Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/29/11 in all areas

 1. 32 points
 2. 20 points
  Han har planlagt dette i flere år. Han har vært oppegående og "spillt normal" såpass godt at ingen betvilte det. At han skal være så ute på viddene han ikke er tilregnelig og ansvarlig for sine egne handlinger er en falitterklæring. Nei, fy faen. Det får jeg meg ikke til å tro. Ja, han er en mann med syke, syke ideer, men det finnes ikke tvil i min sjel om at han er tilregnelig nok til å stå til ansvar for sine handlinger. Dette er en grov fornærmelse mot alle ofre og pårørende. edit: For ikke å glemme den allmenne rettsfølelse.
 3. 19 points
 4. 14 points
 5. 13 points
  Hehe. Dagligdags eksempel: K: "Hei, jeg skal reklamere på dette produktet. Det har seg slik at etter en tids bruk, så..." M: "La meg bare avbryte så jeg kan begynne å registrere en sak på det før jeg noterer symptomene. Aller først: har du kvittering?" K: "Nei, det har du i systemet. Det står på Dahl." M: "Jaha" Mind you: om jeg søker etter "Dahl" vil jeg få opp samtlige kjøp inneværende kalenderår der søkestrengen "Dahl" er del av navn og/eller adresse. I tillegg søker jeg da automatisk blant en 10-15 fysisk adskilte butikker ulike steder innenfor min landsdel. Søket tar heller ikke hensyn til feilstavinger, så hvis kunden har fått stavet navnet sitt "Dal" ved registrering av kjøpet vil jeg rett og slett ikke kunne finne det om jeg søker på "Dahl". Fullt navn, folkens. Jeg kan nærmest garantere deg at minst én kunde bare i dag, i denne aktuelle butikken, heter Dahl til etternavn. Akk, hvor mange timer har jeg ikke brukt på å søke etter kvitteringer i slike saker. Bortsett fra feilstavinger er de typiske årsakene til at dette tar tid at: - kunden har faktisk ikke registrert dette på navn i det hele tatt - kunden har ikke kjøpt det hos oss - kunden har kjøpt det på nettbutikken vår, eller på en butikk et annet sted i landet, hvis kvitteringer ikke inkluderes blant søketreffene når jeg søker i den "vanlige" menyen - det er slett ikke "Rune Dahl" som har kjøpt produktet, men "Anette Olsen". Dette er det ofte jeg selv som på mirakuløst vis må finne ut av, uten at kunden planlegger å nevne at det eksisterer noen "Anette Olsen" på tross av at jeg alltid spør etter alternativer. Vi er pliktige til å lagre alle kjøpskvitteringer, men den enkelte ansatte er på ingen måte pliktig til å vite at det var "Anette Olsen" som kjøpte et kamera på vegne av "Rune Dahl" i 2009. Hva skjedde med å ta vare på kvitteringer selv?
 6. 13 points
  Blazer gutta ? OG hva er du da. Statoil Kjell ?..
 7. 13 points
  Studerer for tiden i USA. Følgende episode utspilte seg på en lokal bensinstasjon: En hvit mann står først i køen, jeg står bak han og bak meg igjen står en hittil ukjent person. Den fremste mannen var en virkelig ufyselig, lavmåls businessmann som oppførte seg som en dritt. Her i USA er det mange små, privateide bensinstasjoner med et par pumper og en liten butikk hvor man får bilutstyr og snacks. Mannen kranglet og kjeftet på den stakkars gamle dama som eier den lille bensinstasjonen og klikket i vinkel fordi hun ikke hadde nok småmynter til han så han fikk riktig beløp tilbake. Det var snakk om et par cents, liksom. Hun beklaget masse, men nå var visstnok hele dagen hans ødelagt. Jeg kvepper jævlig når en neger av typen Shaquille O´Neill kommer frem bak meg og slapper mannen i bakhodet. Mannen snur seg og roper: "The fuck are you doing, jerkoff!" Så kommer en episk monolog. Husker den ordrett. Neger: "Listen you little cockroach. WHO the fuck is you to come here and harass Mrs. Johnson like dat? Imma´ tell you sumthin. I´ve had it with you and your small-guy-syndrome. Yeah, I´ve seen ya befo, fool. Walkin around with yo shades on no matter what, harassin everyone in yo way. Yknow what? My dickhead is bigger than your actual head. My fuckin heaters weigh more than you. *tar en pause, drar frem lommeboken* WANT SOME CHANGE MOTHERFUCKER?! HERE! *kaster en bunke dollarsedler i luften* Oh btw. If you touch any of these dollas I WILL eat yo balls for breakfast. Now. Let Mrs. Johnson keep her change. She needs it for food, not another monthly subscription of 2 guys 1 cup like your sorry ass. GOD DAMN you annoy me, motherfucker. Now I need a fuckin cigarette too. *tar frem siggen han har plassert bak øret for faen* Aight. See ya around, Mrs. Johnson." Legger fra seg Snickersen sin og går ut.
