Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/28/16 in all areas

 1. 31 points
  Hei. Mens du og mange andre har (forståelig nok) gitt opp No Man's Sky er det fortsatt en del som håper og venter på at Hello Games kan rette opp i feilene og levere den spillopplevelsen som ble lovet. Denne artikkelen er derfor rettet mot de som fremdeles er interessert i spillets fremtid og videre utvikling. Hvis det er noe du savner i dekningen vår er vi alltid åpne for konkrete inspill og forslag.
 2. 17 points
  Utrolig krass kritikk, som du for all del må gi, men vi må ha konstruktive innspill for å kunne bli bedre. Hva er det du vil ha av oss? Hva gjør oss «tragisk dårlig»? For øvrig er den andre saken om No Man's Sky blant de mest kommenterte og leste denne uken. Det viser en tydelig interesse hos publikum, så derfor er det naturlig å dekke. Likevel: vi bare hatt åtte saker om No Man's Sky siden anmeldelsen i august.
 3. 10 points
  Nå står det vel ikke spesifikt hvorfor Helse-Midt Norge har valgt som de har gjort, men dersom det er som artikkelen insinuerer, at hovedkriteriene har vært omsetning, antall ansatte, størrelsen på egenkapital og overskudd, så er det noen i ledelsen hos Helse-Midt Norge som er godt over gjennomsnittet nedsnødd, og som snarest bør sparkes. Først og fremst bør man alltid se på kompetansen hos aktørene. Omsetning, ansatte og den slags bør kun være relevant opp til et visst punkt for å sikre gjennomføringsevnen, å bør på ingen måte ekskludere mindre selskaper kun fordi de er mindre enn enkelte av de andre aktørene. Denne typen kriterier burde jo strengt tatt vært ulovlig for offentlige anskaffelser, poenget er jo at det skal være like konkurransevilkår for alle. Det er nettopp saker som dette som har ført til at det er foreslått endringer i regelverket som gjør at i fremtiden kan kravene til årlig omsetning kun overstige to ganger kontraktens verdi, alt over det er irrelevant så lenge selskapet er "stort nok" til å levere produktet.
 4. 9 points
  Takker for meg folkens, god stemning her inne i år også. Hyggelige folk som samarbeider om å fine gode deals. Fikk masse hjelp i år, og er meget fornøyd med handlingen. Vi ses igjen neste år
 5. 8 points
 6. 8 points
 7. 7 points
  Stod for en stund siden i servicedisken hos expert for å levere en telefon til reklamasjon, mannen bak disken var ikke av det effektive slaget og køen bare vokste. Plutselig kom det en gammel dame som stod bakerst i køen frem til meg (nr 3) og lurte på om jeg kunne noe om iphone siden jeg var ungdom (er snart 30). Var bare en enkel ting, men plutselig kom en haug av eldre folk for å få hjelp av meg Hjalp de etter beste evne, og klarte og betjene halve køen før jeg selv ble tatt. Viste seg at mesteparten av folkene bak meg var eldre folk som kom for telefonhjelp... burde blitt lønnet av expert
 8. 7 points
