Gå til innhold

Mobiltelefoner kan sprette


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Neppe noe man kommer til å se i en mobil med det første nei. Det er nok å trekke det litt langt at dette kommer som en nyhet på amobil.

Produsentene har ikke noe særlig interesse av å produsere noe slikt, det vil jo resultere i tapt salg. Evt. må den selges forferdelig dyrt.

 

Det blir omtrent samme opplegget som at så og si ingen produsenter putter alarmbrikker i varene deres. En hver gjennstand som blir stjålet fra butikk er et ekstra salg for produsenten.

Lenke til kommentar

Flere produsenter har jo telefoner som er laget spesifikt for å tåle hardere medfart enn vanlige telefoner, som f.eks. Sonim XP1. Disse skal typisk sett tåle både slag og fukt i en langt større grad enn det som er vanlig.

 

Denne nanorørteknologien kan vel være passende for den typen produkter om ikke annet, forutsatt at prisen blir nogenlunde edruelig?

Lenke til kommentar
Er det noen som har fått en fornemmelse om at artikkelforfatteren ikke helt har skjønt hva han skriver om? :p

 

 

Han er journalist - det er jobben hans. :wee:

 

Virker nesten sånn. Nanorørene skal jo ikke brukes som deksel til mobilen, det skal jo brukes som underlag til elektronikken. Hvis mobilen skulle kunne sprette så må jo hele mobilen være laget i et stykke kompakt med nanorør gjennom hele.

 

Overskriften passer ikke helt inn synes jeg også.

Lenke til kommentar
spiral-nanorørene kan lages i ett enkelt steg ved å bruke en proprietær hydrokarbon-katalysator-miks.
Det forkarer jo alt.

Nei, oppskriften er jo proprietær så det forklarer bare overfladisk hvordan det lages. Omtrent som å si at sukker + gjær + vann = alkohol.

 

Vel og bra det der, men var det ikke slik at disse nanorørene kunne være like farlige eller farligere å puste inn enn asbest?

Det kan godt hende men det blir jo ikke snakk om løse karbonrør, men karbonrør som en del av et komposittmateriale. F.eks som en av delene i en gummiblanding.

 

Produsentene har ikke noe særlig interesse av å produsere noe slikt, det vil jo resultere i tapt salg. Evt. må den selges forferdelig dyrt.
hvis det kommer en mobil med denne teknologien blir nok prisen pr. telefon med sprette egenskaper VELDIG dyr

Jepp, jeg regner med prisene vil sprette i været. (treffende sagt? :wee:)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...