 8. 11 points
 9. 10 points
 10. 10 points
  I went into Subway today and asked for their most expensive sub, I got Fernando Torres.
 11. 9 points
  Urk... èn fabrikant = høyere priser
 12. 9 points
  Ikke helt bra at Intel får monopol på det segmentet. Det vil vel bare bety en høyere pris for oss forbrukere.
 13. 9 points
  Ikke vår skyld dere kjøper mindreverdige eksemplarer av spill.
 14. 9 points
 15. 9 points
  Jeg er Gavekort, og jeg driter i om jakken min ikke matcher sokkene mine. Føler du deg truffet? Jeg sier bare at dere har en tendens til å kreve mye av hvordan vi mennesker kler oss.
 16. 9 points
 17. 8 points
 18. 8 points
  Fordi eg vil ikke at brusen skal trille rundt og bli ristet?
 19. 8 points
 20. 8 points
  AMD har jo fått det til, fra 1999 til 2006 med Athlon og senere Athlon 64, så var det jo de som lå hakket over Intel i ytelse.
 21. 8 points
  At han har planlagt aksjonen lenge er egentlig ikke et argument for at han skulle være utilregnelig, da psykoser ikke nødvendigvis bare inntreffer i korte perioder. Må innrømme jeg er overrasket, og "hevndelen" i hjernen min skuffet, men rettspsykiaterene vet jo faktisk mye mer om saken og om Breivik enn oss, som bare får servert deler gjennom media. Og straff får han jo, selv om det ikke er "vanlig" fengselstraff. Det er egentlig ikke store forskjellen å være på tvungen psykiatriavdeling. For å tenke litt barnslig hevngjerrig igjen, så tror jeg egentlig denne straffen føles verre for Breivik. ""Paradoksalt nok vil nok rapportens konklusjoner virke som den hardeste straffen for terroristen selv. Å få sine megalomane planer og sitt grandiose prosjekt diagnostisert som psykotiske vrangforestillinger som må behandles av leger, er ikke egnet til å klø hans sykelige ego" - Anders Giæver Du tror ikke at noe om drap av 77 mennesker også er inne i bildet da? Og ikke bare det at han var i mot flerkultur...?
 22. 8 points
 23. 7 points
  Ikke akkuratt noen prestasjon på brua
 24. 7 points
 25. 7 points
  Den blir ikke ristet av å snurre rundt.. De fleste kassapersonell eg har vært borti har vist ingen eller liten forståelse for å behandle brusen noelunde respektabelt, og kan fint finne på å ta tak i bunnen, løfte den opp på hodet for å lese strekkode så eg hører kullsyren forsvinne, og slenger den ned båndet igjen som om det var en pakke juice. Så, som takk så setter eg alltid brusen på varebåndet, dropper skillepinne før og etter, sier nei takk til kvittering og pose, og ber om pose etter at eg har betalt. Når eg da ikke har småpenger og må betale med kort så nyter eg synet av h*n bak kassen som dør litt hver gang.
