Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/12/16 in all areas

 1. 3 points
  Gammel artikkel eller ei, ironien i innholdet er jo glimrende komisk.
 2. 3 points
  Så, kort og godt mener du det er greit å drepe de du er uenige med? Smått skremmende...
 3. 3 points
  Det blir vel et neddummet Facebook-spill.
 4. 2 points
  Endelig en person som kan se inn i fremtiden og vite hva som skjer. Akkurat det vi trenger, har liksom ikke hatt noe av det opp igjennom historien.
 5. 2 points
  Ja, når du trekker slike slutninger syntes jeg at du faller LANGT innenfor ekstremistgrensa. Som sagt, svart/hvitt. Men det var i utgangspunktet ikke deg jeg tenkte på, men andre i tråden. Fra ditt muslimske ståsted er jo en tegning av en pedofil krigsherre fra middelalderen grunnlag for offentlig henrettelse så jeg ser ikke helt hvordan du skal ha noen som helst autoritet over ekstremistdefinisjonen.
 6. 2 points
  Bare å kjøre DDU (Display Driver Uninstaller), så er ikke det noe problem. Rydder vekk alt av de gamle driverene.
 7. 2 points
  Du mener en som truer med krig er på linje med Trump? Har du slått deg? Anbefaler legebesøk og vente med å benytte internett til hevelsen under topplokket har roet seg. “They’re a sovereign nation,” he told Trump. “How do you convince a sovereign nation that says they don’t want to pay, to pay?” Trump replied, again, with non-answers. “I’m sorry to press on this,” Woodward said, “but how would you grab [Mexico’s] money? If they say ‘No,’ would you be willing to go to war to pay for this wall?” Trump told Woodward to “trust [him], when I rejuvenate our military, Mexico won’t be ‘playing’ war with us — that I can tell you.” Trump har truet med krig i forbindelse med muren tidligere, det er antakelig det eks-presidenten spiller på. AtW
 8. 2 points
  Og mennesker drar med seg katter inn i huset. Forstå det den som kan
 9. 2 points
  Haha, det er som å være over 30 og det å drikke øl. Det går helt fint å mose nedpå en kasse uten å spy/dø/skjemmes men dagene derpå.... Aiaiaiaiai....
 10. 2 points
  Jeg surrer litt i versjonene her for jeg var misfornøyd med alle Civ III, IV og V. Men Civ IV var vel faktisk det som skapte mest rabalder hos flest Civ'ere.
 11. 2 points
  Ikke for å dra dette off-topic, men kan ikke huske forrige gang vi fikk et nytt spill annonsert, uten at en eller annen automatisk kom med en svært negativ kommentar om det. Men hvorfor? Du vet absolutt ingenting om Civ6, likevel prøver du å si det blir dårlig. Hvorfor? Jeg fatter det ikke. Liker du ikke serien? Hvorfor kommenterer du da på artikkelen? Eller, hvorfor leste du i artikkelen i første omgang? Fatter det ikke. Hvorfor er folk så vanvittig negative nå om dagen? Jeg er sur på trenden de siste årene, som toppet seg med et fullstendig tragisk fjollete SimCity 2013. Civ V var også forenklet og passet ikke for folk som ville ha en dyp og komplisert utfordring, og grafikken fra CIV VI er tydeligvis hentet direkte ut av CityVille, så jeg tviler på at dette blir dyptgående greier. Men alt for å tekkes de enkle sjelene i Mobil- og Facebook-generasjonen som bare greier å fokusere på noe i maks 3 sekunder. Jeg spilte Civ 1, 2, 3, 4 og 5, men gidder egentlig ikke å bry med sekseren. Det blir også garantert et nedstrippet spill ved lansering, og så må du kjøpe utvidelser for å få noe kjøtt på beina. På Steam er det også 40 % rabatt på Steam-kontrolleren hvis du kjøper Civ VI, så hvis det er meningen at man skal bruke håndtkontroller, kan jeg garantere deg at dette er ekstremt neddummet (til ditt nivå muligens).