  Føler du slår spikeren på hodet her ganske greit. Under Moyes og LvG så var det MILEVIS fram til det nivået vi ønsket å være på. Greit, vi klarte å karre oss til en seier her og der mot bra lag, men det var mer flaks og udyktighet fra motstandere enn at vi var gode. Hva er det som skal forbedres nå? Jeg synes vi er bedre å se på nå enn på mange, mange, mange år. Selv under SAF (mot slutten). Vi spiller bra fotball. Så må jeg ta opp det poenget som dukker opp her HVER eneste gang vi har tapt; "når man har uflaks så mange ganger så er det ikke uflaks - det er udyktighet!". Det er rett og slett helt, helt, HELT feil. Ja, vi har ikke vært dyktige nok i avslutningsfasen, men vi HAR vært uheldige. Og jeg har tall som beviser det. For de som lurer på hva ExpG er (også kjent som xG), tar man enkelt og greit verdien på ulike sjanser (et skudd fra 45 meter utenfor mål sidestilles ikke med et skudd fra 1 meter utenfor på åpent mål, som i andre statistikker) og tilegner de en verdi. Gjennom en hel kamp legges alle sjansene og deres verdi (avhengig av hvor store de er) sammen og man får en sluttverdi. En stor sjanse er mellom 0,3 og 0,7 (roughly) fordi det alltid er mulig å bomme. Det tas for eksempel forbehold for vinkelen på skudd/heading o.l. For de som vil lese mer om det, se her: http://11tegen11.net/2014/02/10/what-is-expg/ For å summere: xG sier noe om hvor mange mål et lag "bør" score ila. kampen, målt opp mot kvaliteten av sjansene de har hatt. 1 xG = 1 mål. La oss nå se litt på kampene det er snakk om her: United - Burnley: Kommentar på Burnley-kampen: Forstå dette, den som kan. En score på 2.9 tilsvarer noe sånt som 3 HELE mål. Ikke tre nesten-sjanser som burde resultert i mål, det er hva stillingen burde blitt. United-Stoke: Kommentar på Stoke-kampen: Say no more. United-Arsenal: Kommentar på Arsenal-kampen: Her er jeg ikke enig i Mourinho sin vurdering etter kampen. Dette var en jevn batalje hvor vi slet med å komme til sjanser selv om vi dominerte banespillet. Skal dog nevnes at Arsenal sin verdi var svært, svært lav før Giroud sin heading. United-West Ham: Kommentar på West Ham-kampen: I enkelte land er det flere måneders fengsel for denne typen grovt ran. Dette er, sammen med Burnley-kampen, bare så helt hinsides fornuft atte hjælp. Stort sett sammenfaller rammeverket for xG og de faktiske resultatene, men i Uniteds tilfelle har de i 3 av 4 tilfeller på de siste hjemmekampene vært uten noen form for logikk.
 9. 7 points
  Herregud som du klager på JM. Vi var DRITT under LvG og Moyes. Ligaens kjedeligste lag å se på. Nå er vi i hvert fall morsomme å se på, så vil poengene komme etter hvert. Drittlei dette gnålet om Mourinho, han har forvandlet dette laget fra å være et Europas kjedeligste lag til å bli et lag som skaper masse sjanser hver eneste kamp. Greit, vi klarer ikke å få den i kassa, men jeg tar 1 % av Mourinho-United foran hvilkensomhelst av etterkommerene av SAF. Mou 4 life.
 10. 6 points
  Fart, schmart… Jeg har ikke siden begynnelsen av 2000-tallet noensinne tenkt at "jøss, VG laster litt for tregt her, gitt!" Datamengde derimot… Det er ting jeg gjerne skulle sett endringer på.
 11. 6 points
 12. 6 points
  Jaja, Gamer. Når dere ikke skriver om E-sport så vier dere tiden dere til dette møkkaspillet som på alle mulige måter burde bli glemt. Det trengs sårt en ny norsk spillside, for dette begynner å bli tragisk dårlig.
