Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/05/15 in all areas

 1. 5 points
  Hvorfor gidder du?
 2. 4 points
  For min del ser det ut som noe fra 65 millioner år tilbake.
 3. 3 points
  Jeg har stort sett følt disse "Betalt innhold"-artiklene har vært litt så som så, men denne hadde en god del nyttig informasjon ..nå er det bare å legge seg i hardtrening slik at noen finner meg et verdig mål
 4. 3 points
  Der trur eg du tek feil. Ikkje om kravet er omstridt.
 5. 3 points
  Jeg står fremdeles på at dette var et triks fra Jeremy for å slippe å skifte navn til Jennifer.
 6. 2 points
  Hvor stor nytteverdi nøyaktig Telenor får ut av denne saken er jeg litt usikker på, men uansett så synes jeg akkurat denne "artikkelen" gjorde noe reklamer sjeldent gjør. Den informerte om noe jeg er sikker på at flere kan ta nytte av, den var ikke påtrengende og det luktet ikke reklame fra avsender. Oppdragsgiver ble ikke nevnt mange gangene, og det gjør at innholdet ble mye mer lett fordøyelig. Kort sagt: tommel opp!
 7. 2 points
  Amd ingeniør Hallock sine meninger om mangelen på 12_1 feature settet : Trolig vil ikke dette ha noe å si for de aller første DX 12 kompatible tittlene , det er trolig spill som blir lansert i 2016 og 2017 som kan muligens utnytte 12_1 og få en ytelseforbedring , men hvor mye dette har å si blir ren spekulasjon per dags dato med mindre en av dere sitter på et spill som støtter 12_1 og er under utvikling... Måtte jo få igang en diskusjon på en frædda Nizzen kan jo ikke slutte å lage kvalme, som resten av nvidia ungene i AMD tråden
 8. 2 points
  Slike nær-bakken-flyvere vil også møte en utfordring som flate test-kornåkre ikke kan by på, plutselige kastevinder. Dette er en av hovedårsakene til at luftputebiler, som var hot på 50- og 60-tallet, aldri tok av.
 9. 2 points
  Jeg er klar over det, og jeg leter ikke etter støtte fra Buddhismen for å underbygge mine egne valg. Jeg spør fordi jeg er interessert i andres synspunkter utifra et buddhistisk ståsted.
 10. 2 points
 11. 2 points
  Skulle til å skrive litt om hvorfor jeg hadde det installert, men så slo det meg at det kan være det samme og at jeg egentlig ikke bryr meg
 12. 2 points
  Ser det er veldig lenge siden du skrev denne posten, men svarer allikevel. Såvidt jeg ser på siden din viser du ikke til noe som helst som kan "bekrefte" at du har kompetanse innen IT / Web Design. Spesielt ikke Web Design. Det lille du har å vise til på nettsiden din er ekstremt stusselig arbeid, så jeg anbefaler deg å oppdatere porteføljen din med nyere og mer relevant materiale. Siden du har navngitt fanen "Web Design" forventer jeg at det faktisk er noe som er relatert til webdesign der, og ikke 5 slappe bilder laget i Photoshop. Jeg mener ikke å være ekstremt negativ, men det er viktig å være realistisk her. Når du verken har utdanning eller noen portefølje (evt GitHub) å vise til vil du så absolutt ikke få noen jobb innenfor dette feltet med mindre du har ekstremt flaks. Dersom du faktisk kan noe innenfor IT er det svært viktig at du faktisk viser det. Det holder ikke å si det da arbeidsgivere helst vil slippe å kaste bort tiden sin på intervjuer som ikke fører til noe. Beklager hvis dette virker demotiverende, men det er hvert fall veldig konkret "hva du må gjøre".
