Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/22/14 in all areas

 1. 14 points
 2. 11 points
  Jeg ser problemene med en aktør på hele markedet, men hvis, og bare hvis, google ikke har gjort noe som går imot regelverket om konkurranse på markedet, men vunnet "fair and square", blir ikke dette litt feil? Det er flott at EU beskytter sine innbyggere mot ulovlig manipulering av markedet, men hva om et produkt har fått dominans som resultat av å være best, ikke ved å manipulere hverken markedet eller media? Hva gjør man da? Straffe de for å være for gode? La monopolet være? Subsidiere alle konkurrentene for konkurransen sin skyld? Jeg vet ikke om google har gjort noe galt eller ei, men om det viser seg at de ikke har gjort noe som helst galt (lite sannsynlig, for mange forskjellige regelverk), hva da?
 3. 11 points
 4. 7 points
  Når man er tom for gode argumenter kan man alltid falle tilbake på "Men tenk på barna!".
 5. 5 points
 6. 5 points
 7. 5 points
  - Hvorfor kjørte du på fotgjengeren? - Jeg trodde det var en politibil.
 8. 5 points
  En jeg kjenner krypterte telefonen sin, BANG, 10 min senere lå han der død. Syntes myndighetene burde komme på banen og innføre samme advarsel på iPhone pakkene som på dagens sigarett pakker. Tenk på barna!
 9. 5 points
  Du må konkretisere og personalisere for at argumentet skal rive i følelsene hos publikum; "- Det føles helt maktesløst at barn skal måtte utsettes for vold, mishandles og dø i sine egne hjem når man har tilgang på teknologien men ikke får lov til å bruke den selv om det foreligger bekymringsmeldinger og alle varsellamper burde blinke rødt. Hadde vi fått lov å innføre tiltak i hjemmet til <sett inn fornavn her>, hadde han ennå vært i live. Vi må se på hvordan vi kan modernisere regelverket slik at det ikke beskytter de kriminelle, men de uskyldige, og vi må gjøre dette nå, før enda flere liv går tapt". Sånn, der har du effektivt slått ihjel enhver logisk motargumentasjon.
 10. 5 points
  Som jeg og mange andre har sagt tidligere: Glem tollgrensa (enten la den stå på 200 kr eller fjern hele grensen), men fjern det tåpelige fortollingsgebyert!
 11. 5 points
  Hvis dette skulle gjennomføres så måtte jo filmbransjen i så fall tilrettelegge for at alle filmene deres kan lastes ned i det formatet SKATTEBETALERNE ønsker. Anywho, helt hjernedødt forslag da skatt aldri har vært ment for å betale private selskap.
 12. 4 points
 13. 4 points
  AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAAH!!!!!!!!!!!!! Suck on that DapFapp!
 14. 4 points
 15. 4 points
  Du "onehitter" bare mobs på tidlig 90-stadiet pga overlegen itemlevel fra 90 (y) - Dette er det råeste som har skjedd siden tbc/vanilla
 16. 4 points
  Analsex kan vel i alle fall defineres som objekt-i-fisering.
 17. 4 points
  Dette er HELT SIKKERT ikke på grunn av NSA sitt overvåkning, men for "barna". Selvfølgelig...
 18. 4 points
  Grensen er meningsløs og burde fjernes helt. Den ble satt i en tid da det kostet penger å drive inn disse småbeløpene. Det gjør det ikke i dag, så da kan den fjernes helt. Moms fra første krone - enklere å forholde seg til, og vi slipper absurditeten i at den norske stat skal subsidiere handel fra utlandet.
 19. 4 points
  Arbeiderpartiet og alle som stemmer på de burde bli klassifisert som landsforrædere. De har ikke gjort noe fornuftig siden syttitallet .
 20. 4 points
  Jeg bruker lite av båndbredden min på norsk film, skal alle andre tjenester man kan få på nett subsidieres også? AtW
 21. 4 points
 22. 4 points
  Nesten så jeg savner den tiden hvor vi ikke hadde nett på konsolene og utviklerne MÅTTE gi ut noe som funket med engang.
 23. 3 points
 24. 3 points
  Arbeiderpartiet styres jo av kleptomaner, så det er vel ikke til å undres over. Syntes det er utrolig trist at dette er landets største parti. De burde vært det minste.
 25. 3 points
  Jeg er veldig fornøyd. Ikke med spillet, men med tre poeng. Vi mangler 7 fra vår beste 11 er, og da smaker det godt når vi tar poeng. Kanskje er det ikke pent, men vi tar poeng. Er det litt vinnervilje på tur tilbake til oss igjen? Flaks er flaks og føleger gjerne lag i medgang. Tror dette kan bli virkelig bra til neste sesong. Håper vi kan få inn en midtstopper og en midtbanespiller snarest. Da tror jeg vi har det vi trenger for å bli et topplag igjen. E: autokorrektur fra helvette altså..
