Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/23/15 in all areas

 1. 6 points
  Hvorfor snakker dere bare om FPS-modulen, når denne oppdateringen (Star Citizen Alpha 2.0) er langt større enn FPS-modulen vil bli og noensinne har vært? Dere kunne da i det minste nevnt at Alpha 2.0 er første skrittet mot Persistent Universe (altså et stort univers med trading, mining, salvaging, combat, piracy etc., som i f.eks Elite Dangerous). Men det nevner dere ikke. Kun at FPS-modulen er 8mnd på overtid. Sannheten er at langt flere folk gleder seg til denne oppdateringen (Alpha 2.0) enn FPS-en, nettopp fordi 2.0 vil være en definitiv smakebit på hvordan PU om et år eller to faktisk vil bli. Føler egentlig at dere her har tenkt ut hvordan dere skal skrive om en stor milepæl i SC sin utvikling, men samtidig vinkle det på en negativ måte (= FPS-modul forsinket 8mnd). Det er bra å rette søkelyset mot sånt, men når artikkelen er skrevet på en slik måte som her, så virker det bare feil. Så Jens Erik Vaaler, jeg vil veldig gjerne at du svarer meg på dette her. Er ikke sikkert du hadde en "agenda", men måten du skrev artikkelen på falt ikke veldig i smak her i gården.
 2. 5 points
  Theodor harselerer over at minste iPhone bare har 16 gb lagringsplass og koster skjorta. Det er som å lage en bil med 15 liters bensintank. Faen, der sa jeg det igjen. Nå nlir jeg vel flama av folk som skal misjonere om skylagring.
 3. 4 points
  Så fint at du synes det er fint å se et lite mindretall migranter smile og ha det fint. Hva med det store flertallet som er igjen i leire i nærområdene, og som har det veldig vanskelig fordi det ikke er nok penger til å gi dem et verdig liv? Så fint du synes det er bedre å bruke pengene på de få som kommer hit enn på de mange og svake som blir igjen. Sitter du igjen med godfølelsen etter å ha skrevet enn sånn post som er så falsk at selv en FRP`er kunne ha rødmet av? Hvis ikke så prøv heller å være litt ærlig med deg selv og andre neste gang og se hvordan det er. Siden ikke kom å fortell meg at en med dine fremmedfryktige holdninger at du tenker på flyktningenes beste og at det er derfor vi ikke kan ta dem hit av den grunn at vi så godhjertet.. Du gråter deg vel i søvn over tanken på alle de som ikke kunne komme hit tenker jeg? Om du skal være en kyniker så får du faen meg være ærlig om at du ikke vil ha dem hit, ikke komme med sånnt "ett verdig liv neddi teltleiern" piss. Siden det er lov å ikke ønske å dele, du bare kan ikke regne med å slippe unna med at du er en sympatisk type samtidig. Du vil ikke ha noe med dem å gjøre og hjelper kun fordi du "må" og det mest fordi den slemme kommuniststaten vår tvinger dette over nedover øra på deg. Det er nettopp derfor vi må ta slikt over skatteseddelen siden det er så mange som deg som ikke bidrar om det kun skulle gått på privates eget initiativ. Så, der fikk du mandagsvreden min i forumpost form.
 4. 4 points
  Facebook er et nettsamfunn som har som hovedhensikt å pushe skreddersydd reklame på nyttige idioter som gratulerer hverandre med vel gjennomført ferie, fødselsdag og sære fritidsaktiviteter. Hvis du kan leve med den bløffen, så gjerne det, men ikke la noe som skjer på FB påvirke livet ditt negativt.
