Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/17/10 in all areas

 1. 9 points
  Barneporno er grusomt, og all avbilding - eller tendens til avbilding har ingenting i denne tråden å gjøre etter min mening. Nå ender det også med at vi bare sitter og krangler om hvor grensen går. Noe jeg personlig ser på som heller unødvendig. Da er det bedre å heller lage en egen tråd, spør du meg. Anyways.
 2. 8 points
  Objektiviteten din er ikke verdt en femmer for de som mener at Cole sin takling er fair, mens Torres burde hatt frispark mot Koscielny når de leier hender i noen sekunder. Ingen voksen mann detter ned i bakken av det der. Laurent kommer på rett side av Torres i begge dueller ved hjelp av kraft og fart. Ingen ulovlige midler. Jeg blir sliten av disse diskusjonene når det hele tiden må ned på køddenivå. Dette er en diskusjon hvor bunnen er "Koscielny hadde en bra debut. Karakter 8 av 10." Faktum er at Torres ikke klarte å komme forbi. Fordi han var for veik, fordi han var for treig eller fordi Koscielny røska han ned i bakken blir irrelevant grunn, da stopperspillet oste fokus, erfaring og rutine. I nevnte situsjon med Torres er det langt i fra noe stygt spill. Hater Arsenal som pesten, så det er ingen "briller" på her. Det er snakk om å klare å se saken fra en side der jeg faktisk ikke favoriserer noen. Koscielny må ut og spille andre omgang i en situasjon der han sikkert hadde blitt tatt av om Arsenal hadde hatt en midtstopper å bruke. I tilegg er dette PL-debuten hans og han imponerte. Jeg kunne ikke driti mer i om drakta hans hadde vært rød, gul eller blå.
 3. 8 points
  Hva som er forventa eller hvem som har trent best spiller vel ingen trille. Saken er at Koscielny hadde kontroll på deres, for anledningen, mørkhårede kjeledegge. Torres var borti ballen rundt 10 ganger og fikk så det svei på pungen samtlige ganger.
 4. 8 points
 5. 5 points
  Jeg jobber på IT-avdelingen på en videregående skole. I forrige uke fikk vi ca 30 nye lærere på skolen, som skulle ha omvisning på skolen. Når de kom inn på kontoret/verkstedet vårt sier de 2 lærerne og rektor at dette var de flinkeste og mest serviceinnstilte gutta de ville møte. Godt å høre slike ord fra folk du har hjulpet med dataproblemer det siste året På fredag kom en lærer som skulle pensjonere seg innom kontoret mitt, og trengte hjelp til å kjøpe seg ny laptop. Hjalp henne og fant en som Elprice hadde til en god pris (hun måtte kjøpe den fysisk i butikk), så kom hun tilbake ca 2 timer etter jeg hjalp henne og da ville hun ha hjelp til å sette opp maskinen, siden han på Elprice skulle ha "mange hundre kroner" for det. Endte opp med at jeg satt en time overtid og viste henne hvordan ting i "nye" Windows 7 fungerte osv. I dag kom hun tilbake og ga meg 400kr som takk for hjelpen
 6. 5 points
  Faen heller. Ta å skru av strømmen i Bergen og omegn noen dager i vinter så slutter folk å mase om disse jævla mastene. Har selv bestemt meg for å møte opp når de lenker seg fast med boltekutter for å ta lenkene. Om noen år er hele greia glemt. Folk er bare glade for å ha noe å samle seg rundt. Det hele minner meg om den første delen av "Visning", en bok av Lars Saabye Christensen hvor den mannlige delen i et dysfunksjonelt forhold tenker tilbake på hvordan de demonstrerte mot Gulfkrigen. Ikke fordi de brydde seg, men fordi man kunne late som at man brydde seg sammen.
 7. 4 points
  Kan endelig triforce ▲ ▲ ▲ eller ikke...