 13. 1 point
  Ja, der kom du jo med noe jeg ikke har tenkt på i det hele tatt . Apper altså. Må innrømme at det er totalt fremmed territorium for meg, men værsågod, kom gjerne med flere tips om dette her Ikke veier de noe, og ikke krever de mer plass enn størrelsen på mobilen
 14. 1 point
  Kan jo godt være at de har latt være med overlegg? Det er jo en slags tilbakeblikk/pek på originale Jurassic Park så det vil jo være noe teit å drive å forandre velocirapoterer fullstendig fra hvordan de så ut i originalen? Når det er sagt så er ikke dette filmens store problem.. Problemet er CGI vs animotronics som ble benyttet i originalen. Det er jo helt tragisk at raptorene ser mindre realistiske og troverdige ut her enn de gjorde i en film fra 1993!
 15. 1 point
  Ja og ja. Eller for å svare litt mer ordentlig: Søk etter "ny fysikk" er et hovedmål. Håpet er spesielt å finne ut hva den mørke materien er, og SUSY er favorittforklaringen til mange for å gi en forklaring på dette. I tillegg vil man også gjøre modell-uavhengige søk etter ny fysikk; altså rett å slett lete etter ting som ikke stemmer med det vi vet fra før. Higgsfysikk blir også viktig. Med mer statistikk blir det blant annet mulig å måle om koblingen til de ulike partikkeltypene er slik standardmodellen forutsier eller ikke.
 16. 1 point
  Fordi trafikken må komme frem til routeren før den kan bli avvist eller sluppet gjennom. Det er rett foran routeren din flaskehalsen blir værende under et ddos-angrep. Alt innenfor routeren går vanligvis knirkefritt (mer båndbredde på et lokalt nett), men det hjelper ikke når serveren du prøver å være tilkoblet befinner seg utenfor. Den eneste måten å overvinne et ddos-forsøk er å ha mer båndbredde enn angriperen, men når angriperen kan benytte seg av botnet bestående av tusenvis av maskiner blir det temmelig vrient
 17. 1 point
  Hei, flotte medlem! Jeg har nå søkt 100 000 sanger, før jeg endelig fant sangen du lette etter! Åh, tusen takk, meg selv Du er en engel <3 Åh. Det var da så lite. Lyrikken var faktisk "Kisses, all we have to do is feel it" -- og den hadde et parti med "feel it, feel it, feel it, feel it". Google suger salte, svette, hårete, gamle... gymsokker. ... Såh.
 18. 1 point
  Veldig spennende serie! Likte godt dette. Vanskelig å velge noen favoritt, kanskje V3.
 19. 1 point
  Det er vel ingen hemmelighet at det foregår.
 20. 1 point
  Strålende havørnbilde. Hadde tenkt å legge ut et selv, men etter å ha sett dette tror jeg det er klokt å vente en stund ! Situasjon, lys og positur er i mesterklassen synes jeg. Vennlig hilsen Ragnar
 21. 1 point
  Er klar over det Ingenting er problemfritt. Hva var poenget ditt egentlig?
 22. 1 point
  Japanere er et flott folk. Høflige og ydmyke. Ett eksempel så man jo etter tsunamien for en stund siden. Ikke en sabla butikk var plyndret i kaoset. Sammenlign det med jordskjelvet på haiti f.eks, der plyndring, vold og voldtekter skjedde på hvert gatehjørne. Litt forskjell i kultur?
 23. 1 point
  Jarnagardsamlingen - Minst 15% orker i alle norske styrerom. - Stortinget rives og erstattes av en replika av Orthanc. - Alle statsministre, uavhengig av kjønn, må ha langt, hvitt skjegg og dyp, rungende stemme for å kunne regjere. - Hobbiter forbys innpass i Kongeriket Norge. - Svart kråke blir rikets nye nasjonalfugl. - Dramatisk økning i tilskudd til skogvokterbransjen, særlig i områder dominert av enter. Ytterligere forslag mottas med takksigelser.
 24. 1 point
  Er loopen din rimelig ny? I så fall er det relativt vanlig at f.eks radiatorer ikke er skikkelig rene. Mange skyller komponentene (alt + slanger) før installasjon. Selv pleier jeg å bygge loopen, kjøre et par uker før jeg bytter ut væsken og gjerne slangene også. Da får man vekk smuss og fett o.l fra produksjonen av disse komponentene. Kjølevæsken blir mer og mer grumsete, og det vil bygge seg opp litt fettlag. Algevekst kan forekomme. Avleiring. Du må bytte væsken, bytte slanger (enklest å bytte disse) og av og til mekanisk rengjøre så mye du kan av komponentene (innsiden av res og cpu blokk lar seg rengjøre manuelt).
