner selvsagt i fleng konspirasjoner, og ting som ikke er faktabasert, som er fremsatt av folk som ikke er trumpetister her i tråden
 29. 4 points
 30. 4 points
  Bare fortsett å kommenter som dette. Hvert ord. Hver setning er bare en bekreftelse på hva artikkelen handler om. Og hvor viktig det er at samfunnet går imot slike holdninger. Du kan jo prøve å stå å forkynne dette oppgulpet på åpen gate en dag. Og se hvordan reaksjonen på mennesker rundt deg blir. Men det er du vel for feig til?
 31. 4 points
  Hei og hopp. Heterofili og homofili er regnet som seksuelle legninger. Det er ikke pedofili. En som er pedofil kan være heterofil, homofil eller bifil. Synes for øvrig det blir for søkt å sammenligne heterofile og homofile parforhold som som regel innebærer to samtykkende parter med pedofili og bestialitet.
 32. 4 points
  Er Star Wars-filmene dårlige pga. inkludering av LGBTQ, eller dårlig manus? Hvorfor "ødelegger" Admiral Holdo "the strong female character" filmen? Jeg hadde forstått argumentasjonen hvis folk hadde faktiske argumenter eller eksempler på hvorfor sterke kvinnelige karakterer eller LGBTQ ødelegger historier eller filmer, men de nevnes som en årsak uten videre argumenter for hvorfor. HVORFOR er det et problem at det er asiatere, mørkhudede eller sterke kvinne-karakterer i verdensrommet? HVA er det med de som ødelegger det som kunne vært en god film? Det er disse spørsmålene vi som ikke forstår problemet ikke får svar på, og da er det ingen annen slutning å kunne trekke enn at folk har et problem med disse av andre grunner enn de kanskje selv vil innrømme. Enig i at påtvingt venstrevridd politisk ideologi ikke har noe i et spill å gjøre, men hvem er du til å påstå at LGTBQ og representering er et venstre-spørsmål? Jeg som sosial-liberalist, som plasseres nærmere sentrum/sentrum-høyre på den politiske skalaen, er minst like opptatt av sosiale rettigheter som venstresiden. Dette høres ut som tilegging av uønskede kvalifikasjoner over på en politisk ideologi/side man selv er uenig med (fullt i tråd med den nykonservative bølgen, alt-right, og dyrkingen av Jordan Peterson vi er vitne til), i stedet for at man faktisk diskuterer noe på en logisk og rasjonell måte. Folk er kjappe med å peke fingre mot venstresiden og anklage de for polarisering, når man da ironisk nok selv bidrar til akkurat det samme. Og vennligst forklar meg forskjellen på "ok representasjon" og "politisert og tvunget representasjon". Kort og greit: HVA I HULESTE MENER MAN MED "PÅTVUNGET REPRESENTASJON"?
 33. 4 points
  Ah den evige "jeg liker representasjon, men ikke representasjon for representasjonens skyld"-diskusjonen. La oss gjøre dette så kortfattet så mulig: "Homofili er ikke normalt" - Jo, det er det, det er til og med "naturlig". Også verdt å merke seg fra lenken: "Målgruppen er hvite (heterofile) menn" Nuvel, ikke nødvendigvis. "Jeg er ikke mot representasjon, men jeg liker ikke "politisk korrekthet" Politisk korrekthet er relativt, så her får de som påberoper seg som "ANTI-PKs" nesten utdype hva de mener med politisk korrekthet. For eksempel er det politisk ukorrekt å fremme andre synspunkter som politiker enn det som settes av partiet, alternativt regjeringen, man er medlem av. Snakker man om "selv-sensur" så får man igjen gjerne komme med eksempler, representasjon i seg selv er ikke "politisk korrekthet". "Jeg er mot representasjon for representasjonens skyld" Så du vil heller ha representasjon som har en agenda? Representasjon for representasjonens skyld er jo nettopp... representasjon. Man eksponerer målgruppen for ulike representanter av samfunnet for å vise at det faktisk er helt normalt, i motsetning til f.eks. at alle japanere er kampsport-mestere. Gode historier drives også av karakterer med en bakgrunnshistorie, og hvis en ikke har noe i mot representasjon eller homofili generelt, så burde jo da problemet være ikke-eksisterende? "Folk er lei venstreliberale skriblerier" Jøss, som selverklært sentrist (sosial-liberalist) så gikk det meg hus forbi at toleranse og representasjon var en venstreliberal greie. Ergelige greier, her har man en jobb å gjøre! (Forøvrig er politikk egentlig irrelevant for kommentaren/innlegget til forfatter, men det er moro å se hvordan man klarer å koble inn venstre/høyre-politikk til absolutt alt). "Spill burde være et fristed for politikk og sosiale holdningskampanjer!" Spill er et kultur-uttrykk, og vil derfor aldri være (og har aldri 100% vært) fri for refleksjoner eller arv fra samfunnet det er et produkt av. Det er ganske umulig, på samme måte som en selv er et produkt av det miljøet, samfunnet, og kulturen en har vokst opp i. Hvis man mener at det er så horribelt at sine "fristed" blir arenaer hvor det påpekes at kvinner eksisterer som annet enn seksuell opphisselse, og at det finnes flere legninger enn hetereofili, så er man kanskje ikke så tolerant som en liker å kalle seg. Det er nok en ubehagelig opplevelse, men det er greit å innfinne seg med det. Og nok en gang er det umåtelig morsomt å se hvordan "Anti-SJWs" og "Anti-PK" er de som roper høyest og "reagerer" på noe. Ja huff, homofili, fæle greier det der! Disclaimer: Jeg sier ikke med dette at det ikke finnes utfordringer til ytringsfriheten i form av ekkokamre (det gjelder alle sider) eller lignende, men hvordan det er relevant til denne problemstillingen er for meg ukjent.