 8. 4 points
  Unngå for all del å ilegge deg en rolle du må være i resten av skoletiden. Klassen din består mest sannsynlig av 29 stk som er LIKE nervøse som deg, og som alle seg på vgs som noe helt nytt. Dere er nok like nervøse alle sammen, så om du tar initiativet til en samtale er det sikkert ingen som ser skeptiske på deg, de blir nok heller glade, fordi de ikke turte det selv.
 9. 4 points
  Syns TV2 har klart seg bedre enn Canal+ så langt. Canal+ sitt opplegg var grått og kjedelig iforhold til dette.
 10. 4 points
  Treffer med låret, det er da også en måte å si det på... Det er en god gammeldags saksetakling som låser standfoten til Koscielny, en type takling hvor både legger og knær er utrolig sårbare. I slike situasjoner er det rene tilfeldigheter som bestemmer hvorvidt spillerens bein er brukket eller ikke, og det kan ikke aksepteres på en fotballbane. Joe Coles intensjoner er det bare han som vet om, og det spiller heller ikke noen rolle når han kommer et kvarter etter at ballen er slått og sakser ned foten.
 11. 4 points
  Fuck Øzil. Håper han blir like god i RM som El Hadji Diouf var for Liverpool. Trist å se hvor mange og hvor mye Real Madritt, Barca, Shitty og Chelski bruker på spillere. Det er de driver med er så sjelløst og råttent at jeg ikke finner ord. Gråter av glede for at United ikke er en slik klubb. Vi satser ungt, tar vare på guttene våre og presterer. Noen kjøp fra øverste hylle er greit, men disse klubbene kaster seg etter alt som står og går av gode fotballspillere. Hva skal RM med Øzil egentlig? De har fuckings Kaka i samme rolle. Barca får i det minste frem noen selv og RM har tidligere hatt et godt akademi, men de to Engelske klubbene er 100% shitt. Jeg blir kvalm av City.
 12. 4 points
  Vi kan heller ikke si at SAF ikke har hatt penger å bruke, når han har kjøpt både Smalling, Bebe og Hernandez for en god sum penger..
 13. 4 points
  Paul Scholes er pr dags dato verdens beste sentrale midtbanespiller? Forsto jeg deg riktig at du mener dette? Som ren ball/pasningsfordeler. Uten tvil. Så Tayson Gay er pr dags dato verdens beste spiller på ren fart? Er mer for en ballfordeler en bare å spille ball. Alle roller på laget har offensive og defenvise arbeidsoppgaver. Dine innlegg gjør at du til stadighet minner meg om min datter.... Hun ligger der og driter seg ut til stadighet. Til og med mens vi skifter på henne så driter hun seg ut. Og hvem får all dritten? Jo vi rundt henne.....
 14. 4 points
  Det går nesten ikke ann å spørre om hva en skal velge her på dette forumet, i og med at en vil få en drøss med svar fra brukere som enten skal forsvare den siste investeringen sin, eller bare er fanboys. Jeg har tilgode å se noen som har hatt iphone og så skiftet til desire si at iphone er best, på samme måte som at en som har gått over fra android til iphone synes android-telefonen sin er best. Den beste måten å finne ut hva du ønsker, er å gå i en butikk og få prøve/ta på begge telefonene, for så å gjøre seg opp sin egen mening. Å spørre her ender bare opp med å starte en ny Android vs iphone-tråd, og de er det faktisk nok av allerede!
 15. 4 points
 16. 4 points
  Enzyme; beklager om dette tolkes som et personangrep; men er du tilbakestående? At du virkelig pirker på en så liten ting, og det er faktisk sånn epic blir brukt aav veldig mange.
 17. 4 points
  Det er bare å gi opp, folkens, nybb er tydeligvis i en musikalsk trassalder.
 18. 3 points
  I natt ble jeg pappa for første gang Det er en liten gutt på 2940g og 49cm. Han likner på sin mor Vi er alle friske og i god form.
