Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/25/15 in all areas

 1. 18 points
  Jeg har en lignende historie fra vårt lager. Hos oss henter man en del produkter man har kjøpt på serviceavdelingen, blant annet mobiler, nettbrett, datamaskiner.. Man henvender seg i en luke og den ansatte går og finner varen og overrekker den til kunden så sant kunden kan fremvise kjøpskvittering. Standard elektronikkbutikk. Anyway, luka hos oss er ganske massiv og det er sikkert 1.40 opp til disken so to say. Skal altså mye til for å "titte" over den for kunder. De må i så fall mer eller mindre heise seg opp på disken og velte seg over dersom de skal få ansiktet inn i lageret vårt. Denne smartingen hadde nettopp vært i butikken og kjøpt seg et billig tullenettbrett. Han viser kvittering og lageransatten vår gikk fra stasjonen sin for å finne varen til kunden. I det han gjør det (ser vi på kamera i ettertid), så hopper kunden opp på disken og lener seg over slik at han ser ned på arbeidspulten hvor vi har pc og alt mulig. Her ligger også mobiltelefonen til den ansatte, som også er av typen med lommebokdeksel med både førerkort og bankkort i. Kunden snapper så denne til seg og fyker rett utenfor døra hvor han trolig legger fra seg mobilen, også kommer han inn igjen og står der og venter som normalt i det han får nettbrettet i hendene. Tok ikke kollegaen min mer enn et halvt minutt å innse hva som hadde skjedd, og heldigvis har vi den lokale politibilen på speed dial. Glupingen hadde selvfølgelig lagt igjen det ekte navnet sitt, samt adresse, på kjøpet. Politiet reiste rett hjem til kunden og fikk tilbake mobilen + litt annet knask. Tok vel totalt en time fra tyveriet skjedde til mobilen var tilbake i lomma til kollegaen min. Enkelte tenker rett og slett ikke. I det hele tatt.
 2. 11 points
  *å Snakk for deg selv
 3. 6 points
  Minner meg om en gang jeg skulle ha ny dør og dørkarm. Ettersom jeg ikke har peiling på dette spurte jeg om hjelp. Fant selv en dørkarm som passet de målene jeg skulle ha, og ville ha en dør som passet. Etter litt leting og svetting konkluderte den ansatte med at de ikke hadde dører og karmer som passet sammen, men han presterte å anbefalle en dør som var mindre for da fikk man tross alt plass til døra i karmen, noe man ikke fikk til med en større dør. Måtte jo så klart protestere på dette, jeg ville jo ha dør og dørkarm som passet sammen Den ansatte måtte gå å sjekke hva han kunne få til, ett par minutter etter kom han tilbake med en annen ansatt, som fant frem riktig dør. Døren er jo så klart mindre enn dørkarmen da den skal inni, men den første ansatte trodde målene på dør og dørkarm skulle være like og jeg ante ikke noe Fant nå ut av det relativt raskt da heldigvis
 4. 6 points
  Idiotisk overskrift. Når jeg fikk denne artikkelen i RSS-leseren min var den "Microsoft gir deg opptil 120 000 kroner for å finne sikkerhetshull i Spartan". Helt fin, innholdsrik overskrift som gjorde artikkelen interessant nok. Nå er overskriften plutselig "Nå kan du få opptil 120 000 av Microsoft". Hvorfor forandre på den? Dere er ikke Buzzfeed.
 5. 5 points
 6. 5 points
  Er sen lørdagsettermiddag, og jeg var nettopp på butikken. Siden det er sent var det få biler på parkeringsplassen. Faktisk bare en annen da jeg kom, så jeg parkerte ved siden av ham. Da jeg kom ut var det en annen ved siden av meg, så vi var tre biler ved siden av hverandre. Resten av parkeringsplassen var tom. Det er riktignok ikke den største parkeringsplassen i byen, men vi snakker 20+ ledige plasser, og som sagt tre som var opptatt. Da jeg gikk inn i bilen kom en stor SUV kjørende og stoppet et stykke foran meg. Jeg tenkte ikke noe over det, så jeg festet sikkerhetsbeltet, slo på musikken på mobilen (har ikke bilstereoe) og tok meg god tid, før jeg endelig rolig rullet ut av parkeringsplassen. Rett etter ser jeg i bakspeilet at SUVen prøver å rygge inn mellom de to andre bilene. Vi snakker 20+ ledige plasser, men fyren skulle absolutt ha plassen min. WTF? "Minst tyve ledige plasser? Uinteressant. En plass ble ledig mellom de eneste to andre bilene på hele parkeringsplassen? Der skal jeg parkere." Dafuq?