 5. 3 points
  Jeg, som profesjonell tegner vil si at testen dere har gjort med en tegner er utilstrekkelig og kunklusjonen er feil!. Jo, det er sikkert et leketøy også, men den kan faktisk erstatte et tegnebrett for en profesjonell tegner. Jeg jobber selv med Cintiq 22HD hver dag, et tegnebrett til over 15.000,- Apple sin pen har bedre trykkrespons og tilt enn wacom sine proff brett har, det eneste negative er programutvalget. Ipad Appstore programmer kan ikke erstatte programmer som Photoshop, noe en profesjonell tegner trenger. Men, det finnes muligheter her, som AstroPad, som er et program spesial laget for at iPad'en skal fungere som et tegnebrett til Mac. Med programmer som dette vil Apple pencil faktisk bli et mer presist og bedre tegneverktøy for Photoshop enn hva Wacom er, i tillegg til at du får høyere oppløsning og bedre skjerm enn hva en Wacom Cintiq har (Wacom Cintiq skjermer er ikke bra). Ergo så får du et tegnebrett og et mobilt tegnebrett/nettbrett til under prisen av en Cintiq som du kan ta med deg og skisse på når du er bortreist og fortsette med når du kommer til kontoret og kobler den til en maskin. Jeg vil selvfølgelig ikke si at man ikke bør ha en Cintig i tillegg, skal man sitte mange timer hver dag foran et tegnebrett er det viktig å ha et bra stativ og sittestilling, men bortsett fra det så ser jeg ikke helt hva som gjør at tegnemulighetene på en iPad kan kalles et leketøy annet enn at dere ikke har hatt tilstrekkelig kunnskap når dere har gjort testen.
 6. 3 points
  Denne står i skapet, fint pakket inn med Til meg fra Katta. Men, guuuuuuud. Det er så lenge til jul...
 7. 3 points
 8. 3 points
 9. 2 points
  Forutsetter at du tror på at himmel og helvete eksisterer, i motsetning til livets sirkel og gjenfødelse, som i f.eks. Budisme eller Shintoisme. Med tanke på at epler råtner, blir til jord og så kommer tilbake, enten som nye epler, eller annet, så vil jeg tro den blir gjenfødt som en MS Surface Pro eller en eller annen utgave av et Android nettbrett. Spørsmålet er da om den har gjennoppstått som en bedre eller dårligere livsform, eller om den gjenoppstår som en ny generasjon iPad. LOL
 10. 2 points
  Ikkje mat Soles-trollet mere enn nødvendig. I profilen ståe det at han er 30 år... ^^
 11. 2 points
  Takk, men er ikke avhengi av lykke Jo, det er den klart dominerende faktoren for hvordan det kommer til å gå med "sparingen" din.
 12. 2 points
  Eller er av den oppfattninga at ein alltid har lov til å kjøyre i den hastigheita som skiltinga viser.
 13. 2 points
  Husker når spill kom og bugs var forventet, en var glad for opplevelsen uansett og gjorde ting for å komme rundt bugs. Og når/hvis det kom patch for spillet med i ny utgave av PC Gamer på CD'n var en fornøyd med det 1-2 måneder etterpå, men en brydde seg egentlig ikke så mye for det er jo bare små bugs det er snakk om. Pepperidge farm remembers. Med andre ord husker du når gamere ikke var en gjeng klagende sytende snørrunger som skriker ned youtube med drama for små bugs. Hvis spillet er uspillbart pga bugsene ville jeg forstått det, men all youtube dramaen rundt fallout 4 er patetisk. Trur også mange youtubere fremmer denne ekstreme sytingen fordi Fallout 4 gir automatisk masse visninger siden det er så populært og nå som de ikke kan hype spillet kan de bare drege det ned for å tiltrekke seere.
 14. 2 points
  Hvordan blir det rettferdig hvis noen kan sitte og prate, kose seg, spise lønsj uten bekymringer og få samme lønn som de som er i arbeid uten lunsj? Som ikke kan slappe av, som ikke kan spise når de vil? Skal de med ubetalt lønsj få betalt, så skal de uten lønsj få overtidsbetalt! Hvordan blir det rettferdig hvis de som kjøper billig bolig langt unna arbeidsplassen skal kompenseres med betalt reisetid til og fra jobb, når andre betaler i dyre dommer for å bo nærme jobben og dermed få mer disponabel tid til for eksempel overtid eller fri? Skal du få mer penger fordi du allerede har mer penger fordi du kjøpte billig bolig? På bekostning av de som har betalt mye penger for dyr bolig også må de på toppen av dette betale enda mer?