 19. 3 points
 20. 3 points
  Natt til i går 23.35 var det en dødsulykke i undervannstunnelen i Tromsø, T2 (den som går fra fastlandet). I ettertid av dette dødsfallet er det visse ting som har irritert meg. Advarsel følgende tekst kan virke støttende for direkte og indirekte pårørende. Først litt bakgrunns historie. Jeg kommer fra samme bydel og har gått i parallell klassen til personen som omkom i tunnelen. Men jeg kjente han ikke, visste kun hvem han var og jeg har selvfølgelig ingenting personlig i mot han. Sak 1: Hvorfor er det sånn at hver gang noen dør så er det enkelte personer som alltid må legge ut på facebook følgende: RIP Ola Nordmann; Vi kommer til å savne deg...? Til å begynne med så har denne meldingen ingen annen funksjon en å understreke at forfatter "kjente" pårørende. Sånn som jeg ser det har det på ingen måte en beroligende effekt på pårørende. Det hele virker som en konkurranse hvor folk som aldri har møtt han legger slikt i status. Sak 2: Hvorfor er det sånn at når folk dør, spesielt unge. Så er de plutselig helligere en Jesus selv? De har av en eller annen grunn aldri gjort noe galt lenger. Sak 3: En eller annen person har opprettet en gruppe på facebook: Steng tunnelen. Bakgrunnen er at de 3 siste årene har dødd 1 person hvert år i tunnelen. Hvorav en av dem var mistenkt som selvmord. Hvorfor tror folk at å stenge tunnelen vil løse problemet? Til å begynne med er selvmord ganske vanskelig å stoppe ved å hindre adgang til metodene. Dødsulykkene er ikke heller bare å stoppe ved å stenge en vei. Jeg har selv kjørt i tunnelen flere ganger og det er ingen problem å holde seg på veien så lenge man holder fartsgrensa. (2 felt og enveiskjørt). Tunnelen er nok neppe mindre farlig en våre gjennomsnitts veier i Norge. Det eneste positive med dette er at uttryknings kjøretøyene får tunnelen for seg selv. Er ikke meningen å såre noen eller være slem, men jeg følte jeg måtte ta dette opp. Og facebook var ikke et alternativ.
 21. 3 points
 22. 3 points
 23. 3 points
 24. 3 points
  Faen jeg håper så jævlig at Rosenborg går videre. Hilsen bergenser.
 25. 3 points
  Takk for tipset! Det kommer jeg nok til å gjøre. Så får jeg heller markere stedet jeg døde og se om jeg kan finne det igjen =) Lagde en 60 klosser høy diskusjon.no logo på serveren til Solsviken
 26. 3 points
  Varulv som kan gjøre seg om til spøkelsesulv, ri på villsvin-ulv, og kan tilkalle to åndeulver? Blir litt mye ulv for min smak.
 27. 3 points
 28. 3 points
  Du må ikke tro alle er rasister fordi du ikke får det som du vil. Er jo han som er rasist som beskylder skolen for å være rasist bare fordi dem har annen nasjonalitet enn han....
 29. 3 points
  Forresten rart du lager denne tråden når du nettopp har laget en tråd om hvor sjenert du er for jenter, og så redd du er for at de skal tenke at du ser dum ut, stygg osv...
 30. 3 points
  Nei, det er du som misforstår Nash.
 31. 3 points
  Du har lenge sagt at vi overhodet ikke har noe penger fra Ronaldo-salget. Likevel har vi pøst ut penger på spillere som Smalling, Hernandez og Bebe.
 32. 3 points
  Jeg ser på dette som en unik mulighet vi ikke grep. Han er nøyaktig den typen vi hadde trengt. Han er ung. Han var billig. Er tysk så han er sikkert profesjonell og disiplinert. Det svir ekstra når vi ikke benyttet muligheten da Snejder var på billigsalg heller. Det er deprimerende å tenke på. Jeg tror vi tapte noen pokaler i dag, ikke nødvendigvis i denne sesongen. Men jeg tror han kunne vært tungen på vektskålen i mange år fremover. Ferguson er en legende, men dette svir.