 13. 6 points
  Come on. Chelsea spilte i tillegg til å ha dårlige resultater helt ræva da han fikk sparken. Vi spilte ræva under Moyes, og vi spilte en slags fotball under Van Gaal som nesten var en fornærmelse mot klubben. Det var tamt, vi angrep ikke, vi hadde knapt avslutninger. Denne sesongen angriper vi, og er nesten alltid det dominerende og med god margin beste laget på banen. Vi er aggressive og det jobbes generelt hardt både i press og gjenvinning. Er vel bare Chelsea og Watford-kampene samt dagens andreomgang som har vært ræv av kampene vi ikke har vunnet. Jeg tar det ti av ti ganger over det begredelige greiene vi har fått servert de siste sesongene. Greit nok, poengfangsten i ligaen er altfor dårlig. Men når vi gang på gang spiller bra, og det er så mange stolpetreff og gode redninger som utgjør forskjellen så klarer jeg ikke å legge all skyld på manageren vår og kreve han sparket. Når laget spiller seg til så mange sjanser og slipper inn så få mål. Når laget gang på gang gjør absolutt alt bortsett fra å score. Når spillere som Zlatan og Rashford bommer alene med keeper. Det har hverken med taktikk eller laguttak å gjøre. Den jobben er allerede gjort. Å putte ballen i nettet, i helt åpenbare scoringsposisjoner er det spillerne som må sørge for å gjøre. Ser man sesongen i ett er vi spillemessig i fremgang. Derfor er jeg fortsatt optimistisk til fremtiden når det er så lite som skiller motgangen vi har nå til medgangen vi trenger. For meg er det bare tidsspørsmål.
 14. 5 points
  Kan det være de syns synd på deg?
 15. 5 points
  Hva skal man med fri fart på motorveien når bensintanken er på 0,5 liter? Er vel ikke hastighet som er begrensingen for brukere er vel mangel på data stil rimelige priser som mobilselskapene tjener svinaktig mye. Se på Danmark f.eks. 40GB i måneden for 249,- https://www.telenor.dk/shop/abonnementer/ Norge: 699 for 40GB med stjelenor https://www.telenor.no/privat/mobil/mobilabonnement/
 16. 5 points
  Hei. Mens du og mange andre har (forståelig nok) gitt opp No Man's Sky er det fortsatt en del som håper og venter på at Hello Games kan rette opp i feilene og levere den spillopplevelsen som ble lovet. Denne artikkelen er derfor rettet mot de som fremdeles er interessert i spillets fremtid og videre utvikling. Hvis det er noe du savner i dekningen vår er vi alltid åpne for konkrete inspill og forslag. For en herlig kategorisk påplassetting av en sutrete hater! Jeg bare digger gamer.no
 17. 5 points
  Sånn bortsett fra at det ikke bare er et kommentarfelt, men et av Norges største forum da...
 18. 5 points
  Haha! Når tittelteksten i forumet var "TEST: Har du romslig økonomi og dårlig dømmekraft?" trodde jeg det var snakk om en sånn teit spørrelek som florerer på Facebook.
 19. 5 points
  Helt hårreisende! Sterkt kritikkverdig at Tek sprer dette. Best case scenario: It works Every other scenario: You just gave away all your emails and more. Dette er største sikkerhetsrisikoen jeg har sett på lang tid!
 20. 5 points
  Kvinner og menn kan ikke være venner. Likestilling er en bløff.
 21. 4 points
  Kan vi dele opp tråden i en "diskusjon/meta/klager/bør-jeg-kjøpe-dette" og en annen med tilbud neste år? Plain rules, ett tilbud per post.
 22. 4 points
  Visdomsord fra Aiven her ser jeg som er verd å ta til seg. Er helt enig at man ikke bør/må begrense sin vennekrets til folk man har null seksuell tiltrekning til. Samtidig ser jeg jo hvordan det kan komplisere ting hvis en vil ha mer enn den andre. Men hvem sier at livet eller sosial omgang ikke kan være komplisert? Modne mennesker bør kunne finne ut av en slik knute uten at man setter absolutte streker i sanden og sier at slik går ikke an.
 23. 4 points
  Hvis han blir stoppet i tollen vel? De finner lett ut av pris.