 12. 2 points
  Det er så å si ingen som betaler for ringeminutter lengre, de fleste abonnementer i dag har "fri bruk" av alt utenom datatrafikk.
 13. 1 point
  Veien ut av islam er ateisme og ikke seigpining på dødsleiet til religionen i form av en "snillere islam" eller kristendom, budisme eller annen religion. Denne jenta har forstått det og tar saken opp ved roten - alt annet bare hisser opp potensielle fassistiske tendenser verden over i forbindelse med en religions og klanstyres død: http://www.aftenposten.no/meninger/sid/Vi-er-de-skamlose-arabiske-jentene_-og-var-tid-begynner-na--Nancy-Herz-8444253.html Mine ex-muslimske venner bare nikker og ler :-)
 14. 1 point
  Det eneste riktige Hitler gjorde var vell å bygge ut et velfungerende veinett, men han brukte jo tvang også til det. Så det blir vell bare et halvt poeng til Hitler.
 15. 1 point
  Slapp helt av, vi godtar når vi har sett gjennom demoen Vi spurte om smokescreen av Jeanuz pga han traff bedre gjennom smoke enn han gjorde uten smoke, han leverte så til de grader, noe som ingen skal si noe på, men det med smokescreen er litt rart, vi var 2-3 til sammen på serveren da han ble spurt, men han sendte et bildet hvor dere var 4 inne i T spawn noe som er umulig med tanke på at det var 2 på deres lag på serveren resten hadde disconnected, så da føler vi jo at det er litt rart. Erfart at så fort resultat er godkjent blir alle saker oversett, så vi godtar når vi har sett demo + et smokescreen som er legit, viser det seg på demoen at han ikke disconnecter fra server men tar bildet så er alt helt greit. Men ellers GGWP, dere spilte bra og det var en artig kamp og spille, selvom vi gjerne skulle visst om kampen mer enn 2 timer før den startet og vi ikke var folk og måtte registrer en ny spiller som vi ikke har spilt med på 1 år. Men ellers gøy og få motstand og dere fortjente den seieren gutter. GG
 16. 1 point
  Finnes ikke noe mer talentløst enn eurovision
 17. 1 point
  En eller annen gang når du kommer i lignende problemer og må ta det via forbrukerrådet kommer det nok til å gå opp for deg at man ikke kan plukke ut en halv setning fra en paragraf og bruke kun den. Eller kanskje ikke...
 18. 1 point
  De aller fleste voldtekter og incest overgrep begått av etniske nordmenn blir i veldig liten grad anmeldt men blir dysset ned. Det betyr ikke uten videre at "de nye krigsherrene" er verst, bare at de har mer fokus. Det som i utgangspunktet er grunnleggende feil med innlegget til TS selv om motivet virker plausibelt, er at han tilsynelatende har null seriøs interesse for å løse et problem. Han bare bruker det, som så mange andre, for å stigmatisere mennesker han ikke ønsker å ha en relasjon til.
 19. 1 point
  Hvis du liker desperate mannfolk så melder jeg meg frivillig!hehe. Jeg vet jo ingenting om deg da.Du vet jo at jeg er desperat, og i tillegg at jeg tilbringer en del tid på et anonymt diskusjonsforum. Med et avatarbilde av en Pokémon. Åja, og jeg har commitment issues. Er ikke dette en sterk søknad så veit ikke jeg! Denne samtalen fortsatte sikkert på PM, lmlekk? ja... han bodde for lang vekke
 20. 1 point
  En litt for direkte oversettelse formodentlig fra engelsk her. «Alvorlig regelbrudd» heter det på bedre norsk.
 21. 1 point
 22. 1 point
  Å gud, enda flere aktører i VR "bransjen". VR kommer til å kollapse på samme måte som 3D, Smart TV og buede skjermer. Du leste det her først.
