Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/22/15 in all areas

 1. 15 points
 2. 9 points
  Må være hardt å være dame noen ganger, hadde ikke tenkt over det i det hele tatt. Er det ikke bare såpe?
 3. 8 points
 4. 7 points
 5. 7 points
  Eneste ekstreme her er hvor hissig du er.
 6. 7 points
  For å klage litt videre... En ting som irriterer litt er hvordan dere mikser elementer som er helt flate, elementer med litt gradients, og elementer som både har gradients og skygger. Dvs, det virker ikke som om dere har en overordnet plan for hvordan dere skal kombinere (evnt. ikke kombinere) disse uttrykkene, hvilket i sum er med på å gjøre helhetsinntrykket ganske så rotete.
 7. 6 points
  Har jeg sagt i nesten hver eneste United kamp denne sesongen.
 8. 6 points
  Hadde du trengt en managed switch, hadde du visst det. Gå for en unmanaged switch.
 9. 6 points
  Er ikke du liverpool supporter? Kongene av skjortebrenning? Edit: Verdt å legge til at disse blir kalt idioter av majoriteten av lfc fans og.
 10. 6 points
 11. 5 points
  Always the victim, er det ikke det mottoet deres er?
 12. 5 points
  Forholdene trenger nødvendigvis ikke å være ekstreme når en person begir seg ut på sommerdekk en vinterdag for at det skal gå galt.
 13. 5 points
  Er du helt idiot eller? Hu hadde sommerdekk! jeg med vinterdekk hadde null problemer! Var da faen ikke ekstreme forhold. Eneste ekstreme her var hvor tilbakestående kjerringa var.
 14. 5 points
  Akkurat ferdig med 1886 og det begynner å bli en lenge siden jeg har kost meg så mye med et spill. Brukte ca 10 minneverdige timer på det, så absolutt verdt det for meg. Synd at det har fått så mye slakt, da jeg frykter vi aldri ser en oppfølger selv om det legges opp til det. Håper uansett at vi ikke ser slutten på denne type spill, da det absolutt bør være rom for det i dagens spillmarked så vi ikke ender opp med noen få spillsjangre som er laget over samme lest.
 15. 5 points
  Ble ferdig med The Order 1886 idag. Og dette var det siste strået for meg. Anmeldelser er herved ikke relevant når det kommer til hvilke spill jeg skal kjøpe. Det samme gjorde jeg med film anmeldelser for flere år siden da anmeldere overanalyserer og representerer rett å slett ikke gjennomsnittlige film tittere lengre. Men nå er det på tide å gjøre det samme med spill tydeligvis da stadig flere anmeldere ikke er i stand til å anmelde spill utifra hva det prøver å være og isteden hva anmelder mener det skal være. Brukte 7 timer på spillet. Noe jeg synes var forøvrig en passe tid til dette spillet. Noe lengre og det hadde gått i den samme fella som dem fleste spill gjør ved å dra det ut i det uendelige. Jeg rakk ikke å miste interessen og tok ikke pause ifra spillet på flere dager som jeg ofte gjør når spillet dras ut i det uendelige. Det jeg synes spillet manglet var mer våpen følelse og cover mekanismen er like irriterende som i Gears of War. Det ligger jo i kortene til en oppfølger og da håper jeg dem går litt bort ifra den tradisjonelle bølge på bølge med fiender og gjør det litt mer spennende. Spillet blir klart anbefalt av meg til alle som vil ha et historie basert spill i samme gate som Heavy Rain,Beyond: Two Souls og Telltale sine spill. Thumbs up!
 16. 5 points
  Hvis innholdsprodusentene hadde brukt tiden og pengene på å innføre globale rettighetsavtaler i stedet for rettssaker og søksmål, ville det ha begrenset problemet med piratkopiering i langt større grad. Det viser seg allerede til en viss grad med suksessen til bl.a. Netflix og HBO. Det hjelper imidlertid ikke å ha tilgang til en sesong av en serie, når 3-4 sesonger finnes. Det er på tide at de behandler årsaken, og ikke symptomene.