 24. 4 points
  Hmm, mye anekdotisk her. Greit nok, men så kan jo jeg dele mitt. Jeg har jentevenner som jeg har lyst på, men ikke kan ha sex med av ulike grunner. Jeg har jentevenner som jeg ikke har lyst på, som jeg alikevel er venner med. Jeg har jentevenner som jeg har hatt sex med (gjør fort ting komplisert). Det jeg ikke skjønner da, er hvordan dere tenker. Det er jo ikke slik at selv om man har lyst på en jente og det av ulike grunner ikke passer med sex i relasjonen, at relasjonen ikke kan gi deg noe annet. Jeg ser på mennesket som en sosial skapning, som trenger sosiale nettverk rundt seg (i alle fall er jeg slik selv). Jeg forstår ikke hvorfor jeg skal avgrense vennekretsen min til mennesker som jeg har null seksuell tiltrekning til. Seksualitet er en del av livet, men livet er mer enn seksualitet. Synes litt synd på gutter som ikke innser dette, de går glipp av veldig mye. Jeg ville ikke gått glipp av all innsikten jeg har fått av mine jentevenner for alt i verden!
 25. 4 points
  Dette er jeg helt enig i. Det burde være en "slå av alt av e-sport" innstilling på gamer.no. Det er for mye e-sport spamming på gamer.no om dagen. Da kan vi som ikke bryr oss om e-sport slippe å få det trykket opp i trynet hver gang vi besøker denne siden. Alt jeg vil lese om her nyheter, anmeldelser og generell spill dekning. Takk.
 26. 4 points
  Du er inne på det, men jorden er nok for liten. Man bruker diameteren på jordens bane som baseline.http://science.howstuffworks.com/question224.htm Dette er bare en metode, det finnes flere andre. https://en.wikipedia.org/wiki/Cosmic_distance_ladder Såklart. Samme prinsipp, men i større skala. Takk for korreksjon. Tar her utgangspunkt i en forumpost jeg fant på nett, da gode kilder er vanskelig å finne når det gjelder den flate jord. Den foreslår at Polaris er ca 4000 miles over jordoverflaten, altså 6437km. Stjernen er over nordpolen. Fra Oslo til Nordpolen er det 3336km, vi sier 3300 i eksempelets skyld. Hvis jorden er flat kan disse dataene uten noe mer plottes inn i et rutesystem som en trekant. Og hva skjer om vi regner ut vinkelen? Polaris er altså 62 grader over horisonten ved Oslo på den flate jord, men er i virkeligheten 60. Ikke så stor forskjell, men hva skjer om vi beveger oss lengre unna? Paris f.eks. Paris er 4592km fra Nordpolen, 4290 for enkelhetsskyld. Vi ender opp med en vinkel på 54 grader, mens den i virkeligheten er 48. Dette kan jo enkelt måles i virkeligheten. Dette lar seg faktisk teste i virkeligheten med veldig veldig få og enkle hjelpemidler. Det er så mye som skurrer med en flat jord, fordi ting i virkeligheten er som de er. Legger til slutt med Las Palmas, der Polaris står ca 28 grader over horisonten. På den flate jorden derimot, står den 43 grader over. Det kan jo hende høyden i den forumposten jeg fant er feil. Og vi kan jo endre den slik at vinkelen i Oslo stemmer med virkeligheten. Da blir høydne på Polaris 5720km. Her er den riktig i Oslo, nemlig 60 grader. Da blir den i Paris 51 grader, mot 48 I Las Palmas 39 grader, mot 28. Så vi er nermere. Skal vi få det til å bli korrekt i Las Palmas, blir det galt i Oslo. Nå kan man jo kanskje kalle dette fantasimatematikk, men det er faktisk veldig lett å prøve ut i virkeligheten, med en digital modell, eller en modell man bygger i treverk eller hva som helst. Man kan tilogmed bruke samme gradskiva når man måler. Edit: I eksemplene har jeg fjernet en null i alle distanser. Det kartet jeg ser oftest av en flat jord er et såkalt "Azimuthal equidistant"-kart med Nordpolen i senter, noe som gjør at distanser fra Nordpolen blir likt både på det kartet og jordkloden.
