Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/25/18 in all areas

 1. 10 points
  Trodde Resett var en satire side. Det meste de publiserer er jo latterlig.
 2. 10 points
  Seriøse medier er objektive nyhetsformidlere. Dermed er Resett ikke et seriøst medium. De har en soleklar agenda, som grenser til konspirasjonteori.
 3. 8 points
  HBO nordic er elendig, game of thrones som har mye mørke scener ser ut som 480p fra youtube.
 4. 8 points
  HBO Nordic er virkelig en dårlig tjeneste. Skulle se på men in black forleden dag og filmen stoppet med noen sekunders mellomrom pga buffering. Ga opp og prøvde igjen dagen etter, samme problem. Avslutta kundeforholdet samme dag. Og nei, det er ikke noe i veien med internettkoblinga. Det var ingen problemer med andre tjenester som netflix som har en langt høyere bitrate på streamingen(4k)
 5. 6 points
  Det eneste som betyr noe når det gjelder en dames nipler er hvordan hun reagerer når jeg leker med dem. Anonymous poster hash: e6f61...ccd
 6. 6 points
  Problemet til HBO Nordic er jo det håpløst ræva kvaliteten på tjenesten. Overkomprimert til tusen, langt dårligere enn hva HBO leverer i USA og hva HBO leverer via Amazon Prime Video men vi får selvsagt ikke tilgang på HBO via Amazon Prime Video her i Norge. Det at nettleseravspilleren fremdeles krever Adobe Flash Player i 2018 understreker jo også hvor useriøse de faktisk er.
 7. 6 points
  Overraskende at folk vil si opp for kr 10,- Men en øl for 70,- er helt greit
 8. 5 points
  Sett sammen en PC til 4000kr som kan kjøre denne type grafikk i det hele tatt. Om ikke du skjønner at det er et litt større marked i konsollverdenen enn high end 20-30000kr så er det kanskje på tide å ta av seg tinfoilhatten. Det er sikkert mulig å lage et sinnsykt pent spill som kan kjøre på 0,005% av verdens pc-er, men hva er poenget? For å tilfredsstille sånne som deg? Og ja, jeg har både en relativt dyr PC og PS4, og har gode spillopplevelser på begge.
 9. 5 points
  Hva er poenget ditt med å skrive dette.Blir det samme som med musikk. Hva liker du ikke av musikk? Jeg liker ikke klassisk musikk. Å, så du liker ikke musikk som er litt avansert?? "facepalm" Eg ser veldig godt poenget. Stussa faktisk litt fordi di som anmelder og skriver om spill burde være meir altetande og ha ei djupare interesse for spill enn snittet. Mange spill krever innsats og innlevelse for at man skal kunne nyte di. Men mulig mange av desse ser på spill som jobb og har mista noko på veien. Det er fordi at anmeldere bare er tilfeldige folk plukket ut fra snittet. De kunne kastet terning over forumbrukerne, plukket noen av dem til å skrive anmeldelser og resultatet hadde blitt det samme. Anmeldere burde selvsagt ikke være så trangsynte som denne artikkelen viser. Noen av forklaringene på hvorfor de ikke liker sjangere er mildt sagt sjokkerende, og viser ikke bare ensidig spillsmak, men også total kunnskapsløshet. Allikevel kan man heller ikke forvente at en fanside, som Gamer på en måte er, skal ha anmeldere med en dypere innsikt i spill og bedre kunnskaper enn det mannen i gata har. Kunnskap koster tross alt penger. Det er billigere å ansette mannen i gata. Men det er jo derfor spilljournalistikk aldri kommer til å bli tatt seriøst, så bransjen har et problem om det er et mål i seg selv. PS: Det finnes ingen dårlige sjangere, det finnes bare dårlige spill. Radiohodet : Det må da være mulig for anmeldere å ikke like spillsjangere så lenge dem ikke anmelder spill ifra spillsjangere som de ikke liker.