 25. 1 point
  Game of Thrones i sin helhet er en veldig mye bedre serie andre gangen man pløyer igjennom den etter min mening. Da har man mer kontroll på de ulike familiene og lokasjonene ting utspiller seg.
 26. 1 point
  Jeg hadde kjøpt alt nytt. Hovedkortet har utdatert brikkesett og støtter ikke PCIx 3.0. RAM kan du forsåvidt bruke igjen, men RAM er så "billig" at du like greit kan kjøpe nytt med høyere klokkefrekvens, du bør ha minimum 8GB (helst 16BG etter min mening). Skjermkort har litt lite VRAM så bør vel gå for nytt der også. Hva skal du gjøre med den ekstra kraften en ny maskin/ oppgradering gir? Vanskelig å anbefale noe hvis man ikke vet akkurat hvor mye kraft du trenger Budsjett er også fint å vite om Edit; Hvis du bare skal oppgradere PC'en så gå for et nytt skjermkort og mer RAM, det vil gi deg rimelig mye mer kraft for en relativt billig penge. Sett også inn en SSD, det gjør underverker for en eldre PC.
 27. 1 point
  Ja, folk flest kan nok meir om straum enn personar utdanna innanfor feltet. Arbeidet kan få konsekvensar uavhengig av om straumen er på eller ei medan jobben pågår.
 28. 1 point
  Jeg kan ta det ei helg for 100kr per time kjøring og venting (kø, ferger, og slikt). Men da må du skaffe kjøretøy, betale for driften av denne og sørge for adekvat overnatting om ikke kjøretøyet har hytte med seng. Om kjøretøyet skal leveres til Bergen igjen kjører jeg det tilbake. Hvis ikke ordner du transport tilbake til Bergen (gjelder som venting/kjøring, så 100kr per time gjelder da og). Om jeg skal hjelpe til med å bære tar jeg doble timer for den tiden. (Kanskje 4400kr ikke hørtes så mye ut nå?)
 29. 1 point
  Er utroskap straffverdig?
 30. 1 point
  Er bekreftet at online delen ikke vil komme med i denne pakken, noe som for min del er helt greit. Aldri spilt disse spillene for den biten uansett. Har såvidt testet det men fant det ikke underholdende i hele tatt. http://blog.us.playstation.com/2015/06/04/uncharted-the-nathan-drake-collection-out-october-9th-on-ps4/#comment-1091276
 31. 1 point
  Nei, jeg er bare bitter. Fikk ta med ett ark på en eksamen da jeg var på utveksling. Foreleser lo av meg da jeg spurte om jeg måtte få spesielle ark fra instituttet eller om jeg kunne bruke mine egne.
 32. 1 point
  Middelmådig (5) - Kjedelig (1) = Nokså dårlig (4)
 33. 1 point
  Mesterlig fremført dette i mine øyne. Linjer, skygger, mennesker og kontraster - det meste sitter her i mine øyne. mvh Jan
 34. 1 point
 35. 1 point
  Jeg er sjuk i dag så tar meg fri. Det er forøvrig ikke bildeplikt i hver post i denne tråden.
 36. 1 point
 37. 1 point
  Dette bildet er ifølge Bethesda in-game og inneholder mange easter egg fra spillet. OMG OMG
 38. 1 point
  Hvorfor er det bilde av en iPod?:3 Den har jo ikke Android......
 39. 1 point
  Et lett spill kan være dritbra, men det kan også være ræva. Et vanskelig spill kan være dritbra, men det kan også være ræva. At det er lett betyr ikke at man må mislike spillet, uansett hvor mye du ønsker at alle skal dele meningene dine.
