Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/11/15 in all areas

 1. 6 points
  Klarer fortsatt ikke å svare om spørsmålet om skatt nei. Jaija, får vell slenge inn et tips til etaten da
 2. 6 points
  Jeg kommer med min sedvanlige sterke forhåndsdom. Denne gangen blir det slakt. Kameraet er åpenbart basert på en veldig liten bildebrikke og da blir resultatet så elendig som demoene her viser. Lyssterk optikk hjelper på følsomheten, men går på bekostning av blant annet koma. Det vil si at stjernene ser ut som en samling pyramider som peker mot midten av bildet, i stedet for pene punkter. Videre er grensesnittet noe av det mest krevende å designe på kameraer for tida. Dette er tydeligvis bare en metallboks de ikke en gang tør å vise baksiden av. Én knapp er alt som vises. Optikk som er designet for større sensorer er ofte ikke veldig skarp når de brukes på sensorer med veldig små piksler. Optikken er tydeligvis noe som kommer i tillegg (mulig den leveres med et kitobjekiv). Skal man både ha vidvinkel (melkeveien), midtvinkler (andromeda og noen stjernetåker) og tele (månen, planeter og andre stjernetåker) så er man avhengig av å ha objektiver med de passende brennviddene. Hvorfor ikke bare bruke systemkameraet man har fra før da? (For man har vel det om man har liggende noen objektiver å sette på dette kameraet via adaptere). Sorry, men her har TinyMOS veldig mye å bevise før det blir i nærheten av interessant å åpne lommeboka. Det de har lagt fram nå er langt i fra overbevisende.
 3. 5 points
  Sånn bilrelatert; Fredric Aasbø ble nettopp verdensmester i formula D
 4. 5 points
  du har ikkje vore uheldig. Du har sjølv det hele og fulle annsvar for å rote deg bort i en fyr du visste bare var ute etter sex mens han var vekke fra dama heime.
 5. 4 points
  Tror du misforstår funksjonen til spissen i Klopp sitt system fulstendig.
 6. 4 points
 7. 4 points
  Ikke så enkelt dessverre. Hvordan Norge blir seedet til playoff: Gruppe A: Tyrkia (15p, Island H) må holde Nederland (13p, Tsjekkia H) bak seg. Men Tyrkia kan ikke vinne sin kamp for da vil de sannsynligvis passere Norge på UEFA-rankingen. Hvis Nederland vinner så MÅ Tyrkia spille uavgjort. Tyrkia har Nederland på innbyrdes. Gruppe B: Israel (13p, Belgia B) ELLER/OG Kypros (12p, Bosnia H) må passere Bosnia (14p, Kypros B). Hvis Kypros-Bosnia ender uavgjort så MÅ Israel vinne sin kamp. Eller så holder det om Kypros slår Bosnia. Gruppe C: Ukraina (19p, Spania H) må passere Slovakia (19p, Luxembourg B). Etter seieren mot Malta kan det virke som at vi har gått forbi Slovakia på rankingen, og at Slovakia må vinne siste kamp for å gå forbi oss igjen. Siden Slovakia har Ukraina på innbyrdes så må Ukraina ha ta flere poeng i siste kamp enn det Slovakia gjør. Gruppe D: Irland (18p, Polen B) må passere Polen (18p, Irland H). Irland må vinne kampen. Eller så må de spille uavgjort med minst fire mål i kampen (2-2, 3-3 osv) for å passere Polen på innbyrdes (bortemål), i dette tilfellet er Norge avhengige av 1p i Italia. Gruppe E: Ingen bekymringer her, Slovenia er sikret playoff og er bak oss. Gruppe F: Romania (17p, Færøyene B) må tape mens Ungarn (16p, Hellas B) må ta minst 1p (Ungarn har Romania på bortemål). 1p på Romania betyr at de holder seg foran oss på rankingen, mens tap for dem og 1p til Norge i Italia tar oss sannsynligvis forbi dem. Gruppe G: Både Russland og Sverige er altfor langt foran oss. Gruppe H: Det er tett om plassene på rankingen. 1p på Norge i Italia kan i flere tilfeller være helt avgjørende. Gruppe I: Danmark (12p, ferdigspilt) må holde Albania (11p, Armenia B) bak seg. Uavgjort i den kampen holder for vår del siden Danmark har Albania på innbyrdes oppgjør). Status: 1 vunnet, 1 tapt Mål: Vinne 3 av de gjenstående 6 gruppene Kilde for en oppdatert ranking.