 10. 5 points
 11. 5 points
  De Gea har gjort det i mange sesonger no. Ryggen hans ser heilt fin ut. ^^
 12. 5 points
  Det er ikke 10 kroner i seg selv som er problemet, det er en slikk og ingenting, men at de øker prisen på en tjeneste som leverer møkka dårlig kvalitet, og det selv etter mange år med klager. Om du leser tester av streamingtjenester vil du ofte se igjen ting som dårlig bildekvalitet og lyd, samt elendig brukergrensesnitt. Bare det at på noen enheter så viser ikke navnet på filmen eller serien du har satt i køen din er jo helt utrolig. Får se navnet på episoden men ikke hvilken serie det er.
 13. 5 points
  "– NorthConnect er vurdert å ha et samfunnsøkonomisk overskudd på 14 milliarder kroner bare på norsk side." Ja, hva er definisjonen på "Et samfunnsøkonomisk overskudd"? Med dagens strømpriser i Skottland og Norge kan en sannsynliggjøre et overskudd, og dersom private bygger får fellesskapet rundt 30%. Dersom strømprisen øker med 10 øre/kWh på grunn av eksportmuligheter til mange land, vil det koste oss strømkunder kr 2000,-/år. Er dette med når en tenker på samfunnsøkonomien? Eller det som er den største faren dersom private aktører overtar i stedet for Statnett, strømsalget blir bare en handelsvare uten tanke på "Forsyningssikkerhet". Kraftutbyggingen var et offentlig anliggende frem til 1992, og forsyningssikkerhet var viktig for å ha nok energi dersom det kom år med lite nedbør. Nå har vi fått mange kabler til utlandet som i prinsippet skal hjelpe oss i krisesituasjoner, men hva skjer dersom mange kullkraftverk er nedlagt og hele Nord Europa har behov for energi gjennom en kald vinter. Prisene kan bli ekstremt høye, noe vi fikk bevis på i 2009 da strømprisen passerte kr 10,-/kWh noen timer. Etter min mening får vi det største samfunnsøkonomiske overskuddet ved at aluminiumsverkene har stabile lave strømpriser å forholde seg til. Aluminiumsverkene betyr arbeidsplasser og når denne type arbeidsplasser er selve motoren i samfunnsmaskineriet betyr en slik arbeidsplass gir livsopphold til 5 andre. 1 i det offentlige, 1 mellom 0-20 år, 1 på NAV, 1 pensjonist og 1 i tjenesteytende næringer. Grunnen er at alle som jobber i Norge betaler 60% av lønnen sin tilbake til fellesskapet i form av skatter og avgifter.
 14. 4 points
  Må ikke glemme Suarez, ble kalt one man team da også. Hvor ble det forresten av hylekoret som klagde så mye på Klopp da vi var inne i en svak periode? Dukker vel opp igjen ved neste formdupp.
 15. 4 points
 16. 4 points
  Seriøse nyhetsformidlere er så objektive de kan når det gjelder fakta, men vil ofte ha sin egen tolkning av faktaene, som er avhenig av deres politiske mening. Resett, Document og lignende forsøker ikke engang å være objekltive mht fakta. De sorterer ut det de ønsker, eller finner på ting selv, dersom de ikke finner noe å sortere ut, og legger deretter på en "tolkning". For de uopplyste kan resultatene av disse to teknikkene ofte synes likeverdige, men det er de langt ifra.
 17. 4 points
  Denne er jo klin lik alle småsuver i dag. Om det Mazda, Toyota, BMW, Audi eller hva det nå er.. dønn likt
 18. 4 points
  Bor du under en stein? I hele Vesten har alternative nyhetsformidlere vokst de siste årene. Hva tror du er grunnen til det? Mens CNN prater konstant om Stormy fucking Daniels har FoxNews blitt større på antall views. Resett er kommet for å bli, og selvfølgelig kan du forvente en viss agenda. Avisen ble tross alt til for å demme opp andre mediers agenda.