 23. 1 point
  Har handlet med nevnte butikk. Ble greit fornøyd og prisen var helt OK, sammenlignet med Rema. Det kan virke som de har samme priser som Rema, men det gjelder kun de mest populære varene. Det eneste som er en stor ulempe ved netthandel er at man ikke kan plukke ut frukt og grønt.
 24. 1 point
  Gode treningsrutiner. Jeg skal være med i klubbstevne i styrkeløft om 3 måneder, og NM i enkeltøvelser i Strongman hadde vært gøy. Jeg skal i disse dager gå over fra mengde til økter som vil stimulere nervesystemet i større grad. Altså, mange sett på 1-3 reps i de forskjellige øvelsene. Kostholdet er ganske bra, og det ser ut til at jeg kan ha gode rutiner gjennom sommeren.
 25. 1 point
  Hvor mye betaler Telenor meg i leie for å trenge seg inn på mitt nett?
 26. 1 point
  Det er lov å drømme, men likevel ser jeg at det er veien det må gå.
 27. 1 point
  Moskus: Det beste blir stadig bedre, kjekt å se. Rogkas; Siden artikkelen handler om både Apple og Microsoft så har du jo rett. De beste blir stadig bedre og de dytter hverandre forover Jeg har lest det flere ganger, og tolker det fortsatt på samme måte, men oppklar gjerne. AtW
 28. 1 point
  Jeg er enig, det hadde vært ok. Men håper også rasisme paragrafen blir brukt, men jeg tviler på det. De andre som var med på dette burde også få straff ikke bare "lederen"
 29. 1 point
  Stemmer. Jeg har rapportert den inn så de flytter den nok slik at trådstarter får gode råd. Men igjen. De har en kontrakt. De har ventet barn nesten et år. Er fant nettopp en ny leilighet. Utleiers krav var der at de måtte ta over med en gang. De flyttet ut og sa opp. Oppsigelsestid er avtalt på forhånd. Huseier nummer en bestemmer seg for å selge. Kjøper er funnet og avtaler gjort regner jeg med. Overtakelse av bolig er gjerne en eller flere måneder frem i tid. At trådstarter setter seg selv i en slik situasjon kan ikke klandres husvert nummer en mener nå jeg.
 30. 1 point
  Der er jo en maksgrense, på ca 540 000,-. Så hva en har tjent før spiller ingen rolle. En får fortsatt bare 66%(?) av 540 000,- selv om en tjente 1mill før.....De fleste har vel utgifter noenlunde i forhold til inntekt, og når en plutselig har 1/3 av inntekten merkes det godt. Så tror nok de aller fleste er interessert i å komme seg i arbeid igjen... Eks. denne kvinnen: http://www.hegnar.no/Nyheter/Jobb-karriere/2016/05/Mistet-500.000-i-aaret De fleste med så høy inntekt bør vel uansett ha opparbeidet seg en grei buffer. Dagpengene utgjør ca. 62,4 %: https://dnbfeed.no/privatokonomi/dette-bor-du-gjore-hvis-du-blir-arbeidsledig/ Kommentaren min var vel for å korrigere feilinformasjonen om at en fikk 630 000,- i dagpenger om en hadde hatt en lønn på 1 000 000,-. Samme om du har 600 000,- i inntekt eller 1 000 000,- så får du fortsatt bare 337 215,- i dagpenger. Mottok selv dagpenger en periode, men husket ikke helt nøyaktig prosenten. Det er mye en "bør" ha gjort her i livet. Hvem er du til å bestemme at om en har så og så mye i inntekt, så bør en ha en så og så stor buffer ? Om en tjener 300 000,- eller 900 000,- så har en gjerne utgifter tilsvarende inntekten. Og hvor lenge burde den bufferen vare ? Holder den bufferen til å selge huset sitt med tap for å flytte til ett annet sted i landet for å få jobb ?
 31. 1 point
  Kjøp ein flaske med klor eller klorin, ha litt av det i ein bøtte med vatn, vask med det.