 34. 4 points
  Fikk lyst til å komme med noen enkle oppklaringer. 1) The Last of Us er absolutt ikke "bare et skytespill". Det blir mer eller mindre universielt akseptert som et argument for spills kapasitet til å være kunst og har tiltrukket, og fortsetter å tiltrekke, oppmerksomhet fra mange som vanligvis ikke bryr seg om spill. 2) Det finnes ingen regler for hva spill kan og ikke kan være. Hvis Shakespeare stod opp fra de døde og skrev manuset til et dataspill ville det ikke vært et dårligere manus bare fordi det var en del av et spill. Det finnes heller ikke noe grunnlag for å si at spill bare bør være lett underholdning (som Serious Sam) fremfor tungt og høytidelig (som Pathologic). Eller at spill bør fokusere på hva spilleren føler og vil (som Minecraft) fremfor hva utviklerne føler og vil (som Gone Home eller Metal Gear Solid 2). Alle motsetningene jeg har nevnt til nå har vist at de kan stå på egne bein både økonomisk og kulturelt. Spillformatet er like åpent som bøker, film, musikk, osv. 3) Homofili er ikke smittsomt og vil ikke i seg selv føre til menneskehetens utryddelse. Det er bare snakk om noen få prosent av befolkningen som ikke vil behandles som andreklasseborgere eller enda verre pga. medfødte preferanser. Og ja, Ellies legning ble hintet til i originalspillet og siden bekreftet i Left Behind-sidehistorien hvor hun kysser en jente. Legg forøvrig merke til hvor utenfor Ellie fremstilles før kysset i traileren. Det blir deretter indirekte sammenlignet med de grusomme drapene hennes i den parallelle historien. Traileren moraliserer ikke. Det er et tvetydig, sårt portrett av en person med mye skyldfølelse. Jf. den første traileren hvor Ellie gråter blod mens hun synger, "I can't walk on the path of the right because I'm wrong."
 35. 4 points
  Jeg kan ikke se hvordan historien gjøres bedre eller dårligere av om hovedpersonerne er en hvit hetero mann eller en burkakledd transperson. La dog folk velge en hovedperson man kan identifisere seg med uansett hvor man kommer fra. Enkelte spel handlar om spesifikke personar/figurar med spesifikke karaktertrekk som er sentrale for historia. Då kan ein naturlegvis ikkje velja sin eigen hovudperson.
 36. 4 points
  Fordi spill også kan være en kunst-art der skaperen ønsker å formidle en historie?
 37. 4 points
 38. 4 points
  Kan ikke du være så snill å holde politikervåset ditt til tråder som handler om politikere?
 39. 3 points
  I MP på pc ser man ofte at de som velger lav grafikk får fordeler fremfor de som velger høy grafikk, med det resultat at alle må kjøre lav grafikk. Og dette blir værre jo flere potensielle spillere de vil ta høyde for med tilsvarende jalla utstyr. Konsoller som i utgangspunktet er like bør strebe etter å gi mest mulig lik opplevelse for å unngå at man må gå på akkord med det visuelle...