 19. 4 points
 20. 4 points
  Jeg er sikker på at hvis en minister valgte å boikotte Klassekampen og Dagsavisen, så hadde de store mediene kalt han en fare for demokratiet. Det er tydlig at det er helt greit å ha en tydlig agenda, så lenge det er "riktig" agenda.
 21. 4 points
  Har ikke Dagsavisen og Klassekampen en soleklar agenda? Har aldri hørt en politiker si de ikke vil svare på spørsmål fra dem, fordi de har en agenda.
 22. 4 points
 23. 4 points
  Om det betaler for kurs i UI-design, så greit nok.
 24. 4 points
  Mitt abonnement vil bli sagt opp i dag. Hadde de nå økt kvaliteten på både lyd og bilde samtidig med prishoppet, hadde jeg vurdert å fortsatt være kunde. Møkk lei HBO nå.
 25. 4 points
  Hva er poenget ditt med å skrive dette. Blir det samme som med musikk. Hva liker du ikke av musikk? Jeg liker ikke klassisk musikk. Å, så du liker ikke musikk som er litt avansert?? "facepalm"
 26. 4 points
  At straumprisen skulle stige med 10 øre/kWh pga utlandskablar, er omlag like sannsynleg som at det kjem radioaktivitet ut av stikkontaktane når du får straum frå eit kjernekraftverk. Har du vorte heilt tussete? Det er NVE si oppgåve å regulere marknaden for å sikre forsyningstryggleiken. E-Co, Lyse og Agder Energi, som er dei "private" selskapa som eig kabelen, får same krav på seg som Statnett. Dei skumle "private" eigarane, som er Oslo kommune, Statkraft, kommunar i Agder og Rogaland og den svenske staten (Vattenfall) må ta same ansvar som Statnett. (Det er ikkje ein einaste privat aksje i den kabelen.) Utlandskablar betrar forsyningstryggleiken. I tørre år er vi heilt avhengige av dei. (Ja, eg veit at mange ikkje er i stand til å sjå lengre fram enn til i ettermiddag, men tørre år får vi ved ujamne mellomrom, og gjerne fleire på rad.) Historielaust. Dei store industribyggjarane her i landet stod for eigne kraftutbyggingar. Nettopp difor er utlandssambanda viktige. Ikkje minst for å flytte kraft frå nord til sør i landet. Den krafta flyt for det meste gjennom Sverige. Då har Europa stort kraftoverskot. Fjernvarmeverka i Europa koproduserer straum, men Europearane brukar ikkje straumen til oppvarming. Det store varmebehovet fører til overskot av straum, som vi kan importere billig. Dermed går straumprisen her i landet ned. Dei fleste land i Europa, utanom Noreg, tek ansvar for eigen forsyningstryggleik. I Sverige kryr det av fossile reservekraftverk, for å sikre straumforsyninga sjølv på veldig kalde dagar med høgt forbruk, utan å måtte vere avhengig av import. Nesten berre Noreg har lagt seg på ei linje der vi satsar på import frå utlandet som reserveforsyning. I Midt-Noreg, ja. Berre der. NO3 har berre eitt utlandssamband, og den linja til Sverige importerer nesten heile tida. Mykje av kraftoverskotet frå Nord-Noreg kjem inn den vegen. I dei andre regionane, som har betre utlandssamband, var prisen aldri i nærleiken av 10 kroner. I staden for å vente på Statnett, burde storforbrukarane i Midt-Noreg ta ansvar og byggje ein utlandskabel sjølve. Gjerne ut i havet til Shetland og Færøyene for å leggje til rette for vindkraftproduksjon der. Kraftselskapa kjem ikkje til å gjere det, for dei vil ha høgare prisar. Reknar du prisar som kan gå opp til 10 kroner/kWh som "stabille" eller "låge"? Utlandskablane er den beste garantien for at prisane er låge og stabile over dei tidshorisontane industrien må ta høgde for. Vi kan ikkje byggje industri for å utnytte låg straumpris natt til i går. Industrien har ein tidshorisont på mange år, både tørre og våte, varme og kalde.