 26. 7 points
  Hvem er du sint på og hvorfor? Er du en über-duper psykiater-guru som mener de to psykiaterne har gjort en dårlig jobb? Eller mener du vi skal droppe det moderne rettsvesenet og gå tilbake til steinalderen?
 27. 7 points
  Hva faen gjør denne i 4chan-tråden? Den er posta her vel, er du fette blind?
 28. 7 points
  jeg personlig stoler ikke helt på folk som mener de kan diagnotisere folk på basis av hva som kommer frem i media
 29. 7 points
  Ja jeg tuller, men poenget er: en uke, et år, ingen forskjell. De første månedene man trener opplever man mye fremgang, hurtig vekst og vektoppgang. Gikk opp 7kilo på et år. De neste sju kiloene brukte jeg 4 år på. Så møtte jeg vell "veggen" for ca et år siden, og kom ingen veier. Du har ikke noe grunnlag for å avgjøre noe som helst etter bare ett år. Da setter man seg ned å prøver å finne ut hva man gjør galt, hvorfor man ikke har fremgang, eller bare rett og slett tar en pause. Etter ett år med trening er det ikke kroppen som setter grensene dine, der er hodet, og magen. Om TS ikke gidder å trene optimalt, er det helt greit for min del, det er hans valg. Men da får du være ærlig med deg selv og oss andre, og ikke komme med bortforklaringer om at du har nådd kroppens maksimum. for det har du garantert ikke. Du bare opplever at fremgangen blir mindre og mindre, og du må gi deg selv mål lengere frem i tid. Fremgangen slutter å være åpenbar i speilet, og du må frem med vekt og fettklype. Om du er lat, og vil prøve doping, er det bare å kjøre på. Men da skriver du det som det er. Jeg driter i om du tar AAS eller ikke, men om du gjør det så forventer jeg at det er et valg du kan stå for, og ikke prøver med bortforklaringer slik som i førstepost. Selv bruker jeg ikke noe slikt tilskudd, men om det hadde vært fritt for stygge bivirkninger hadde jeg garantert prøvd. Men ikke fordi jeg "møtte veggen" men fordi jeg ville ha en snarvei. Til TS: Bestill time hos fastlegen din, og ta dere en prat om AAS og GH, I og med at bruk ikke er ulovlig så regner jeg med en slik samtale burde være grei skuring. Så får du hørt det fra en som faktisk har utdannelse innenfor medisin, og ikke en gjeng med roidhuer og sprøytenarkomane på et random forum. Jeg har en kompis som tar legeutdanning, og det infoen jeg har fått fra han er mye mer verdifull enn det jeg har funnet på nett om temaet, da denne gjerne er veldig polarisert (enten er AAS awsomesauce, eller så er alle som bruker det dophuer)
 30. 7 points
  uffda, vi får håpe det kommer en ny konkurrent på banen etterhvert.
 31. 7 points
  Nei.. er du i mot flerkultur har du en annen mening. Og ja, mange vil nok være uenige og argumentere mot. Er du i mot flerkultur og mener du er en allmektig "gud" som har retten til å drepe de som er uenige med deg, DA er du syk! Syns det er forbausende at flere ikke ser forskjellen her.
 32. 7 points
  Når jeg har spurt (feks på Elkjøp, hvor de alltid spør etter navn) om hvorfor de trenger navnet mitt på en liten fillevare, har jeg fått beskjed om at det er fordi jeg skal slippe å ta vare på kvitteringen selv - slik at den kan søkes opp senere ved behov. Nå sier du at jeg må ta vare på kvitteringen alikevel, for at dere skal slippe å søke den opp? Om kunden så svarer "Dahl", kan dere ikke bare spørre om fornavnet da? Eller adressen? At kunden er uvitende om hvordan systemet fungerer, og at det av praktiske årsaker hadde vært fint å oppgi hele navnet med en gang - er vel ikke direkte kundens skyld
 33. 6 points
 34. 6 points
  Innrøm det. Eneste grunnen til dat dere liker den serien der er fordi det er populært å like det på 4chan. Småunger.