 33. 3 points
  Lengter etter ett godt tilbud på Acer Aspire TimelineX 3820TG Hadde vært greit med ett godt tilbud på denne da jeg bestiller denne iløpet av dagen uansett!
 34. 3 points
  Gå ut å ta deg en sol, mens sommeren ennå varer!
 35. 3 points
 36. 3 points
 37. 3 points
  Blir kvalm når noen skriver "Hvil i fred (insert navn) etterfulgt av masse <333 og (W) og andre msn kodespråk og enda flere <3. Herregud, hvis jeg dör vil jeg aldri bli misbrukt på den måten.
 38. 3 points
  Hahaha. Hersketeknikk funker ikke på meg kiddo, da det var jeg som oppfant den. Scholes er verdens beste midtbanespiller. Er det nok tilbake til samtaleemnet for deg? Mitt siste avsnitt var en, hva skal vi kalle det, en digresjon. En faktaopplysning og en statusrapport. Dine svar fryder meg.
 39. 3 points
 40. 3 points
  Tricell: Er vel ikke så rart at de slår hardt ned på nasking av mindre ting også, nasking er et stort problem for mange butikker, hvis 4 stk nasker kun på en halvtime, tenk hvor mye svinn en butikk vil ha gjennom en hel dag. Særlig sentrumsbutikker har store problemer med nasking, og en del butikker har nesten ikke fortjeneste så naskingen kan faktisk føre til store problemer. I dagligvarebransjen er marginene veldig små og stjeler noen en sjokolade til 10 kroner, må man selge minst 5 sjokolader for å dekke tapet (sikker mer enn det også hvis man tar med tapt arbeidstid).
 41. 3 points
  -De vil detaljstyre folks liv-de vil belønne kriminelle og straffe ærlige folk. -de tar penger fra vanlige folk og gir til de rikeste -de skaper mere fattigdom -de bryr seg kun om symbolpolitikk og ikke effekten av deres politikk -de ønsker å ødelegge og holde afrikanske land nede -de bryr seg ikke om at folk lider og dør pga deres politikk -de er kronsiske løgnere og hyklere
 42. 3 points
  Heisann. Hyggelig at du gir oss en sjanse til å hjelpe deg litt med stilen din. Aller først vil jeg gjerne gi deg et par tips jeg aldri husker på selv. 1 Vær klar over hva du skal ha, og vær konsekvent på det. 2 Plagg du kjøper burde kunne matches til mange plagg i en garderobe. 3 Passform er det viktigste, uansett. 4 Er du i tvil, dropp det. Det er ikke værre enn å henge av noe til slutten av dagen og komme tilbake hvis du er sikker på at det er det du vil ha. 5 Hvis du vil utvikle deg må du eksperimentere. Her er vi rede til å gi kritikk på det du kommer med under anonyme omgivelser, og hvis du er heldig er kritikken konstruktiv også Nå vet ikke vi hva som er i klesskapet ditt, så vi kan jo ta utganspunkt i alt annet enn undertøy og sokker. Utover det kan man dele opp investeringen i tre deler. Basis - høst/vinter - vår/sommer. Basisplagg vil danne fundamentet i garderoben din, og de fleste plaggene vil kunne brukes hele året. Plagg: -Ensfargede v-hals t-skjorter: H&M har noen veldig gode i organisk bomull til 79,90,- som kommer til å passe kroppsfasongen din veldig bra. Fokuser på hvite, sorte og blå i første omgang. Hvis du vil ha noe mer avslappet er jeg glad i Vailent t-skjortene på Carlings for 199,- De pleier å være ensfargede med en lomme på brystet. Skjorter: 1 hvit penskjorte 1 lyseblå penskjorte Det er veldig greit å investere litt i skjorter. Billige blir fort stygge i kragen, noe som synes veldig lett. en del her