 27. 4 points
 28. 3 points
  Vil bare tipse om et fantastisk salg på PS Store akkurat nå. Veldig mange av mine spillfavoritter fra listen over beste spill i 2017 selges nå til gode priser. NieR: Automata, 51% avslag, nå kr 309 ANBEFALES! ANBEFALES! ANBEFALES! Nioh Complete Edition, 32% avslag, nå kr 269 Persona 5 Ultimate Edition, 57% avslag, nå kr 349 Tales of Berseria, 63% avslag, nå kr 219 Yakuza 0, 60% avslag, nå kr 199 Tekken 7, 57% avslag, nå kr 269 Hellblade: Senua's Sacrifice, 28% avslag, nå kr 179 Pyre, 51% avslag, nå kr 82 A Hat in Time, 28% avslag, nå kr 169 Listen min kan forøvrig sees her. Eller i spoileren. For de spesielt interesserte. I tillegg for de som er glad i Point & Click adventure type spill, så er det salg på en mengde av Artifex Mundi sine Hidden Object spill. Eksempelvis Grim Legends og Nightmares from the Deep. Alle disse spillene kommer med varme anbefalinger fra meg.
 29. 3 points
  Imponerende hva de får til med snart 5 år gammel hardware. Gjør ingenting at dette er konsollekslusivt. Ja, spillet hadde sett bedre ut på en PC til 2-3 ganger prisen av en Playstation, men spillet ser mer enn fantastisk ut på PS4 så hvorfor ikke bare glede seg over det?
 30. 3 points
  Kanskje du burde tenke litt over at du burde tenke på andre ting istedet, tenker jeg.
 31. 3 points
 32. 3 points
  - Har nok kanskje mer å gjøre med det høye intensiteten Liverpool spiller, salah er ingen forsvarssjef Akkurat. Mer mangel på konsentrasjon når Liverpool "allerede har vunnet kampen" -uenig. Salah var ikke nøytralisert mot verken City (Mané rødt kort)eller tottenham (scoret da og). gått langt mellom middelmådige kamper denne sesongen, og har nok lite med salah å gjøre. -Var flere enn salah som ble spart mot Everton for å si det sånn. Deriblant firmino som er MYE viktigere for laget sånn egentlig azza. Trenger ikke mål mot Porto når vi vinner 5-0 bort. Mané med hatrick btw. -Ja, han er god. Good point. One man team meg i ræva. Er det ikke couthino så er det noe annet. Firmino er viktigere for laget spør du meg. United-sjalusi ute å går? Om salah er one man team så er de gea One Man Team au,si. Blir litt for dumt.
 33. 3 points
  De svarte meg også på Facebook at prisgarantien også gjelder internt hos dem, så hvis man kjøper noe som kommer på tilbud innen 60 dager (f.eks. Superweekend) kan man få gavekort på mellomlegget.
 34. 3 points
  TS her, hadde glemt tråden. Ting er bra mellom oss nå, hun sa at det var HUN som overreagerte og at hun bare var veldig sliten. Og at det skal litt mer til for at hun skal miste interessen, da vi alle gjør dumme ting i fylla. Jeg har vært mer varsom etter det, og det kommer jeg til å fortsette å være. Anonymous poster hash: 12f7e...9b6
 35. 3 points
  Dummeste jeg har lest idag. Du kan ikke engang se byene på kartet ditt. Townships ligger som oftest i nærheten av byene (kilde), områder du ikke vil klare å se på kartet ditt, så det er tydlig at du snakker om noe du kan ingenting om. Edit: Jeg trykket på lenken under kartet ditt. Det er ikke samme kart, og zoomer man inn på Johannesburg så motbeviser kartet deg. Det du driver på med er definisjonen av sløv dokumentasjon.
 36. 3 points
  Aha, Ni no Kuni 1, tvers igjennom middels spill?? Åja, det var vel du som kom med at combatsystemet på Xenoblade Chronicles 2 var enkelt og ikke ville gi deg Vel, takk til deg! Har annen opplevelse enn dette spillet enn deg - og det er jeg veldig komfortabel med!