 26. 3 points
  Positive: Vi hadde hele laget til United i lommen. Arteta var fenomenal. Vi klarte endelig å score et mål mot det drittlaget. Verste United jeg noen gang har sett. Lenge til vi ser de i CL igjen. Di Maria viser at han er oppskrytt og ikke kunne brydd seg mindre om klubben. Negative: Vi klarer ikke å avslutte. Vi slipper inn på første skudd på mål. IGJEN. (Selv om dette var et selvmål) Alexis hadde sin dårligste kamp for oss. Tydelig at han var sliten etter å akkurat ha spilt for Chile. Podolski burde spilt. Ramsey var dårlig igjen. Cazorla. Fortsatt ubrukelig. De Gea gidder å bli i Untied. Irriterende med drittlagene i ligaen som har en god keeper bare for å irritere. Akkurat som Tottenham og Lloris. Har han litt vett i hodet drar han til Real Madrid.
 27. 3 points
  Hva mener du? Arsenal har generelt en negativ aura rundt seg. Alle har kjøpt denne påstanden om at Arsenal feiler hver eneste sesong, når sannheten er at de har inntill 2 år siden gjort en heroisk innsats ved å holde seg topp 4 hver bidige sesong. Nå som de faktisk har muligheten til å konkurrere finansielt med de andre store, så er feelingen rundt klubben ufattelig negativ, og det er det vanskelig å bli kvitt, samt at det synlig påvirker dem (se på Ramsey). Man Utd derimot har sett ganske dårlige ut i mesteparten av denne sesongen, men de har plukket en god del heldige poeng her og der som har forsterket troen om at Moyes er ræva og at LVG er fantastisk, noe som ikke er helt riktig. Det kommer sikkert til å hjelpe dem utover i sesongen, når stjernegalleriet deres får spilt seg kjent med hverandre og med forsterkninger defensivt til Januar. Kjempematch av Smalling idag riktignok, og McNair har imponert veldig denne sesongen, spesielt med tanke på at han er en ungutt som har blitt kastet til ulvene.
 28. 3 points
  Hva er fordelen med oppspennet man har i ryggen på benk? Jeg får bare vondt i ryggmusklaturen, og det virker jo tilsvarende til hyperekstensjon som du får med dårlig teknikk i OHP.
 29. 3 points
  Fy flate dette smaker godt! Arsenal suger max. Herregud! Hvordan kan et topplag ikke ta poeng mot oss i denne forfatningen? Faen det smaker godt! #Wengerstay!!
 30. 3 points
  Null stress. Arsenal har jo avsluttere som er tippeliga standard.
 31. 3 points
  Ser at AP har mista snøringen helt og er moden for litt "etterutdanning". Høyre gir intrykk av at de forstår at "the times are 'a changin'" og stiller seg dertil i denne saken. AP - H 0 - 1
 32. 3 points
  Her er jeg faktisk sikker på at du tar feil. 1. I hvilken sammenheng har en kontrollør i det hele tatt lov til å gå rundt å kikke inn i private boliger? - kan en kontrollør lure rundt på en privat eiendom uten tillatelse fra de som bor der? - hvis en kontrollør allerede har vært på døren... ikke får komme inn og får beskjed om at han/hun er uønske. Kan vedkommede da bare spasere rundt på eiendommen uten noe som helst tillatelse? Ikke en gang politi har lov til noe slikt!! (Edit: selvsagt uten skjellig grunn eller noen form for tillatelse for ransakelse) 2. Hvordan kan en kontrollør vite 100% sikkert at det er en mottaker i skjermen han ser gjennom vindu? 3. Hvordan kan en kontrollør hvite hvem som har en eventuelt mottaker i bruk? Står den på ett privat rom eller fellesrom?
 33. 3 points
  Om noen lurer på hvorfor en (mekanisk) regnemaskin (kalkulator med papir-remse ) kosta skjorta og vel så det i forrige årtusen er det bare å ta en titt på bildene...
 34. 3 points
  Kanskje vi kan lage en slik VG-inspirert kalender, "Slik ser en ekte mann ut" med litt overvektige menn uten spesielt mye muskler. Så kan vi skive litt om hvor syltynne og stygge alle de andre mennene i media er, og skrive "Ekte menn har former, ikke kanter".
 35. 3 points
 36. 3 points
  Tja, både og. Kjører veldig pen og fint og snill, men hvis folk begynner å kjøre opp i rævva bremser jeg ned rett og slett. Kjører folk plutselig i 40 på en 80 sone etter å ha kastet seg ut bremser jeg ned og kjører ikke aggresivt opp i rævva, men vil bare fortelle dem med fjernlys at "Det der var unødvendig". Kjører forøvrig aldri opp i rævva til folk osv, og deler egentlig bare verstinghistoriene mine her, så det blir nok et veldig aggressivt og feil bilde av meg her på klagemuren. For å gjøre det litt godt igjen, så er det veldig ofte når jeg kjører på en forkjørsvei der det er mye trafikk, og et kryss der folk venter på å krysse eller komme inn, at jeg bremser ned og gir dem et blink og slipper noen biler forbi eller inn slik at de slipper å vente i evigheter. Har også alltid startkabler og slepetau i bilen i tilfelle jeg møter på en ensom sjel som trenger hjelp. Har selv opplevd å ha tomt batteri, og ingen jeg spurte hadde startkabler så vet hvordan det er... Det er bare det at du har stadig nye "verstinghistorier", med ganske kort mellomrom mellom hver historie, det gir kanskje ikke riktig bilde, men når du er oppe mange slike situasjoner i året, så sier det noe, for det er ikke vanlig. AtW er man på veien noen timer daglig ser man garantert småirriterende/rare/morsomme/farlige situasjoner noen ganger i uken, både selvforskyldt og uforskyldt.