inne bruker tailorstore.no Ellers har House of Singles visstnok slimme skjorter til en billig penge. Skjortemerket heter Duke(s) hvis jeg ikke husker feil. V-halsgensere: Sort og navy er praktiske i første omgang. Men jeg har veldig sansen for en mørkegrønn fra PRL jeg har også. Du finner v-halser i de fleste klesforretninger. Men jeg ville muligens handlet på ralphlauren.com når de har salg. Du får en veldig god pris og mye for pengene. Jeans: I økonomiklassen blir Cheap Monday skrytt opp i skyene for "bang for the buck". Ellers er det anbefalt å skaffe seg et par rådenim jeans. Acne Max Raw(ord.pris 1200,- tror jeg) er veldig populært her inne, men du finner også fra Nudie, Dior Homme, Wrangler osv. Chinos I første omgang pleier folk vanligvis å gå for et par i khaki. Her er det vanskelig å anbefale noe konkret, men tatt i betraktning at du er såpass tynn ville jeg muligens sett på noen fra Velour(volt), NN.07 og Hansen & Jacob. Det er sikkert noen som har den kroppsfasongen her som kan svare bedre på det enn meg. Etter khaki pleier navy å være en sikker vei å gå før man kjører på med litt mer "knæsje" farger. Ulike tøybukser 1 Grå bomullsbukse. Kan brukes med skjorter, gensere og navy blazer. Blazer. 1 navy i første omgang. Den kan lett matches til alt du kan tenke deg, og brukes i mange ulike anledninger. Gensere (høst/vinter) 1 tykk ullgenser. Jeg liker de i grå, siden de er lett å matche med mange farger. 1 half-zip. Jeg foretrekker navy selv, siden fargen passer til hele året. Yttertøy(høst/vinter): 1 god høstjakke. Jeg bestilte faktisk Barbour Liddesdale i kveld fra Country Attire. Barbour er kjent for veldig god kvalitet på ytterjakkene sine. 1 vinterjakke. Til deg vil jeg anbefale en peacoat/losjakke. 1 god regnfrakk. Gjerne en mac eller trench. Men høyden og alder tatt i betraktning kan den ikke gå lengre enn til midt på lårene! Skjerf som matcher losjakken. Det er ikke alle som er like godt beskyttet i halsen som man skulle ønske. Jeg liker også å bruke skjerf med en tykk ullgenser istedenfor jakke en gang i blant når temperaturen synker ned mot 0. Høst- og vintersko 1 par gode boots til midtvinters. 1 par sko til høsten. Er selv på utkikk etter et par Clarks desert boots. Hvis det er noe annet du lurer på, eller om jeg bommet på hva du er ute etter så er det bare å spørre! Kan tipse om denne boken som Henrik C tipset meg om igjen. Kan se for meg at det kan bli mye god inspirasjon herfra. Bestilte fra amazon.com
 43. 2 points
  vel du KAN spille den craca versjonen, som du må fiske litt etter, men for 80 kr for ett spill som jeg blir sittende time etter time og spill HVER eneste dag, så er det vel verdt pengene + at det bare er i Alfa. så hvis du kjøper det nå får du det billigere + at du får alt av oppdateringer (kommer som regel hver fredag) frem til spillet er ferdig. du for og seff spillet når det er ferdig
 44. 2 points
 45. 2 points
  Virker rett og slett som tv2 har tatt til seg og skjønt at de som ser engelsk fotball ikke vil ha det opplegget de kjører på tippeligaen - jeg var livredd for å få se tulledebatter i studio og fokus på alt mulig piss som har null med saken å gjøre - slik opplegget er i tippeligasendingene til tv2 i dag. Så godt fornøyd . Tommel opp fra meg egentlig!
