Gå til innhold

Stalker: Clear Sky er ferdig (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
jeg ble ogsaa ganske skuffa av stalker men tror jeg var litt for utolmodig. Kanskje jeg proever igjen hvis clear sky holder maal.

Skal du prøve STALKER på nytt må det være med mod'en Oblivion Lost. Jeg var innstilt på å gi opp fullstendig på spillet og selge det, inntil jeg oppdaget mod'en. Nå spiller jeg nesten daglig. Fremdeles mange irriterende bugs, som "sein spawn", men ellers veldig bra.

Kan du vennligst forklare en amatoer-stalker hva forskjellen er fra modden til orginalspillet? Er det Online/nettverk?

Jeg har aldri prøvd STALKER i multiplayer, og satser på at mod'en gjelder hovedsaklig i single player. Det er ekstremt mange ting som endres i Oblivion Lost. Kort fortalt er spillet mer realistisk, litt penere, mer uforutsigbar og mer brukervennlig. Det kuleste er kanskje blow-outs. Mange bugs forsvinner også, men jeg opplever ofte med mod'en at du kommer til et helt øde område så plutselig fryser skjermen i et par sekunder og mange nye NPC spawner rett etterpå. Greit om de er vennlige, håpløst hvis det er fiender. Det som plaget meg mest med originale STALKER er at du traff veldig sjeldent med våpenet, mens zombier som ikke sikter engang traff deg nesten hver eneste gang.

 

Du finner en lang liste over endringen i Oblivion Lost (nå versjon 2.2) på stalkerfiles.com. Jobben sperrer dessverre siden, så jeg kan ikke poste en direktelink til mod'en og sin beskrivelse. Men den finner du nok uten problem.

 

Edit: http://stalker.filefront.com/file/Oblivion..._for_1005;93039

 

Jeg anbefaler å spille med mod'ene "Fallout flashlight" og "Trader mod" i tillegg.

Endret av Khogn
Lenke til kommentar
Er noen systemkrav kjent?
Minimal

Microsoft® Windows® XP(Service Pack 2)/Microsoft® Windows® 2000 SP4

Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+

512 MB RAM

10 GB free hard disc space

128 MB DirectX® 8.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600

DirectX® 9.0 compatible sound card

LAN/Internet/Cable/DSL for Internet games

Keyboard, Mouse

 

Recommended

Microsoft® Windows® XP/Vista (SP1)

Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+

2 GB RAM

10 GB free hard disc space

256 MB DirectX® 9.0c compatible card* / nVIDIA® GeForce™ 8800 GT / ATI Radeon® HD 2900 XT

DirectX® 9.0 compatible sound card

LAN/Internet/Cable/DSL for Internet games

Keyboard, Mouse

* - for the DirectX® 10 effects Windows Vista and DirectX® 10 compatible video card are required

 

Når det gjeld Oblivion Lost-moden kan og denne tråden vere av interesse: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=982167

Lenke til kommentar

Gleder meg bare mer o mer ja, men har tenkt på å vente med og spille det inntil kanskje første patch kommer ut.

 

En ting som virker rart er at våpen hylstene kommer jo ut på feil side ! Gjør det i cs også, så teit at det virker som at alle skyte spill gjør det der feil, muligens bare for å gjøre det mer visuelt underholdene eller noe kanskje.

Endret av AllColor
Lenke til kommentar
bit-tech.net ga spillet karakter 3/10, og sa at som en samlet underholdningspakke så holder det ikke å gi ut et spill i beta, men at gameplayet og ellers var helt ok for det meste.

 

satser selv på at det blir patchet ganske fort, selv om en del i kommentartråden nevnte at de kjørte spillet helt fint.

 

Heh, lukter reprise av originale S.T.A.L.K.E.R. dette, var jo akkurat samme problemet der. Virket veldig uferdig, og kom fort et par store patcher :)

Lenke til kommentar

Hmm spilt spillet i 3 dager nå min mening er at det holder mål. Men er MANGE bugs ute å går. Spillet er også vanskeligere en soc. Grafikken er veldig forbedret, syntes spillet er vakkert. Men er skyggene som imponerer meg mest. Gameplayet er ganske bra, men som de som har spilt soc gjelder det å ha tolmodighet. Man kan også "Fast travel" gjennom steder nå, i begynnelsen av spillet er dette gratis men etterhvert koster det alt fra 1000 RU til 10000 RU.

Lenke til kommentar

Har ikke hatt et eneste krasj, og bare en eneste gameplay bug så langt ("ferdig" med Dark Valley i skrivende stund); Var et oppdrag som på et punkt ikke oppdaterte seg - og en quickload løste det. I tillegg ser det fryktelig pent ut med all eyecandy på, og det kjører veldig jevnt og fint.

 

Det som irriterer meg mest så langt er en bug som gjør at hver gang man skrur crosshair av fra menyen, kommer det tilbake etter at man gjør noe annet inne i menyen neste gang, inkludert å save. Jeg vil ha crosshairet bort permanent, rargh.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...