 15. 1 point
  Det er akkurat de samme folkene som du ser på document.no. Ekstremister. Antar du bare at alle muslimer er enige i islamnet.no? Antar? Det holder med alle de impulser som kommer i min private sfære direkte og indirekte. Kvinnehat og homohat er digert, for ikke å snakke om forakten for demokrati og talefrihet. Du skal ikke lete lenge for å finne mange muslimer som mellom linjene støtter et totalitært samfunn basert på sharia. Dette er ikke noe jeg har lest ett sted, dette er hva jeg opplever.
 16. 1 point
  Ikke nødvendigvis, men er vel slik at "terroristen" kan rekke å gjøre mye før politi kommer til stedet, siden politi uansett ikke kan være alle steder til enhver tid. Ja, og derav følger at folk flest burde gått bevæpnet, dersom våpen er svaret på terror og annen kriminalitet. Retten til å bære våpen skulle egentlig følge av menneskerettighetene. Det er implisitt i retten til liv, at du kan forvare dette livet. Jeg kan forstå at et samfunn ønsker ikke-vold og generell avvæpning, men dersom én maktfaktor i samfunnet bærer våpen, kan ikke befolkningen nektes dette.
 17. 1 point
  Sier Frey og Coleman. Det blir ikke nødvendigvis fasitsvaret av at mange aviser siterer dem. Men ja, vi går mot vår død. Uungåelig, alle sammen. Og europeernes dillemma er at vi ikke lager nok barn til å erstatte oss når vi faller fra. Og det får strengt tatt være den enkeltes valg, og så blir det som det blir. Geir
 18. 1 point
  30 minutter er ikke nok til å lade batteriet helt opp. 6 år er også ganske mye for et batteri. I tillegg blir de skadet/redusert av å bli helt utladet. Koble til en batterilader og la den stå på minst 12 timer. Gjerne et døgn. Men er godt mulig du må ha nytt batteri. Har du multimeter kan du sjekke batteriet sånn ca. ved å måle spenning før du starter. Det må også ha gått et par timer fra du lada eller kjørte med bilen. Du skal ha ca. 12,6V.
 19. 1 point
  Jeg husker denne ihvertfall :-) Den beste bugen må vel være Myth 2 som hadde en feil i avinstallerings-programmet som i u-patchet tilstand kunne formatere disken din.
 20. 1 point
  XBO til 2295,- på Elkjøp på onsdag. http://kundeavis.elkjop.no/blackFriday/?intcid=int1679
 21. 1 point
  Jo, strengt tatt er det nettopp det man er, staten garanterer for lønn opp til 2G. Ellers er lønn førsteprioritert i boet, kun bak boets egne forpliktelser (i praksis primært salær til bostyrer), så om man ikke får utbetaling fra boet får man det nok ikke fra arbeidsgiver selv heller. Risiko for konkurs gir arbeidsgiver særdeles kraftig incentiv å betale, om han faktisk har penger til det.
 22. 1 point
  Du er nå bannet fra forumet. End of you're story...
 23. 1 point
  Holder med Analo her. Jeg mener man ikke bør skaffe seg katt om man med sikkerhet VET man ikke har muligheten til å gi dem friheten. Kjære tid, jeg ser på mine egne katter hvor godt de kommer i humør etter en liten luftetur ut. De er jo helt gale etterpå. Denne følelesen ville de aldri fått kjenne på ved kun å være inne - og jeg er motstander av ikke å kunne gi dem dette. Jeg har chip-luke, døgn-åpen, og kun mine egne dyr kommer ut og inn. Hadde jeg bodd i 4.etg i en blokk ville jeg styrt langt unna, for kattenes skyld.