 37. 3 points
  Snart er det vel slik at hvis man ønsker å ha et privatliv så blir man beskyldt for å være en av disse 1. terrorist 2. barnemorder eller 3. pedofil. Liker ikke helt denne skremselstaktikken de har holdt på med i 15 år nå for å få oss til å overgi alle grunnleggende borgerrettigheter.
 38. 3 points
  At 99% av menn har mannlig hovedrolle går helt fint for deg, men straks vi får en dame snakker du om feminister. Jeg tror ikke du vet helt hva du snakker om, men det er blitt så "populært" å klage over feminisme at du bare slenger deg på for å høres tøff ut.
 39. 3 points
  Momsgrensa er grei den men fortollingsgebyret er helt på trynet!!
 40. 3 points
 41. 3 points
  Har vært på besøk hos Luxire og skrevet litt om mine opplevelser, kan leses her!
 42. 3 points
  tullball, eneste grunnen til det har gått bra etter 70tallet er oljen, har ingenting med Apepartiet å gjøre.
 43. 3 points
  AP? Grunnen til at dette er et vanvittig godt land å bo i, er først og fremst at vi har hatt griseflaks med naturressursene vi har hatt til rådighet, og da særlig innenfor petroleumsektoren. Er ikke vanskelig å få det til å gå bra når det ligger et slikt utgangspunkt til grunn. Det ville nok etter all sannsynlighet ha gått latterlig bra her i landet selv om AP ikke hadde kommet til makten i tiden etter krigen i det hele tatt.
 44. 3 points
  Jeg betaler nå allerede moms på bredbåndet mitt. De kan jo heller øremerke deler av det internt om de vil, men da forventer jeg høyere kvalitet på norsk film også.
 45. 3 points
  Multicom: "Går pakken i retur til oss uten at du underretter oss skriftlig på forhånd og uten å ha betalt returporto, er ikke angrefristlovens krav til kjøper oppfylt og du blir da fakturert for alle omkostningene vi har hatt med å sende deg varen. Dette vil si frakt begge veier samt ekspedisjonsomkostninger og evt. verditap dersom varens utsalgspris går ned mens den er borte fra vårt lager." Komplett: "Logg inn på din konto "Min side" og søk om angrerett. Du vil motta en mail som bekrefter at ordren er innenfor kriteriene for angrerett. Du behøver ikke å foreta deg noe mot utleveringsstedet. Når ordren kommer tilbake til oss vil den bli kreditert i sin helhet. Du vil noen dager senere motta en faktura for porto en vei (jf. Angrerettloven § 15 første ledd)." Dustin: "Dersom du vil benytte angreretten anbefales du å kontakte Dustin home AS’ kundeservice på e-post kundeservice@dustinhome.no eller via Dustin home AS’ hjemmeside www.dustinhome.no og oppgi ordre- eller fakturanummer for å få tildelt et returnummer pakken må merkes med." Så uansett hvor du handler fra må du si ifra når du sender en retur. Det er veldig komfortabelt at vi har angreretten i Norge, men vi har også et visst ansvar som kunder.
 46. 2 points
  Setter han inn en spiss som ikke har spilt på flere måneder.... fy faen for et geni... R.I.P Podolski
 47. 2 points
  Om du ikke etter først å ha bremset ned, og deretter bremset kraftig ned er under fartsgrensa, så kjører du enten langt over, eller bruker begrepene ganske annerledes enn de fleste andre, og vi må forholde oss til det du skriver, og til hvordan ord vanligvis tolkes, da vi ikke kan lese tankene dine. AtW
 48. 2 points
 49. 2 points
  Vet ikke om det er noe til hjelp, men jeg leste en gang et sted noen som hadde lignende problem. Viste seg rett og slett å være noe rusk som hadde satt seg i selve pumpa. Men om pumpa er helt ny er kanskje det lurest å kontakte forhandleren før man begynner å plukke ting fra hverandre..
 50. 2 points
  Visst de hadde fjernet grensen helt, så hadde nok mange havnet på NAV. Norske butikker har ikke nubbesjangs til å konkurrere med utenlandske priser. Her tror jeg du misforstår. Å fjerne grensen vil si moms fra første krone (som jeg også spesifiserer). At norske butikker ikke kan konkurrere med utenlandske priser stemmer godt, derfor er det fullstendig bak mål å videre subsidiere utenlandshandel med momsfritak.
×
×
 • Create New...