 40. 1 point
  Etter eksamensperioden kom jeg frem til at det var på tide å reinstallere OS-et også mer enn tre år og en (riktignok knirkefri) oppdatering fra 12.04 til 14.04 ettersom 20gb begynte å bli litt trangt med mongodb, latex og alt annet som hadde hopet seg opp. Gikk likegodt for btrfs der også. Har nå forskjellige subvolumes for / og /home som i praksis gir mye de samme fordelene som partisjoner, men uten fysisk plasskille. Det slo meg først noen dager senere at når jeg har fått konfigurert alt som jeg kan jeg ta et snapshot av root-subvolumet og da alltid kunne hoppe tilbake til en "clean"-install som er ferdig satt opp om jeg ønsker det.
 41. 1 point
  Hvordan kan du si at Liverpool har hatt en ufattelig dårlig sesong når de akkurat har oppnådd deres nest beste ligaplassering på 5 år? Vil heller si at det har vært en ganske så normal sesong. Liverpool: 7, 6, 8, 7, 2, 6 (2 sesonger med CL) Dortmund: 1, 1, 2, 2, 7 (5 sesonger med CL, en finale). Men viktigst er kanskje at konkurransen i toppen av PL er så stor, at CL spill er svært vanskelig å få til for Liverpool. I Bundesliga derimot så har Dortmund over tid vært en klar #2, hvilket fører til at CL-spill snarere er regelen enn unntaket.
 42. 1 point
  Helt typisk jente-oppførsel. Mest sannsynlig mistet interessen for deg. Move on og finn deg ny. ELLER, så skjer det iblant at folk er opptatte med sitt og glemmer andre. Kan godt prøve en siste gang å få kontakt, men virker som all håp er ute uansett. Så nå har du egentlig to valg, å enten avslutte det på en stille måte og ikke gjøre noe, eller konfrontere henne og kreve forklaring. Sistnevnte pleier å sette dype spor for evt. fremtidig kontakt da. I fleste tilfeller er det mer naturlig å la ting dø ut og heller prøve igjen senere. Da kan man i det minste skylde på en travel hverdag.
 43. 1 point
  Liker dette kabinettet, jeg. Synd det er umulig å få tak i og antagelig koster din høyrearm og din førstefødte på bruktmarkedet.
 44. 1 point
  Den er litt på kanten av det vi bryr oss om. *Fnis*
 45. 1 point
  Dette innlegget gjør meg trist. Veldig trist. Ikke bare det at du sier det egentlig ikke er noen mening med noe, men særlig det at Hitler drepte 5 millioner egentlig betyr ingenting. Jeg mener objektiv moral finnes. Jeg kunne aldri vært ateist, da ville jeg ikke sett poenget med noe som helst - vi skal jo alle dø en dag uansett, men jeg tror sjelen/bevisstheten lever videre etter den fysiske død. Jeg tror på Gud og Jesus (obviously), og det gir en dypere mening for meg. Gud gir livet mitt mening, en veldig dyp mening. Ikke bare mitt liv, men hele verden/menneskeheten gir mening. Det betyr at vi er her fordi han skapte oss, og for at han ville vi skulle leve i kjærlig felleskap med hverandre og Han. Jeg tror Gud er kilden til kjærlighet og alt godt. Jeg kommer aldri til å slutte å takke Gud for å skape meg, og for å gi meg valget om å velge han. Vær så snill å gi Gud en sjanse folkens. - Simen
 46. 1 point
  Jeg har spilt nok GTA til å vite at en bil definitivt fungerer bra som et våpen.
 47. 1 point
  Ja det er ganske umoralsk å blindt støtte palestinerne slik mange idioter i norge gjør. (Jeg kaller dem idioter da de er voldsomt opptatt av å få frem at palestinerne er 100% uskyldige og jødene er noen blodtørstige monstre, uten å i det hele tatt sette seg inn i hva som faktisk foregår) Som alle konflikter så har den faktisk 2 sider, noe Dassen så pent skildrer ovenfor. Får en liker fra meg.
 48. 1 point
  Du la kanskje merke til at han skrev "blir", ikke "er"? AtW Ja, han sier at den blir vinner når den kommer.
 49. 1 point
  Godt du ikke bor i Haram kommune, da. Haram kommune har tatt imot flere muslimske flyktninger
 50. 1 point
×
×
 • Create New...