 24. 1 point
  Hva?!! Ingen som skriker om at dette er design kopi av Apple Iphone, Samsung eller HTC ?? Til og med navnet Koobee (uttales copy/kopi??) er jo servert på sølvfat.. "TIC Mode : OFF"
 25. 1 point
  Kommer lidt i julestemning her..sødt motiv vh Suss
 26. 1 point
  ath-50 er vel ikke veldig forskjellig fra f.eks beyerdynamic sine dt770, som er kjempepopulære, lukkede og fungerer bra uten egen forsterker i 32ohm(eller var det 16ohm?) utgaven. Begge er et beist å ha med på reise da Ellers er jeg veldig glad i min aune t1 rør dac+forsterker, koblet til sennheisere. Men så liker jeg mørkere lyd da... Edit: Egen dac/forsterker utenom pc'en kan sterkt anbefales ihvertfall. Når det kommer til hodetelefoner, så må du nesten finne ut hvilken lyd og passform som passer deg Edit2: Fungerer nyere android med usb-dac'er nå til dags kanskje?
 27. 1 point
 28. 1 point
  Man må selvsagt ha lønn for arbeidet - det sier seg selv. Vi kan ikke leve på luft og kjærlighet. Men jeg syntes ikke penger bør være den største motivatoren for å ta en jobb. Vi har hatt en del ingeniører gjennom anlegget de siste årene. De meler sinn egen kake, kun lønn som står i hodet på dem. Så fort de får et bedre tilbud en annen plass går de. Disse personene bidrar med veldig lite og de er heller ikke spesielt godt likt. Slik syntes jeg ikke det skal være.
 29. 1 point
  Etter du har lært deg programmering med python vil jeg anbefale å gå over til C++ (eller et annet språk som lar deg enkelt snakke direkte til RAM). Samtidig som det kan du undersøke Cheat Engine og se noen tutorials. Cheat Engine er et program som lar deg søke i minnet til en gitt prosess/program. F.eks kan du spille Counter Strike 1.6, søke opp alle felter med verdi 100 (health) så kan du ta litt skade og søke igjen på f.eks 78. Når du finner minneaddressen for health, kan du sette den til 9999. VIPS, så har du laget en liten hack. Det neste steget er å undersøke om health plassering i minnet er forskjøvet like mye hver gang. F.eks om CS starter på minne 0x001 og health er i 0x003 så er den offsatt med 2. Nå kan du lage et c++ program som starter CS for deg, og som automatisk setter health til 9999 ved et tastetrykk f.eks python (bread and butter) c++ (for tyngre oppgaver som rainbow oppslag eller manipulasjon av andre prosessers minne) cheat engine (for å gjøre undersøkelser på minne med sanntidsøk) Bør være et solid toolbelt for å komme seg litt inn i kreativ programmering.
 30. 1 point
  Etter å ha sett en dokumentarserie om katter i England som ble sporet, har jeg i stor grad endret mening om dette at katter må ha utemuligheter. Kattene var ute en halv time i snitt. De gjorde ikke annet enn å gå en markeringsrunde eller besøke andre hus for å stjele mat.
 31. 1 point
  Det har sin grunn, fordi jeg jobber med å ta vare på sånne som må rømme grunnet vårt idioti
 32. 1 point
 33. 1 point
  Jeg selv trur ikke på gud (allah, buddah eller noe annet for den slags skyld). Og jeg stemmer på FRP. Problemet er nettopp at folk flest ikke greier å skylle Islam og terrorisme. Ingen terror grupper oppstår fordi de er islamister. De oppstår fordi andre land angriper heimelandet deires uten noe grunn. Jeg har allerede skrevet ovenfor om de mest kjente grupper og hvordan de ble til. Du har vist ikke lest så nøye gjennom tråden. Det er mange politiske-idioter som skriker "muslimer er terrorister" eller "de er terrorister, fordi de er muslimer". Nei, IS er ikke terrorister, fordi de er muslimer. Det er terrorister fordi USA gikk inn i Iraq og terrorisme er eneste måten de kan slåst mot USA/NATO. Det er dårlig bevart hemeligheit at vise land tjener milliærder opp på milliærder av dollar på krigen. Selge Hummer til Syria, selge våpen til Syria, som kan sprenge Hummer. Selge nytt Hummer. Fantastisk butikk. Og selv om det koster selve staten (USA) en del, så går BNP til landet oppover som det suser! Samtidig som de får mer penger av Senat til å forske på nytt våpen, vinne diverse ressurser og få kontroll over områdene i øst. For å ha sine baser der, f.eks. Så nei, så lenge vise land tjener på krigen, vil det aldri vare slutt verken på krigen eller terrorisme. Og de nyter ikke å anklage muslimer for det. Ein må se litt lenger enn nesa si.