 17. 4 points
  Uenig der. Hadde funnet det mye mer sjarmerende at Southampton hadde ledet 2-1 fair nå enn at dere leder 0-1 på elendige dommeravgjørelser.
 18. 4 points
  Men meninger til tilfeldige forumbrukere er det? (No offense Larzen) Hvis du mener at karakteren i anmeldelsene og metacritic ikke er noe å gå etter lenger så er jeg langt på vei enig med deg. Innholdet i en anmeldelse er derimot uttrykk for en mening som etter alle rimelige standarder er like mye verdt som diskusjon.no-brukernes mening, i alle fall ikke mindre. Derfor er det litt snålt å fullstendig avskrive anmeldelser. Det som skiller en anmelders mening fra en tilfeldig persons mening er at en anmelder (forhåpentligvis) har spilt mange spill i sjangeren og derfor har et godt sammenligningsgrunnlag, og at han på en god måte klarer å uttrykke hvorfor han liker/ikke liker et spill, slik at leseren kan gjøre seg opp sin egen mening. Utover det er ikke en anmelders syn noe mer eller mindre verdt enn mitt, eller Larzens. Det er bare meninger alt sammen. Man kan aldri vite sikkert om man liker et spill før man har prøvd det selv, eller har funnet en person som har NØYAKTIG lik spillsmak som deg. Som såklart er umulig.
 19. 4 points
  Hvilket* Hører mye bra om Gigabyte G1.
 20. 4 points
  Gå til legen. Det kan være noe alvorlig, og det kan være noe helt ufarlig. Og hvem som kan fortelle deg det? ... Legen!
 21. 4 points
 22. 3 points
  Nå får dere føle moderniseringens vrede. Det gamle, tradisjonelle forsvinner til fordel for noe "nytt" og det de kaller for "fancy", men tanken bak det nye er rett og slett egne interesser, personlige preferanser, noen ganger også økonomsike motiv. Det spiller absolutt ingen rolle om du er fornøyd, så lenge de er det. Jeg er ikke tilfreds med dette utseende, enda lei er jeg at "mine innlegg" er flyttet opp. Det er greit at det kommer en ny generasjon unge mennesker, men hva med oss andre, de som er vandt med det gamle utseende? Skal dere prioritere de nye menneskene framfor de som løftet dere opp, til der dere er idag? Nå blir sikkert dette innlegget sensurert, jeg lokalisert, og kanskje forsvinner imorgen. Spre budskapet, før modernismen ødelegger forumet helt.
 23. 3 points
 24. 3 points
  Be vedkommende om å reise til helvete. Om han er seriøs på å inndrive pengene så må han sende deg et inkassovarsel. Skulle det mot formodning komme et inkassovarsel i posten må du sørge for å bestride denne. Saken vil deretter gå til forliksrådet hvor utleier, om opplysningene til TS stemmer, mest sannsynlig vil tape saken så det suser etter.
 25. 3 points
  Ville slått kompisen min til han kjøpte av meg kortet for nypris.
 26. 3 points
  Fy faen! Han kjenner en arm på ryggen og legger seg ned. Flaut!
 27. 3 points
  Syns det ser helt fantastisk ut og vurderer å kjøpe det nå. Anmeldelser er ikke noe å gå etter lenger.
 28. 3 points
 29. 3 points
  Jeg liker ikke dette nye utseende
 30. 3 points
  Først og fremst: Dette er ikke en anmeldelse av et spill. Det er en artikkel i en serie hvor Gamer.nos skribenter blir utfordret til å prøve spill de i utgangspunktet er skeptiske til. Dermed blir deler av kritikken din urettferdig, fordi du behandler artikkelen som en anmeldelse. Jeg ble spurt om å anmelde spillet, og det sa jeg (som jeg er inne på i starten av artikkelen) nei til. Så til noen av de spesifikke punktene du tar opp: Jeg sier at jeg opplever kostnaden som for høy sammenlignet med andre romstrategispill som jeg liker. Jeg har ingen interesse av World of Warcraft. Hva utpostene angår: 10 timer ikke mye tid hvis man ikke har anledning til å logge på hele tiden. Som jeg skrev var jeg i en periode syk, og da forsvant mye ressurser. Dette er åpenbart en mekanisme som er der for å få meg til å logge på regelmessig, og jeg foretrekker å spille spill på mine egne premisser. Også flerspillerspill.