 27. 4 points
 28. 4 points
 29. 4 points
  "Selskapene som skal kvalifiseres måles blant annet på tidligere referanseprosjekter, omsetning, antall ansatte og utviklere, størrelsen på egenkapital og overskudd." Merkelige kriterier. Man skal altså ikke velge den som er best, men den som har mest penger. Jeg vil si at en del løsninger som er kun for Norge burde gå til norske aktører. Kriteriene som stilles til grunn vil da bli sterkere. Det er ikke spesiellt vanskelig å ansette dyktige folk som er flinke nok til å lage en god løsning. Det er skummelt at staten fjerner norske arbeidsplasser og samtidig svekker norsk kompetanse. Det er ganske åpenbart at norske bedrifter er "for små" og når de ikke gis muligheten til å vokse så forblir de små. Det er liten vits for arbeidstakere å se til Norge hvis man vet at mulighetene er små
 30. 4 points
  Litt av en holdning det er på matteoppgaven da? Den er lett løselig for de fleste, og du kommer nært nok med et anslag, uten å "regne" matematikken. (som forøvrig er på tidlig ungdomskole-nivå) En teori om hvorfor spørsmålet er der: Du blir mer bevisst på hvor fort du faktisk beveger deg. Få kan se for seg den faktiske bevegelsen f.eks. 80km/t er, mens 22m/s er mer håndterlig fordi du kan relatere det til mer kjente lengder (f.eks. et svømmebasseng). Teoriprøven skal jo være en avsjekk om du har tilstrekkelig kompetanse for å kjøre bil, og å vite hvor fort du faktisk beveger på deg er noe du som bilfører bør vite/skjønne, selv om du ikke setter deg ned med kalkulatoren.
 31. 4 points
 32. 3 points
  Skrev jo"blant annet". Avviser forresten logikken også, den er ellers grei altså, men jeg mener at den er ute av kontekst. En kan jo bygge mange kule logiske systemer, men det er ikke sikkert at dem kan brukes til noe produktivt i alle tilfeller. Jeg mener at en skal respektere at det foregår forskning på området. Og at en enda ikke skal være så skråsikker og konkludere evt. på tross av menneskelig behov, spesielt ikke som utenforstående og ufaglært (?). Vet kanskje ikke om du har noe kjennskap til Dunning & Kruger, isåfall kan det jo kanskje være en ide å hilse på dem noen ganger. Uansett. Her er min oppfatelse av saken så langt: At en skal ta hensyn til at virkeligheten kan være (men en kan aldri vite) slik - Den menneskelige hjerne kan i noen tilfeller være konstruert på en måte som gjør den kjønnsmessig inkompatibel med kroppen ellers (biologiske og kliniske markører tyder jo på det), dette fører til sterk endokrinologisk og sosial kjønnsdysfori som reduserer personen i stor grad (klinisk erfaring tyder på det), fordi kjønnsidentieten (som dag1234 nevner. Beklager han gidder du jo ikke å høre på) utgjør mange viktige aspekter ved det å være menneske (det er jeg uansett ganske enig i, og dem som ikke er enige i det er vel kanskje ikke helt frisk selv), og dermed med det å få dekket disse aspektene så vil personen få det bedre. Dersom konsekvensene av å få dekket dem var like stor som å innta rollen som statsminister på vagt grunnlag, så ville det være uforsvarlig med behandling. Og, min lille filsofi - Fordi at disse aspektene igjen er knyttet opp mot gamle viktige og fine primærbehov og nevrobiologisk fungering (i motsetning til nye menneskeskapte samfunnsposisjoner) så er det viktig å ha åpenhet og takhøyde rundt dem (det handler om å akseptere mangfolded i befolkningen, og alle nyansene), det kan stå i mellom stor lidelse og stor glede... Det er jo derfor det gjøres omfattende medisisnk og psykiatrisk utredning dersom en pasient vil endre og har denne virkelighetsoppfatningen. Hva med - Hvis din virkelighetsoppfatning av at et hus som er til salgs er passende for deg (kjønnsrolle og behandling), og du faktisk har pengen til å kjøpe det (diagnosen), så hadde du ikke kjøpt det og endret postadresse? Ved kjøpet hadde du jo endret materiell virkelighet, et valg stammet fra din oppfatning av verden. Hørtes revolusjonerende ut. Du kan jo alltids ta å fyre av en mail til psykosomatisk avdeling på rikshospitalet, tviler forsåvidt på at dem mener at pseudopsykopatisk intellektualisering (?) er nøkkelen til å løse universets mysterier. Referer til det jeg skrev over der, du må ta stilling til det. Så kan dette diskuteres videre.