 46. 2 points
  De handler stjerner, ikke spillere for å lage et lag. Idiotisk, og United har vist tidligere at deres måte er den desidert beste.
 47. 2 points
  Føler ikke det er så mye reklame, kansje litt mer på noen US versjoner men aldri noe jeg legger spesielt merke til. Får jo også mye bedre bilde og lyd som er verdt pengene...
 48. 2 points
  52" Samsung LE52B620 LCD-TV Full-HD Imponerende design og funksjonalitet. B620 serien er selvfølgelig Full-HD og leveres med hele 3 HDMI tilkoblinger. Bildekvalitet overgår det meste i sin prisklasse! før: 10995,- 8995,- inkl. mva Onkyo TX-SR608B Sort A/V Receiver Onkyo TX-SR608 er en høykvalitets 7.2-kanals hjemmekinoforsterker med mengder av muligheter og funksjoner, som sender ut hele 160 W per kanal. Receiveren er THX Select2 Plus-godkjent, noe som innebærer at den stiller de seneste THX-kravene. Den har også HDMI versjon 1.4, som bl.a. støtter 3D-formatet. før: 3895,- 3495,- inkl. mva 10" Acer Aspire One D250 Atom N270 Lekker og lett netbook fra Acer i sort utførelse. Denne veier kun 1.1 kg og er under 2,5 cm tykk. Med LED bakbelyst skjerm som har 1280x720 oppløsning. Integrert 5-i-1 kortleser og webkamera. Kommer med Windows 7. før: 2450,- 2095,- inkl. mva Logitech Gaming Mouse G500 Svetten drypper. Og det er for sent å snu. Alt står på spill. Når du trenger å velge riktig, gir Logitech Gaming Mouse G500 deg en konkurransefordel, med spilleklar laser, innebygd minne og vektjustering. før: 350,- 250,- inkl. mva Seagate Expansion Desktop 1,5 TB ekstern Gjør det trygt og enkelt å ta back-up av alle dine feriebilder, festbilder og videoene fra båtturen i sommer. Her har du hele 1.5TB lagring på en ekstern harddisk som er meget enkel å bruke. Plug and Play! før: 895,- 750,- inkl. mva Kodak EasyShare M320 Sølv KODAK EASYSHARE M320 lekkert og kompakt digital kamera med 3xoptisk zoom og 9,2 megapikslers oppløsning. Med 2.7" skjerm har man full oversikt og kontroll. Kommer i sølv. før: 795,- 595,- inkl. mva OCZ ModXStream strømforsyning 700W OCZ ModXStream Pro 700W Strømforsyning ModXStream Pro-serien er kraftige men stillegående strømforsyninger som rettet mot dagens gaming-maskiner og er sertifisert for NVIDIA SLI oppsett med to skjermkort. før: 775,- 650,- inkl. mva bZerk kabinett, Acryl, Transparent Nok et produkt som er 100% designet av Microplex. Det perfekte kabinettet (om vi kan kalle det for et kabinett) for teknikeren, for overklokkeren, for den stilbevisste, for den som vil ha noe som ikke alle andre har... før: 495,- 350,- inkl. mva
 49. 2 points
  Er det nå man skal begynne å referere til eldgamle sitater om "ungdommen nåtildags" og hvordan de har null respekt, ikke oppfører seg og kler seg helt latterlig? At noen har blitt torturert til døde av unge mennesker er noe som nesten garantert har forekommet hvert eneste år i tusenvis av år. Det er dog en temmelig brutal sak og hvis ting er slik de virker så håper jeg inderlig at straffen ikke blir sedvanlig tullete.
 50. 2 points
  Om eksempelvis sjøkabelen streiker er det beregnet omlag 3 måneders reparasjonstid samt at det er teknisk vanskeligere å utføre en undersjøisk reparasjon. Dette er en av begrunnelsene til å bruke master over vannet...
×
×
 • Create New...