 37. 3 points
  Vingeklippe? At du føler deg vingeklippet fordi staten krever at bygninger ikke faller i hodet på folk kan jeg gjøre lite med, men at folk er idioter er definitivt et argument for å ha regler. Det er derfor vi har fartsgrenser. Det er derfor vi har bygningskoder. Det er derfor vi har våpenlover. Fordi folk er idioter og utsetter andre for fare med sin idioti.
 38. 3 points
  Nei, settingen her er at Dubious ser ut for å ha store vanskeligheter med å skjønne hvorfor man har et visst ansvar selv om man ikke er den som initiserer den farlige/ulovlige handlingen. Men er vel ferdigdiskutert nå skulle en tro.
 39. 3 points
  HBO Nordic er ikke verdig seriene de har. Klodens beste serier burde virkelig ikke leveres på en tjeneste som dreper kvaliteten.
 40. 3 points
  - De tre siste målene Liverpool har sluppet inn på de to siste kampene, har kommet i løpet av de 20 minuttene Salah ikke har spilt. - De gangene han har blitt nøytralisert, har Liverpool stort sett vært helt middelmådige, som da Young hadde han i lomma på OT. - De to siste kampene Salah ikke har startet i, har Liverpool spilt 0-0. - Salah har scoret 36% av Liverpools mål i år, i alle turneringer. Han har scoret 39% av lagets mål i Premier League. Det er langt mer ekstremt enn Harry Kane for Spurs i fjor (30% av scoringene i alle turneringer, 34% av scoringene i Premier League). Liverpool har satt en ny standard for "One Man Team" i år.
 41. 3 points
  Var visst ingen ISIS-soldat denne gangen heller nei. Synd for dere
 42. 3 points
  Prisen er ikke det som er problemet her. HBO leverer en tjeneste som ikke holder mål (snakker ikke om innholdet). Buffring, hakking, dårlig kvalitet osv. Når de atpåtil øker prisen uten å utbedre tjenesten sin så synes jeg det er litt dumt.
 43. 3 points
  Prøv åpen søknad Sopra Steria? Tja, kanskje det. Jeg har ikke søkt på andre jobber på 10år, og ser jo jeg ligger LANGT bak det jeg burde. Jeg har stadig vekk kontakt med Sopra Steria i forbindelse med jobb, større amatører skal du lete lenge etter. Ender alltid opp med å gjøre jobben deres fordi deres "kompetente" eksperter ikke finner feilen Sopra Steria har over 1000 ansatte i Norge. At alle er håpløse har jeg vanskelig for å tro. Forøvrig er dette noe IT-konsulenter overalt sier om ansatte i stort sett alle andre selskaper enn sitt eget. Det har vel kanskje mer å gjøre med at når konkurrerende konsulenthus må jobbe sammen så er det fordi de må og ikke nødvendigvis fordi de har spesielt lyst.
 44. 3 points
  Økning med 10,- er greit nok og ventet, men at de fortsatt ikke har klart å lage en "Min Liste" som tar hele serier istedet for bare enkelt episoder er helt utrolig...Skal de øke prisen må de fikse disse irritasjonsmomentene sine. Folk har klaget over dette på Facebook sidene deres i lange tider
 45. 3 points
  Blir litt sånn "Bompengestasjonene produserte 3mill i overskudd!" Eh ja. Blir vel ofte slikt når du bare kan kreve penger fra folk.