 32. 1 point
 33. 1 point
  neida, dette med straffeforfølgelse av slagsmål blant ungdom er helt nytt. for 15 år siden var dette så og si ikke-eksisterende. Det skjedde ingenting. Folk som "banka folk" hadde respekt og var fryktet, politiet gjorde ingenting når jeg vokste opp i alle fall. Hver helg hadde den og den personen banka den og den fyren, og det gjentok seg hver helg, i årevis.... slagsmål på videregående var vanlig, det hendte nå og da.... "hormoner" sa lærerne og politiet ble aldri koblet inn. på ungdomskolen var det om ikke mer av det. alt i trondheim, aldri politi. selv ikke når ei i klassen ikke klarte å ta av seg genseren fordi hun var så høy på amfetamin i 9.klasse ble noen koblet inn... var forøvrig et ganske lite miljø på skolene alt dette skjedde innenfor, 90% av elevene var barn og visste aldri noe av det og 10% drakk, slåss og ruset seg....
 34. 1 point
  Har jobbet ganske mye med mark, men har aldri funnet skikkelig tonen. Det har alltid vært noe som har vært ubehagelig, eller som ikke sitter skikkelig. Måtte til slutt bite i det sure eple og prøve sumo - gud bedre så genialt. Den satt nesten med en gang. Nå kjører jeg hovedsaklig sumo, med supplerende mark og strak. Mulig det ikke er optimalt med sumo, eller den "beste" øvelsen, men til mitt behov er det helt helt perfekt.
 35. 1 point
  Gleder meg, men er skeptisk. Er alltid det. Civilization-serien har så stor fallhøyde. De må gang på gang levere superkvalitet eller risikere å miste fan-basen sin.
 36. 1 point
  "De benytter dessuten akkurat som Tesla litiumioneceller fra Panasonic".......Så med andre ord ikke noe nytt!
 37. 1 point
  Ganske irriterende at Aker stadion er en fotballstadion, og ikke en bobsleigh-stadion.
 38. 1 point
  Take it and run... Men dropp TV abonnement :-)
 39. 1 point
  Hvis Nissan virkelig ønsker å sikre tilgangen på brukte batterier, så kan de jo bare lage de nye 30 kwt pakkene kombatible med de "gamle" bilene. Det hadde nok gjort at mange med dalende rekkevidde hadde byttet.
 40. 1 point
  snakk for deg selv..I likhet med LarZen har jeg ett dedikert spillerom,en mancave dær figurer,spill relaterte ting og tang står til pynt og tar seg godt ut I hylla..det skal ikke pakkes bort etter noen år
 41. 1 point
 42. 1 point
  Med en liten vri: hos Telia inkluderer fri roaming trafikk til hjemland og landet du er i, Telenor tilbyr i tillegg trafikk til alle EU/EØS-land. Chilimobil inkluderer bare trafikk til Norge. Fri roaming er ikke det samme som fri roaming. Å sammenlikne telepriser er ikke lett. Pris per magabyte i USA, for å løfte blikket litt, varierer mellm 10 øre og førti kroner.
 43. 1 point
  Målet med dette er ikke å gjøre Facebook/Google etc raskere for Ola Nordman, men derimot å lokke disse store selskapene til å bygge datasenter her i landet. Litt ekstra hastighet for resten av oss mot utenlandske servere blir eventuelt bare en bonus
 44. 1 point
  Det er ganske klart at dette i høyden er å anse som et utsagn betinget av finansieringsforbehold. Domstolene vil antagelig ikke anerkjenne dette som en bindende avtale.
