Jump to content

Digidice

Medlemmer
 • Content Count

  993
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Jeg har Optimus G fra 2012 som er iaf like god. Har 4.7", bra kamera på 13mpix, 4g, 32gb, superklar True HD IPS plus skjerm som sikkert er på G2 og. quad core 1.5Ghz. Lol er ikke vits for meg og oppdatere til en nyere tlf som er dårligere. Hva skjer, går LG bakover i tid eller ?
 2. Pokker venta også på en liten tlf med krutt i. Har LG optimus G nå, den er 4.7" , superklar skjerm og quadcore, samt 13mpix kamera, 4g. Trodde nå LG skulle klare og lage bedre en denne, er jo samme tlf om igjen jo. Ser ut som jeg blir sittende med denne enda lengre nå. LG, Neeext!
 3. Kan det ver denne updaten som kom ? http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z1_and_z_ultra_receive_a_small_firmware_update-news-7705.php
 4. Stilig, ser mangen klage på filmen som er på skjermen men jeg har ikke en ripe i den enda så drøye den litt. Samt miste garanti er vel heller ikke noe.
 5. Der kom det en system oppdatering på 50+ mb, instalerte den. Ser det står enda 4.3 så regne med det var en del fixes eller noe 4.3.3 kansje, noen som vet ?
 6. Den skal jeg nå sjekke ut, høres ut som noe jeg vil bruke selv, takker.
 7. 7zip med kryptering og passord på filene går bra, det er en sikker løsning så har du dem pakket mindre og krypterte med passord på også Ser det blir nevnt at foretrekker Truecrypt, som nevnt tidligere så er det ikke så bra valg pga at den laster opp hele volumet/kontaineren ved hver liten endring. 7zip og kryptering er sikkert og bra, bruker kjent kryptering. Jeg bruker det på feks bilder etter jeg har sortert det i mapper for hver plass, og så zipper ned. Enkelt og åpne, samt laste ned kun den ene fila. Samme gjør jeg med spill og programmer også før det går i sync mappa til Jotta.
 8. Har ikke logget av, den står der helt til den timer ut etter lang tid, 15+ min. Prøvd 4 ganger med og lukke spillet og starte, nytter ikke. Får håpe det er ordnet til i morgen.
 9. Stuck selv, når mans skal reise opp med Prophet. Står fast i loading, har prøvd og relogge 4 ganger. Når jeg kommer inn faller jeg helt ned igjen og dør. Tror siden kl 14+ i dag.
 10. Ja hvordan står det til, ingen brev i postkassen til nå folkens ?
 11. si en kilo på hver flaske, så en 6pk på 6kg, løfter dem så mye så lett ? Har hørt dem greier et DSLR kamera men dette... Ser også for lett ut når den settes ned før dem flyr med kassen, samt måten når hun løfter den. Regner med Teknofil vet at dette er en spøk..
 12. Uff tenk hvordan dem har overvåket og infiltrert Statoil og masse andre Norske selskaper. Kansje med og prøve og komme dem i forveien ang plasser med og borre etter olje osv. Bare tuppen av isberget dette her med all infoen dem sitter på. Anbefaler folk som liker litt spennende lyttestopp og lytte på ww w. coasttocoastam .co m
×
×
 • Create New...