 7. 5 points
  I går satt jeg og en kollega på en veikro. Vi var de eneste der, alle andre bord var ledig. Inn kommer en gjeng på 4-5 damer og hvor setter de seg? Jo, de setter seg ved bordet ved siden av vårt, og setter i gang med å skravle. Hva faen er i veien med folk?!
 8. 5 points
  Apropos autopilot. Jobbet tidligere i kassen på ICA, og hadde en snodig opplevelse der. Satt meg i kassen kl 1400, og plutselig var klokken 1700. Det føltes som det hadde gått et par sekunder, og jeg husket overhodet _ingenting_. Noen andre som har opplevd lignende?
 9. 5 points
  En kollega delte en kundehistorie med meg i går som jeg bare må ta inn her... Datteren hennes er 10 år gammel, og hadde spart penger til å kjøpe seg en bok hun har ønsket seg veldig lenge. De kom seg til bokhandelen, fant frem den aktuelle boka, og tuslet til kassa. Hun tok fram en tykk og tung lommebok som det så vidt gikk an å lukke igjen. Idet hun åpner lommeboka, klarer kassedama å tyne ut av seg: - Kødder du? Du ska'kke betale med det der?? Ehh... Alle skjønner at det ikke er dritkult å ta imot 400 kroner i mynter, men alvorlig talt. Når slutta penger å være penger? Also, way to destroy the expecations for 10-åringen. Unødvendig. Herregud, for et kvinnemenneske. Needless to say, kollegaen min tok med seg datteren til butikken over gata, og jenta fikk betale med 20-kroningene sine.
 10. 4 points
 11. 4 points
  Folk som på død og liv skal stå å mingle i utganger, innganger, svingdører osv., som forsinker folkemengden. Det er vel ikke så ufattelig vanskelig å stille seg 2-3 meter til høyre eller venstre?
 12. 4 points
  Hahaha! Elsker autopilot-svar! Har ikke tall på hvor mange ganger jeg opplevde variasjoner av denne samtalen når jeg jobbet som pizzabud. Meg: Håper det smaker! Kunden: Takk det samme! evt Meg: Kos deg med pizzaen! Kunden: Du også! Jeg rekker som regel akkurat å se uttrykket på kunden eller høre fortvilelsen i stemmen til kunden i det han skal til å lukke døra. Bare å glise og gå ned i bilen igjen. I går var jeg på Rema 1000 da én av to kasser var ledig og en kunde kom md varene sine. Hun så på kassedama bak den ledige kassa og spurte om hun kunne betale der. Det hadde tydeligvis kassedama ventet på. "Nei, jeg står her bare for pynt. Hahaha!"
 13. 3 points
  Hvis jeg virkelig var synsk, så hadde jeg uten tvil vist vitenskapen hvem som har rett. Hvis jeg derimot ikke var synsk, så er det klart at testing i et kontrollert miljø er noe som ikke frister særlig mye.