 34. 1 point
 35. 1 point
  Lykke til: 81% Of Al Jazeera Arabic Poll Respondents Support Islamic State
 36. 1 point
  Jeg merker stor forskjell på disse hermetiske maiskolbene. En blikkboks på størrelse med en fiskebolleboks inneholder fire maiskolber. Merkevaren har fire store maiskolber. Billigmerket har fire små maiskolber. Merkevaren er verdt prisen når man skal spise maiskolber. Med tanke på kvaliteten, vil jeg faktisk ikke påstå at den "billige" er så billig.
 37. 1 point
  Det er uttallige funksjoner man kan få med en jailbreak som ikke er mulig uten. Hvis dere er kritiske, lag en egen tråd og klage der. Poenget med tråden var litt mer objektiv informasjon rundt jailbreaking og ikke en tråd der folk kan ytre sine meninger om det er lurt eller ikke.
 38. 1 point
 39. 1 point
  Nei. Overraskende god, underholdende og kul film.
 40. 1 point
 41. 1 point
 42. 1 point
  Årets mest oppbrukte frase, man ser det jo overalt i fuckings media?
 43. 1 point
  Akkurat slik som du beskriver der, er hva de kompisene mine dreiv av med. Starta på 15 års alderen og røyka hver dag siden det. Er jo enklere og få tak i hasj en alkohol nå til dags for ungdommen, og de som selger frister dem garantert med andre sterkere stoffer. En eks kamerat av meg startet med hasj, for det var "kult" så begynte han med amfetamin for han hadde visstnok fått en prøve av dealeren, etter hva jeg vet så er han fortsatt avhengig av amfetamin. Noe av det som fikk meg til og tenke på legalisering også. så ja, nå er vi på samme side. hehe Gjorde om stemmen min til for legalisering!
 44. 1 point
 45. 1 point
  Det er mange parter involvert i borgerkrigen. Se for eksempel denne korte forklaringen.
 46. 1 point
  "En slik Google-mobil har du aldri sett før". Neivel? Bortsett fra fargen, USB-pluggen og fingersensoren så ser denne nye mobilen likedan ut som min gamle Nexus 5 med Marshmallow. En slik tåpelig overskrift har du aldri sett før! Er dette verdens tåpeligste nettsted? Jeg savner Hardware.no, amobil.no og akam.no.
 47. 1 point
  Man kan slippe en håndfull klinkekuler på gulvet og merke av der de stopper med tusj. Så plukker man opp alle sammen og gjør det samme en gang til. Sannsynligheten for at kulene havner på oppmerkede plasser er så lav at det er matematisk umulig. Gitt kreasjonistisk matematikk kan da ikke kulene ha blitt sluppet ned på gulvet - de må ha blitt møysommelig plassert på hver sin plass.
 48. 1 point
 49. 1 point
  Ser på Mummi (på nytt) på japansk. Det er så utrolig bra. Anbefales.
 50. 1 point
  Vi gjør ikke narr av rutinene for spesielle situasjoner, men at dette er en av disse situasjonene overhode. Det er mildt sagt latterlig, og ressursene til anti-terror kunne knapt bli brukt verre. Hadde heller undersøkt de ANDRE flyene, da det eneste noe slikt kunne bli brukt av terrorister ville vært i form av en avledningsmanøver. Det hadde bare blitt "det var ingen grunn til å ta noe slikt på alvor", på lik måte som at horoskopet til piloten ikke blir tatt hensyn til. Dog, det er litt flaut hvor mye terror tydeligvis funker, for det er jo nettopp dette en terrorist ønsker. At slike saker skal oppstå, og at hele befolkningen er lammet av skrekk. At verden står stille bare navnet hviskes eller blir skrevet.
×
×
 • Create New...