Gå til innhold

1 år som IKT-Driftsoperatør med fagbrev, lønn!?


rmon

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om du bør få mere er vel opp til bedriften du jobber i.. Om du kan få mere (evt. et annet sted) er godt mulig. Det er sikkert de som både har mer og mindre enn deg. Hvis du ikke er fornøyd, så ta det opp med sjefen. Men det er ikke sånn at alle som jobber med noe med it har helt sinnsykt høye lønninger.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

synes ikke du skal klage over lønna.

du brukte jo de to første årene på opplæring/utdanning, så du har strengt tatt bare jobbet der ett år som vanlig ansatt.

 

som BlackH sier, så er ikke IT det samme som fett betalt.

De som faktisk har lønn på 500k-600k har ofte høy utdanning og jobber hardt for det.

 

men, du er ikke akkurat overbetalt heller, jeg har samme utdannelse som deg, jobbet 2 år i samme bedrift og tjener en del mer enn deg, men har også en god del ansvar også da(tror jeg da)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 3 uker senere...

Ja, men det er for nyutdannede.

 

En med høyere utdannelse og noe erfaring tjener som regel langt mer enn 340-350K, innen mange bransjer og felt, deriblant IT. Unntaket er nok en del områder innen det offentlige, men det er en annen problemstilling.

 

I en lønnsbestemmelse må man ta med erfaring, kompetanse ( herunder bla. utdannelse ), ansvar, arbeidsområder og generell markedsverdi. Gjerne også med hensyn til om overtid og helgearbeid skal være en del av fastlønnen og slike ting. Er derfor ikke helt av veien at en uten høyere utdannelse men med erfaring kan tjene 350K og langt mer. :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...