 14. 3 points
  Kjøpte blomsteroppsats til 300,- idag, de stod i noen kjekke esker med silketråd på (litt stor oppsats). Gikk til kassa, damen fjernet esken og jeg fikk ikke tilbud om å kjøpe esken (trodde den fulgte med, fin å ha blomstene stående i eller gi bort i). Hun gjorde ikke noe annet enn å ta av prislappen, fortelle meg hvordan jeg skulle oppbevare den fordi jeg spurte, og si 300,- . Så da gikk jeg, litt paff, med en uinnpakket stor blomsterbukett. Gikk til bilen og fant ut at det er jo trygt og VANLIG å få det pakket inn? Jeg gikk inn igjen og spurte om det er mulig å få den pakket inn, da så hun SUR ut, sa ikke et ord og pakket den inn i noe gråpapir. Ikke noe cellofan eller litt sånn sløyfer eller noe de pleier å sette på innpakka blomster. Syns forsåvidt det var en ganske dårlig service, enda godt jeg liker blomsterbutikken og de andre som jobber der. Var innom MegaFlis også for å se på kjøkkenkraner og fant ut at vi trengte avløpsrens, så vi tok med en rens og gikk til kassa. Fullt kaos der, tre forskjellige kasser og et par kunder ved hver kasse, ikke noe system. Ingen selgere i syne. Så kommer det først en selger som tydeligvis er opptatt med en kunde, nok en selger som blir opptatt med samme kunden, og deretter en tredje som endelig skal betjene en kasse. Vi var høflige og sa at "det var de der borte først".. og de der borte skulle selvfølgelig ha en termostat, så da GIKK han som kom til kassa for å hjelpe kunden ute i butikken?! Da gikk jeg og satt på plass det vi egentlig skulle kjøpe . Ingen av dem sa hei eller kikket opp da de kom til kassa heller. Stjerna idag går til mannen i hundebutikken, han var pratsom og hjelpsom uten å være ekkel og innpåsliten selger. Prøvde å selge litt i starten og så ga han seg da han skjønte at vi visste hva vi skulle ha .
 15. 3 points
  Da skal han bare ringe James Randi med de 90 prosentene sine og håve inn en million dollar. not
 16. 3 points
  Håper han sliter med jobb fremover for å si det slik.
 17. 3 points
 18. 3 points
  4 episoder ut i Daredevil, begge tomlene opp
 19. 3 points
  Ikke "dem gir" men "de gir". Skal du komme med en så nedlatende kommentar bør du formulere deg bedre. Lyd er subjektivt, og de likte det de hørte. Hvis disse hodetelefonene klarer og gi et så bra lydbilde som beskrevet, samtidig som de har en lukket konstruksjon er det en bragd av Shure. Det at de har lav impedans er bare et stort pluss. Man kan selvfølgelig etterlyse en mer dyptgående anmeldelse, med grafer fra gode måleinstrumenter. Men jeg tar nesten ingen såkalte proffe lydanmeldere på alvor før de innfører skikkelige blindtester. skrivefeil må du gjerne henge deg opp i, dog får det deg til å virke desperat etter noe å påpeke... du som på din høye hest skal kritisere meg for nedlatende kommentarer burde vite bedre. Og jeg sier ikke at andre "lydanmeldere" er noe bedre... de er stort sett bløffmakere alle sammen.... ps: og/å burde du lese litt om
 20. 3 points
  Flott at dykk testar hovudtelefonar! Kunne dykk prøvd å få testa Audio Technica sin nye ATH-MSR7? Uansett om dykk får det til eller ikkje, takk!
 21. 3 points
  Lol? For en latterlig ting å mene. Jeg har ikke tall på hvor mange poeng han har reddet for oss denne sesongen, og gutten er et prakteksempel på hvordan en stjerne skal oppføre seg. Vi er ennå ikke sikret CL-plass, så jeg tipper han ser hvordan sesongen ender før han eventuelst signerer en ny kontrakt. Er tross alt ikke bare-bare for en Atletico, born-and-raised, å bytte til RM.
 22. 3 points
  Og i klassisk liberal stil har de startet med å stjele fra andre.
 23. 3 points
  Ja jeg (tror) de er på bærtur. Har ikke tro på at det finnes liv på andre planeter. Det er estimert at det finnes rundt 1 000 000 000 000 000 000 000 000 planeter i det observerbare univers, ukjent hvor mange det faktisk er.NASA er egentlig helt sikre på at det finnes liv på andre planeter, problemet er å finne det. Sjansen for at vi er helt alene i universet er nesten ikke-eksisterende. Sånn bare for å sette perspektiv på ting
 24. 3 points
  Nærbutikken har ansatt en ny. Eller, hu er vel ikke så ny lenger, jeg har nå sett henne der noen uker nå. Skikkelig snodig dame, hun klarer alltid å si et eller annet til kundene som hun absolutt ikke burde si. "Seriøst, hva er det her for noe?" "Hæ, selger vi det her?" "Hvor fant du den?" "Hvor mye koster denne?" 1) butikksjefen burde ta noen runder til med opplæring på henne. 2) det er lov å prøve å opptre litt profesjonelt på jobb. Men jeg ler litt også, da. Moro med folk som ikke er helt A4.