 33. 3 points
  Da sliter han som fører bilen, det er han/hun som sitter med ansvaret. Tesla er langt i fra alene om slike systemer, men alikevell er det bare de som blir nevnt i disse dommedag postene. Rart da deres system vinner de tester som er mellom systemene.
 34. 3 points
  Det er i så fall en helt annen situasjon, men ikke det som er tilfellet her nå. Snakket med de på chat, og varen er på lager og kan bestilles igjen fra i morgen av til normal pris. De har med andre ord formulert seg feil i teksten når de sier "så lenge lageret rekker".
 35. 3 points
  Er ikke uvanlig at de har valgt seg ut et antall konsoller av det de har på lager. Si de har 200 konsoller og sier at 100 skal gå for kampanjepris. Så ender det opp slik du ser det der. Har opplevd dette tidligere med Elkjøp når de kjører sånne tilbud. Prøvd å få kontakt med kundeservice da? Kan jo hende du er heldig og får bestilt en der. Det står jo "Nettilbud! Cyber Monday-prisen gjelder kun så langt lageret rekker", og med 100+ på nettlager så er ikke det godt nok.
 36. 3 points
 37. 3 points
  Både mot Soton og Man Utd var begge lagene mer interessert i å holde nullen enn å score. Soton hadde absolutt ingenting å stille opp med, å si man ble presset av dem er total skivebom. Angående Man Utd-kampen, de var gode til å presse Liverpool, det er helt sant. Men det førte sjeldent til noe annet enn at Liverpool mistet ball og måtte starte på nytt. Det var ikke slik Liverpools press er, der man presser frem balltap og kontrer lynkjapt. Hvorfor klarte ikke Man Utd dette? Vel, en stor grunn til dette er den trege Zlatan. Men her må Mou ta skylden, helt meningsløst å stille med Zlatan på topp slik Mou ville Man Utd skulle fremstå. Rashford på topp i den kampen kunne faktisk utgjort bittelitt. Mou var kynisk og tenkte nok mer på sin egen posisjon og prestisje, enn Man Utds nåværende situasjon. Det er så deilig å se Mou sutre nå fordi han ikke får poeng mot "dårlige" lag. Av og til lønner det seg å gamble, Man Utd trengte 3 poeng mye mer enn det Liverpool trengte da de spilte. Men Mou var feig. Hvor lenge går det før han får sparken? Dette minner om hans siste sesong i Chelsea, og det atpåtil etter å ha brukt fantasimillioner.
 38. 3 points
  Hørte på radioen (P1 tror jeg det var) der en fra Auf eller AP var svært interessert i at 16-åringer skal få stemmerett i Stortingsvalg. Jeg regner med at AP kommer til å score godt blant unge og naive mennesker der de kan si "alt skal være gratis!" bare man betaler nok skatt! Om det er slik at 16-åringer skal få stemme så bør de også få lov å kjøre, kjøpe øl og sprit, gifte seg og alt det andre man gjør ved myndig alder da? Men det sa han ingenting om
 39. 3 points
  Var ei som kopierte denne statusen, etterfulgt av et ultralydbilde: Altså, hva tenker vedkommende med når man tuller om sånt?
 40. 3 points
 41. 3 points
  Yrkesfag er godt lønnet i Norge, så det kan en virkelig ikke klage på. Noen yrker er dessverre "ødelagt" av importert arbeidskraft som påvirker både kvalitet og lønn.