 35. 6 points
 36. 6 points
  Herregud så mange tåpelige og ugjennomtenkte kommentarer det er i denne tråden. Det er rettspsykiatere som har utarbeidet denne konklusjonen, ikke regjeringen. Det får da være måte på tåpelig konspirasjonsteori-oppgulp. Breivik er vel ikke engang motstander av flerkultur? Han er bare motsander av islam i Norge. Ubegrunnet tullepåstand. Du er ikke kvalifisert til å uttale deg om slike ting, og likevel begynner du å lire av deg tåpelige konspirasjonsteorier uten rot i virkeligheten? Ærlig talt. Tenker du som Breivik? At du lever i en verden der du må drepe uskyldige for å hindre islam fra å ta over landet? Det du skriver er så tåpelig at jeg nesten ikke har ord. Er trening og skiløp basert på vrangforestillinger? Du kan sikkert si at religion er vrangforestillinger, men disse nonnene og munkene i kloster har da ikke drept noen. Enda flere tåpeligheter, altså. Hva med å prøve å være litt saklig?
 37. 6 points
  Må ærlig innrømme at det er en del paranoide folk her inne. Slipper ut om tre år? Permisjoner? Kommer selvsagt ikke til å skje. Spille skuespill og lure behandlere? De ansatte er så godt trent i å gjenkjenne slikt spill at det finnes ikke sjans. Ja, mannen har kanskje lurt samfunnet, men samtidlige av de han har møtt har oppfattet han som rar. Denne rarheten vil en spesialist i psykiatri gjenkjenne som noe helt annet enn en lekman. Jeg tror heller ikke mange av dere er klar over den sikkerheten som finnes rundt avdelinger som f. eks på Dikemark. Det er mer luksus i fengsel! Dessuten ville en forvaringsdom også ville måttet bli tatt opp igjen hvert femte år med mulighet for løslatelse, så dette argumentet med at saken må opp hvert tredje år blir litt tafatt. Det handler om rettssikkerhet - et av våre viktigste demokratiske prinsipper! Edit: jeg tror svært mange av dere har et snevert og feilaktig bilde av begrepet psykose. Man trenger ikke løpe naken og slenge seg etter lianer i furutrærne for å være psykotisk, kom igjen folkens.
 38. 6 points
  Takk! Tenker i de samme baner. Det blir neste "tabu" å stemme FRP etter dette.. Hvorfor det? det blir ikke sagt noe om synet på invandring i konklusjonen, kun handlingene han har utført og vrangforestillinger om lederskap, liv og død osv.
 39. 6 points
  Jeg synes du kan spare deg for eksperttipset i åpningsposten, det sprer utrolig dårlig stemning.
 40. 6 points
 41. 6 points
  HEHE LOL xDD det var kjempe gøy !!! xDDDD
 42. 6 points
  Er vanskelig å dømme uten bilde ja. Men du kommer uansett til å få en negativ-respons fra disse blazer-guttene som ikke liker noe annet enn alpeluer og mannekåper.
 43. 5 points
  Dette er konklusjonen i rettpsykiatrenes rapport. Hadde vi ikke spart fryktelig mye tid og penger om Delta hadde satt en kule i mannen på Utøya? Spennende å se om retten velger å se bort i fra rapporten - men det er heller tvilsomt. Edit: Endret emnetittel. Ny rapport tilsier at mannen likevel var tilregnelig. Vil vi få en 3. rapport for å la flertallet avgjøre, eller slår vi oss til ro med dette resultatet, siden det tross alt ble som man ønsket seg?