 45. 1 point
  Nytter ikke særlig å klage på "høy" pris hvis man snakker om flaggskip-maskiner (i den aktuelle klassen). Nærmeste konkurrentene er bare noen få tusenlapper billigere. Og siden artikkelen omtaler arbeidsbruk flere ganger - med mindre man befinner seg på et toppmoderne kontor med tilsvarende IT-miljø så nytter det ikke å klage at man har USB-C som man får ikke koblet til noe som helst uten en adapter. Så hvordan i all verden er det man kommer til konklusjonen at det er en potensiell "arbeidsmaskin" er rett og slett tapt for meg. Ellers så vil jeg bare minne på at "pro" serien med laptoper er de som er tiltenkt mer eller mindre profesjonell bruk, bla.a. Ikke "air", ikke "macbook", ikke "iPod touch" etc. Vis litt journalistisk integritet og teknisk innsikt, Anders Brattensborg Smedsrud. Med mindre du har også tenkt å skrive en artikkel a-la "Ferrari som firmabil - ja eller nei?" Så det enkleste for de som "elsker å hate Apple" er vel å bare la være å kjøre. Det føles som at mange som er opptatt av å finne "feil" og "mangler" hos Apple sine produkter (pris, funksjonalitet, Apple vs konkurrentene etc) ligner veldig mye på aggressive fundamentale ateister: ja, de tror ikke på Gud og det er forsåvidt deres rett og sålangt så er det ikke noe problem, men de kommer å skriker om at Gud ikke finnes og at alle som tror på Gud er dumme. Litt av den samme holdningen her. Hvis dere ikke liker Apple - ikke kjøp Apple. Fatter ikke at omtrent hvert eneste kommentartråd om Apple ender opp med million innlegg der fanatikere fra begge sider (og på Tek stort sett fra kun den ene - Eplofobiske siden) går til angrep på hverandre.
 46. 1 point
  Hva er eneste sikre måten man er garantert greie boforhold og alt man trenger i Norge? Gjett en gang. Så på noen utenlandske innslag om saken (bl. a CNN) der de klør seg i hodet og nesten ler av bildene de ser av cella til ABB. De hadde aldri sett i nærheten av en så luxeriøs celle noe sted før. Det er ganske absurd. Det bor folk på gaten og under helt ekstreme forhold som aldri har gjort noe gale, og så har han den standaren. Klage på middager osv. Verden ler av oss.
 47. 1 point
  Det er mulig å gå den andre veien også. Var en fyr borte i USA som trengte penger, og planla å rane en butikk. Men det var litt langt til butikken, og han ville jo ikke dra forgjeves. Dermed ringte han butikken først for å høre om de hadde penger der. Penger hadde de, ja. Så fyren dukket opp og prøvde å utføre ranet. Bare synd butikken hadde varslet politiet i god tid, så de sto klar og ventet på idioten. Tror ikke han trenger penger på en stund nå.
 48. 1 point
  Uenig. Det er plass til MYE rart oppi rompa og under huden. En passe engasjert terrorist ville lett kunne gjemt en strikkepinne under huden på magen eller innsiden av låret, eller plassert en skarp gjenstand i et tøystykke i rompa. Klærene i seg selv må også gjennomgås i tilfellet han samler løse tråder i dem eller nåler et cetera. Som selvutnevnt medlem av en organisasjon med superhemmelige kommunikasjonsmetoder og med påståtte kommende terrorangrep, så må man også hindre ham i å kunne få med seg beskjeder og sende hemmelige beskjeder. Et vått papir kan klistres til kroppen under klærne uten å kjennes ved ransaking, og det samme gjelder plastfolie -- som også kan skrives på, og som også kan smugles i kroppsåpninger. Forutsatt at han ikke har omskjært seg, kan han også smugle små objekter og beskjeder under forhuden. Husk at dette er den verste personen norge noen gang har hatt i fengsel i moderne tid. Fanatiske religiøse terrorister er verste sort, og denne personen har ved fult alvor lagt fram at han ønsker å forkaste demokratiet for et nasjonalistisk diktatur hvor sosialister skal henrettes for deres politiske syn og deres eiendommer omfordeles blant nasjonalistene, og landet styres av de mest anerkjente nasjonalistene. Han er en Osama-wannabe, rent bortsett fra at han er kristen i stedet for muslim.