 46. 3 points
  Fabeldyr-problematikken er vel gjeldende i mye mer enn bare it-sikkerhets annonser, mange personer jeg kjenner er på papiret ikke kvalifisert til den jobben de har hvis man går ut i fra annonsene(det inkluderer meg når jeg fikk jobben jeg har nå). Men jeg legger mest skylden på norske firmaer, de ser ikke mulighetene ved å bruke egen organisasjon til å produsere gode ansatte. Og jeg mistenker at Atea følger de fleste andre her, som nevnt i artikkelen ønsker dere å rekruttere de beste. Men hvis dere allerede har noen av de beste i staben, hvorfor brukes ikke de som mentorer for en ny generasjon juniorkonsulenter og hvorfor gjorde dere ikke det for 5 år siden? Skulle jeg tippe er nok grunnen at dere, som de fleste andre norske firma, var for sent ute og nå er eneste måten å komme seg fremst i rekken å betale veldig store summer for å finne noen fabeldyr som kan utføre mirakler. Noen enhjørning finnes ikke, men heldigvis eksisterer det noen gode arbeidshester så da limer man ett horn i pannen deres og betaler dem som om de var enhjørninger for at de skal jobbe for deg. Hadde utvikling av nye talenter og ikke bare videreutvikling av eksisterende vært 'en ting' i Norge hadde vi nok sett mange dyktige folk komme fram som i dag rett og slett ikke har noen mulighet til å bli oppdaget, men det krever at bedrifter er villig til å satse og gjøre denne type utvikling til en del av sin kultur.
 47. 3 points
  Hvis de får samme IP-range alle sammen, kan vi gjøre forumet fantastisk mye mer levelig...
 48. 2 points
  Litt tidlig på året, men jeg trooooooooooooor du tar årets verste innlegg-trofeet.
 49. 2 points
  Jeg håper for din del at du tuller? Objektive media! Hvem er det? Finnes det objektive media i Norge?
 50. 2 points
  Kvifor trur du det? 1400 MW frå ein region med stort kraftoverskot og som regel lågare pris enn resten av landet, vil neppe føre til stort meir enn ei utjamning av prisen mot resten av landet. Det er ikkje logisk. Ta til dømes utvekslinga mot Danmark. Prisen vi betaler for importert straum frå Danmark er i gjennomsnitt halvparten av prisen vi eksporterer for. Vi importerer straum når den danske straumen er billigare enn den norske. Ofte mykje billigare. Av og til er straumprisen i Danmark negativ. Import frå Danmark eller Tyskland for vidareeksport til Storbritannia vil som regel løne seg for Noreg. Det vil i teorien løfte prisen i Noreg i retning dansk og tysk pris, men gjennomsnittleg spotpris på straum i Danmark og Tyskland ligg ikkje mykje over gjennomsnittsprisen i Noreg. Pga høg effektreserve kan vi tilpasse produksjonen slik at vi berre importerer straum når han er billigast, og då aukar prisen i Noreg svært lite. Jepp, utlendingane ser verdien i den gode viden langs norskekysten. Når vi vert kvitt meir av straumen til akseptabel pris, vert fleire vindkraftprosjekt lønsame. Større tilbod gjer at prisen ikkje stig mykje. Jeg har en litt annen tolkning: 1) 1400 MW er ikke allverden, men effekten på psykologien i elkraft-markedet er langt større. Vi snakker spekulasjon og trading. 2) Ad negativ pris fra DK - jeg har som forbruker aldri sett noen negativ prising eller stor prisreduksjon. Gevinsten tas m.a.o. ut av spekulanter i diverse trading og kommer ikke forbrukerne tilgode. 3) At prisen i DK i er halvparten skulle jeg gjerne sett - oversikten på Nordpool viser at det er noen få øre i favør av Norge de fleste mnd - dvs at vi allerede har løftet oss opp på nesten DK prisnivå grunnet flere kabler mellom DK og NO. For den som husker tilbake historisk så var prisen i Norge vesentlig lavere enn i Danmark. https://www.nordpoolspot.com/Market-data1/Dayahead/Area-Prices/ALL1/Monthly/?view=table (Ser absolutt ingen negativ prising her...) 4) Det er jo elementært logisk at når vi som et lite land får nok elbørs/trading samarbeid med land som har høyere prisnivå, så vil prisen vår gå merkbart opp.
×
×
 • Create New...