 8. 4 points
  - "Hvorfor er det bare iPhone som har masse rare feil?" - "Det er ikke det, f.eks er det et stort problem med pennen på Galaxy Note" - "Herregud, forlanger dere at jeg skal få med meg alt, eller?" Og sånn går no dagan.
 9. 4 points
  Så bra. Da mener du det. Og samtidig avslører enda en ting du ikke kan en dritt om.
 10. 4 points
 11. 4 points
  Skulle bare mangle at den som faktisk har laget musikken/har rettighetene også får noen kroner. Hvis du vil slippe - lag egen musikk i stedet for å frynse på andre!
 12. 4 points
  Helsikke så skuffet jeg ble nå. Trodde det var korrupsjon og drama blant adminbrukere på Diskusjon.no og hadde gledet meg til en saftig tråd..
 13. 3 points
  Hei meg selv, høyreklikk på kilden i teksten og velg "Rediger kilde", da havner man på en meny hvor man kan legge inn sidetall. Om du vil endre på noe mer kan du gjøre kilden statisk og endre til hva enn du måtte ønske. Lykke til med teksten!
 14. 3 points
  https://www.youtube.com/watch?v=kMqeoW3XRa0 Hoho, for et cast
 15. 3 points
 16. 3 points
  Kunne godt ha sagt det, hvis det hadde vært tilfelle. Men det er jo ikke det. iPhone 6s har ikke mistet noen funksjon, den har bare forbedret en den hadde, nemlig en svært mye raskere avlesning av fingeravtrykk. Man skal være svært kreativ i sin problematisering for å få det til at den har mistet en funksjon...
 17. 3 points
  Feil.Den er ikke for rask. Det var jo en omvei til denne konklusjonen, men fint, da er vi enige...:1) Ja.Det er ikke hurtigheten til fingeravtrykks sensoren jeg har kritisert. Vi er enige om du også klarer å si "iphone 6S har mistet en operasjon/funksjon som har vært mulig med iphone 6" Det er et faktum. Det forandrer ikke på det andre faktum : det at 6S er kjappere og bedre og mere funksjonsrik enn 6ern . Til informasjon : Jeg tar i bruk nye rutiner hele tiden kontinuerlig og prøver ut nye ting og programmer, operativsystemer og enheter og har et åpent sinn til endringer og nytteverdi. Det er mye av dette jeg driver med i mitt arbeide innen IT overfor kunder men også internt. Så det med å ikke endre seg siden 90 tallet og være åpen for endringer kan vi la ligge. ""iphone 6S har mistet en operasjon/funksjon som har vært mulig med iphone 6" Det er et faktum. Det forandrer ikke på det andre faktum : det at 6S er kjappere og bedre og mere funksjonsrik enn 6ern ." er jo det den ikke har ... du bare bruker hodet å finner andre veier å gjør AKKURAT det samme. "At Mikkis2k bruker tid og energi på Internett for å finne og poste det bildet sier jo bare hva slags forhold "han" har til emnet." Det å prøve å gjøre dette til et personangrep eller sette ord i munnen på andre er en utrolig dårlig måte å kverulere eller diskutere på! Du sier også at man er hårsår osv fordi man faktisk forteller deg at man kan gjøre det på andre måter! Dette kalles oppfinsom, smart, kreativ og utadvendt. Men jeg ser jo nå at dette er et vanskelig evne og at det er vanskelig å sette punkter på hva som er riktig og ikke. Iphone 6s har ikke mista noen som helst operasjon/funksjon som iphone 6 hadde. Her er det bare noen som rett og slett ikke klarer å være kreativ og heller griner over at man faktisk må være kreativ å tenke seg fram til andre løsninger!.