 40. 3 points
  Tull og vas. Ikke hør på folk som ikke har opplevd annet enn gullalderen vi har bak oss i boligmarkedet. Slik jeg ser det har du 2 gode alternativ: 1. Kjøp bolig og lei ut. 2. Sett pengene inn i aksjefond. Over tid er begge to gode investeringer. Litt vanskelig å vite hvilken som er den beste. Ulempen med å bli boliginvestor er at det er mye mer tidskrevende av deg. Du må finne leietakere, du må drive vedlikehold (eller hvertfall organisere vedlikehold), krever mer regnskapsføring ifbm med skattemeldinger, det kan dukke opp flere uforutsette utgifter og for ikke å snakke om uheldige leietakere. Det er også en risiko for å gå lengre perioder uten inntekt på den. Sånn utenom det har det hvertfall vært svært lukrativt å være boliginvestor. Og det er ikke noen spesiell grunn til at det ikke skal fortsette, men det vil nok ikke fortsette i samme grad som før. Fordelene med aksjefond vet du sikkert: De er svært likvide skulle du finne på at du vil noe med pengene og har svært lave kjøps/salgskostnader sammenlignet med bolig. På bolig enden man fort opp med å svi av rundt 10% av egenkapitalen kun i kjøpskostnader.
 41. 3 points
  Har du glemt å levere oppsigelse til staten, eller?
 42. 3 points
  Gratulerer, du er grunnen til at alle på youtube trenger patreon og masse native ads for å overleve...
 43. 3 points
  Utrolig enig! Skjerp dere VG-tek ! Slike overskrifter ødelegger forumet. Riktig type overskrift: ASUS and Acer UHD G-Sync HDR Monitors Forced to Use Color Compression at 144 Hz
 44. 3 points
  Argumentet mitt hva at de var monstre fordi de gjorde narr av små gråtende barn som ville tilbake til foreldrene sine. Hva i all verden har dette med Erna å gjøre? Kan du vise til lignende opptak fra Norge? Eller la meg gjette: Du dro det bare ut av ræva i beste whataboutism-stil?
 45. 3 points
  Det har helt sikkert med at ICE må få sine oppdateringer fra Telia siden Telia står for 3G dekingen. Derfor kan det bli feil oppdateringer, oppdaterings forsinkelser og andre type feil... Se Telia sitt dekingskart så får du sikkert mest riktig inntrykk av Telia sin 3G deking også som ICE kunde!
 46. 3 points
  Til de som er negative til mange timer hver dag med spilling. Ta en 12 åring, men om du spiller fotball, trener til fotball, planlegger fotball, reiser til fotballkamper rundt omkring i hele landet. Og når han ikke gjør det, så ser han på fotball og drømmer om å bli ronaldo. Trener han nok, er intensiv nok, og aldri gir seg... så blir han nok ikke ronaldo, 9/10 unger som trener 8 timer om dagen, blir fremdeles ikke Ronaldo, veldig få som får prøve seg for Moss FK for den saks skyld. Men trener du på å spille strategi spill, kjøper utstyr, lærer deg å programmere knapper og ting for å bli den kjappeste og beste spilleren, med øye om å konkurere i Sør Korea og leve av det. Da har du missforstått noe, eller er fortapt osv.? Sliter litt med den logikken...
 47. 3 points
  så du mener at din personlige definisjon, i motsetning til definisjonen du finner i alle ordbøker, leksika osv., er den rette og den eneste som har rot i virkeligheten? Sterkt...
 48. 3 points
  Er nok mange her som trodde du var bedre en dette også Civilix.
 49. 3 points
  Alternativt overreagerer du enormt på at det blir mer representasjon enn hva som var vanlig tidligere.
 50. 3 points
  Har flere homofile og lesbiske venner som jeg har kjent store deler av livet mitt. Så at vi stadig ser flere spill og filmer med mennesker med andre legninger reagerer jeg ikke på engang. Det føles helt naturlig ut. Før hadde både spill,filmer og serier stort sett mannlige hovedkarakterer. Det er noe som har forandret seg i årenes løp og nå kan en kvinne pryde forsiden på store produksjoner. Sterke, vakre og smarte kvinner som blir nye helter for både små og store enten det er gutter eller jenter. I kontrast til hvordan det var for bare noen år siden når kvinner mer eller mindre alltid hadde en birolle. Folk reagerte den gang og noen dinosaurer holder forøvrig på den dag idag. "Ingen skal komme her å ødelegge gutteklubben." Vel døra på gutteklubben ble sparket opp for flere år siden. Dem som har problemer med kvinner og andre legninger er dinosaurer. Eller unge som har vokst opp i et miljø med dinosaurer. Vi vet jo alle hvordan det gikk med dinosaurene. Harde ord. Men evolve or "die". Fremtiden har ingen plass for dinosaurer.
×
×
 • Create New...