 44. 5 points
  Jeg har en paranoid schizofren tante. ... Det hadde jeg ikke visst dersom jeg ikke visste at hun går på antipsykotiske stoffer OG har vært innlagt i flere år. Du vil verken se det på henne, høre det eller forstå at noe er galt. Hun framstår som intelligent. Det først trekket du vil legge merke til er at hun er selvopptatt; Hun mangler interesse for andre mennesker. Snakker du om gardinene du akkurat har kjøpt deg, vil hun snakke om de 15 år gamle gardinene sine og hvor flotte de er. Snakker du om en sak i media, vil hun snakke om noe lignende som har hendt henne eller noe som hun har lest i stedet. Hun synes selv at hun selv er verdens navle, og at hun kommer til å leve evig eller i det minste påvirke hele verden. Hun er altså et barn med en voksen sin erfaring og intelligens, og klarer ikke å skille fantasier fra virkelighet uten medisiner. Hun har problemer med å skille mellom sine egne meninger og virkeligheten, og sine egne ideer og virkeligheten. Ingen hadde visst om hennes sykdom uten intim kjennskap til hvordan vedkommende fungerer i hverdagen -- det oppstår oftest i puberteten. Ja, det tok nesten ti år før det ble oppdaget av fagfolk, fordi hun skadet seg selv og andre. =================== Nå skal enda flere fagfolk undersøke Anders, og til slutt skal retten avgjøre om han skal regnes som tilregnelig basert på disse 2 + 2(?) fagfolkene sin vurdering. Dersom DITT yrke var nødvendig for å ta en avgjørelse i retten, og forutsatt at du er over 25 år (voksen og utdannet og ikke lengre helspontan), ville du løyet for å få "ta" ABB med fare for å miste arbeidet? Ikke jeg heller. Likevel antar mange at folk lyger for å "ta" ABB. ... Hvorfor tror alle tilhengerene av ABB at alle andre lyver? Jeg tror at folk flest snakker sannheten i de fleste tilfeller. Hva slags verden er det dere andre lever i? Lyver hele familien deres konstant? Hva med vennene dine? Kollegene og sjefen på arbeidsplassen din, og folkene ved det lokale NAV-kontoret og politiet i distriktet og lokalpolitikerene? Akkurat. Man anser dem som man anser nærmest seg selv som ærlige. Dette sier det en del om mennesker som tror på ABB og ikke på myndighetene...
 45. 5 points
  På tide å ta budskapet hans på alvor og se hva som faktisk skjer med innvandringen og balkaniseringen i dette landet. Det er nok myndighetene og folk som Anders Giæver som er mest psykotiske.
 46. 5 points
  hehe....Amd er vel de eneste som KAN lage skjermkort..... Tenk om de bare hadde kunnet lage drivere også, slik som nvidia. *drømme seg bort*
 47. 5 points
 48. 5 points
  Snakk om å møte seg selv i døra..... For å ta Gamers karakterskala: Tieren er ganske svadabasert, men nieren har setningen "Hvis disse spillene har feil og mangler, er de uvesentlige for helheten.", så da regner jeg med at 10eren ikke har noen feil i det hele tatt, og man skal være ganske sveiseblind for å ikke finne feil med Skyrim. La oss gå til karakterene 6 og 7, som mange tydeligvis mener er døden bak do, og er ubrukelige spill. 7 er altså karakteren godt, og inneholder setningen "Disse spillene er morsomme å spille fra ende til annen, og vil for mange lett være verdt pengene." Det spiller altså ingen rolle om spillet varer i 100 timer eller 1 time. Antall timer et spill varer er totalt irrelevant! Karakteren 6 sier: Dette er også en karakter som kan lett forsvare at man sitter 50 timer med spillet. 6 er forøvrig en bra karakter! Om folk synes de spiller 10/10 spill hele tiden så flott det. Jeg derimot bruker mesteparten av min tid på å spille 6er og 7er-spill, for det finnes ekstremt få spill som er bedre. Anmeldelser skrives forøvrig ikke for menigheten, og da holder det ikke å nevne svakheter i en delsetning. Anmeldelsen er ubrukelig for de som ikke har noe forhold til Elder Scrolls, og vurderte å kjøpe spillet først etter anmeldelsen var publisert.
 49. 5 points
  Håper ikke du går på BI, har hørt at det er det verste man kan gå med der!
 50. 5 points
  Dette er jo ren utpressing av de som føler seg avhengig av Photoshop, men ikke trenger de nye funksjonene i en av oppgraderingene. Er det rart Gimp (m.fl) vokser og blir mer og mer anvennelig for fotografer?
×
×
 • Create New...