 18. 3 points
  Vel, i så fall, la meg uttrykke min skuffelse over at du forlater denne diskusjonen.
 19. 3 points
  Artikkelforfatter gjør i ingressen/første avsnitt den samme skivebommen som de fleste som blir skuffet over at månen fremstår som en totalt overeksponert glødende prikk. Under vanlige forhold ligger månens støvete overflate badet i sollys akkurat som ens eget nabolag på en solskinnsdag og har lite med astrofotografering å gjøre bortsett fra dette med høy brennvidde hvis man ønsker en nærmere titt. Til sånt kommer man lengre med relativt rask lukker og f/8, enn med 30s og vidåpen blender som ligger mer i astrofoto-kategorien. Selv under en måneformørkelse er man fortsatt langt unna eksponeringer som egner seg for stjernetåker, og resultatet ville ligget nærmere det tredje bildet i bunnen av artikkelen.
 20. 3 points
  Da har jeg hatt min 6s i 2 dager. Har aldri hatt en iphone før, og her er mine inntrykk: - Sinnsykt kjapp! - Touch ID er fantastisk. - Hardware knapp for å slå av lyd er jo fantastisk smart - Batteri-tiden er bedre enn sammenlignbare android telefoner. Har hatt både Galaxy alpha, S3, nexus 5, og disse har hatt dårligere opplevd batteritid. Alt i alt veldig fornøyd!
 21. 3 points
  Vi kan altså ikke bruke hjem knappen til å vekke (slå på skjermen lengre) samme hvor raskt vi trykker på den ? Er ikke det litt dumt. Det er ikke umulig, så dette er jeg litt lei av å høre. Alt du trenger å gjøre er å bruke negla, eller bruke av/på knappen :O eller faktisk bare trykke helt i kanten.. uff det er vanskelig sant ? Eller bruke tåen.Jeg har ikke negler forresten. Bruke av/på knappen er mindre brukervennlig. Tåpelig svar på det faktum at det blir med ett et "hakk" i brukervennligheten kontra med min 6er. Det er helt herlig at man klarer å lage et problem ut av at fingeravtrykksleseren nå er superkjapp. Ganske fantastisk. - Bruk av/på-knappen - Bruk en annen finger - Trekk ned varslingssenteret når du er inne Se løsninger, ikke problemer.
 22. 3 points
 23. 3 points
  Trubadurer som covrer låter på puber må også betale til rettighetshavere, i Norge vil dette være tono og gramo. Husk at du tjener penger på å fremføre noen andre sitt verk, selv om du gjør det på din måte.
 24. 3 points
 25. 3 points
  Jeg tolker det til at Apple-brukerne er "raskere på avtrekkeren"... Hahaha!
 26. 3 points
  Jeg er så lei av testene av "toppmodellene" Få nå flere tester som normale mennesker har råd til.
 27. 2 points
  Off jeg blir trist av å lese både innlegget og sitatet ditt, snakkes om ett år når du har innsett at det ikke er bærekraftig over tid slik som tusenvis av personer før deg Husk i det minste å betal skatt og moms, mange som går ut av det der som gjeldsslaver.. Denne tråden er splittet ut fra "Hva tjener du? Hvor jobber du? Hvor gammel er du?"
 28. 2 points
  Jeg mener at det er mer ryddig å ignorere deg enn å forsøke å få en meningsfull samtale ut av dette utgangspunktet. Jeg tror Emancipate har fått så gode svar han kan få.
 29. 2 points
  Er dette umulig, eller det bare at vi ikke kan det ennå? I de fysiske modellene vi har er det umulig, og du kan ikke finne det ut uten å gjøre drastiske inngrep i atomkjernen. Hvis det skulle vise seg at det finnes omveier rundt Heisenbergs uskarphetsrelasjon ville det vært oppsiktsvekkende.
 30. 2 points
  Hvorfor roper alle elektriker? det er ferdig kabel , avisolaer og bare til å skru inn. Nesten som å ringe elektriker for lyspære.
