Gå til innhold

Småprat om/rundt Warhammer Online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er nok heller bare login/patch serveren som har gått ned. Flere som prater om det på warhammeralliance. Og den update/maintenance greia, skulle ha vært idag, men ble utsatt til imorgen.

 

lurer på det selv ja..mulig de har tatt ned idag likevel?, men som sagt til de som lurer, man bytter server bare om man selv vil, og selv da så får du en kopi charactern din på den nye serven :) genialt vist man har noen venner der som har evt. startet på den andre servern.

Lenke til kommentar

Noen som vet hvor stort salg WAR har hatt etc? Bare tenker på i forhold til AoC liksom...som var sinnsykt hypet, men sinnsykt skuffende. Man ser jo allerede at WAR på ingen måte skuffer så regner jo med at det går mye bedre...men noen som har noen tall?

 

PS: Har ikek kost meg så mye i et spill som startet i wow:) Det er helt konge..trodde ikke jeg skulle få oppleve det igjen..Jeg har funnet wow2:)

Lenke til kommentar

Hei!

Er det noen her som spiller Order på "Worlds Edge Mountains"?

Har på følelsen av at dette ikke er den mest populære serveren, men er til gjengjeld null kø og null lag, which is good!

Driver for øyeblikket å levler 4 stk chars; Ironbreaker, Bright Wizard, White Lion & Archmage, alle rundt rank 10, og leter derfor etter en guild som kan ha bruk for meg?

 

Mvh

Clementia/DeeD/VerbaL/Wheezy

 

PS: Om noen er interesert, kan vi godt starte opp en hel-norsk guild der inne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...