 31. 3 points
  Kunne ikke vært mer enig. Har HBO, Netflix, Viaplay og TV2 Sumo (vi er en vennegjeng som betaler for et abb hver og låner av hverandre) men jeg ser omtrent aldri på noen av dem. Bruker Android tv boks og Windows 8.1 tv boks og ser heller på Show box og diverse tillegg til XBMC. Og ser alt av filmer og serier før de er tilgjengelige i Norge. Det sier jo litt om utvalget når man har konstant tilgang til over 10.000 filmer, "alt" av serier og "alt" av sport helt gratis. I tillegg er ofte kvaliteten bedre en f. Eks Netflix standard abb. Kan tilby. Egentlig bare tragisk at det er sånn.
 32. 3 points
  Vel, du kan jo bare ta deg sammen istedet?
 33. 3 points
 34. 3 points
  "Nvidia og AMD lar deg faktisk få 4K-kvalitet på en helt vanlig skjerm." Dette er vel direkte løgn... 4K nedskalert til f.eks. en 1080p-skjerm er langt fra det samme som 4K på en 4K-skjerm. Ja, det blir bedre enn å kjøre spillet på 1080p, men å kalle det 4K-kvalitet er feil. Velg 4K DSR i Windows på en 1080p-skjerm og se om desktop'en er i 4K-kvalitet :-)
 35. 3 points
  Vi tar dem gjerne i mot i norge. Sikkert flotte folk, å si noe annet ville vært rasisme.
 36. 2 points
  Har hatt lappen i eit halvt år nå og har allerede rukket å legge bak meg vell over 18.000km. Og i løpet av denne tiden, spessielt nå i vinter, har eg oppdaga ein direkte farlig situasjon. Syklister som bruker blinkende lys fremme. Eg skjønner absolutt ikkje behovet, og eg ser ikkje korleis dette hjelper syklisten i det hele tatt. Tenk om bilen sine lys skulle blinke konstant. For det første får ikkje føreren av sykkelen eit bra syn av vegbanen, og personen blender ned alt av trafikk. Forrige helg møtte eg på ein sykkel med dette fenomenet. Ikkje bare var lykta satt på "ekstreme disco modus", den var også plassert _alt_ for høgt opp. Så itedenfor å lysa ner på vegen, lyste den _rett_ inn i kupeen på bilen min. Er dette lovlig? Eg konfronterte personen med dette og han sa "det var for å gjøre så bilister ikkje kjørte han ned." Kva kan eg gjer i ein slik situasjon? Å blinke med langlysene har pr. dags dato aldri fungert. Er det eit lovverk å henvise til?
 37. 2 points
  Og hvis man ser helt til høyre på bildene du lastet opp, og som jeg postet igjen kan du se en skala. Den er gitt i dB. MEN HVA? HAR DET ENE BILDET TRINN PÅ 20 dB OG GÅR HELT TIL - 300 dB MENS DET ANDRE HAR TRINN PÅ 10 dB OG GÅR HELT TIL 130???????
 38. 2 points
 39. 2 points
  Må være sesongens verste dømming. Southampton blir bortdømt til helvete.
 40. 2 points
  Du har gjort tydelig din lille personlige irritasjon, men hva foreslår du som en god "løsning" her da? At vi bekjemper menn i topplederstillinger med mer kvotering og slikt eller at kvinner må motiveres til å gå litt i seg selv for å fikse dette problemet? https://www.bi.no/bizreview/artikler/kvinner-pa-toppen/ Jeg sier meg egentlig ganske enig med hva de fleste mener. Kvinner må endre sine prioriteringer og ikke gi etter for arbeidsmengden når det kommer til å realisere og forbli i en lederstilling. Hvertfall jeg kommer til å avvise påstanden om at det foregår utbredt kjønnsdiskriminering i det norske arbeidsmarkedet inntil jeg får se noe annet enn bare tall på hvor mange mannlige toppsjefer det er i forhold til kvinnelige, for de tallene kan være et resultat av mange, mange faktorer hvor diskriminering sannsynligvis er en svært liten/ikke-eksisterende faktor. Det er ingenting som sier konkret at kvinner diskrimineres på toppen. Det sies bare at den store majoriteten er menn.