 31. 2 points
  Hva har historien i begynnelsen av tråden å gjøre med spørsmålet? Jeg har ikke noe imot å henge ut med vennepar, som singel, men hvis du ikke liker det, så er det jo ingen om tvinger deg til å gjøre det! Gjør det du vil, men ikke regn med å bli invitert til de mange ganger til, før de gir deg opp.
 32. 2 points
 33. 2 points
  Fordi jeg liker å skape en oversikt over brukere vi har her på forumet, både for å kunne gjøre jobben min som veileder, og for å kunne trekke frem slike poenger som jeg gjorde i innlegget over. Alternativt svar: Fordi jeg stalker folk på forumet.
 34. 2 points
  Jeg mener at religiøse arrangement skal særstilles av en sekulær stat. Dette er ikke komplisert. Jeg ønsker at det skal være lik behandling under loven, i en sekulær stat. Jeg ser at din sammenligning med undervisning i skolen feiler, og du hopper glatt over til neste håpløse forsøk på å angripe min posisjon. Du ønsker at kristendommen skal gis fordeler andre religioner ikke skal få, av den samme sekulære staten. Dette er vi tydeligvis uenig om. Det hadde nok hjulpet på inntrykket ditt om du faktisk leste det jeg skrev. La meg derfor gjøre det enkelt for deg: 1) Dersom søndag skal være en hvile dag, med begrenset støy, så burde dette gjelde alt fra gressklipping til gudstjenester. 2) Dersom man først skal tillate regelmessig støy på hviledagen i en religiøs kontekst, så burde dette være tillatt for alle religioner. Noe annet gir fordeler til en religion fremfor andre, som er en forskjellsbehandling som ikke burde være gjennomført i regi av en sekulær stat. Enkelt nok?
 35. 2 points
  Har vi noen spennende/avgjørende kamper i dag?
 36. 2 points
 37. 2 points
  Fordi iPhone berører hundrevis av millioner eiere. En på f.eks iphone 6 ville vært gjeldende for titalls millioner mennesker etter kort tid på markedet, mens en nylansering av z5 compact bare berører noen hundre tusener. Mer populære telefoner som Samsung note 5 blir også omtalt, så stylus problemet var på YouTube, norske og utenlandske mobilsider, aviser etc. Du fikk det bare ikke med deg. Ingen bryr seg om å skrive en artikkel om en mobil som såvidt trekker lesere, slik er det bare. Og du virker bare useriøs når du i diskusjoner kommer med påstander du egentlig ikke har basert på noe som helst. og når du blir korrigert så opptrer fu arrogant og går rett i forsvarsmodus.
 38. 2 points
 39. 2 points
  Ja neste store for han blir 5 milliarder. Jeg kan godt forstå deres uttalelser, men jeg ser en annen side av saken som jeg også kan dele med dere. Det er ingen tilfeldighet, og heller ikke slik at war produserer disse poengene som om det var noe hva som helst. Det hører nemlig med til historien, at ressursene som legges ned fra war sin side er meget imponerende (han er en vanlig mann med en utrolig kapasitet og vilje til å gi av seg selv). Ergo synes jeg absolutt at det er på sin plass å markere dette for hver 100000 poeng. Han er også andre mann i verden som oppnår disse milepælene (det i seg selv er mer enn god nok grunn til å markere). Så har jeg også nevnt tidligere i denne tråden at mye av tanken er å kunne se tilbake. Og pr dags dato er 100000 poeng en meget akseptabel mengde poeng (i fremtiden kan dette være svært andreledes). Enda en grunn til å markere. Som dere skjønner, så vil jeg fortsette å markere slik jeg har gjort til nå, men dere står selvsagt fritt til å komme med uttalelser. Takk igjen til alle som bidrar til Team Hardware.no. Jeg setter stor pris på alle bidrag, store som små
 40. 2 points
 41. 2 points
  jeg kan hvertfall ikke se at det finnes noe som er 100% tilfeldig . alt er avhengig av tidligere hendelser som for det meste går i rundgang f,eks så mener mange at været og temperaturen er lit tilfeldig i forhold til det normale , men der er det jo også sykluser
 42. 2 points
  http://www.joe.co.uk/sport/dj-spoony-played-liverpools-anthem-at-old-trafford-and-united-fans-are-furious-video/19013 Haha, modig gjort!