 25. 3 points
  Meg: Håper det smaker!Kunden: Takk det samme! Livets små gleder - slik som når jeg svarer følgende: Personen som gir meg mat: Håper det smaker! Meg: Det håper jeg og! Tar gjerne et sekund eller to før reaksjonen kommer, og jeg har opplevd alt fra frustrasjon til latter. Jeg svarer ofte "det håper jeg og" i fullt alvor - er det noe spesielt med det?
 26. 3 points
  Et tankeeksperiment: med 100 milliarder galakser i vårt universe som hver har 100 milliarder stjerner, gir dette totalt 10 triliarder stjerner. Hvis bare 0.000001% av disse har planeter, gir det 100 billioner stjerner med planeter. Hvis bare 0.0000001% av disse stjerner med planer har planter med jordlignenede betingelser og liv, så vil det gi en million planeter i vårt univers som har liv slik vi har det her på jorden. - kanskje noen ligger 1000 år foran i utviklingen, eller etter ....
 27. 3 points
  Synes det er helt topp at folk betaler med mynt jeg, da slipper vi og kjøpe veksel hos banken. Verre når Olga på 79 har vert i minibanken og tatt ut en tusenlapp for så og komme inn til oss og skal kjøpe en lyspære til 7 kr for den. Men herregud, vi godtar nå det og uten surmuling.
 28. 3 points
  75% til Valve og Bethesda? Ikke rart de er begeistret for en slik løsning.
 29. 2 points
  Øresus rammer 1 av 7 nordmenn. Tinnitus er ikke som en vanlig lyd - den «dekker» hele hjernen
 30. 2 points
  http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=55502499 "Corsair harddisk selges" "harddisk i corsair kabinett" "noen av spesifikasjonene på kabinettet:" Nerdehjertet mitt blør
 31. 2 points
  En del bastante innlegg med sterke meninger, fikk meg til å søke opp forskjellige tester på Shure headsettet, og det får gode kritikker. Noe som får meg til å tro at Tek.no er på riktig spor når de sier det er bra. Så jeg syns kritikken av "prøvekjøringen" er litt overdrevet. Men ikke noe jeg ville kjøpt uten å lyttet til det først. Subjektivt sett :-)
 32. 2 points
  Er det bare meg som føler denne anmeldelsen var preget av latskap? Leses jo mer som en produktbeskrivelse egentlig, med et kort paragraf om lydkvaliteten. Men så er kanskje ikke hodetelefoner det tek.no fokuserer på, så føltes jo dette mer som en produktplassering for å skaffe flere klikk til prisjakt. Hadde jo vært interessant å se frekvenser, hvordan den har blitt testet ut til forskjellige typer musikk, hvordan den reagerer på forskjellige forsterkere og hvordan den kan sammenlignes med andre headset i samme prisklasse.
 33. 2 points
  Har ikke testa disse, men målinger her viser at det mangler endel på bassen: http://en.goldenears.net/22693 Eier og har testa mange audiofile hodetelefoner. Kan varmt anbefale SONY MDR-MA900 som man får på ebay for rundt 1500kr. For dette får man veldig mye for pengene. Selv noen folk på head-fi med verdens dyreste hodetelefoner (og kanskje beste) Stax sr-009 og tilhørende utstyr sier de er happy med Sony MA900 for casual lytting.
 34. 2 points
  Det står gode på Foto og Video. Jeg tolker ikke det som butikken, men at det skal være gode på begge deler, og der er vel ikke Pentax ideelt? For meg høres det ut som et godt kompaktkamera er tingen, muligens et speilløst hvis det er noe tilbud under 3K, men uten mer info fra TS er det ikke godt å si.