 41. 2 points
  Lol, ja ass, faen liksom, helt enig, lol ass. Liksom. ...
 42. 2 points
  Hvorfor ikke bare holde seg unna øvelser som gjør vondt og føles som skadelige. Alle øvelser er ikke for alle, kropper er forskjellige, enkelt og greit. Når det finnes et hav av gode øvelser, skal man da drive og forske på de vonde øvelsene i håp om at det ikke skal gjøre vondt lenger, og risikere at noe ryker på veien?...ikke noe jeg ville brukt tid på ihvertfall. Det hadde vært annerledes om det gjaldt f.eks knebøy eller mark.
 43. 2 points
  Hehe, Jon Cato set ting på fingerspissen nok ein gong. Eg er litt einig med han, men samstundes så er ikkje verda så svart og kvit. Ein oppfølgar er som eit tveegga sverd; det kan skjera i båe retningar. Den eine retninga er den som Jon Cato nemner, altså når kvaliteten og kreativiteten bukkar under for det kommerse, mens den andre retninga handlar om kvalitetsauking og kreativ blomstring. Eksempel på flotte oppfølgjarar: Super Mario Bros 3 HOMM3 Half-Life 2 Super Mario 64 Zelda: A Link to the Past Super Mario World 2 : Yoshis Island And the list goes on... Men, som sagt; eg er litt einig. Oppfølgjarar som med overlegg er laga for å selja bøttevis, der dei brukar den same oppskrifta om og om igjen, og mjølkar kua enda turrare (eksempelvis Fifa) - det er søppel. Og - det er alltid feitt med nye, kreative og gode spel!
 44. 2 points
  Du får aldri kul lyd i en Diesel. Rett endestuss vil også sote ned hele bakluka di.
 45. 2 points
  Tror de bør bytte utseende litt oftere. Får jo diskusjonene til å blomstre vilt her på forumet. Har jo tatt helt av.
 46. 2 points
  Dette siste spørsmålet er jo svada med mindre man påviser en eller annen gud eller åndskraft først. De kan ikke jobbe sammenhengende med hverandre dersom de ikke eksisterer i virkeligheten. Egentlig veldig usikker på hva du egentlig prater om her. Mitt poeng angående "agnostiker-svar" er at i tilfeller der man ikke med noe godt grunnlag kan si "jeg vet" så er "jeg vet ikke" det riktige svaret. Men dette hindrer jo ikke videre undersøkelser. Jeg vil påstå det motsatte som det. Når man sier man vet noe, så slutter man ofte å lete etter svar (angående den tingen, hva det nå enn er). Når man sier man ikke vet noe så er man i en posisjon der man er nøytral, og kan undersøke videre. For eksempel sånn som dette: "Hva er opprinnelsen til The Big Bang?" Gnostiker-svar: "Joda, det var sånn og slik. Lett" Agnostiker-svar: "Jeg vet ikke for å være ærlig, la oss prøve å finne ut av det"
 47. 2 points
  Ey, jeg tror jammen vi har funnet den fornuftige syklisten i Norge...
 48. 2 points
  Ja. Koble låsen til internet. Hva kan vel gå galt?
 49. 2 points
  Kjør på han, og si at du ble blennet av noe som lignet på et ufo lys. Jeg har merket det jeg og, sinnsykt irriterende med lyskastere som blinker rett inn i kupeen. Ødelegger synet og er et stort distraksjonsmoment. Jeg henger meg på for å se om det er noe vi faktisk kan gjøre med det.
 50. 2 points
  A great winter morning! by Rune Mattsson 2011, on Flickr
×
×
 • Create New...