 43. 2 points
  Her er en liste med omtale og skjermdump over 20 programmer som gjør det du etterspør: http://www.gfi.com/blog/the-top-20-free-network-monitoring-and-analysis-tools-for-sys-admins/
 44. 2 points
  Din generasjon er føkked om dere definerer livet ut fra FB. This. På tide å vokse opp kanskje? Livet er mer enn endeløs blaing dagen lang i fjas og mas fra alskens søppelsider.
 45. 2 points
  De "beisene" du snakker om (for uinvidde betyr det bevis på elgisk) er rent anekdotiske uten det minste snev av vitenskapelig/akademisk/empirisk innhold. Med andre ord: "udokumenterte påstander". Det finnes forøvrig bare én boks å tenke i når man snakker romfart (og alle andre vitenskapelige grener): Den naturvitenskapelige boksen hvor man har et særdeles nært forhold til fysikk og matematikk. Noe jeg mener bestemt at du aldri har hatt. Det som er komisk er at du, uten filla peiling på hva du snakker om, er så bastant. Jeg velger faktisk å se på det som et "beis" på en diskusjon jeg og noen i klassen hadde på byen forrige helg: Desto lavere kunnskap man har desto mer bastant er man. Herved presentert som Twinflowers første lov.
 46. 2 points
  Nå er det bare å ringe NASA å informere om at det meste av deres vitenskap er feil Jepp! Og be de slutte å ta hensyn til all teorien!
 47. 2 points
  Gode nyheter for oss som elsket Until Dawn. "Until Dawn Sales “Surpassed Expectations,” Already Talking Internally About a Sequel" http://www.playstationlifestyle.net/2015/10/09/supermassive-games-until-dawn-2-being-discussed-sales-surpassed-expectations/#/slide/1
 48. 2 points
 49. 2 points
  Trodde ikke jeg skulle finne en så morsom tråd her på Diskusjon, men denne tar virkelig kaka.
 50. 2 points
  Dere skriver at overskuddet i mobilavdelingen har økt. Samtidig skriver dere at det er første gang den går i pluss! fra 12 til 16! Det henger jo ikke sammen. Og så sier dere at de øker mye, fordi de har tjent lite før? Hovedgrunnen til at inntekten økte var at den var lav før? Gode nyheter for folk på minstelønn. Dere har åpenbart ikke noen anelse om hvordan Samsung Electronics fungerer. Dere er klar over hvor utrolig mye flash minne de produserer? Hvor mye RAM? At de er verdens andt største semiconductor, bare bak Intel? Hvor mye av dette havner i hyllene med et stort Samsung klistermerke? LITE. Det er inne andre ting. Vet du hvem Samsung har å takke? Sine egne folk, for smart taktikk og bra arbeid. Skulle de takke alle så blir lista lang. OG da må en gjøre det samme for Apple. De må takke forbrukerne sine. Og når ble en av Samsungs største kunder deres rival? Dette er buisness, ikke noe fan-forum! Det er noen deler av Samsung som konkurrerer med varer som Apple leverer, og andre som har Apple som samarbeidspartner, og andre igjen som har dem som stor kunde. Semiconductor delen av selskapet ser jo på Apple som en stor innkjøper av produktene deres. Dere er klar over at Samsung alltid har hovedsaklig har brukt Snapdragon? Det som var overraskende var globalt bruk av Exynos 7420. Samsung bruker til enhver tid det som er det beste. Mobilavdelingen er ikke semiconductor-avdelingen. Mobilavdelingen velger det som er best. Hvis det blir SD 820, så velger de det. Håper dere leser litt mer gjennom det dere skriver om neste gang. Det er gøy hvis artikkelen gir informasjon og ikke øker uvitenhet.
×
×
 • Create New...