 42. 3 points
  Jeg må få skryte av overskriften. Den er ikke clickbait siden den får frem hovedpoenget i artikkelen, den er humoristisk, rett på sak, og den gjorde meg nysgjerrrig på resten av testen. Godt jobba!
 43. 3 points
  Gøy. Jeg følger 9 av de 10 punktene der slavisk. Den eneste froskjellen er at jeg spiser mye ris på høst/vinterhalvåret. Blir mye mindre av det på våren, da jeg blir oppblåst og litt rundt rundt magen av det. Er enig i mye som står der. Spesielt sukker og hvetemel, det er helt avgjørende for meg å spise så lite som mulig av det. Blir slapp, dårlig i magen og får uren hud ved høyt inntak. Mitt generelle energinivå har skutt i været etter at jeg byttet ut mye karbohydrater og sukker med nøtter, kokos, avokado, og frukt istedenfor barer og shaker osv. Spiser jeg ikke rene råvarer føler jeg meg som dritt. Det tror jeg gjelder de aller fleste, bare at de ikke merker det. Da man er så vant med å føle seg dårlig at det blir normen. Snakker av erfaring da kostholdet mitt har vært relativt dårlig frem til de siste årene
 44. 3 points
  Da er det bare å lene seg tilbake og følge med på den ene fiaskoen etter den andre. Siden de har valgt store pengesterke leverandører så blir det vel heftige rettsaker på toppen av at de ender opp med null systemer.
 45. 3 points
  Er dessverre noe som også gjelder Ap. Så hva skal man stemme? Elitene ser mest ut til å tenke på toppjobber i Fylkeskommunen, FN, EU etc.
 46. 3 points
  Ser ut som en veldig bra start på å få spillet på rett kjøl. Skal bli interessant å se hvordan spillet vil utvikle seg fremmover.
 47. 3 points
 48. 3 points
  Høres ut som en "trophy wife" siden du strengt tatt betaler alt og hun forventer dyre gaver. Hun høres bare ut som en bortskjemt liten drittunge i mine ører, spesielt når du da prøver å prate om økonomi og det blir dårlig stemning(ingen liker dårlig stemning, så på en måte manipulerer hun deg ved å gjøre det slik) Enten så finner du dyre gaver du skal ha, eller så får du ta praten med henne at du syntes det blir å "kaste" bort penger ved å bruke så mye penger på julegaver. Innføre et maksbeløp på xxxx kr (hva enn dere føler for)
 49. 3 points
  ADVARSEL; Vilkårene og retningslinjene til deseat.me sier klart i fra at de forholder seg retten til å få; lese, lagre, og videreformidle all informasjon til myndigheter og andre som, etter Svensk lovgivning, har rett på alle opplysninger og hva kontoene dine inneholder, som du gir til dem! Les i vilkårene for ; "Writement's Licenses to You" Utdrag; "- We reserve the right at all times (but will not have an obligation) to remove or refuse to distribute any Content on the Service and to terminate users. ---------------------------------------------------------------------- * We also reserve the right to access, read, preserve, and disclose any information as we reasonably believe is necessary to (a) Satisfy any applicable law, regulation, legal process or governmental request.* ----------------------------------------------------------------------- (b) Enforce the Terms, including investigation of potential violations hereof. © Detect, prevent, or otherwise address fraud, security or technical issues. (d) Respond to user support requests. (e) Protect the rights, property or safety of Writement, its users and the public." Her ser det ut til at du gjør jobben tryggest og anonymt selv, ved å slette alle kontoene dine manuelt. Vær kritisk til alle slike tjenester som tilbyr noe gratis! Det ligger alltid noe lumsk bak og lurer, hos en slik "gratis" tjeneste! Tinnfoil hats on, boys and girls!
 50. 3 points
  Vet ikke om jeg liker denne trenden. Jeg vil heller ha supertilbud på black friday enn gode tilbud en hel uke.
×
×
 • Create New...