 35. 2 points
  Ikke "dem gir" men "de gir". Skal du komme med en så nedlatende kommentar bør du formulere deg bedre. Lyd er subjektivt, og de likte det de hørte. Hvis disse hodetelefonene klarer og gi et så bra lydbilde som beskrevet, samtidig som de har en lukket konstruksjon er det en bragd av Shure. Det at de har lav impedans er bare et stort pluss. Man kan selvfølgelig etterlyse en mer dyptgående anmeldelse, med grafer fra gode måleinstrumenter. Men jeg tar nesten ingen såkalte proffe lydanmeldere på alvor før de innfører skikkelige blindtester.
 36. 2 points
  ingen på tek.no kan noe om lyd, dem gir toppkarakter utifra pris....
 37. 2 points
  Hvorfor? De er veldig nådeløse på kilden du forer dem. Shit in - shit out.
 38. 2 points
  Ha ha! Så man kan ikke bruke rapporter fra andre rike, vestlige land for å gi prognoser for hvordan økonomisk politikk vil virke i Norge? Dette må du snarest gi beskjed om til Norges Bank, SSB og universiteter rundt om i Norge, for nå er du i ferd med å revolusjonere samf.øk-faget. Hvis du helt seriøst tror at din superenkle teoretiske forklaring på hvorfor prisene vil stige veier mer enn empiri fra OECD-land som har deregulert åpningstidene, er det du som lever i en boble.
 39. 2 points
 40. 2 points
  Og det følte du at du måtte bumpe en to år gammel tråd for å si?
 41. 2 points
  Han har endret til HDD og satt ned prisen litt nå. Litt mer dialog før det skjedde:
 42. 2 points
  Det funker for oss! Gleder meg til kamp og lykke til Celestial Gaming!
 43. 2 points
  Så flinke dere er som fikk til det.
 44. 2 points
  Syns det "verste" autopilot er når kunder sier noe helt overraskende til meg og jeg ikke klarer å trykke ut et fornuftig svar. Det skjer oftest rundt høytider! Kunde: - gratulerer med dagen! Meg: - ja, hadet bra! Kunde: - ha en fin kveld da! Meg: - had...ehhhh... duåå!
 45. 2 points
  Problemstilling: nokon lagar ein mod som legg til ein ny funksjon i spelet, og tar betalt for den modden. Seinare bestemmer utviklaren av spelet seg for å leggje til denne funksjonen i spelet sjølv. Korleis blir dette motteke med tanke på konkurranselov og slikt?
 46. 2 points
  Et fly sender ikke noe informasjon via WiFi. De sender på forskjellige typer radio både for talekommunikasjon med bakken, transponder for id ifbm. radar, GSM for datalogging, og blant annet ACARS (som går via HF/VHF/Sat), men som er basert på Telex og absolutt ikke noe som hverken kan hackes eller brukes til datatrafikk i noen grad. Internettadgang ombord på fly er et frittstående system og faktisk et veldig synlig et. Flyr du med SAS (som knapt har hørt om Internett) er flykroppen forholdsvis "clean" på toppen. Flyr du derimot Norwegian (som har internettadgang på mange fly) så kan du se en "takboks" montert. Den boksen huser satelittantenner og annen teknisk hardware som trengs for å levere nett til passasjerene. Bildeeksempel: Seriøst, flyfabrikantene er rett og slett ikke så dumme at de åpner flykritiske systemer på WiFi. Men de som valgte å publisere denne artikkelen på tek.no derimot...
 47. 2 points
  Er de som lager disse systemene virkelig så dumme at de lager en forbindelse mellom flyenes egne systemer og det nettet som tilbys passasjerene? Har jo sett for meg at det eneste felles var at de eksisterte i samme blikkboks, og til nød brukte samme strømkilde.
 48. 2 points
 49. 2 points
  Husker Man Utd signerte Angel Di Maria for £60m for å vinne Premier League med dem!
 50. 2 points
  Arbeiderpartiet vil jo ha 10 000 nye velgere.
×
×
 • Create New...