 49. 1 point
  Har du NOEN GANG i ditt liv mistet en kulepenn uten å legge merke til det? Hatt en skrue, glassbit, et kjeramisk skår eller spiker under skoen din som kan ha falt av uten din kjennskap? Har han kontakt med mennesker som KAN støtte ham? (Husk at fengselsbetjenter også kan være høyreekstreme kristennasjonalister) ... Jeg så også bildet av treningsrommet, og der var det mye å ta av. Dersom jeg for enhver pris ville ut av fengselet eller drepe noen mens jeg var i fengselet: Jeg ville brukket armlenet av ergometersykkelen, og revet av rullebåndet fra tredemøllen i leting etter skarpe objekter eller aluminium / jern som kan brekkes for skarpe kanter. Gardinen på treningsrommet er laget av tøy, og kan rives opp til tau, og tau+metall = våpen. Han har tilgang til Lacoste-gensre. Riv den i stykker og lag en knute, og du kan LETT drepe deg selv med en selvmordsknute; En knute som holder seg så stram som du strammet den. Eller hvis du på noe tidspunkt er i samme rom som en person uten håndjernet ditt på, så kan du bruke T-skjorten din til samme formål og skjule "tauet" du laget, med knuten, i underbuksene, da genseren skjuler at du mangler t-skjorte. Det er BARE fantasien som setter grenser for hva som kan brukes som våpen. Terroristen er mentalt syk, og dersom han forstår hva han har gjort -- tar inn over seg hva han gjorde med 77 mennesker og omtrent like mange skadde og enda fler etterlatte, så kan han ta livet sitt. Spørsmålet er heller: Hvordan kan han IKKE få tak i noe som kan brukes til selvskading i løpet av alle de årene han sitter inne? DET ville vært enda mer utrolig enn at han IKKE på noe tidspunkt får tak i noe. Enda viktigere er det å hindre ham i å få tak i objekter som kan skade andre, som er litt sjeldnere, men likevel ikke umulig å få tak i for enhver fantasifull person.* Med en plastkniv ville jeg kunne skrapt av gulvbelegget fra der det møter veggen, og med håndkraft revet av dette. Stivt og herdet gulvbelegg fra midten av gulvet kan brekkes i lange biter som er harde med skarpe kanter om de er kalde nok. Ikke noe sverd, men med kuttebevegelser så kan jeg selv testamentere at de kan få blod til å flyte og kutte gjennom hud og kjøtt. Med gardinen og ved å spise spesiell mat som gir hard avføring og være sær i kosten (helt seriøst) kan jeg lage en klubbe med en t-skjorte og min egen avføring. (Tørk avføringen noen timer en varm dag, eller pakk den inn i dopapir og bruk håndvarme til å forme den til en kule og press ut og fordamp fuktighet). Hard bæsj kan i enden av et solid meterlangt tøystykke knekke lem og sette personer ut av spill. ALT av metall som er tynnere enn en halv centimeter som ikke er i store flater kan brekkes med tid og makt. Alt av jern og stål som kan bøyes litt kan brekkes bare du bøyer objektet fram og tilbake noen tusen ganger. (Du har kanskje opplevd at INGEN verktøy, uansett materiale, er evigvarende uansett vedlikehold?)
 50. 1 point
  Han er den eneste høysikkerhetsfangen i norge, så han har ikke krav på samme behandling som andre fanger. Forresten, han hadde hatt omgang med andre høysikkerhetsfanger om det fantes noen. Ang. daglig ransakelse, regner jeg med at det er en del av rutinen på slike fanger. Ingen andre fanger får ha pc, så hvorfor skal han ha det? En vanlig penn kan bli brukt som våpen, så jeg skjønner godt at han ikke får ha det, det gjelder forresten alt som ikke er boltet fast også. Man kan slå ganske hardt med en stol.
×
×
 • Create New...